Vi skaper positiv energi i huset. Hvordan lage ditt hjem koselig

 For å skape en positiv energi hjemme og gjøre hjemmet ditt behagelig og koselig, kan du bruke følgende tips og råd fra ekspertene i feng shui.
 TIPS 1

 Start med ren energi


 Hva føler du om huset ditt? Går tilbake dit? Hva er det for deg - du trenger en ly eller mottak for sekulære seremonier? Kanskje det er kirken der du ikke bare slappe av i kropp og sjel, men zaryadzhayetesya positiv energi? Til huset var virkelig så, prøv å se på det på en annen måte. Dette vil hjelpe deg tips og triks mestere i feng shui.
 Enhver omdannelse av en bygning bør begynne å rense sin energi plass, med andre ord, med superuborky. Du kan ikke føle seg bra i rotete hus. Zavala ting rot energinivået er klynger av negativ energi, som øker sin innflytelse over tid og blir en ekte "smittekilden" for leietakere.
 Snøstorm - På denne måten i årevis uten å lyve i skap og på mesaninen. Vanligvis er de holdt "just in case" eller "regnværsdag", men erfaring viser at deres tid ikke har nådd. Kast bort all søppel, gi en ren, frisk flyt av gunstig energi til å komme inn i livet ditt, og fylle det med nytt innhold. Fyll hjemmet ting som er virkelig behagelig for deg, og så vil det være en meget sterk kilde til energi og støtte.
 Mest ventilere huset. Det er nyttig å utføre vask bolig: den i en bøtte med vann, tilsett noen dråper roseolje og tørk av dører, vinduskarmer og andre overflater. Oppgradering energi bolig kan gjøres ved hjelp av lyder, bare "prodzvonyvshy" bell hjørner og kroker leilighet.
 TIPS 2

 Vi skaper positiv energi på kjøkkenet


 Kjøleskap og komfyr - Våre forsørgere, så de bør behandles deretter. Kjøleskapet bør kun fylt med fersk mat - ingen zavetrennыh eller osklyzlыh stykker!
 Feng Shui anbefaler å holde den i banken og en flaske champagne og kaviar som et symbol på velstand og beredskapsgledelige overraskelser i livet.
 Komfyr - Symbol av mat og trivsel i familien, det bør også inkluderes i renslighet. Fra tid til tid vi bruker i det (og hennes) generell "ren", ikke vær lat til å trenge inn i de mest utilgjengelige hjørner. Bli kvitt lagret tiår gamle panner og dekket med spindelvev dekker.
 Brennere må rengjøres, repareres brutt. Prøv å bruke alle brennerne på et tidspunkt, vkruhovuyu, selv om du er vant til å lyse bare en eller to av dem. Etter vask av plate, satt det noen god pott som et symbol på uuttømmelig "mat" overflod.
 Ved middagsbordet godt å holde et fat med frukt - ekte eller kunstig. Over bordet er nyttig å henge et bilde med bildet forbundet med fruktbarhet, rikdom (for å tiltrekke seg tilsvarende energier).
 Rense og ta oppvasken umiddelbart etter måltider. Kaste søppel hver dag, helst før 20:00.
 TIPS 3

 Skape positiv energi balkong eller loggia


 Frigjør balkong (balkong) av junk, kopyaschehosya det i år! Med dette vil du ikke bare få eksklusive estetisk nytelse, men også frigjøre store mengder energi for å oppnå sine ambisjoner i livet.
 Oppløse balkong blomster, invitere fugler der, arrangering forer og drinkers. Ifølge utsikt over de gamle kinesiske, fuglene er bærere av guddommelig energi, og de bør fullt engasjere seg i deres hjem. Videre fuglene er dyrebar energi Yang og kan hjelpe deg i alle dine bestrebelser.
 TIPS 4

 Lar positiv energi inn på soverommet og badet


 Raskt bli kvitt alt som forble i årevis under sengen - på bagasjen, gamle blader, sko og så videre D. Slike hindringer hindrer full, forfriskende ferie.. Soverommet generelt bør ikke være noe ekstra - den mindre det ting lettere søvn.
 Kineserne sier at alle hullene i kroppen vår skal bare se en vakker og ren. Dette betyr at renhold av toaletter og bad bør være ideelt. På den annen side bør unngå alle typer ornamenter av disse stedene, fordi alt som kommer i karet og toalett, symbolsk vasket i kloakkavløp.
 TIPS 5

 Leter du etter en kilde til positiv energi bygning


 Sannsynligvis i huset ditt, er det mange elementer som forårsaker du bare positive følelser. Dette kan ikke være den eneste ting, men lukter, fargekombinasjoner, musikk eller berøre visse områder av kroppen. Kort sagt, kan det være noe, men det er noe å bli oppfattet av din underbevissthet som et insentiv til den gledelige fornyelse, avslapping eller fornøyelse.
 Kilden til positiv energi kan være noen ting laget for hånd av naturlige materialer. Vel, hvis det ble gjort for deg personlig. Enda bedre, mesteren som skapte denne tingen var i godt humør - så han satte sitt arbeid ikke bare dyktighet, men også den energien som har tatt form.
 Ta en titt på gjenstander og ting i hjemmet ditt. Kvitte seg med noe som forårsaker negative følelser. La alle ting i hjemmet ditt vil bli elsket!
 Tips 6

 Ved hjelp av lys - en kilde til positiv energi


 Stearinlys bør ikke holde rommet akkurat slik som dekorasjoner, finner sin mening bare når deres lys. Husk å gjøre dette fra tid til annen, og ditt hjem vil bli fylt gunstig energi. Tenne lys i hjørnene av rommene vil spre stagnert energi der.
 Stearinlys av Feng Shui, anbefales det å installere nord-øst. Ikke tenne lys i den sørligste delen av rommet, fordi aktiveres i denne delen av elementet ild begynner å dominere omgivelsene, men det er ikke alltid gunstig.
 RÅDET 7

 Bruke energikrystaller som en kilde til positiv energi


 Siden krystaller er ansett som en av de viktigste symbolene på elementet jord, bør de plasseres i den sørvestlige, nord-østlige og sentrale deler av rom.
 Vanligvis brukes gjennomsiktige krystaller av bergkrystall, men du kan sette på sokkelen og smeltet små krystaller som ametyst eller grønn granat (Uvarovite). Krystaller forbedre kvaliteten på naturlig lys og vil spre seg, og sender en positiv energi til alle hjørner av rommet.
 Å tiltrekke seg og forvandle lysenergi som kommer inn i huset gjennom et vindu krystall hang i en snor i åpningsvinduet. Det er bedre å bruke en gjennomsiktig kvartskrystall eller rhinestone. De gir en god stemning og fremme aktivitet. Slike krystaller er svært godt egnet for mørke dystre rom, stue eller barnehage.
 Krystall eller glass bolle plassert i sør-vestre hjørnet av stuen, styrke relasjoner, som ligger i nord-øst - vil stimulere ønsket om kunnskap og utdanning, i øst - vil implementere karriereplaner.
 TIPS 8

 Ved hjelp av positiv energi potteplanter


 På anbefaling av feng shui planter hjemme bør ha avrundede eller ovale blader. Men hvis du er en fan av kaktus eller vinstokker, ofte kreditert med negativ energi, ikke hastverk med å forlate dem. La intuisjon forteller deg hvilke planter er mest hensiktsmessig i ditt hjem.
 Hoved - ordentlig plassere plantene i husetÅ gi dem anstendig omsorg, tilstrekkelig belysning og mer de beundrer. Alle plantene forbundet med innslag av tre, så hvis du trenger å styrke element of Fire, er det best å plassere i den sørlige delen av rommene. Ved å plassere blomstrende planter i det sørvestlige området, vil du forbedre relasjonene i familien.
 Du kan plassere huset og kunstige planter, selv om de neppe påvirke strøm huset. Vanligvis blir de brukt til å "dempe" skarpe hjørner på steder uten naturlig lys, for eksempel, i gangene, alkover og nisjer i.
 RÅDET 9

 Ved hjelp av positiv energi speil


 Speil er et kraftig verktøy for å korrigere energiflyten i huset, kan feil plassering skade. Aldri plassere et speil på motsatt side av inngangsdøren, fordi i så fall vil det reflektere energien kommer inn i huset. Dårlig hvis reflekteres i et speil ektesengen.
 Speil visuelt øke avstanden fordi de er uunnværlig på begrensede og trange rom. De er dobbelt hva de reflektert: Prøv å det var luksusartikler, blomster, kunst. Vel, hvis speilet reflekterer det vakre landskapet utenfor vinduet ditt, bli en slags "live" bilde.
 Godt å bruke på kjøkkenet speil for å visuelt øke antall brennere på en gasskomfyr, er det et symbol på familie velferd
 Rådet 10

 Hjelp kilde til positiv energi, smykker og klokker


 Kinesisk hul suspensjon og bjeller gir en stimulerende og rensende effekt på grunn av forekomst av vibrasjon av luft. De reduserer nivået av negativ energi, fremme konflikt oppløsning. Hang suspensjon skal være i veien for luftstrømmen som de av og til ringte, og skaper en hyggelig lydeffekter.
 Lyden av klokkene kan være forskjellig avhengig av form, størrelse og konfigurasjonssuspensjoner. Ifølge kinesisk tradisjon, den beste lyden satt av syv, åtte eller ni suspensjoner. Hule rør direkte energien flyter oppover.
 Metall anheng bedre bruk i soner av metall eller vann, det vil si i nord, vest og nordvest, tre - mot øst og sør-øst; Keramisk - nord-øst og sør-vest.
 Rådet 11

 Hjelp kilde til positiv energi, bambus fløyte


 Det antas at bambus fløyte bringe lykke og beskytte huset mot ondskap. De kan brukes for å spre den negative energi skapt av, for eksempel, takbjelker. Du kan henge et par av bambus riller på taket strålen i en vinkel på 30 grader, ned hull. Noen ganger bambus fløyte forbundet byråkrati, i den tro at det vil bringe mer lykke.  
Feng Shui. Hjem gym på reglene i feng shui

 Ozbroyitesya figur skilpadder og akkompagnement av musikk vind arrangere et hjem gym på reglene i feng shui.
? Gå inn for sport på dagtid - i morgen eller på ettermiddagen, fordi lampelys mye belastning nervesystemet.
? Beliggenhet hjem gym
 I området som er dekket med hjem fitness - gym, sørg for tilstedeværelsen av aktiv energi yang. Så velger å huse hjem gym lyse, med store vinduer rom, som ligger i den vestlige, sørlige, østlige og sørøstlige delen av leiligheten. Hvis det er mulig, unngå å plassere trenere på soverommet (det er sentrum av passiv yin energi).
 Ideell for å plassere simulatorer - stue. Men la oss trene og på soverommet. I dette tilfellet, adskilt aktiv og passiv plass, i det minste visuelt, slik som fargede tepper.
 Ideelt treningstilbehør okkupere land i nærheten av døren (men ikke vice versa) - energi som kommer inn i rommet, sterk, og den som distribueres i hjørnene heller svake.
 Ikke hold rommet ubrukt treningsutstyr. Inaktive sportsutstyr skaper en negativ stemning rundt ham.
? Farger av hjem gym
 Etter å ha definert bad, gå til valg av farger. Din oppgave - å skape et harmonisk miljø ikke distrahere fra sysselsetting. Omgi deg med pastellfarger. "Moderasjon i alle ting! "-: Motto mestere i feng shui. Husk: overflod av blomster undertrykker irriterende positiv energi og distrahere fra treningen. Det er derfor det ikke er anbefalt å engasjere seg i et rom med vegger sure. I mellomtiden bemerkelsesverdige tilføyelser på interiøret, derimot, tone kroppen. Og lysstyrke oppmuntret ikke bare i detalj, men i gir.
 Ikke bli overrasket hvorfor fitness klubber vegger malt i sterke farger. Den romslige rom energi sirkulerer jevnt mellom mennesker og ikke så mye påvirke den enkelte.
? Velg en farge sportsklær
 Color sports avhenger bestemt retning av fitness. Drømmer om herligheten danser? Få et sett med oransje. Blå, grønn og gul undertrykke negative følelser og fremkalle en følelse av ro. Sett til side danner disse nyanser for leksjoner sinn og kropp. I jakten på kampsport slitasje rød eller svart tilbehør - blitt dristigere og mer bestemt. Hvit - fargen for glede, vil det oppmuntre deg i kraft og kardiotrenuvan.
? Dressing fitness - plass
 For å dekorere fitness plass egnede planter som tilhører elementet "treet" og representerer liv: bambus, dverg furu, fersken. De vil gjøre rommet en aura som tilpasser seg de ønskede resultater. Dyrke dem eventuelt bruke figurer. I utformingen av hjemme-gym passe god helse og lang levetid symboler - gud tallene viser, hjort, kraner og skilpadder. For stimulans kan henge i rommet dine egne bilder. Liker du ikke narsissisme? Da nadyhaytesya portretter av avguder. En annen viktig egenskap av området fitness - speil. Okänt fremme sin profil. Rammen beholder positive vibber og leder dem i riktig retning. Plasser speilet, hvor og hvordan du vil, med unntak av områder foran vinduer og dører. Ikke glem å tørke det - slik at du ren energiproduksjon.
 Ekspertuttalelser
 "Intensiteten og derfor konsekvensutredninger påvirket av spesiell aromaatmosfera i rommet. Den optimale løsningen for aktiv trening - avvisning av fremmede lukter for en frisk, ren luft. Liker du å danse? Spray på rommet oppmuntrende sitrus smaker. Men for å unngå allergiske reaksjoner og hodepine holde konsentrasjonen av parfyme ikke var for høy. I yoga kan bruke røkelse. Krydret dufter vil konsentrere seg om å puste og kroppsbevegelser.
 Like viktig er musikken trening. Meditativ sammensetning basert på lydene fra naturen - flott for yoga og pilates. Energisk - for aerobic og styrkeprogrammer rangere 75-125 slag per minutt. Under rytmer kurs holdes stille. "  
Яндекс.Метрика