Hvordan virker et hus?
 Bilder av et hus
 Brownie - immaterielt stoff, men det kan føles som et vindpust eller bevegelse av kald luft og du kan se hvordan subtil røyk, skyer eller skygger. Det ser ut til eierne på egen hånd, og bare forsvinner. Se brownie kan variere: det er i form av en gammel mann eller en dverg, svart katt, svart kuk eller andre fugler (ugler) mann med skjeve ben, raggete skapning med mørkt hår, noen myke myke klumper i form av en kopi av bildet verter.

 Anomalies
 Men det er ikke alle bildene, som er bosatt i huset er et hus. Det ser ut som et hus av leiligheten din? Kan du forestille deg det dverger, og han kan skjule seg i en pott med en plante, eller selv være dette anlegget. Huset kan virke tilfeldige leketøy som voksne ikke ser - vel, bare i øynene til alle de kommer over - de gjerne potter barn, og plysj og myke leker kommer tilbake hvorfra de kom. Og selvfølgelig, vil du ikke bli overrasket hvis barna er interessert i, som tapte dverg, som du aldri har vært, barne fancy, tenker du. Alt dette virker som et eventyr, men de sier at ikke all bevegelse forbundet med situasjonen i leiligheten som et hus, og deretter det viser karakter, noe av elementene brutt, er det ubehagelige opplevelser i kroppen. Flytte speilet fra sted til sted? Det viser at ikke tilhører noen av familiemedlemmene.
 Gammel mann i rød skjorte
 Med tilnærming av utbruddet katastrofer eller spesielt viktig hendelse i livet, sykdom eller ved flytting til annen bolig, eierne har mulighet til å se den brownie leiligheten hans. Det ser vanligvis ikke å skremme. Det kan være nummenhet i kroppen, og det synes en drøm visjon. Hvis huset fanget i ditt hjem og bli en del av det, og du skyndte montert montere pakker og spontant forlate hjemmet, hvis du er sliten og ikke forvente at i neste øyeblikk haug av ting prorysuetsya sin silhuett, er det mulig at du vil fange den i en dverg, som vokser fra en dukke eller en liten gutt, og den gamle mannen med kroppen; Han er meget smidig og samtidig vanskelig når lean om natten og holder fast i halsen, blokkerer pusting; han rum'yanoschokyy, Shaggy han skjegget; Øynene hans sitter dypt og suggererende; Han hadde på seg en rød skjorte og mørkeblå bukser og en stråhatt. Når han snakker, samtykker du til hvis mye redd for at provalyuyetes en dyp søvn. 
 Folklore
 Ikke rart det var en tegneserie om domovychka og andre Tales. I dem ser vi en kollektiv bilde, et bilde som ser ut som et hus. Alle som for en typisk, alt han faktisk, gjenspeiles i folkeeventyr eller eventyr fra en forfatter, som passerte folk visdom i sitt arbeid. Hvis goblin historier ikke liker rot, så kanskje det er det samme i huset vårt. Hvis du ikke tilfeldigvis for øyet, så ikke ønsker å se det. Hvis gjemmer ting, så ulykkelig eiere holdning til det. Hvis Shalit kanskje han ikke liker livet ditt, eller hjemme barn forbli uten tilsyn.
 Hvorfor er det et hus?
 Brownie er født gammel og rynkete, ikke en baby. Hans liv begynner med alderdom, og ender mladenchestvom. Brownie kom fra verden av mennesker, slik at gjort mange feil i det siste, skyldte til familie eller mange synder knyttet til hjemmet. Som straff han trenger å være en skygge av familien, som han sendte og som han fortjener å bevare sitt liv energi og velvære. Dette er hans sjanse til å komme opp og gå til en annen verden. Ifølge en annen versjon, hus - en ånd eller egregor familie. Hans energi og karakter kommer fra makten av alle familiemedlemmer.
 Så hvis du ser et hus ikke kan gå greit i livet ditt, og utseendet indikerer at dette ikke bør være. Du må endre livet ditt, eller du trenger åndelig støtte.  
Hvordan å stoppe rødmende og sjenert?
 Mange kjenner følelsen når alt lyser opp inne, kinnene lyse opp kraftig rødme og ansiktet dekket forrædersk maling. Hva det er: et tegn på ren og myk karakter eller komplekse psykologiske og følelsesmessige barrierer? Uansett årsak, det faktum at en slik fysiologisk reaksjon av legemet bringer en rekke ulemper. Først av alt, veldig pokrasnevshemu. For å ikke ødelegge konstant forlegenhet senere i livet og ikke forverret tilstand, må du møte dine problemer og stoppe skamfull og rødme.
 Psykologiske siden av saken
Psykologer sier at en slik reaksjon - en manifestasjon av sosial fobi, som er preget av smerte vurdering av personlighet, til frykt snakke i offentlige og unngå situasjoner som forårsaker angst symptomer. Statistikk viser at sosial fobi i ulike perioder av livet lider hver tiende mann.
Årsakene til sosial fobi har sin opprinnelse i barndommen når man først konfrontert med stressende situasjoner som kan generere en haug med systemer. Dette kan være den første gjengjeldt kjærlighet, som senere årsaker frykter nye bekjentskaper. Eller Skole offensive teasers, lage frykter negativ oppfatning av den enkelte. Og vanlige sosiale situasjoner (lese rapporten, en tur på offentlig transport, snakker i telefonen) er for sotsyofobov stressende. Man er alltid i spenning, redd for å ta imot kritikk fra andre, få latterliggjøring i sin tale eller være uklar.
Men ikke bare henvise deres identitet til gruppen og anser seg selv paranoid. Sotsyofobы ta medisiner som styrer fysiologiske manifestasjoner av frykt og gjennomgår psykologiske terapi kurs. Hvis du er sikker på at det er ubrukelig for deg, og kan takle problemet selv, så du er usannsynlig å passe definisjonen av "sotsyofob." Men problemet fortsatt gjenstår, så det må løse. Som de sier, som kurerer likt. Derfor, den beste måten å stoppe rødmende og tilskrives stressende sosiale situasjoner - det gir ikke opp sin frykt og gå for å møte ham!
 Selvironi
Tendensen til selvironi bør være til stede i hver person. Dette kurere noen og ulykker av en positiv stemning. Selvironi i moderering gjør en mann klok, men overskuddet er bare en defensiv reaksjon. Og hva jeg skal si om samoyronychnыmy folk mye mer interessant og morsom. Selvironi for offentlige mennesker - den beste måten å bekjempe den forlegenhet.
Å redusere stresovist situasjon, er det nødvendig å sette av under hvilke omstendigheter du rødme og tror dem latterlig unnskyldning som hjelper slappe av og overvinne frykten for kommunikasjon. For eksempel:
"Jeg skal vise hvordan å rødme! ";
"Når du ser på meg, jeg har alltid rødme." Gyldig bare med det motsatte kjønn;
"Vel, du fikk meg til å rødme igjen! "Eller" Vel, nå igjen måtte rødme! ";
"Jeg var alltid flau når neste dumme folk";
"Jeg er alltid flau når jeg betalte komplimenter (ros)! ";
"Åh, synes det å bli varmt." Og potripaty meg selv i kragen;
"Jeg rødmet spesielt for å virke beskjeden og naiv jente! ";
"Dine tanker gjorde meg flau";
På ulike podshuchivaniya om forvirring din kan besvares som følger: "Cowards - blek og dristigste - rød! »
Du kan komme opp med en liste over uttrykk som er egnet for ulike situasjoner. Denne metoden for selvironi bli en stor hjelp i tilfelle av forlegenhet og skam. Og deretter stoppe rødmende og flau og vil ikke liste mal setninger.
 Selv
Å stoppe rødmende med eller uten, må vi skikkelig vurdere deres personlighet, atferd og muligheter. Dersom årsaken til forvirringen din er lav selvfølelse, er det nødvendig å grundig arbeide på din holdning.
 1.  Det første du må slutte å kritisere og starte mer ros for selv små prestasjoner.
  Hver gang forbi speil, fortell ham at du er attraktiv, vakker og sexy; Be reflektert god natt, god morgen.
  Begrense kontakt med folk som kritiserer deg. Koble med positive mennesker, i stand til å støtte deg.
  Gjør som mange gode gjerninger, å øke sin verdi for samfunnet.
  For å hedre menneskene rundt dem, så henseende vil komme til deg.
  Evaluere alltid sine handlinger, og ikke la noen ta avgjørelser for deg.
  Engasjere hva du liker å få glede av den.
  Når nivået av selvtillit stiger, vil du legge merke til at en slik stress du ikke lenger.
   Yoga
  Golf positiv innvirkning på det fysiske og følelsesmessige tilstand. I dette tilfellet, yoga hurrarop og redusere angst. Yoga ikke bare gi et utbrudd av energi, men også bidra til å lindre stress. Meld deg på yogatimer. I tillegg til gunstige effekter på kroppen får du en masse positive følelser fra å møte nye interessante mennesker. Kanskje noen av dem gikk til skolen av samme grunn som deg.
  Daglig engasjerende i selv-forbedring, vil du lære å overvinne sin forlegenhet og stoppe rødme for enhver anledning.  
Hvordan finne vann til brønner eller brønner?
 På en varm sommerdag på sitt sommerhus, der sengene lider av tørste planter, er vannmangel problemet svært viktig. Spesielt når du gir er langt fra en innsjø eller elv. Tenk deg at du trenger en stor mengde vann plantene som bare visne og vil ikke vike uten vann. Du trenger å vaske seg, og etter en hard helg brukt på nettstedet. Men det er ingen vannforsyning til brønnen for å gå lenge, og det er behov for å bære tunge bøtter og! Hva gjør jeg? Hver camper ønsker å vite hvordan å finne vann til brønner eller godt å holde på sin personlige side "reservoar". Men det er noe de fleste mener at vann er vanskelig å finne. Trenger profesjonelt utstyr eller "sjarmerende" ramme, som ofte brukes av synske.
Faktisk, for å finne vann på stedet er enkelt. Det er enda noen folks tegn som raskt vil finne et godt sted der vannet er grunt.
Merk at du ikke alltid kan gjøre det bra på nettstedet eller godt. Hvis området ligger nær toalett deponi eller gi opp denne ideen.
 Doviryayemos nasjonale tegn og observasjoner
Godt i varmt vær føle nærhet av vann dyr. Så hvis din raggete hund passer på samme sted, sannsynligvis det bør grave en brønn.
Planter hydrofil (mor og stemor, or, bjørk, starr) vil ikke vokse i tørre områder. Se hvor på nettstedet grodde ugress populær yahlytsya og starr, kan det gjøres godt. Anlegget Geum elvevann føles også. Men hvis et stykke land trygt oppreist furu, deretter vann ligger dypt nok.
Nettstedet ditt ligger i dalen omgitt av åser og åser. Vel er dette relieff mest egnet for ugjennomtrengelig lag. Føl deg fri til å grave en brønn. Hvis området ofte stiger ved slutten av en varm dag i en tåke tung kolonne - det viser også nærhet av vannet i jorden.
Du kan prøve å finne et egnet sted for brønn og bruke glasskrukker. Arrangere dem på den nedre seksjonen tett presset mot bakken. I de der mer mugg akkumuleres, kan du grave.
 Profesjonelle metoder for å bestemme vann
Folk varsler sikkert ofte hjelpe, men det er absolutt svar på spørsmålet om hvordan å finne vann til brønner eller brønner i området vil bare hage stormer. Bore et lite hull intelligens ca 10 m dybde. Når du ser et gitt akvifer, i tillegg begynner å hope seg opp vann. Umiddelbart stoppe boring og bestemme hva som er best stilt her: brønnen eller godt.
Hjelp til å finne vann og silica gel, omhyggelig tørket i en ovn. Ta to liter Silica gel granulat, hell den i en crock og vurdere apoteker skalaer. Etter vikle en tykk klut og begrave på et sted der du ønsker å bygge et godt femti centimeter dyp. Nøyaktig en dag crock otroet og veie igjen. Hvis han sterkt potyazhelelo derfor vann i stedet mye, det grunne. Best begrave silika i forskjellige steder, for å vite sikkert hvilken del av området kan bygges godt. Silika erstatte noen ferier rød murstein.
 Hvordan finne vann rammeverk av
Ved hjelp av rammeverket kan ikke alle. Fra prosessen ligner en sjamanistiske ritual for innvidde. Men du kan prøve alt. Plutselig virkelig få?
Først, ta en kompass og finne ut hvor din sommer hytte nord, sør, andre deler av verden. Komplett seksjon strengt fra nord til sør, deretter - fra vest til øst. I noen sted utover som bør du holde strengt parallelle, krysser hverandre. Dette punktet vassdraget. Sjekk hennes kvist eller knagger. Beat området flere ganger på en linje parallell til det første punktet i vassdraget. Hvis rammen vil fortsatt krysser hverandre, sjekk disse stedene.
For bedre å definere dybden og kraften i vassdraget, være på plass spesifisert pinne, plukke opp ett bilde. Tenk deg hvordan du dykke til en dybde på vekst, deretter enda dypere. Folk følsom ramme begynner å bevege seg først til den øvre grense av vassdraget, og deretter på bunnen.
Legg merke til at kildevannet skal bry seg. Husk å lukke sin sterke dekselet. Om nødvendig, ta bort fra brønnen på skråningen smelte og regnvann. Rurale magikere rådet til å sette brønnen selje eller Viburnum, og rengjør den bare på dager da det ikke kommer regn.  
Яндекс.Метрика