Med utbruddet av den kalde årstiden er svært relevant tema utvalg av kvalitets ovner, sentralvarme fordi i vårt område inkluderer ikke en gang, men kan skryte av uavhengig luksus ikke alle.
 På kalde vinterkvelder gjennom varmeren kan være en god varm boligbygging, eller for å opprettholde evig kule kontorer. I dag representert markedet av husholdningsapparater et stort spekter av ovner, de skiller seg betydelig i pris og utseende, som i stor grad kompliserer valg.
Hvordan velge en varmekilde for leiligheter, hus eller hytter?

 I dag vil vi snakke om hvordan å velge en god kvalitet og et varmeapparat som vil tjene deg lang tjeneste og gjør deg ikke lide noen ulempe. For å gjøre et informert valg i favør av en modell, må du nøye undersøke hele spekteret tilbys i sin helhet for å forstå fordeler og ulemper ved hver.
 La oss se på de grunnleggende typer som finnes i våre markeds, ovner, og er avhengig av egenskapene til hver, vil oppsummere.

 Har olje ovner


 Kanskje de mest vanlige ovner i våre leiligheter var bare olje, hovedsakelig på grunn av deres enkel transport og den relative sikkerheten til bruk.
 Eksternt, ligner de vanlige ledd radiatorer som er koblet til den sentralvarme de er produsert med forskjellig antall seksjoner, slik at du alltid plukke opp instrumentet nødvendig kraft.
Hvordan velge en varmekilde for leiligheter, hus eller hytter?

 Enheten av oljevarmere ganske enkle: innsiden er elektrisk spole som er oppvarmet og således varmer mineralolje, som fyller hele enheten.
 Oljevarmere - et godt valg for bolig leiligheter eller hus, fordi de er lett transporteres fra rom til rom takket være sine hjul.
 Imidlertid bør det bemerkes at de kan ha en svært ubehagelig ulempe: modeller som ikke er utstyrt med en termostat, kan varme opp til høye temperaturer på 100 ° -120 °, som kan forårsake brannskader.

 Modeller utstyrt med termostat varme til innstilt temperatur, og deretter slå seg av automatisk. Hvis varmeapparatet ikke er utstyrt med en termostat, og de ikke anbefaler bruk av de områdene der det er barn eller kjæledyr.
Hvordan velge en varmekilde for leiligheter, hus eller hytter?

 Legg merke til det faktum at oljevarmere bruker ganske mye tid for deres oppvarming, noe som betyr at rommet har hatt tid til å varme seg opp til det ønskede punkt, er det nødvendig å ta med på forhånd.
 På den ene siden kan dette faktum tilskrives mangler og, på den annen side, på grunn av de samme egenskaper, de er mye lenger holde på varmen, opprettholde ønsket temperatur i rommet. Også deres fordeler er stillegående drift, brannsikkerhet og kompakthet.

 Funksjoner konvektorer


 Hvis du gjør mye oppmerksomhet til design er kjelen, så kanskje du bør ta hensyn til konvektorovner. Eksternt, de er alltid veldig liten og elegant design som takket være moderne design, alltid vellykket og harmonisk passer inn i ditt hjem eller kontor interiør.
 Men dette er ikke deres eneste fordel: de er akkurat som olje, skryte høy sikkerhet drift, dessuten er de nesten alltid utstyrt med en termostat som ikke overopphetes metalldelene.
Hvordan velge en varmekilde for leiligheter, hus eller hytter?

 Konvektorovner arrangert ikke så vanskelig, er plassert inne i varmeelement, ofte rundt, keramikk, som brenner ikke støv og ikke "brenner" luften i rommet. Prosessen med oppvarming skyldes lover konveksjon, er den kalde luften varmes opp og stiger, og kule fall i hans sted.
 Det er på grunn av dette konvektor varmeapparatet ville være best plassert nærmere gulvet, så det vil fungere effektivt. Elektriske varmeovner helt stille, men noen modeller kan utstyres med en vifte, som er inkludert for raskt å fordele varm luft rundt i rommet, slår deretter av.
Hvordan velge en varmekilde for leiligheter, hus eller hytter?

 Blant disse ovner er selv slike modifikasjoner som er helt ikke redd for høy luftfuktighet, og derfor kan de brukes på badet. Er det noen ulemper i disse varmeovner?
 Heller nei enn ja, kanskje, deres relativt høy pris, men spørsmålet alle bestemmer for seg selv. Forresten, bør det bemerkes at varmeovner - dette er hvitevarer, som ikke er verdt å spare, det er et spørsmål om din sikkerhet og komfort.

 Vifte


 Fan - er den mest primitive og rimelig oppvarmingssystem, som ofte brukes for oppvarming av små områder. Sammenlignet med de to foregående representanter, vifteovner har svært små dimensjoner, de kan installeres på gulvet, bord eller veggfestet.
 Prinsippet er enkelt: inne i plastskallet er oppvarmet spiral som varm luft fordeles i hele rommet med innebygd vifte. Varmes raskt varme opp rommet, og med innebygd termostat temperaturkontroll og de ikke krever stans i tilfelle av overoppheting.
Hvordan velge en varmekilde for leiligheter, hus eller hytter?

 Men det finnes også ulemper: når du slår av rommet kjøles raskt, dessuten etter lengre tids bruk kan være veldig irriterende støy, publisert ved å kjøre viften. I tillegg fan mye "tørr" luft av støv og røyk som tilfeldigvis faller inn i en spiral, og dermed gi en ubehagelig brennende lukt.

 Infrarøde varmeovner


 Infrarøde varmeovner - en flott løsning for kontorer eller uteområder som kafeer eller restauranter med uteområder, selv om de også er hjemme for å passe. Du spør hvorfor?
Hvordan velge en varmekilde for leiligheter, hus eller hytter?

 Hele poenget med sine særtrekk, er disse enhetene ikke oppvarmet inneluft og gjenstander, som en slags liten solen. Infrarøde varmeovner er en svært viktig egenskap: stråler varme, de er den samme varme møbler, vegger og, selvfølgelig, folk. Bruken av slike ovner kan du lage innendørs område med en lokal belysning, som i betydelig grad sparer energi og er ideell for kommersielle lokaler å være midlertidig for å gi varme.

 Et par viktige punkter


 Nå som du har informasjon om alle typer ovner, kan du gjøre et informert valg, avhengig av de spesifikke bruksforhold. Når du kjøper en slik enhet er svært viktig å vurdere ikke bare utseendet, men også makt, fordi det avhenger av hvor mye en bestemt enhet er utformet.
 Vanligvis uoppvarmede lokaler brukes følgende formel: 25 kubikkmeter til ca 1 kW. Dersom leiligheten er oppvarmet, 1 kW nok for 10 kubikkmeter.
 Vi håper at ovennevnte informasjon vil hjelpe deg å velge varmeren, den maksimale oppfyller alle dine krav.  
Hvordan å brygge te Ivan?
 Tradisjonell og folkemedisinen har alltid vært en lys, delvis konfrontasjon. Men i tradisjonell medisin er minst ett trumfkort: dets narkotika er ikke bare nyttig, men også deilig. Og du sikkert vet dette førstehånds, en gang prøvde å brygge te Ivan. Og hvis ikke - du bør lære å brygge Ivan te og drikker det så ofte som mulig. Det er mulig at snart du bare ikke ønsker å starte dagen enn med en kaffe eller en drink før sengetid kinesisk grønn te. Disse drikker vil fullstendig erstatte duftende og herlig smak geitrams. Men selv med episodisk bruk av denne urte drikke gir vitalitet, helse og glede. Lyst til å prøve? Du trenger å brygge te riktig Ivan. Heldigvis, dette er ingen big deal, men detaljer om den teknologien vi er glade for å dele. Hva er Ivan te?
 La oss starte med det faktum at Ivan te - er ikke noe te. Minst, er det irrelevant for te bush og derfor råvarer dyrket og som brygget svart og grønn te i Asia. Ivan te - dette er humoristisk, populært navn. Du er usannsynlig å støte det i katalogen for botanikk. Og hvis du likevel velger å se i leksikon eller annen offisiell kilde, så ta hensyn til Kypros, for å være nøyaktig - Kypros angustifolia. Dette er Ivan te som er brygget i århundrer, drikke og kjærlighet i. På kinesisk te da ingen har hørt, men kypreynыe vokste rikelig gjennom Sibir og andre skogkledde områder av den nordlige halvkule.
 Anlegget er en stor (opp til 2 meter høy) og vakre (blomstrer lys rosa eller lilla knopper), men brukes til å lage plater. De er høstet, tørket og utsatt for gjæring og deretter brygget for å drikke. Tidligere det lager i store mengder for å være nok for vinteren. Spesielt utmerket seg i området av dagens St. Petersburg, i landsbyen Koporje hvor de bodde og jobbet spesielt ivrige fans Ivan te. Med sin lett hånd geitrams fikk en annen (av mange) navn: koporskiy urtete. Hans popularitet i hele imperiet var så høy at kjøpmenn som selger utenlandske te, seriøst redd for denne konkurransen.
 Hvorfor drikker geitrams? Fordeler Ivan te
Hvordan å brygge te Ivan?
 Selvfølgelig, i dag har vi flere muligheter til å velge te smaker: grønn, svart, hvit, urte Men fortsetter geitrams å bli svært etterspurt. Dette er på grunn av sin virkning på det menneskelige legeme. Nei, det handler ikke om dannelsen av avhengighet og fordelene og utrolig gunstige effekter for nesten alle organsystemer. En erfaren herbalist eller kunnskapsrik person tilfeldig samtale du flere nyttige egenskaper Ivan te:
 Sedasjon. Forsiktig roer på slutten av dagen, bidrar til å slappe av og sovner. Lindrer irritabilitet, depresjon.
 Painkiller. Bidrar til å redusere eller helt fjerne hodepine av migrene, vegetative-vaskulære dystoni.
 Avføringsmiddel. Forbedrer tarm motilitet i hyppig bruk, lindrer forstoppelse.
 Antiseptisk. Egnet for gurglet i angina og andre sykdommer.
 Diuretika. Vist med blærekatarr og generell helse av urin-systemet.
 Healing sår. Friske blader knust i staten trekker puss fra sår, akselerere vev gjenfødelse.
 Når revmatisme hjelp varm komprimerer Ivan te plassert på ledd, bein, muskler verkende.
 Behandler magen i surhet grunn obvolakyvayuschemu handling. Forbedrer behandling av gastritt, kolitt og så videre. Mr. berger i forgiftning.
 Febernedsettende. Beskytter mot rus og forfriskninger.
 Øker immunitet. Akselererer utvinning fra SARS, akutte luftveisinfeksjoner, hindrer utvikling av kulde.
 Det er "en manns gress." Forbedrer styrke, kur prostatitt og adenom.
 Hjelper blodet. Alkalisk blod. Foreskrevet for anemi, blodmangel.
 Antioksidant. Forebyggende middel for kreft.
 Kan brukes som en kosmetisk for ansikt, kropp og hår.
 Ingen effekt på blodtrykket. Du kan drikke og hypertensjon og hypotensjon.
 John forlater te uten koffein og oksalsyre. Dette er på grunn av sin milde effekt på metabolismen. Samtidig John te er rik på essensielle oljer. I tillegg til sin egen fordel gi de trygghet til andre stoffer, så John kan drikke te ikke bare frisk, men selv for to dager ostyvshim. Fra dette organ får en generøs sett av vitaminer (B, askorbinsyre) og mineraler (kalium, kalsium, fosfor, magnesium, natrium, jern). Men det er ikke alt: det er geitrams organiske syrer, flavonoider og tanniner. Denne kjemiske sammensetningen gjør Ivan te er ikke bare nyttig, men også deilig.
 Smak i Ivan te?
 Snakker om fordelene med den type ofte glipp av en så viktig øyeblikk som smaken av midler. Men dette er veldig viktig hvis det hører til drikke, ikke bare gjøre komprimerer. I tilfelle av John smaken av te ikke kan bekymre deg. Dessuten kan de nyte en virkelig hyggelig urtete, som ble for mange mennesker uten overdrivelse drikke. John chaevыy honning kommer også ut svært velsmakende, gjennomsiktig, delikat, med en litt grønnaktig skjær. Frø Ivan te selv for å erstatte sukker, har det lenge vært blandet med mel beregnet for testen. Så ikke vær redd for at du må drikke te Ivan styrke. Det er mye mer sannsynlig at du vil sette pris på og elsker smaken. Men bare hvis lære å brygge te riktig Ivan.
 Hva John brygge te? "Høyre," Ivan-te
 Riktig brygget "feil" Ivan te du rett og slett ikke vil fungere, så sørg for å behandle valget blader. Hvis du ikke egen samling og kjøpe allerede forberedt materiale i markedet eller i butikken, spør vi som innhenter og prosessbetingelser blader. Unngå å kjøpe hvis vet at på et tidspunkt var ødelagt fangstteknologi Ivan te:
Hvordan å brygge te Ivan?

 Ivan teblader samlet inn i perioden fra juli til september. På denne tiden planten blomstrer.
 Ivan te kan ikke samle på slutten av blomstringen. Hvis bladene er samlet etter at blomstene vises på nettstedet ned, er de ikke egnet for tilberedning av drikke.
 Den beste tiden å samle første halvdel av dagen. Været må være tørr, uten regn og tåke.
 Teknologier for innsamling Ivan te stammen fastklemt en hånd på toppen, og den andre tar en topp-ned bevegelse av bladene.
 Du kan ta bare bladene av plantene sunne, uten tegn til sykdom, skitt og støv.
 Smart herbalist aldri skade en plante når samle blader og la den intakt og fruktbar.
 Best rå te kommer fra bladene samlet gradvis i ulike områder.
 Hvis noen teblader John har flere blomster, er dette et godt tegn: de samlet en erfaren spesialist.
 Innsamlede bladene er vasket fra forurensninger er fordelt et jevnt lag i det åpne i skyggen og tørket i 2-3 dager i lengde. Deretter knust, og til slutt tørket i en ovn ved en lav temperatur.
 Mer nyttig ikke bare alle tørket og gjæret geitrams. Etter gjæring bladene blir søt, litt floral duft med fruktige noter. Føl deg fri til å kjøpe en geitrams og gjør deg klar til å brygge deilig infusjon.
 Hvordan å brygge og drikke te Ivan
 Tenk deg at du har det så riktig, riktig anskaffet geitrams. Men tror ikke at suksess er garantert. John brygget te er ikke bare te i bokstavelig forstand av ordet, svart eller grønn. John trakte te har også noe å gjøre med den tradisjonelle te-seremonien. Riktig brygget Ivan te bør være som følger:
Hvordan å brygge te Ivan?
 1.  John Brew te kan være en vanlig keramisk tekanne. Hvis du tar et glass chaynichek, i tillegg til smak, for å nyte en drink og vakker farge.
   Doseringen er meget viktig for riktig sveising Ivan te. Siden gjærede bladene har en høy biologisk aktivitet, bør en person ikke bruke mer enn 5 gram teblader per dag (ca 2 ss). Ved halv liter zavarnik bare to teskjeer av tørr te Ivan.
   Smak drikke te med John er svært avhengig av vannkvaliteten. Bruk bare helt rent (ikke destillert) drikkevann, ideelt sett - brønnen eller våren.
   Brakt til kokende vann brygge kjele og hell i tett lukke lokket. Ukutuvaty eller isolere zavarnik er nødvendig.
   Etter 10-15 minutter, rør forsiktig innholdet i tekanne, uten å løfte lokket. Denne manipulasjon blande innholdet og aktiverer eteriske oljer. Te, klar til bruk.
   Det er fordi essensielle oljer Ivan te beholder sine egenskaper i minst en annen noen dager. Du kan drikke den kalde eller varme opp. Men fyre opp, søker ikke urtete å koke. Sukker geitrams ikke satt. Fans kan spise hans søte rosiner, datoer og / eller andre tørkede frukter.
   Hvordan å brygge te riktig Ivan og velsmakende
   Det er en annen, mer plagsom måte å trakte te Ivan. Noen kjennere foretrekker det for hva det avslører mer smak drikke. Hvis du ønsker å prøve å legge til den tørre blader Ivan lite te tørket blomster og legg et tynt lag på bunnen av potten eller emaljert kovshyka. Hell rent vann ved romtemperatur slik at vannivået dekker tebladene omtrent to ganger. Tenn en lav varme og sakte varme infusjonen. Ved første tegn på koking, fjern fra varmen og la lokket på i 10 minutter. Denne metoden ble brukt i brygging er de dager da John te erstattet våre forfedre alle importerte drikkevarer. Kanskje det er ikke noe bedre moderne brygging i kjelen, men du kan sette pris på både og velge en med sjelen.
   I alle fall, nå som du vet hvordan brygge te Ivan riktig, kan du prøve å trene deg selv og alle medlemmer av husstanden til å drikke det så ofte som mulig. Urtete er assosiert med mange enkle, "bestemors" oppskrifter, men husk at det vakte oppsikt gang. Det er ingen tilfeldighet fordi britene er kjent kjennere av te, kjøpt te-John i og var villige til å betale enhver pris. I dag Ivan te har blitt mer tilgjengelig, men samtidig urettferdig glemt. Og du har en sjanse til å gjenopprette rettferdighet og samtidig og få stor nytte av denne fantastiske drikke.
Яндекс.Метрика