Dining Room Feng Shui

 Hvordan bespisning basert på Feng Shui? Zodiac skiltene og spisestue.
 Ideelt sett, teorien om Feng Shui, spisestue bør plasseres i nærheten av kjøkkenet. I vårt tilfelle, ofte spiller rollen kjøkken spisestue. I dette tilfellet, godt atskilt fra spisebordet på halve kjøkkenet, hvor det er en direkte prosess med matlaging. I spisestuen en person bør en følelse av plass. Ingen møbler eller vegger skal ikke forstyrre eller gå til din sted eller stå opp fra bordet.
 Møblene i spisestuen kan være en rekke, med mindre det holder ned bevegelser. Sterk spisestue som svakt opplyst kjøkken, fører fattigdom. Det beste i servering anses som runde eller ovale bord. Gode ​​som kvadratiske og rektangulære bord med avrundede hjørner. Hvis hjørnene ikke er avrundet nok til å dekke bordet klut for å forhindre hjørnene avgir negativ energi. Det er ansett som lykkebring åttekantede bord, men i vårt land er ikke utbredt. Tabellen bør ikke plasseres på linjen mellom vinduet og døra. Speil i spisestuen har en dobbeltrolle. De utvide plassen, gjøre rommet mer romslig. I tillegg har de symbolsk doble mengden av mat på bordet, og skaper en følelse av overflod og velstand. Spisestuen skal være godt opplyst, romslig og behagelig å være.
 Her må du føle deg som en familie, bør du være glad og veldig behagelig. Tradisjonelt, et godt sted for servering - i huset, i sentrum av suksess. Det er der det er størst harmoni blant familiemedlemmene. Spisestue - hjertet av huset, den energien den trenger å være yang (aktiv), så det er bra hvis under lunsj stille høres lystig musikk, og veggene ser lyse, munter bilde. God jakt fortsatt liv med Urter og til og med urter, hjem og komfortabel.

 Middag for Væren


 Av overordnet betydning for spise Væren fordi det påvirker deres materielle velferd. Væren mer enn noen andre, bør du bestrebe seg på å sikre at huset var i en spisesal. Problemer med inntjening og sparing, med mottak av penger kan oppstå i de Væren, som spiller en rolle noe som spisestuen å presse inn en seks meter plass kjøkkenbordet og et par stoler. I den lille leiligheten spiser de bedre i rommet enn på kjøkkenet. Deretter rom for å være et spisebord og stoler. Enig i at det er bedre å gå med kopper og tallerkener fra kjøkkenet inn i rommet enn å leve i fattigdom og lider nød. Spisebord i rommet vil forvandle rommet inn i spisesalen til frokost, lunsj eller middag, og resten av tiden er det en stue. Få av oss har en leilighet som inneholder alle elementene i en ideell liv (soverom, stue, arbeidsrom, spisestue, boudoir) i separate rom. Takket være oppfinnelsen av Feng Shui vi kan slå sin leilighet i barna favoritt leketøy - transformator. Deretter på vårt ønske og kommandoen selv i en leilighet som vi får et soverom, stue, spisestue, studiet og deretter trygt flytte til mer romslig innkvartering, som i seg selv og gi. Ideal - hvis den slippes til spisestuen leilighet i Væren Wealth Sector. 

 Servering for Taurus


 Taurus dyrekretsen indikerer vårt forhold til den materielle verden, at penger, måter inntjening, eiendom, kjøp, lagring, samt kostnader og tap.
 Taurus i spisesalen føles som hjemme. Dette er hans favoritt rom. Hvis Taurus i huset har en spisestue, er det best å dekke bordet blå klut, og samtidig få en blå plater og retter som blå reduserer appetitten og "demper" kjøligheten hans sult. Ellers Taurus risiko gain ekstra pounds, spesielt hvis fruen i huset - utmerket kulinarka. Hvis ingen servering Tyren, vil han måtte overvinne betydelige hindringer for selvrealisering, mange av hans initiativer vil uforklarlig bremset, "den blå" vil være vanskelig. Det er best å være på stedet Taurus servering sektor lærere og assistenter.

 Middag for Twins


 For Twins spisestue - noe utover. Så hvorfor er det nødvendig for folk som har for vane å snacking, sier de, "on the fly", hvis ikke "på rømmen"? Twin bedre othrohaet en posh kontor, enn vil ta vare på stedet for snacking. Igjen, hvis huset er spisestuen, så vi må forberede lunsjer, og denne damen for en tvilling - "skarp kniv". Det er med stor glede som går tilbake til kafeen eller kjøpe ferdigmat på kort matlaging - og velsmakende, og ingen tid og krefter. Twins forstår ikke hvordan disse høytidene. Hvis fest ledsaget av interessant samtale, så kan du. Men vanligvis satt ved bordet i lang tid folk spise og drikke, noe som kan ganske få seg Twins, og de kjører bort, uten mål og mening uten selv å si farvel, "på engelsk". Av alle tabellen Gemini foretrekker det som instituttet eller i nærheten av arbeidsplassen. Det vil si, de forstår. En spisestue av huset - hvorfor? Naturligvis, forholdet til den materielle verden av Gemini ganske forvirrende. Så de tjene penger "ut av løse luften" (det er hvordan de er i stand til noen andre), så disse samme luft penger et flyte som vann gjennom fingrene. Gemini kan noen ganger gå ut med en full lommebok og retur av tomme og ikke husker hva tilbrakt en bestemt mengde. Ideell for servering Twins - og, i hjertet av flaks, enten hjemme eller et eget rom. 

 Spise for kreft


 Kreft elsker dyrt spisestue, spesielt hvis kreften - damen. Det gjestfrie vertinne søk er nødvendig! Meget gode Kreft kommer på besøk når du er sulten. Selv om du kjørte en stund, ingen te du ikke gå. Hvis du kommer over en sak eller gjøre noe arbeid hjemme Cancer, uten lunsj bare ikke bo. Kreft ofte avgir en spiseplass på kjøkkenet hvis og romslig nok, eller i stuen. De skaper et komfortabelt miljø måltider og elsker å spise den med familie og nære venner. Hvis de ikke har spisestuen, kan de slutte å invitere folk til huset hans og føler elendig eremitter. De er best egnet spisesalen, som ligger i Gaza barn.

 Middag for Leo


 Leo kan ikke eksistere uten spisestuen, som sin mangel på mening i livet hans, og mangel på lederskap. Hva ser du som kongen av dyrene slave? Jeg kan ikke forestille seg? Så jeg har ikke nok fantasi. Derfor er det nødvendig å arrangere Leo servering på noen måte - som viser tilgjengelige plassen. Ideelt sett dette romslige rom, adskilt fra kjøkkenet skåret vegg eller skyvedører. Leo, som er utstyrt med spisestue, gjøre en karriere med trippel hastighet fanger opp svært raskt lederstillinger. For Leo, som det er paradoksalt, egnede Eiere servering sektor eller sektor Kids.

 Middag for Virgo


 Jomfru å leve uten spisestue, vil ikke lide av hennes fravær, som brukes til å gjøre det som er, og gjøre små mye. Men mangel på servering eliminerer en betydelig andel av jomfru tillit og pessimistiske tone farger i sin visjon av fremtiden. Usikker Virgin, torturert av tvil om sine evner og muligheter meget vel utstyre huset la et lite, men koselig spisestue. Finne den tilliten det kan lykkes tar seg ikke bare om framtiden, men også pislyazavtrashnomu, og om hva som vil komme neste år. Sektor Lærere og assistenter - perfekt for spisestuen i leiligheten av jomfru.

 Spise vekter


 Vekter spisestue - et forferdelig sted. Det faktum at balansen streber etter harmoni og skjønnhet i alle ting og på bordet de må tenke hvordan å sete gjester i henhold til "Table of Ranks" og også i samsvar med den vennlige hengivenhet. Vi må ta vare på alle bestikk. Åh, det viser seg, den siste gangen brøt glass champagne, og nå ett mangler. Det er forferdelig! Vi må legge på bordet et glass ufullstendig! Og så videre og så videre. Hvis Vekten er spisestuen, er det best å få en hushjelp til å ikke bruke så mye tid og nerver banalt måltid. Selv sitter ved et bord i spisesalen med sin familie, vil Libra tåle, gjort slik det skal. Hvis folk ikke liker en bestemt mat, vil det være en annen universell tragedie på omfanget av et enkelt leilighet eller hus. De er best plassert i sentrum av spisestuen eller i sektoren Suksess Family.

 Middag for Skorpionen


 Kantine Scorpions - flott sted, bare helt utrolig. Dette stedet partnerskap med ideell. Så veien til hjerte er gjennom hans mage Skorpionen er sant, rett. Hvis det ikke er kantine i Skorpionen, rett og slett bli opprettet fordi spisestuen uten dem ville det være problemer i ekteskapet og ulike skjevheter i feltet av en rekke partnerskap, både personlige og forretnings. Ideelt sett, selvfølgelig, sving av stuen til spisestuen. For alltid eller for en stund - avhengig av området av stuen og antall rom i leiligheten. Spise transformator er ikke verre enn den stasjonære kantine. Ingen er nyttig for å spise måltider lese aviser, magasiner, bøker, spesielt ser på TV, men Skorpioner er spesielt skadelig fordi de umiddelbart absorbere all informasjonen og "spre" av kroppen med næringsstoffer. Hvis de klarte å se blodig thriller eller skrekkfilm, de har blod haunting, finne ut, eller aggresjon eller frykt, og i at disse følelsene kan føre, inkludert alvorlig temperament skorpioner, vanskelig å forestille seg. Sector ekteskap - det beste stedet for servering i huset av Scorpio. 

 Middag for Skytten


 Middag for Skytten er knyttet primært med helse. Følgelig, de avgjørende kvantitet og kvalitet på hva de spiser i løpet av dagen. Underernæring (ikke disse produktene, kveld og natt, unormal modus - lett frokost, sulten dag og innholdsrik middag) fører raskt til fedme Skytten. Etter fedme kommer alle slags sykdommer, og selv selvtillit faller, redusert selvtillit fordi Skytten er svært smertefullt å svare på kritikk og negative oppfatninger av seg selv rundt folk, enda mer - til latterliggjøring. Servering Skytten må være romslige rom, overfylt mishaget ham alltid og overalt. Måltider beste utvalg og absolutt verdig dekorert. Retter må også samsvare med status for husbonden. Det er best egnet sett. Det er lagt merke til at mange Skytten elsker å spise et barn hvor som helst (i kafeen, spisestue, besøke venner), bare ikke hjemme - i tilfelle at et hjem servering (dvs. hvor som helst der de pleier å spise hjemme) tett. Vel, hvis spisestuen ligger i sentrum av moro med familie sektor. 

 Middag for Steinbukken


 Steinbukker bare elsker spisestuen. For dem er det et sted for kommunikasjon med barn med en du er glad, kolleger og samarbeidspartnere. De alle fruktbar forhandlings under en forretningslunsj. Hjemme prøver de frokost, lunsj og middag når alle familiemedlemmer hjemme alle sitte ved bordet sammen og ikke spise en etter en uten å se hverandre. For servering Steinbukken - er i stor grad et sted for kommunikasjon og "kunst studio". I spisestuen kan han komme opp med en strålende idé. Sector barn - det beste stedet for å spise middag i huset til Steinbukken.

 Middag for Aquarius


 For Aquarius spisestue - et hjem, er den klar til å slå seg ned og leve der for alltid. Hvis det ikke er spisesal, virker det som dette er ikke et hus, eller en verdiløs, mindreverdig bygningen. Han var en svært viktig ritual for å spise selv. Teseremoni har alltid Aquarius smak. De elsker også restauranter som koker noen måltider i rommet, ved siden av en tabell av gjester eller direkte på denne tabellen. Det er best for Aquarius rundt bord i spisesalen. Han er der som vsyadetsya morgen og stå opp om natten (med mindre, selvfølgelig, ikke har en jobb eller enhver samling av likesinnede brødre og søstre i tankene interesse). Middag for ham - et senter av huset hvor det behagelig og koselig. Harmonisk ordning vil være servering i sektoren Familie.

 Middag for Fiskene


 Fisk som spisestuen for å snakke. For dem er det først og fremst et sted å kommunisere og motta informasjon. Fordi Fiskene vil alltid ta med deg inn i spisestuen aviser, blader og bøker, samt starte en TV, radio eller kassettspiller, tilstedeværelse i rommet. Dersom husstanden kraftig tygge og de sier ingenting, føles fisk på brukervennlighet. Fisk gjorde mye kan læres fra drikking samtaler. Hvis du ikke kan snakke, her er fisk og kan drikke, men de fortsatt, gjør ingenting annet! Synd da skylden for det. De fleste Fiskene egnet for plassering servering sektor kunnskap.  
Яндекс.Метрика