Mange av oss tror på merkelige regioner kraft. Og noen enda heldig nok til å føle deres effekt på deg selv og se virkeligheten om eksistensen av uvanlige skapninger i en parallell verden.
 Kanskje den mest uskyldig og god en skapning - en kake. Men det kan også opprører og begynner å lure rundt, hvis det er noe som ikke justere. Hvordan leve med et hus sammen, og selv få hjelp fra ham?

 Hvem er dette?


 Hva er en kake? Det er noen tanker om dette. Noen mener at disse skapningene vises fra felte trær når du bygger et hus. Men i leiligheter hus også bor, så noen mener at disse fantastiske skapningene er sjelene til døde forfedre, som Gud forårsaket av noen feil for å beskytte familien.
Å bero kake i sin leilighet og hus?

 Brownie tar mye ansvar som vi, folket, usynlige. For eksempel, det sikrer at huset ikke trenge onde krefter vokter huset fra tyver og inntrengere forviser alle de med onde hensikter.
 Kake overvåker økonomien og selv dyrene, det beskytter alle familiemedlemmer og påvirker energien i rommet. Generelt, hvis en slik skapning å komme sammen, kan vi leve lykkelig og være en god person. Men hvis du ikke er fornøyd med noe i huset, vil det tispe og vondt, spøk og skade beboerne.
 Hvordan virker et hus? Tilsvar, vet ingen. Noen beskriver det som en liten mann eller en gammel mann, andre sier de så noe som en klump av ull eller ned med beina. Bebodd av disse skapningene ofte på kjøkkenet eller anretning og andre steder (unntatt toalett og bad).

 I noen tilfeller er det nødvendig å bero kake?


 Brownies - ikke altfor masete skapninger er fornøyd med lite. Opptrer rolig og aldri vil spesifikt identifisere seg selv, men snarere skjult for folk. Men hvis noe ikke passer, så han vil bli sint og indignert. Hvordan virker dette sinne?
 •  Du begynte å visne måte.

 •  Noen elementer er ofte ikke der hvor du plasserer dem.

 •  Du ofte finne åpne dører eller skap krøllet lin.

 •  Kjøkkenet-spredt smuler.

 •  Hørbare lyder, stemmer, rasling.

 •  Du ofte føler deg ukomfortabel i sine egne hjem (hus kan påvirke atmosfæren).

 •  I slike tilfeller er det nødvendig å iverksette tiltak.

   Hva ikke å erte?


   Til Brownie ikke slått sammen, er det nødvendig å gi de mest komfortable boforhold. Her er noen nyttige tips:
 •  Brownies kan ikke stå skandaler og gråter, så ikke krangle, ikke uttale fornærmende ord, prøve så sjelden som mulig for å heve stemmen. Følelser blir gjort føle meg så negativ jage bort.

 •  Ikke vær lat, kan huset ikke stå late mennesker.

 •  Tobakksrøyk liker ikke hjemmevakter, slik at leiligheten eller røyk. Og generelt bli kvitt denne uvanen.

 •  Og alle nisser elsker orden og renslighet. Så hvis vasken er alltid et fjell av uvaskede retter, ikke bli overrasket over at huset begynte å være noe rart.

 •  For å blidgjøre huset?


  Å bero kake i sin leilighet og hus?

   Å bero kake i en leilighet eller et hus? Bare tune inn på det faktum at det kan gå stund siden vesen har å sørge for at du forstår deres skyld og vypravylysya.
   Her er hva du kan gjøre:
 •  Først plasserer ordren og skape en god atmosfære i hans hjem, et hus å føle seg komfortabel.

 •  Vanligvis brownies selv velge et sted å bo. Tidligere i, slo de for ovner og i dag lever ofte nær ovnen eller i nærheten av batteriet. Men faktum kanskje har lyst, for eksempel i skapet ditt. Utvise et hus er ikke verdt det, gjorde han ikke lider. Postupitsya ham plass og prøver ikke å bryte grenser.

 •  Huset trenger å kommunisere. Det antas at han er i stand til å lese tankene dine, så tenk på det, mentalt, kontakt kommunisere. Du kan snakke om sin virksomhet og oppleve slike fantastiske skapninger kan hjelpe dem de liker. Gjerne tsikavtesya saker og ønskene til kake. Få svar på dine spørsmål ved å bruke håndflaten din. Det er en positiv respons betyr varme og kulde - negativ. Men ikke klage og ikke plachtes, betyr dette huset liker ikke. Kommer hjem, hilse, og forlater, må proschaytesya.

 •  Identifisere og respekt. Ta kontakt huset forsiktig, uten aktelse og uhøflighet. Kaller det å være "master", "herre-house", "bestefar domoveyushka" Dette kommer til å elske det. Og husk at et hus - det er ikke en tjener, så for noen tjenester må takke skapning.

 •  Prøv og spør hva han ønsker brownie. Noen ganger peker han på det. Så hvis du forsvinner skje eller gaffel, og deretter prøve å la essensen av penger. Sette noen mynter i en bortgjemt sted og la et hus som du gir penger til ham. Men det må være en gave, laget fra hjertet, ikke veldedighet, fordi disse skapningene er veldig stolte.

 •  Alle nisser som godbiter. De fleste av dem liker søtsaker som kaker, godteri og sjokolade. Ikke glem å gi seg selv noe sjeldent, at han trenger mat. Favoritt drikke - det er melk, så varme opp og hell den i et glass. Sett denne kopp og skål med godbiter over natten i behagelig avstand fra barn og dyr. Og ikke glem å fortelle huset som han designet godbiter. I morgen alt som var igjen, gi fugler eller dyr, men ikke kast bort. Gjøre slike manipulasjoner en gang i uken eller litt mindre.

 •  Og nisser som leker og interessante pyntegjenstander. Så ta noen lyse og vakre esken og sette de gamle perler, knapper og diverse pyntegjenstander. Boksen lukkes ikke, legg den i et hemmelig sted og informere Gift House, vil han være fornøyd.

 •  Du kan også gjøre en rekke hjemmelagde charms. Hva er de for? slike magiske ting vil skape et gunstig miljø, og vil bidra til å bevare essensen av huset fra onde krefter. Over terskelen kan plassere en hestesko. Også forbedre bildet av sola atmosfære, selv malt av deg eller barnet ditt. I hjørnene av rommene kan ordnes einer.

 •  Brownie og flytting


   Hvis du må betale for et nytt sted å bo der, og deretter flytte vil sikkert kalle henne kake med ham, uinvitert, han vil ikke gå. Dette kan gjøres på flere måter:
 •  Call brownie. Si disse ordene: "Min herre, bli med meg."

 •  Du kan også prøve å flytte skapningen i posen, sette ham noe deilig. La posen åpen om natten og morgenen, drar den til et nytt hjem og åpne.

 •  I stedet kan du bruke sko bag, setter den midt i rommet, og deretter fjerne og flytte inn i et nytt hus.

 •  Hvordan bli kvitt onde brownie?


   Hvis huset-ikke roe ned og holde all skade, prøv å kjøre. For å gjøre dette hver dag (start mandag og savner fredag) broom feie gulvet, med fokus på hjørnene. Dermed talte disse ordene: ". Feier deg, fremmed, skadelig Goblin, kastet ut" Gjør det for så lenge du føler at et hus er borte.
   Er venner med henne kake og det vil være deg og alltid rundt for å hjelpe. Fred og godt å din familie!  
  Feng Shui leiligheter

   Feng Shui hjem. Feng Shui interiør. Planlegging for Feng Shui
   Feng Shui (det kinesiske språket betyr "vind og vann") - Taoist praktisering av symbolsk utforskningen av rommet er satt opp for å velge den mest gunstige plassen for bygging av hus, leilighet eller hus planlegging, fastsettelse av formål rom. Hovedmålet, som har som mål å oppnå feng shui - aktivering av positiv energi flyt av qi, dirigere det til fordel for mannen, mens motvirke negativ energi sha.
   Feng Shui Interiør omfatter planlegging rom, møbler og deres plassering i forhold til hverandre, møbler, orientering av vinduer, dører, trapper, fordi det er viktig og avgjør kvaliteten på energien som hersker i huset påvirker følelsen av boareal de som bor i huset.
   Ifølge Feng Shui, et hus eller leilighet har individuell makt, som ideelt sett bør være et harmonisk forhold til de som bor i dem, og deretter velstand og suksess følge folk. Analyse av boliger basert på Feng Shui tillater oss å gi anbefalinger passasjen som bidrar til å heve energipotensialet av leiligheten eller huset. Det bestemmer de viktige faktorer: helse, suksess, rikdom nødvendig for et lykkelig liv og menneskelige aktiviteter.
   Bedre bare å slå til analyse av Feng Shui på scenen for å velge et nytt hjem eller reparasjon. Det faktum at hver leilighet eller hus er den sektoren med positiv og negativ energi. Det er derfor viktig å soverom, barnehage, kjøkken og stue, det rommet der beboerne er mesteparten av tiden, var det en overveiende positiv.
   Siden leilighetene og husene er kjøpt hver dag, og de fleste av oss bor i boligblokker bygget ikke er i henhold til Feng Shui, de fleste innbyggerne er ikke i stand til å endre fasaden eller planlegging i samsvar med reglene i feng shui. I slike tilfeller gir den eldgamle kinesiske læren metoder som lar deg organisere vnutrykvartyrnoe plass, redusere eller eliminere de negative effektene av dårlige sektorer og negativ energi sha.
   Vitenskap plass planlegging er vanskelig, involverer de nødvendige ferdigheter og kunnskaper. Ikke å kunne gå i dybden av nyansene i denne prosessen, kan vi tilby informasjon for å hjelpe deg med å ordne overnatting i feng shui.
   Korreksjonen utføres ved hjelp av form, farge gjenstander som bærer energien av fem elementer: tre, vann, metall, ild, jord - og er til stede overalt, inkludert i person.
   Disse elementene kan forenes med hverandre eller blande seg med hverandre. Så folk som lever i fred og harmoni, blomstrer, eller krangel og fiendskap, syk.
   I tillegg er det en hellig oktogonen - Ba-gua (Fig.), Som er basert på åtte tryhram, og sidene er knyttet til ulike sider ved menneskelivet som bør harmoniseres.
  Feng Shui leiligheter

   Mestret konseptet med Ba-gua, kan du finne ut hvilken plan eller kreve retting av Interior hvordan å omdirigere energi flyt av ditt hjem. Og det absolutt vil forandre livet ditt.
   Ni sektorer Ba-gua korrelerer med ni band magisk kvadrat Lo Shu (Fig.), Og hver av dem tilsvarer ett eller et bestemt område av livet og menneskelige aktiviteter.
  Feng Shui leiligheter

   Takket være den magiske kvadrat, sette deg visse deler av leiligheten og finne ut hvilken virkning de har på helse og oppførselen til folk. Det er nødvendig å innføre den på plan leilighet (huset), og plasseringen av døren sonen og karriere skal falle sammen. Uavhengig av om boligstandard eller komplekse konfigurasjon, alt det har å passe i boksen (hvis plassen rektangulær eller rombisk form, torget må endre seg i forhold til sin form og justere til konfigurasjon av leiligheten eller huset). Hvis du bruker Octagon ba-gua, så vil jeg overlate det til å danne et kvadrat. Etter å ha fullført disse enkle trinn, vil du lære hvilke områder av mangler (men ikke i en hast for å bli opprørt fordi du kan bruke et kvadrat og et separat rom) eller rom som trenger korreksjon.
   Riktig i form av feng shui rom planlegging og plassering av enkeltobjekter det kan påvirke energistrømmer, tiltrekke chi energi å bringe inn i harmoni ulike sfærer av menneskelig liv (helse, relasjoner, karriere).
  ? Følgelig - feng shui huset er en levende organisme som danner en enhet eller av beboerne, eller er i konflikt med dem.
   I sistnevnte tilfelle, har som mål Feng Shui for å harmonisere plass som vil spare energi og sakte gli.
   Så analysere planlegging leiligheter og individuelle rom. Først av alt, må du huske på deres størrelse og form. Dette vidshtovhuytesya sak som de er ment. Hvis dette er rom for små barn, i en stor plass vil de føle ubehag, ubehagelig, føler sårbar. Voksne vil føle ubehag å være i et lite rom. Ikke å ta hensyn til type og størrelse på rommene, må du velge riktig størrelse møbler og interiør elementer.
   Ifølge Feng Shui, er det ideelle firkantet eller rektangulært rom. I tilfelle av komplekse konfigurasjon qi langs sin bevegelse støter på hindringer gjennom lider strøm hele rommet. Spesielt ille hvis rommet er mye skarpe kanter. Som for runden og åttekantede bygninger, mestere av feng shui tror de er ganske gunstig, men bare hvis gulvet - en helhet, et enkelt mellomrom. Når du dele gulvet til rommet de vil danne andre enn direkte vinkler som bryter energibalansen.
   Blir, jo mer lenge, trekantet rom ledsaget av angst, bekymring og kan føre til anfall årsaksløse sinne. På rommet, der veggene er ikke-parallelle eller kryvolyneynы (f.eks trapesformet form), vil en person opplever problemer med orientering i rommet. I tillegg kan de rom med uregelmessig form dannes døde soner, dvs. områder hvor energi ikke kan trenge inn. Men denne situasjonen er løst med et stort speil, "vind klokkespill" krystall eller partisjoner at noe vil endre seg i løpet eliminere stagnasjon av qi og energi.
   Ofte når planlegger anslagene er dannet i et tilstøtende rom som kan ha både positive og negative effekter. Tale i et tilstøtende rom, selvfølgelig, reduserer området, men ikke bekymre deg, hvis størrelsen er ikke mer enn en tredjedel av lengden og bredden på rommet. Hvis det er flere hull og nisjer ikke unngå konflikt, sykdom.
   Avhengig av retningen tale til kardinal er det justert for å være annerledes:
  ? å nøytralisere negativitet forårsaket ytelse for å rette opp denne veggen skal være godt belyse dette området, og vegger, vinduer og andre elementer malt i blått eller grønt;
  ? i østlige orientering tale, unntatt lyse hjelp overvekt av rødt, fyoleto sikt, rosa, brun;
  ? ytelsen på sørveggen av kompenserende god belysning forbedrer sirkulasjonen av Qi og gule og jordfarger;
  ? vestlig ytelse kan glatte lyse og hvite eller sølv.
   Planlegging TRAPPER vurdere ønskene til feng shui og ikke slå til sin plass i sentrum av huset eller foran inngangen, gi opp spiral design. Husk at trappen er viktig proporsjonalitet, tilgjengelighet podstupenkov. Ellers harmoni mellom yin og yang er brutt.
   Uttalelser kan være orientert ikke bare strengt til kardinal, men med mellomliggende områder. I slike tilfeller hjelpe skarpe lys og farger: rød og lilla (i sørøst); hvit og sølv (mot sør-vest og øst); Svart, hvitt og blått (mot nordvest).
   Det er bestemmelser når rommet er utenfor det generelle plan leilighet eller hus. Det er ikke nødvendig å arrangere soverommet eller barnehage.
   I tillegg til forestillinger, kan lokalene bli dypere nisjer som faktisk falt utenfor omkretsen av leiligheten eller huset området.
   Uavhengig av deres legning, selve tilstedeværelsen av nisjer negativ innvirkning på husholdninger som i henhold til Feng Shui krever vedta visse tiltak - bruk av bilder, draperier:
  ? nisje i nord justert farger tre, svart, mørk blå;
  ? å eliminere negative effekter nisje på sørveggen bør inkluderes i det indre av rødt, lilla, rosa og lilla;
  ? problemer forårsaket nisje i øst, vil grønn og lys blå;
  ? vanskeligheter provosert nisje, som ligger i vest, ville glatt grå, hvit og sølv.
   Fix bygninger å forme speil som absolutt må være ny, ren og gjenspeiler noe vakkert og imponerende. For eksempel, et speil over spisebordet følges og øke antall måltider to ganger, er det ønskelig å forbedre din velvære.
  ? I Feng Shui, til vinduene for å gi rom frisk luft, hindre inntrengning av direkte sollys, noen undertrykke lys. Dessuten bør vinduet beholder qi inne i huset. Så franske vinduer (til gulvet) i motsetning til gamle kinesiske lære.
   I tillegg kan ved hjelp av et speil spille området som mangler i rommet - nok til å plassere den på veggen ved siden av en bestemt sektor, og bør holde seg til følgende metoder:
  ? tegne en plan rom;
  ? Fortsetter linjen for å gjenopprette en kvadratisk eller rektangulær plass;
  ? Koble den motsatte diagonale hjørner;
  ? i skjæringspunktet mellom diagonalene og skal henge et speil.
   Etter at det ble klart noen generelle prinsippene i Feng Shui, bør du vurdere å planlegge spesifikke områder.

   Feng Shui dør
   Beløpets størrelse i et hus eller en leilighet vi får gjennom inngangsdøren, er også viktig: for mye forårsaker problemer med økonomi, for lite - konflikter og krangler. Å ikke rozviyuvavsya energi, bør dørene ikke være plassert foran trappen til andre etasje, og døren er ikke hindret Qi, bør det åpne inne.
   Svært merkbar effekt på rommet døren, motsatt der den er plassert: Les mer

   Feng Shui gangen


   Det første rommet der vi faller, går inn i huset eller leiligheten, denne salen, som ifølge feng shui er en plass mellom det ytre og indre soner. Til svingete energi qi lett trengt inn i huset og rett sha ikke komme inn i det, planlegging og utforming av hallen bør vurderes nøye. Først av alt, bør det være lett, så dårlig belysning og mørke hjørner er deprimerende. Siden ikke alle leilighetene har en romslig gang, deretter gjennom Feng Shui kan opprette minst en illusjon av å bruke et speil, god belysning og dekorasjon, vedvarende i lyse farger. Og viktigst av alt - husk, komfyr, peis, seng, bad bør ikke være synlig fra gangen.
  ? MADE IN THE FLAT eller bygge en kvalitet reparasjon ved hjelp av kostbare materialer, med nøye utformet og implementert interiøret er ingen garanti for at det vil være en harmonisk plass som utstråler positiv.
   Det er ikke ønskelig å tvinge en entré store gjenstander som sykler. Shoe Rack anbefales å plassere på siden av inngangsdøren.

   Stue med Feng Shui


   Stue - et rom hvor familien tilbringer mye tid og verter. Fordi atmosfæren, som skal herske her er veldig viktig. Qi energi skal flyte fritt, men det bør forventes og metoder for å beskytte familien mot påvirkninger som kan bringe gjester. I tillegg må rommet nødvendigvis være den riktige form og være kvadratisk eller rektangulær, som ikke-standard konfigurasjon forhindrer strømmen av qi.
   I stuen bør ta de fleste, og alltid mer enn én, som er et soverom, legemlig stue som yang og soverom - yin, og den første er alltid større enn den andre. Hvis oppsettet av leiligheten ikke kan ha fellesrommet, vil det hjelpe visuelt utvide speilet.
   Møblere stuen er også nødvendig for reglene i feng shui og plassere elementer for ikke å skape forestillinger og skarpe kanter som danner en "hemmelig piler" særlig farlig hvis de er rettet mot den åpne døren til rommet, eller på bordet. Cutting Edge kan dekke vintre.
   Unngå:
  ? store møbler som skaper hindringer for Qi og visuelt reduserer størrelsen på rommet;
  ? L-formet arrangere stoler og sofaer. Det er bedre hvis møblene vil bli konfigurert firkantede, runde grupper og plassert i midten;
  ? sette tilbake stoler, lenestoler, sofaer til inngangsdøren;
  ? ordne møbler i umiddelbar nærhet av døren, eller stoler vil blokkere det og hindre inntrengning av qi i rommet;
  ? stue rot mange elementer;
  ? isolert fra resten av stuen og på samme tid har den et par dører, som i det første tilfellet qi vil stagnere, og den andre - å forsvinne. Visuelt bidra til å redusere antall åpningsdraperier.
   Det er lurt å:
  ? Stuen er designet til sør eller sør-vest;
  ? Møbler var så som sitter på hennes folk ble slått mot veggen med døra, men de bør ikke være i tråd med det. For det meste sofaer og stoler plassert på hver side av døren;
  ? Tabellen var rund eller oval til Qi sirkulerer fritt i stua.
  ? I flerboligblokker med uregelmessig form, noe som resulterer i negativ energi påvirker livene til innbyggerne. Korrigere feil i planlegging ved hjelp av feng shui. Dette vil forandre plass og bringe den til positiv energi.
  ? I arrangement av møbler mange nyanser. For eksempel, ikke henge tung hylle over stedet der du jobber eller hvile; Ikke plasser seng under overhengende lysekrone eller takbjelker; Ikke la døren stå åpen skap, så alt dette er en følelse av trussel.


   Feng Shui soverom


   Som en tredje person sover liv, er det viktig å planlegge soverom, som det skal sikre fred, hvile og beskyttelse fordi folk sover mer sårbare enn chuvav.
   1. For det første, når det skal gis et rom som er en betinget linje som deler huset i to deler, så å si, på baksiden. Dersom dette ikke er mulig, må du henge et speil på veggen mot soverommet til visuelt flytte den til ønsket plassering.
   2. Sterkt soverommet kan plasseres i grener dannet P - og U-formet konfigurasjon hjemme for ikke å provosere en splittelse i familien. Som i den forrige saken, vil speile hengende på veggen, orientert i hoveddelen av huset.
   3. Optimalt når et soverom ligger vekk fra inngangsdøren. Ellers vil leietakere bli rikelig med tid til å sove og ofte syk. Du hjelper speilet og "musikk av vinden." Les mer
   Mye av det som er sagt ovenfor gjelder også for barnehagen som vil:
  ? være lyse (også sterkt kunstig lys skaper sha), malt i pastellfarger;
  ? har en rektangulær form;
  ? ansvarlig for måling av barnets alder;
  ? plasseres nær soverom foreldre (men ikke vice versa) for å forsterke følelsen av trygghet, og ut av kjøkkenet.
   Anbefalinger på TV, datamaskinen, det samme som for foreldrenes soverom. Et barn på rommet sitt må være omgitt av gjenstander som forårsaker det bare en positiv holdning, så ikke fylle rommet bilder som er aggressive. Å forbedre sirkulasjonen av qi i sektoren av barn satt "vind klokkespill" eller bjeller.
   Som for plasseringen av møbler i barnehagen bør si følgende:
  ? Ikke plasser bordet til vinduet. Sistnevnte skal være plassert på venstre side av den sittende;
  ? sengen bør matche veksten av barnet (men unngå å kjøpe møbler "for vekst", og køyesenger;
  ? installere over sengen lamper og andre apparater; sengen bør ikke vises foran et speil hengende og stående på en akse av inngangsdøren.

   Feng Shui Kitchen


   I vårt land, hendte det at kjøkkenet - et rom ikke bare for matlaging og matinntak, men også et sted for kommunikasjon. Feng Shui gjør sin planlegging spesielle krav.
   Ifølge astrologiske kart, har hver person et bestemt sett med balanserte energirelaterte elementer - vann, luft, jord, metall, tre. Hvis en uavgjort mellom dem er brutt, er det en rekke helseproblemer, karriere. Ved hjelp av feng shui som verktøy kan justeres livssituasjon.
   Den optimale orientering av kjøkkenet på sidene hjelp gua nummer, fremgangsmåte for beregning, som er som følger:
  ? bestemme mengden av de to siste numrene av din fødselsår. På samme fødselsdato ble født i slutten av januar - begynnelsen av februar bør kontrollere med månekalenderen, fordi det er mulig at det hører til forrige måneåret. For eksempel, du ble født 23 januar 1982, deretter å beregne ikke tas i 1982 og 1981, som Lunar år begynte den 25. januar. Så: 8 + 2 = 10;
  ?
  ?
  ?
   
   
   
   
  ?
   
   
   
   
   

   


   
   
   
   
   
  ?
  ?
  ?
  ?
  ?  
  Яндекс.Метрика