Hvordan vet jeg når å starte levering?
 Når en graviditetstest viste den etterlengtede to striper, en forventningsfull mor i hodet båret av hundrevis av tanker om den kommende endring av livet, hvordan og når man skal fortelle nyheten til sin mann og familie. Før mine øyne pop bildene lykkelig fremtid livs: barnehage, leker rundt, smilende babyen, pulver jar på bordet og stakk glidere på strykebrettet. Og så begynner å telle imaginær forestilling dato og forfallsdato.
 Hvordan grovt beregne fødselsdato?
Fødselsleger er regnet fra den første dagen av den siste måneden. 40 uker fra denne dato og er estimert leveringsdato. Men hver gang telte 40 uker er vanskelig fordi du bruker formelen Naegeli fra første dag av siste menstruasjon ta tre måneder og legge til syv dager. For eksempel, menstruasjon startet 1. april dermed estimert fødselsdato - 8 januar
Mer presist, kan svangerskapet viser den første ultralyd utført før 12 uker av svangerskapet. Ultralyd på ulike vilkår basert på størrelsen på fosteret, så for ham å bestemme fødselsdato er ikke nødvendig fordi hvis ungen er stor, og deretter sette graviditet mer, og dermed nærmere fødselsdato. Og fosteret i mors liv kan utvikle seg ujevnt.
Omtrentlig fødselsdato i de senere stadier kan sies i fødepoliklinikken som livmorhalsen i øyeblikket.
Men forventningsfull mor bør vite at 40 uker - det er bare en sannsynlig fødselsdato. Så snart feire 37 uker av svangerskapet, blir barnet betraktet full sikt og kan bli født. Etter utbruddet av 41 uker overtidig svangerskap er vurdert.
På fødselen av et barn påvirkes av mange faktorer: viljen mor til barnet, diabetes hos kvinner, polyhydramnion, preeklampsi. Twins og tvillingene også vanligvis født tidligere.
 Forstadier fødsel
 1.  Endringene i livmorhalsen. På sin mor advarer lege ved den planlagte prenatal besøk.
  Redusert aktivitet av barnet. Fordi det blir mindre plass for aktiv omrøring.
  Utelatelse av buken. Babyens hode er satt inn i bekkenet, det blir lettere å puste, men hyppigere vannlating. Gangart er en "duck". Navle flere buler.
  Mulig vekttap per kilo, på grunn av nedgangen i vev ødem. I de siste dagene før levering kvinne mistet appetitten.
  Fremveksten av trening smertefri sammentrekninger.
  Utslipp av slim plugg. Slimete plugg - en fargeløs eller smykket med blodpropp slim volum på ca 3 ml
  Utseendet av smerter i nedre del av magen og korsryggen. Noen ganger smerter i kjønnshår området, som barnet presser på skambenet. Redusere smerte kan bære bandasjer eller adopsjon liggende posisjon.
  Før fødsel kan oppleve hyppig oppfordrer toalettet for avføring. Ja fordøyelsessystemet reagerer på hormoner som stimulerer generiske aktiviteter.
  Forstadier fødsel indikerer rask levering, så forventningsfull mor bør samle ting på sykehuset.
   Hvordan å forstå at kommende generasjoner?
  1.  Vann blakk. De kan sprute skarp strøm, og kan sakte begynne å lekke. Hvis vannlekkasjer, men ingen sammentrekninger bør umiddelbart søke legehjelp. Som om arbeid ennå ikke har begynt, men det er lekkasje av fostervann, betyr det at integriteten av fostervann boble brutt, og barnet kan fritt trenge infeksjon. Hvis vannet trakk seg, er det nødvendig å oppfylle sykehuset. De kontrollerer legene at det var ingen fosterhypoksi. Det bør være skeptisk hvis vannet grønt.
   Regelmessige rier. For ikke å forvirre den sanne med falske rier at hun følte et par siste månedene, bør vurderes intervaller der de gjentas, og varigheten av hver kamp. Hvis sammentrekningene blitt hyppigere, men deres varighet og intensitet øker, er det fødselssmerter. Når de gjentas 5-7 minutter å reise til sykehuset.
   Når stamme sammenstøt trenger å roe ned og ikke miste kontroll over situasjonen. Hvis sammentrekningene er svak, er det best å hvile, til å sove. Hvis søvn betyr ikke at vi bør gjøre noe avslappende. Ta en dusj, lese en bok, se en film. Sjekk igjen samlet sykehuset ting, legge om noe falt.
   Hvis sammentrekningene er sjeldne og ikke veldig sterk, og vann har ikke begynt å bevege seg bort, ikke avansere til å gå til sykehuset. I hjemmemiljøet er lettere å slappe av en kvinne, og dermed bedre arbeid aktivert.
   Fremfor alt, husk at det er barnet begynner de generiske aktiviteter. Så, er barnet klar og ønsker å møte deg. Og også han vil ikke bli lett, så hjelpe ham! Hold deg rolig, gjør ikke zazhymaytes på arbeidskraft og puste! Lunge fødsel deg!  
Hvordan å rense kroppen etter å røyke?
 Så du har besluttet å slutte. Som prisverdig initiativ. Du bli kvitt et par titalls helseproblemer, kan redusere risikoen for å utvikle seg hjerte-og karsykdommer. Og spare en betydelig sum penger tidligere brukt på å ødelegge sin egen kropp. Det er bare mengden av giftstoffer som har samlet seg i vev av indre organer i en tid før du forgiftet seg selv i tobakk tjære, har for lengst overgått alle tillatte verdier. Så har å gjøre en "global rengjøring."
 Rengjøring lunge
Mest røyk lider luftveiene. Følgelig bør rensingen begynner med den. Hva bør gjøres for å tømme lungene og hjelpe dem tilbake i normal drift?
Organisere rundt en sunn luft. Følg renhet og fuktighet hjemme og på jobb, regelmessig ventilere rommet. Gir daglig våt rengjøring av bolig og kontorlokaler.
Klare lunger og bidra til å styrke immunforsvaret innånding. Du kan bruke folk oppskrifter, kan du ta kontakt med legen din og velge et stoff som du vil anbefale det. Hvis du har noen sykdommer i luftveiene, er lege nødvendig.
Røykeslutt - stress for kroppen. Bare fordi kroppen din er allerede vant til den daglige dose av giften. Så et par uker etter at du sluttet å røyke, vil immunsystemet bli betydelig svekket. Mulig forverring av kronisk bronkitt, forkjølelse, etc. For å opprettholde kroppen din, gi den med alle nødvendige vitaminer og næringsstoffer.
Hvordan å rense kroppen etter å røyke?

Klare lungene av slim og giftstoffer hjelpe spesielle pusteøvelser. De er veldig mye fordi du sikkert kan velge selv noen av de mest effektive.
Fysisk aktivitet under utvinning av kroppen etter røyking vil gjøre deg godt. Anbefalt svømming, yoga, ridning, kjøring (ingen overbelastning).
 Rengjørings fartøy
Det er kjent at risikoen for åreforkalkning i folk som røyker over normen av 12 ganger. Dette er på grunn av underernæring vev av indre organer og tap av elastisitet av blodkar. Derfor bør gi opp røyking tar seg ikke bare i lungene, men også restaurering av det kardiovaskulære systemet.
Justere ditt daglige kosthold. Måltider må være sunn. Du kan selv mens "sitte" på en spesiell diett vaskulær (ta kontakt med lege).
Drikk rikelig med væske, minst en og en halv liter om dagen. Vann er viktig kroppen. Det er rent vann, ikke kaffe, te eller brus. Fra den sistnevnte er det bedre å gi.
Engasjere seg i idrett. Utøve gunstige effekter på det kardiovaskulære systemet. Bare ikke få seg til utmattelse, vpravlyayetesya du ikke spille inn på OL-konkurranser, og for utvinning.
Ta medisiner som forbedrer metabolisme og ernæring av vev. For eksempel "riboksin." Men først må bestå en medisinsk undersøkelse og ta kontakt med en erfaren lege.
 Rengjøring av fordøyelsessystemet
I mann røyke betydelig reduserte nivåer av produksjonen av spytt og magesaft. Dette i sin tur utløser utvikling av mage-tarmkanalen: alle typer gastritis, magesår, forstoppelse, dysbiosis, etc.
Et par uker vil følge dietten. Ingen fet, krydret eller salt mat, ingen sult eller overspising. Lag en diett kostholdsekspert vil hjelpe deg.
Du kan fjerne giftstoffer, begynte å ta et kurs adsorbere medisiner. Gjenopprette pH-nivået i magesyre og hjelpe antacida. Du kan også bruke noen populære oppskrifter, de også noen ganger er ganske effektive.
Før du tar noen medisiner bør oppsøke lege. Ikke glem om det. Og sørg for å passere en medisinsk undersøkelse, spesielt hvis du er bekymret hoste, bryst tyngde eller noen smerte.  
Hvordan å lage mat Geitvedslekten med sukker?
 Kombinere forretninger med fornøyelse - hva kan bli bedre! Spesielt når det kommer til noe velsmakende. Heldigvis finnes det nok av næringsstoffer og slett deilige produkter som kan bringe konkrete fordeler for menneskekroppen. Dette er hovedsakelig delikatesse laget av naturlige ingredienser med minimal varmebehandling, eller klare seg uten. Ulike salater med lys dressing, grillet eller i saltlake magert kjøtt og fisk, juice og fruktdrikker. Slik mat er grunnlaget for et sunt kosthold gir deg styrke, bedre humør og vitalitet.
Og aller viktigst - å følge denne dietten, trenger ikke delikatesser. Det er nok å observere regelen: de høyere kvalitet kildekode-komponenter og nøye forberede dem, desto flere fordeler vil den ferdige retten. Selvfølgelig, disse prinsippene er mye lettere å følge i sommer, når butikkene, markeder og mange - bare på en seng under vinduet mye av fersk mat. Men i den kalde årstiden er ikke bare mulig, men du virkelig trenger å hengi seg til matvarer for å øke immunitet. Hvis Cranberry, bringebær og andre kjente urter følge oss gjennom vinteren, den rhamnoides spise mye mindre. Det er synd, fordi denne lyse oransje bær bokstavelig "akkumulerer solens varme og fordelene av vitaminer sommer.
 Fordelene av tindved
Krevende plante med mange små bær verdsatt flere innbyggere i antikkens Hellas. Og Siberians og sammenligne den med ananas. Alle andre nok til å vite at tindved gi odds på alle sitrus vitamin C og enzymer som hindrer at ødeleggelse under oppvarming. Sin antioksidantegenskaper gir en rhamnoides inneholder vitamin A, E og gruppe B i mindre mengder, men også nebespoleznom Geitvedslekten inneholder B-vitaminer K; Folsyre, oljesyre, linolsyre og enkelte andre organiske syrer; umettet fett, tanniner og komplekse sukker. Alle disse komponenter er direkte involvert i metabolisme, påvirker vår helse og humør. Flavonoider også styrke veggene i blodårene. Til slutt, kanskje den viktigste "fordel" av tindved er pro-vitamin A eller beta-karoten. En kraftig immunostimulant, det hjelper cellene motstå virkningene av frie radikaler og reduserer sannsynligheten for kreftsvulster.
Alt dette uvurderlige fordeler folk får fra tindved som olje, juice, decoctions, tinkturer, syltetøy, kompott og noen frosne bær. Med sin behagelige, litt syrlig smak og søt-sur smak de tok sin plass ikke bare i medisin, men også i matlaging. Enig i at mye mer behagelig å styrke helse ved hjelp av denne medisinen deilig enn svelge smakløst piller og potions. Oblepihovyj søtsaker hell erstatte bringebær syltetøy under forkjølelse, redusere smerte av gastrointestinale sykdommer og fjerne interne betennelse. Du kan tilberede hjemme, men blir nødt til å tinker med utarbeidelse av frukt, stikkende kvister stakk stramt. Sanne, helbrede sadnyaschye fingrene etter dette vil hjelpe alle de samme tindved olje.
 Oppskrifter Geitvedslekten
Som enhver velsmakende bær, vises tindved i mange oppskrifter. I friske det smak gourmet elskere bare fordi det er ofte tilsatt sukker eller andre søtningsmidler. Av og store, trenger mer rhamnoides ikke trenger noe - så rik på sin egen smak. Vi tilbyr noen oppskrifter som inkluderer det meste bare buckthorn og sukker.
 1.  Hele tindved med sukker. Den vanligste metoden for høsting bær for vinteren. De fleste bær er nøye sortert ut, slik at bare de mål og holdbar, vasket, oshparyuyut kokende vann og tørk. Deretter brytes ned av bankene, tungt å helle sukker (1 kg av tindved ta en halvkilo sukker). Timer med seks banker med bær inne pasteurisert ved 85 ° C og tett eller rull.
   Moses med sukker Geitvedslekten. Mer tidkrevende i forhold til forrige resept prosessen. Rene og tørre bærene er knust ved å passere gjennom cheesecloth eller en fin sil. Oppslemmingen blandes med sukker i forholdet 1: 2 er plassert i krukker og oppbevar i kjøleskapet under panseret. Dette blank er alt nyttig som tindved og som en "beholder" seg naturlige antioksidanter. Denne sausen ikke svekkes i løpet av våren, og blant annet har en mirakuløs evne til å lindre bakrus.
   Gelé med tindved. En annen godbiter nyttige i motsetning til sukkervarer butikk. Du trenger buckthorn juice, bær mål som må passere gjennom juicer. Deretter varme saften i en kasserolle. Ved en temperatur på 70 ° C, tilsett sukker (850 g per liter juice) og lav varme kok opp under omrøring. I prosessen med kokende væske tykner litt og uvarytsya. Hell den i sterile glass, dekk fra fallende gjenstander utenfor og avkjøl i romtemperatur. Kopper ostyvshim gelé nære syntetiske eller papir "dekker".
   Tindved syltetøy med sukker. Tradisjonelle høst høsting 1 kg av bær, 1 liter vann og 15 kg sukker (eller et annet antall ingredienser i samsvar med forholdet mellom volumet). Foreta en sirup ved å oppløse sukkeret i varmt vann. Sirup mens den fremdeles er varm, hell tindved og la stå i fire timer. Fjern deretter frukt, søt væske kok opp, og slå den buckthorn og bringe til småkoke til de er møre, rør jevnlig. Slå av brann Vent til kjøle syltetøy og deretter lå på sterile banker og nær.
  Seabuckthorn kokt med sukker, perfekt bevart i kjøleskap og holder vitaminer, sukkere, mineraler og pigmenter. Til slutt bevaring kan rozsharuvatysya på gjennomskinnelig sirup (som faller til bunnen banker) og de fleste bær (de flyter opp). På toppen av bærene vil bli krystallisert sukker. Dette påvirker ikke verken smak eller egenskaper jam. Du kan blande det igjen eller bruke separat tyktflytende sirup og karamelyzyrovavshuyusya masse.  
Яндекс.Метрика