Hvordan å inngå en koffert?

 Sommer - tid for ferie og godt humør! Folk i hopetall forlater prippen byen og søker å more.A der: strand, sand, moro! Hvil i kort. Men ikke alle er så heldige. Noen vidhulyav vinterferie og nå tvunget til å møte hodestups på en forretningsreise.
 Generelt, uansett hvor du skal dra. Det viktigste er å få alt du trenger. Men hvordan? Fordi jeg ønsker å ta mye, men innebærer badebukser, vet jeg ikke.
 1.Ne ikke umiddelbart inngå koffert. Samle alt du trenger på ett sted. Nå velger de tingene som passer sammen og svar på to spørsmål: de er laget for å erstatte været? Og så jeg trenger å skifte klær tre ganger om dagen?
 2. Shampoo grip poser, og i stedet for barberskum, bruker krem. Fra kosmetikk ta det essensielle. Lader, øretelefon og andre kabler, forsiktig rulle og sette et såpestykke eller et opptog tilfelle.
 Disse elementene bør settes i det minste.
Hvordan å inngå en koffert?

 3.Veschy være lagt lag. Nederst, plassere store og tunge gjenstander. For eksempel: sko, jeans, gensere. Det andre laget - ikke mnuschyesya ting. Topp - skjøre gjenstander og de som kan være nødvendig i første omgang.
 4. Klær bedre vri stramme valser. Dette vil romme flere ting og gi dem rynkete. Unntakene er de skjorter. Det er bedre å sette på toppen, og ikke å pom'yavsya krage, satte ham i en vridd stropp.
 5. Sett sokker i skoene. Dette sparer ikke bare plass, men det vil ikke deformeres. Resten av klærne skille mellom ting, fylle hulrom kofferter.
 Alt koffert klar. Lykkelig reise. Og for å gå var noe du bør lese artikler om "hvordan å bruke penger? »

 Hvordan å inngå en koffert videoer


Hvordan bør se velstelte jente?
 Fin jente - er, tror du noen fantastiske skapningen. På den kan du høre veldig ofte, men høyttaleren spørre: hvordan bør se velstelte jente? Og mest av alt, han zamnetsya, tvil og levere på beste og svært få vanlige standard fraser, ingen av dem til slutt ikke svarte på spørsmålet. Imidlertid er dette problemet ikke bare interessant, men også svært relevant. Blant de mange moderne muligheter fremgår det at problemet med å velge noe enklere enn å finne problemet. Det er viktig å velge de midler og prosedyrer som ikke bare ser ryddig, men virkelig effektivt ta vare på seg selv. Og ikke hoppe linjen hvor godt preparert jenta er unaturlig. La oss plassere riktig vekt på dette problemet. Velstelt utseende eller ser så velstelte jente?
 Du har sikkert hørt den konvensjonelle uttrykket at verden ingen stygge kvinner. Alle forstår dette stempelet på egen hånd. Noen mener at det tyder på en rekke varianter, den andre - behovet for å sette pris på essensen, ikke utseende. Men mest sannsynlig er enige om at skjønnhet - er ikke bare en gave av naturen, men resultatet av arbeidet med seg selv. Selv utstyrt med perfekt informasjon, men velstelt kvinne ser innbydende ut. Omvendt, for å neglisjere de nødvendige skritt for omsorg for seg selv gjøre med medfødt skjønnhet hjemlig middelmådighet. Det gjenstår å finne ut om hva som blir sagt.
 Utseende - er ikke bare ansiktet, figur og / eller klær. Det er også en holdning, ganglag, øyne, comportment. Alt sammen er et signal om at vi kringkastet til hele verden, og hvordan andre mennesker definerer hvem de forholde seg til. Velholdte - en av disse egenskapene. Det er ikke unikt og kombinerer flere komponenter:
 1.  Legemet. Dette er vår ytre skall som definerer et inntrykk. Gir mange muligheter: harmoni, sport smartness, nåde bevegelse, gester, hud, tan eller bleke, manikyr og pedikyr.
   Face. Det opptar mindre "firkantet" enn kroppen, men har en sterkere effekt på energi, så dyktige som riktig og ødelegge opplevelsen. Grooming ansikt - en av de største bekymringene til kvinner. Til støtte for ungdom og helse i huden, gir sminke, øyenbryn og øyenvipper tilstand.
  Hvordan bør se velstelte jente?

   Frisyre. Paradoksalt nok, noen jenter glemmer at du trenger å se og hva er over ansiktet. Hair publisere din holdning til å vare. Matters frisk hårklipp, statlige farge, styling.
   Klær. Tredimensjonal konsept: stil og påkledning til grunnleggende renslighet og ryddighet. På grooming kvinner direkte påvirker kvaliteten og tilstanden til klær og relevans, farger og kombinasjoner av begge elementer av klær, inkludert undertøy, sko og tilbehør.
   Mood. Karisma, evnen til å presentere deg selv, comportment - alt dette skaper bildet. Men enda viktigere selvdisiplin og evne til å organisere systematisk vare på seg selv.
   Så vi kom til den konklusjon at livsstil påvirker hvor godt preparert jenta er ikke mindre enn sine egne eksterne data. Jo før du gjør en slik konklusjon for seg selv, jo raskere vil lykkes og lære å se velstelte.
   Regler og hemmeligheter preparerte jente
   Hver kvinne har individuelle eksterne data og smak, vaner og ferdigheter som forvalter disse dataene. Derfor er det ikke noe enkelt svar på spørsmålet hvordan skal se velstelte jente. For å gi inntrykk av omsorg, må du holde deg i best stand på alle fronter: eksternt og internt, generelt og i detalj. Den eneste retningslinje her kan tjene som en universell forståelse av reglene som vil være systematisk:
 2.  Renslighet og hygiene. Grunnlaget for alt dere gjør for deg selv og hverandre - renslighet. På en daglig hårvask sjel og si sannsynligvis ikke nødvendig - det er åpenbart som standard. Men gir også regelmessig stell depilation (glatthet av huden på ulike deler av kroppen definerer seg selv, men avhengig av smak, ikke for lat), ingen uønsket hår under armene, bena, og i noen tilfeller - på hendene og ansiktet. All hygiene bør utføres med kvalitet og passer kroppen din (såpe, dusjsåpe, sjampo, etc.) og sterile instrumenter. Først etter huden og kroppen grundig rengjort for smuss og makeup, kan du fortsette å bry seg: Påfør kremer, masker, serumer og andre midler. I noen tilfeller er det sett som stell renhet, og dens fravær eliminerer selv de mest omhyggelig.
  Hvordan bør se velstelte jente?

   Mote og stil. Forholdet til en verden av mote smak og evner er bestemt kvinne. Men selv nøysomhet og / eller bor i outback der ikke bringe ny samling ikke rettferdiggjøre slurv av kjolen. Ser godt vedlikeholdt bidrar til riktig utarbeidet basisgarderoben. Basert på god kvalitet ting klassisk stil, det vil holde tritt med mote uten å kjøpe nye ting. Andre uforanderlige regelen - det forsiktig håndtering av klær. Fin jente gnir på tid, stryke sine eiendeler og reparasjoner. Den tredje lov - harmoni av farger og silhuetter. Hvis du ikke anser deg selv som en guru i fargelære, bare ikke bland mer enn tre farger samtidig Pick "crib" om kompatibiliteten av farger, tilbehør, skjemaer, etc.
   Perfekt stand fingertuppene og hår. Grooming avhenger av detaljene. Derfor trenger de å følge særlig tett: gjør ukentlige manikyr, pedikyr - to ganger i måneden. Tid til å gjøre en hårklipp, sminke røtter farget håret, ender langt hår trim splittet. Fin jente ville ikke gå noen dager med en brukket negl eller vente når hun vil bli informert om behovet for å justere påløpte vippene. Verken øyenvippe eller fancy manikyr er ikke nødvendig. Tvert imot - evnen til å komme sammen med naturlige, natur data og gir reell grooming.
   Min tid og kostnader. Ingen intens arbeidskraft, eller omsorg for en stor familie ingen unnskyldning nedohlyanutosti. Hvis du putter en husholdning i prioritet og gi alt selv, velstelt utseende må ofre. Men faktisk mulig å gjøre det og da, og mer. For å gjøre dette, erkjenner at omsorg for dem tar tid og penger. Fin jente gi penger hver måned for å kjøpe kosmetikk, klær, besøke en kosmetolog og / eller lege. Og i hans plan er på tide å realisere alt dette. Du kan kalle det ved den beryktede ofre som kreves av skjønnhet, men de trengs.
   En objektiv vurdering. Hvis et barn min mor lærte du pusser tennene og vaske sokker, betyr det ikke at disse ferdighetene vil vare livet ut. Fin jente, jente, kvinne som alder og andre objektive endringer i deres utseende og liv gjennomgang liste uhodovyh prosedyrer. Det følger novelties kosmetikk, tar hensyn til feil og tidligere erfaring, ta kontakt med eksperter og venner, gjør nye forsøk på å eliminere mangler Nøytral kontinuerlig og effektivt.
   Denne ordningen, som bør stressede handling. Generelle anbefalinger er egnet for alle blondiner og brunetter, unge og modne karerystkam og husmødre. Hver av dem kan se ryddig, hvis den foreslåtte ordningen vil gjøre sin strategi i dyrking.
   Hvordan ta vare på seg selv uavhengig? Fordeler og ulemper med profesjonelle og hjemmesykepleien
   Omsorg for dem er veldig hyggelig. Enda bedre når du bryr deg for noen andre, og på dette tidspunktet kan du slappe av og nyte å gjøre noe nyttig. Kanskje dette er den absolutt suksess skjønnhet. Men ikke bare det. Hva er så gi oss en salong prosedyrer som vi er villige til å betale gode penger for sjansen til å bo under tilsyn og i hendene på en mester kosmetolog, frisør, makeup artist, neglestudio?
  Hvordan bør se velstelte jente?

 3.  Intensitet prosedyrer. Funksjoner salon omsorgen som gis primært av de midler som er tilgjengelige for de ansatte. Først, er en profesjonell kosmetikk. Det selges ikke i kosmetiske butikker, er dyrt og bare tilgjengelig for fagfolk. For det andre utstyret. Instrumenter og apparater der master omsorg for kroppen din og / eller den personen som krever spesielle ferdigheter og evne til å håndtere dem. Kombinasjonen av kosmetikk og utstyr gir resultater som ikke kan oppnås hjemme.
   Kvalitet på tjenestene. I kosmetiske klinikker og skjønnhetssalonger fagfolk - spesielt de menneskene lært hvordan du skal ta vare på kroppen, ansikt, hud, hår, etc. Hvis du ikke er en sertifisert kosmetolog, frisør og makeup artist, du vet bare ikke, og dele det de vet eksperter. Følgelig, resultatet av deres arbeid overstiger din innsats. Salon Master vil være i stand til å finne de prosedyrer og verktøy som trenger det i ditt tilfelle.
   Rekreasjon. Under salong behandlinger du ikke trenger å gjøre - du bare slappe av mens du mottar en klar fordel. Det forfører mange kvinner besøke en kosmetolog selv uten et eksplisitt behov. Kroppsmassasje, hode og ansikt er raskt slappe helt av og forynge. Men denne skjønnheten kan være langt borte fra hjemmet ditt. Hvis ingen bil, og deretter komme til master og ikke mister på vei tilbake alle fikk slappe av - ingen enkel oppgave.
   Oppmerksomhet. Omgitt klient oppmerksomhet mestere og administratorer. De prøver å behage, tilbyr te og kaffe, interessant magasin og nye innovative prosedyren - kort sagt, se etter dem.
   Nytelse. Prosessen og utfallet av omsorg salon tillate å oppleve positive følelser. Er du glad nyter uhodovыmy prosedyrer og ser i speilet etter fullføring av disse.
   Men det er en stor ulempe: prisen på et betydelig flertall av salong behandlinger og skjønnhetsprodukter. Og dette faktum gjør at mange kvinner å avskrive sin egen nedohlyanutist og ren latskap i økonomiske vanskeligheter. Og så kommer til unnsetning og omsorg for dem hjemme. Her til din disposisjon et stort antall populære oppskrifter og lagre verktøy tilgjengelig. Tross alt, er den sanne frekvens av grooming viktigere enkelt innflytelse intensitet. Så hun systematisk bruker myke kremer, kremer og masker ser mer stelt enn hennes venn, en gang i året naviduye dyrt skjønnhetssalong. Så ser preparerte og kan være hver jente, uavhengig av inntekt, alder og bosted. Elsk deg selv, ta vare på deg selv hele tiden - dette er den viktigste betingelsen for skjønnhet.  
Яндекс.Метрика