Hvordan velge en symaskin for hjem
 De fleste nå foretrekker å kjøpe ferdiglagde klær. Selvfølgelig kjøpe en fabrikk produkt mye enklere enn å velge stoff, klippe den. Derfor sy klær oppriktige elskere og de som trenger det på grunn av funksjonene i figuren. De kan definitivt si hva som er forskjellen mellom fabrikken og sy ting med hendene. Hjemmelaget gjorde ting mer effektivt, og deres eier kan vite nøyaktig hva produktet utelukkende, noe som betyr at ingen sjanse til å møte en nabo i samme kjole.
 Moderne symaskiner, i motsetning til sine forgjengere, har mange funksjoner, attraktivt utseende. Så hvordan du velger en symaskin til hjemmet? Symaskiner kjøpt for en lang tid, så det anbefales før du kjøper for å forstå klart hva du vil. De skiller seg fra produsent, type, funksjonalitet.

 Velge symaskin produsenten i


Hvordan velge en symaskin for hjem
 I markedet for over 100 år Husqvarna, Pfaff, Singer. Og Singer fortsatt produserer mekaniske maskiner. I dag, selskapet Pfaff, Bernina, Husqvarna, Singer konkurrere med asiatiske Janome, Brother, Jaguar. Dette rivalisering utvalg er kontinuerlig oppdatert, nye funksjoner, forbedret ergonomisk design. Fedreland representanter til markedet nesten ingen.
 Men uavhengig av geografi montering modeller er lik. Dessuten er de fleste maskiner samlet for lisenser i Asia. Europeiske selskaper er godt utbygd nett av offisielle tjenester. Produksjonsselskap bør vurderes når du velger en symaskin for hjemmet. For hyppig bruk bør ikke velge riccar, Hvit, Brother.

 Velge symaskin klassifisering


Hvordan velge en symaskin for hjem
 Elektro - Enkle og rimelige symaskiner med en enkel design. De er utstyrt med elektrisk drevet og er i stand til å utføre forskjellige operasjoner til 10-20. Med denne symaskinen kan enkelt og raskt lære å sy. Opt for elektromekaniske symaskin modell anbefales for nybegynnere syersker.
 Elektroniske maskiner. Flytte nålen fra stoffet i disse modellene er kontrollert av en mikroprosessor og trykknapp enhet. Dette reduserer administrasjon kompleksitet kjørlinjer (normal, dekorative masker) og deres antall. Og alle operasjoner er lagret i minnet. Elektroniske typer symaskiner utstyrt med display som viser informasjon (informasjon, råd om sying). Det kan være en liten skjerm indikator og LCD-skjerm (selv om det bare finnes i high-end-modeller, kan den styre skjer). Utvalg program, nåler, stinglengde, kan elektroniske maskiner "fortelle". De kan også bevege kluten fra side til side.
 Symaskiner med overlock. Dyre elektroniske modeller er utstyrt med slike funksjoner som en innebygd overlock med mulighet for samtidig skjæring og pisking kanten av stoffet. Takket overlock ikke trenger å kjøpe tilleggsutstyr. I tillegg er disse maskinene er i stand til å utføre dekorative elastiske strenger, hemmelig filing bunnen.

 Velge symaskiner: design funksjoner


Hvordan velge en symaskin for hjem
 Reflektere over tema som velger en symaskin, bør ta hensyn til utformingen av den. Disse inkluderer:
 •  Tabell arbeidsflate - er til stede i noen modeller som et alternativ. På et stort bord lettere å jobbe med flotte detaljer.

 •  Automatisk tråd vdevanye blir lettere å træ nålen.

 •  Ermet plattform hjelper håndtere små deler som ermene.

 •  Tilleggs transporter. Hver modell er lavere, i noen liggende stoff og øvre transportør. Toppen er perfekt for å arbeide med glatte og tynne vev som er dårlig fattes lavere transportbånd.

 •  Rotary shuttle (dobbel obleganie) inkludert til dyre symaskiner på jobb Ikke forvirre tråden og ikke gjør støy. Når du bestemmer hvordan du skal velge en symaskin, bør vi huske at billig modeller bør bare svinge båten.

 •  Trykkontroll sitater. Denne funksjonen lar deg justere avhengig av type stoff press foten. For eksempel, for tykke stoffer bør det være enkelt å greit - sterkere.

 •  Kne spaken etappe reiser. Bruke det uten å ta hendene på stoffet for å løfte beinet.

 •  Quilting - dekorative teknikk pidstobuvannya produkter.

 •  Patchwork er en sy lappeteppe stoff.

 •  Hver shveyi nødvendig for å fungere stede i maskinen, så etter å ha forstått at fortsatt vil virkelig trenger, velge riktig symaskin.

   Tips om hvordan du velger en symaskin


   De husmødre som kommer til å kjøpe en symaskin for husholdningsbruk, anbefales det å ta hensyn til følgende sy operasjoner (funksjoner):
 •  muligheten for å reparere;

 •  tilgjengelighet søm for strikkevarer;

 •  tilgjengeligheten av land for prosessering vev kraeobmetochnыh sømmer;

 •  tilgjengeligheten av ferdige produkter for behandling av skjule sømmen (nederst skjørt, bukser, etc.).

 •  Etter dette kriteriet kan plukke opp billig elektromekanisk maskin. Det vil være en stor assistent elskerinne - det er lett å betjene og kan utføre kritiske funksjoner.
   Hvilke tips om hvordan du velger en symaskin for å sy vakre klær kan gi fagfolk?
   Produksjon kvalitet maskinvare gjør ting mer krevende. Derfor anbefales det å velge elektronisk symaskin modell med den obligatoriske tilstedeværelsen av følgende parametere:
 •  minst to alternativer for håndtering av sløyfer;

 •  rettmaske;

 •  muligheten til å jobbe med tekstiler som skinn, ull klut, gode strikker og andre;

 •  rekke pyntesømmer, dekorative elementer og sløyfe broderi;

 •  Utvidet utvalg av typer sløyfer.

 •  Velge en symaskin, ta hensyn til modellen med horisontalt montert krok, som forbedrer kvaliteten på rettsøm.
   På markedet i dag er det et stort utvalg av symaskiner, så vi anbefaler at du velger å nærme seg veldig forsiktig for ikke å bli skuffet i å kjøpe. Med de funksjoner som er nødvendige for å velge kun de som faktisk vil bli brukt.

   Video av valget av symaskinen:   Hvordan velge en symaskin (video)
  Feng shui på soverommet


   Bruk råd av Feng Shui, kanskje i en leilighet og skal virkelig gjøre en forskjell.
 •  Du kan uansett ikke sette sin seng i den nordlige delen av rommet. Eldre mennesker sover bedre på vestsiden, og unge - i øst.

 •  Sengen bør settes slik at solstrålene ikke faller på ansiktet ditt. I nærheten av sengen beina må være, ellers vil det bli flom sengen, som fører til alle slags plager.

 •  Seng er ikke mulig i det hele tatt å sette sine føtter til døren.

 •  Hvis soverommet er et speil, det nødvendigvis må være en, og det bør ikke være plassert ved fotenden av sengen.

 •  Veggene i soverommet bør alltid være lys.

 •  Det er best å kjøpe en tre seng.

 •  I nærheten av sengen ikke bør være et gap i midten, vil du ikke trenger å flytte to senger, så de var sammen, ellers kan det føre til utelukkelse av ekteskap.

 •  Over sengen hadde ingenting å henge, ingen varer negativt påvirker helse.

 •  Heller ikke kan sette sin seng ved siden av store vinduer, fører til urolig søvn og overstimulering dette.

 •  Hvis du vil være i seng gamle pyntegjenstander, vil søvnen være urovekkende. I henhold til lovene i Feng Shui i huset man ikke kan beholde gamle ting. Bli kvitt dem nødvendigvis.

 •  Gardiner bør være lys, holdt mye lys. Men natten er et must-vindu gardin.

 •  Men hvis du er lei av å være alene, kan du bruke energien til jorden. Plasser lampen høyde på fem meter sør-vestre hjørnet, og slå den hver kveld, i det minste til det du ønsker. Men denne metoden kan bare gå når ditt oppriktige ønske.

 •  Hvis du prøver å følge dette rådet, vil huset alltid være til stede harmoni og kjærlighet.  
  Hvor lenge å holde friske tomater?
   Hvis det var en popularitet vurdering grønnsaker, tomater, ingen tvil, ville ha tatt det første. Og med god margin av rivaler. Krasnobokye og saftig, selv om de er gode i salater, men litt sukker. Det er bare å nyte den friske tomater i våre breddegrader klarer lang: bør falle på alvor hevde seg som de forsvinner og salgsboder, og butikkhyllene. Og jeg ønsker å holde lenger friske tomater! For bevaring - ikke det samme som elastisk, deilig Fersk frukt ferske plukket Angå ikke hjelpe, men hva om lagring og kan pidsobyty. Fordi vi vet hvor lenge å holde friske tomater. Og villige til å dele denne informasjonen med deg. Hvor lenge kan jeg holde friske tomater?
   Til å begynne, la oss definere hva du kan forvente. Du kan lagre ferske tomater for det nye året? Eller de vil stå med mindre par uker med lagringsplass? Svaret avhenger ikke bare av dine handlinger og spesielt ditt ønske. Holdbarhet av tomater bestemmes av flere parametre som må vurdere om du ønsker å beholde friske tomater som mulig:
 •  Drivhustomater lagres verre enn vokst i det åpne feltet. Kanskje bakken tomater rett og slett bedre tilpasset miljøet testing og "herdet" kamp for å overleve. Men faktum gjenstår at tomater bevarte lenger, bør de være fra hagen.
   Det er spesielt avlet varianter av tomater for langtidslagring. Den mest kjente av dem - Masterpiece, Lonhkyper og giraff. Klangfulle navn, er det ikke? Men viktigst av alt, de kan tåle lengre lagring og / eller transport enn andre varianter. Denne informasjonen vil være nyttig for de fleste gartnere som kan vokse sine egne grønnsaker trenger. Men da vil du være i stand til å kjøpe ferske tomater av slike varianter - ikke gå glipp.
   I tomat er en funksjon besatt av svært få grønnsaker, kan de forstyrre umoden til slutt de hadde allerede under lagring. Denne tilnærmingen er mye forlenger livet av friske tomater. Først, grønne tomater lenger forbli intakt. Sekund, slår begynnelsen av lagring på en moden forsinket.
   Modne tomater kan kjøpes for ca tre dager i forveien, og deretter uspist grønnsaker begynner å falme og forringes. Hvis umiddelbart satt tomater i kjøleskapet, kan du stole på deres sikkerhet i løpet av uken. Tomater med tykk hud kan ligge i en spesiell "grønnsak i kjøleskapets 10 dager, men dette er risikabelt. Men den kjølige friske tomater sterkere enn 2-3 ° C generelt ikke anbefalt: tomater tolererer ikke frysing og etter tining forringes svært raskt.
   Hvordan å holde friske tomater for det nye året
   Hvis du tidligere ikke hadde lenge igjen å holde friske grønnsaker, er det lite sannsynlig at du vil ha tid til å hamstre grønne tomater eller velg en bestemt karakter. Så vi vil måtte forholde seg til som er - det vil si å arrangere lagring modne tomater. I dette tilfellet tradisjonelle metoder, kombinert med oppdagelsen av moderne vitenskap foreslår følgende måter å lagre tomater:
  Hvor lenge å holde friske tomater?

 •  Tomater lenge lagret i glasskrukker mens de fortsatt frisk, uten en dråpe av saltlake eller snev av bevaring. Å gjenta trikset, ta noen tre-liters glass og friske tomater - helhet, ikke overmoden, uten vmyatynok og andre skader. Vask tomatene under rennende vann, tørk og legg i friluft for å tørke. Steriliser Banker og også hvordan å tørke. Tørr og ren spiseskje kaprer en generøs mengde sennep pulver og strø bunnen av hver pott. Tomater satt i krukker på toppen av sennep. Først et par stykker - den første "lag". Prøv ikke å presse dem sammen. Selvfølgelig vil vegetabilsk side ansikt, men det må gjøres uten press. Det andre viktige punktet: legg tomatene opp av partiet, som var halen. Den første og hver påfølgende batch av tomater stenket sennep, sparing. På slutten, når bankene er fylt opp, hell på toppen er full skje av sennep pulver og lukke lokket (selvfølgelig, steril og tørr). Pakk tett banker maskin eller på annen måte zakuporte. Etter det er det ønskelig å sette banker på siden og en liten tur og / eller forsiktig snu opp ned. Men bankene ikke riste - bare dele sennep pulver jevnt hele tomater. Sett glassene på et kjølig sted unngå lys (til låven kjeller, etc.), og være sikker på at selv i januar tomater forbli frisk og velsmakende. 
   Interessant, på grunn av hva "verk" beskrev metoden? Det er ganske enkelt. Lukkede banker tomater sakte slipper fuktighet. Dette er en liten mengde vann, men det er nok til å samvirke med eteriske oljer av sennep. De på sin side ikke gi råtten prosesser utvikler seg i grønnsaker ved å hemme bakterier. Til oppsummert, se etter slike små tomater lagring og bruk minst 4 ss tørr sennep på hver bank.
   Friske tomater kan lagres i banker og andre metoden. Til dette trenger du nøyaktig samme tre-liters krukke (sterilt tørr, selvfølgelig), som i det første tilfellet, men i stedet for sennep pulver - alkohol. Friske tomater mål-tsilisenki liten vask og helt tørr. Legg ut bankene, prøver ikke å trykke fast, bare hverandre. I hvert fylte tomater Bank hell 2 ss fulle av ånd. Lukk glassene med lokk rene, men ikke rulle. Sett glassene horisontalt og pokatayte tomatene ordentlig smochylys alkohol. Neste skritt må være veldig rask og konsekvent, så jeg forberede all nødvendig. Plasser de neste lange veke kamper (lysere), dekk og maskin for rullende-bokser. Ta av krukker midlertidig deksel. Enden av i banken veken lavere, på den annen side brann. Når tent alkohol, og lukk glassene og rull den tett. Gjøre bankene med alt dette. Hvis du klarer å få det riktig, får du absolutt mål tomater: de ikke har tid til å brenne, og brenne alkohol umiddelbart i banker med oksygen. Tomater er i et vakuum, som vil holde dem i lang tid. 
   Hvordan du lagrer friske grønne tomater
   Den virkelige langtidslagring er bare mulig hvis arbeidsstykket er ikke helt modne tomater. Friske tomater såkalte melk modenhet kan lagres bare til sen høst og / eller vinterferien, men også slutten på vinteren. Men du kan ikke gjøre uten streng overholdelse av alle reglene for høsting og lagring av tomater:
 •  Kjøpe eller samle på sin egen lapp av grønne og litt "melk" tomater. Det er viktig å gjøre dette før den første frosten at selv inne tomater ikke hadde skadet. Umiddelbart fjerne halen.
   Igjen, nøye gjennom og ta over tomater beregnet for lagring. La bare perfekte kopier, med tselehonkoy, ingen skadet hud og uten et snev av skade. På denne avhenger ikke bare sikkerheten til hver tomat, men påliteligheten av hele lager.
   Varme opp vannet til 60 ° C og legg den på tomater minutter 3. Du kan ikke varmt vann, for ikke å oshparyty grønnsaker. Men vaske i kaldt vann over tomatene vil ikke beskytte mot bakterier.
  Hvor lenge å holde friske tomater?

   Tørk hver tomat og legg dem i et ventilert område for å tørke helt. Bedre å velge dette stedet tørke i skyggen.
   Mens tomater obsыhayut, forberede seg på noen oppbevaringsbokser, plast eller tre. Det viktigste - ren, tørr og ikke veldig dypt. Nederst på hvert ark, plasserer avis eller annet papir fuktet med alkohol eller vodka uten tilsetningsstoffer.
   De med alkohol eller vodka impregnere stykker av vatt og tørk dem hver tomat fra alle kanter.
   På dette stadiet er det to alternativer. I det første tilfellet, hvis du planlegger å ta tomater for en halv måned, bare sette dem i et jevnt lag postelennuyu prospyrtovannuyu avis cover med samme bokstav, og på det legge et lag av tomater, bare dekket med papir.
   Ellers, for å spare mer enn tomater, pakk hver stykke papir eller klut dynket i alkohol. Mellom pakker Dryss tørr sagmugg.
   Plassere boksene i et mørkt rom med temperaturer mellom 7 og 14 ° C og luftfuktighet på 80%. I utgangspunktet, papir og sagflis absorberer lite vann, men det er bedre å ikke teste sine evner absorberende styrke.
   Jevnlig, minst en gang i uken, arrangerer tomater revisjon og hensynsløst fjernet fra depotet de som viser hint av skade.
   Hvordan å holde friske tomater lenger?
   Step-- det er veldig praktisk, men også tilleggsinformasjon aldri vondt. For eksempel, er det nyttig å vite at tomater inneholder folsyre akselererer deres modning. Fordi grønne tomater for lagring, kan du ikke holde nær modne røde frukter. Men når det gjelder tid til å høste bruk, ta riktig mengde lagrede grønne tomater og sted ved siden av modne tomater eller annen frukt (banan, eple). I alt dette ser vi at bevare tomater - så ikke bare beholde sin skjønnhet og "trade" utseende. Det er viktig å ikke miste fordelene med friske tomater og de inneholder vitaminer. Dekorere nyttår bord og kan være marinert grønnsaker, men nytten av friske tomater for helse er ikke erstattet av noen bevaring. Så heldig du nyte måltidet forberedelser og hele året!  
 • Яндекс.Метрика