Ikke glem foreldre - velg en nåværende pave


 For ganske lenge borte er de dagene da min mor tok seg av ildsted og utdanne barn, og hans far fra morgen til kveld for å tjene penger til familien, bare kveldene slapper av foran TV-en med en flaske øl på sofaen. Moderne fedre kan ta vare på barnet ditt, ingenting bak moren, de kan i tid endre bleier, gå med barnevogn i parken, og selv fortelle godnatthistorie. Også pappa blant annet til oppgave å hjelpe med lekser, spille med barnet i ulike utendørs spill, lære å sykle eller til og med på den første bilen.
 Alle barn er veldig snill mot sine fedre, og slik er det for dem å ønske å gjøre noe godt og minneverdig. Mest paven for hans barn blir sentrum for hans univers. Pappa alltid sterk, omsorgsfull, intelligent, han alltid beskytte og raskt komme til unnsetning hennes baby. Barna gir sine pappaer bursdager tegninger, figurer fra leire eller forskjellige programmer. Dette bringer hadde nydelig smil og god på ansikter av deres elskede foreldre.
 Vokser opp, barn slutt ønsker å gi sin far mer enn en enkel barnas bilde. Vi ønsker alle paven minnes de gode øyeblikkene, til tross for vår gave å ha føle vår omsorg, vår varme og kjærlighet. De fleste pappaer ikke gi billetter til alle typer rockekonserter, vitser og mer. Slike gaver kan gjøre brødre og søstre og koner. Men hva kan gi paven barnet?
 Best gave til paven velger ofte svært lang og nøye til hans far, ha ham føle all din kjærlighet og omsorg, som han burde vite. Så hva er vel bedre å velge som en gave til paven? Det er svært viktig å forstå, godt du kjenner din far. Hvis pappa bilist, ville det ha som, for eksempel, et godt sett med verktøy. Hvis han liker å slappe av i naturen, kan det presentere med grillspyd. Hvis pappa foretrekker elegant måte, kan du velge et fint bilde i en forgylt ramme. Det er eneste stedet i huset og tomten av denne filmen, er det nødvendig å vurdere på forhånd.
 For pappaer med yumorov du kan velge kube laget av gjennomsiktig polykarbonat med sin komplett bilde inni. Det vil være veldig originalt og friskt. Det er mange alternativer som kan velges som nåværende pave.  
Hvordan vise bugs


 En person kan "ta" dem med reiseveske eller klær, bugs kan migrere deg fra naboene, selv om du bare besøker sitter på sofaen der de bor bugs, de ekle insekter prycheplyatsya klærne, og sammen med deg for å pereberutsya du hjem. Veggdyr formere svært raskt. Etter den første uken av sitt utseende i ditt hjem, bli kvitt dem er svært vanskelig. Hvis kakerlakker har en tendens til å irritere sin eneste ubehagelig utseende, bugs i denne sammenheng er mer snikende. Disse insektene bite. "Hunt" bugs vanligvis om natten Bitt er vanligvis ikke følte i morgen på bittstedet blemme vises som begynner å klø. Hyggelig nok. Så hvordan får du kvitt disse skadedyr.
 Selvfølgelig, den mest vellykkede metoden - kjemisk angrep. Du kan invitere eksperter dezynsektorov og de bruker giftige stoffer vil føre insekter. Men å leve innendørs behandlet på denne måten vil ikke være i noen tid. Kanskje kjøpe deg en jernvarehandel eller markedet betyr å drepe bugs og kjempe dem alene. Prosess helst hele området av en leilighet eller hus. Ligger i lokalene etter behandling, vil det være vanskelig fysisk, god dag å tilbringe utenfor hjemmebane. Etter hjemkomsten til å bruke våt rengjøring, må rommet luftes og alt sengetøy perepraty. Det finnes alternative metoder for "krig" i tillegg til å bruke kjemikalier.
 Naynevdyachnishe måte å samle insekter for hånd, presse dem eller støvsuging. Dette tiltaket - en dråpe i havet. Veggedyr liker å bosette for malerier, møbler, elektronisk teknologi, er det mulig at du blir nødt til å kaste ut fordi bly bugs, som for eksempel TV-en er nesten umulig.
 Veggdyr er redd for høye og lave temperaturer. Vaske klær, sengetøy og andre elementer på eller under 50 grader er nødvendig. Når de lokale lesjoner, møbler, puter, klær, etc. i vinter kan bringe til balkongen eller i garasjen om natten.
 Fra folk rettsmidler kampen var og er fortsatt den mest effektive alkohol rødsprit. Før det kan være over disk, er lettere å finne i jernvarehandelen. Dette rett og slett helle alkohol reir av bugs og de dør. Du kan spray og møblerte spor igjen. Etter lufte ut rommet til forsvinningen av lukt og klar.
 Hvis denaturert alkohol ikke klarte å få, kan du bruke en annen måte. Trenger du å smøre alle sprekker i gulv og vegger, og et par dager i hele leiligheten for å plassere en skål med ammoniakk.
 Hvis bugs okkupert det meste av området av ditt hjem smartere oppryddings pålegges å kvitte seg med dem og ikke lenger husker. Hvis du føler deg styrke til å takle fienden på egen hånd - gå for det. Men det ideelle er selvfølgelig aldri vil håndtere disse insekter og deres kontroll.
Rengjøring i 10 minutter


 Uoppfordret gjest verre skjer ikke. Spesielt hvis huset er et rot. Tross alt, trenger du ikke ønsker å få skarpe tungen til en venn eller treffer ansiktet i søla foran sin svigermor. Selvfølgelig bør huset alltid holdes rent og gjøre sine hjem alle lå på bakken. Men da ville det være kjedelig å leve, barn ville ikke løpe og fikk ikke spille i huset så mye som du ønsker. Tross alt, hvor regjerer steril renslighet, knapt et sted for barn!


 Anta at i et lite hus rengjort og venner ringte og sa at etter 10 minutter kommer med kake. Vanligvis før ankomst av gjester Mr. Chistoff hjelper, men er ikke tid til å lage en søknad, og sliping og polering granitt de har du planlagt for tidlig sommer. Generelt, gjorde de profesjonelle på dette tidspunktet ikke hjelpe. Derfor, behovet for å håndtere på egenhånd.


 Bestem foran skritt og fordele roller


 Rask rengjøring rengjøring på toppen. Det bør raskt se, ikke ligge på sofaen tidsskrifter mann med kryssord, ikke henger på badet nattkjole, og alle de skitne ting fjernet en kurv av tøy. Rene toaletter - index renslighet eiere. Løft lokket og utseende - hva er? Deretter se hva som foregikk i gangen og på kjøkkenet. Andre kan ikke se, likevel ikke gjør det.


 Det er klart at en person er ikke å gjøre det. Så dele pliktene med mann og barn. På sine skjøre skuldre ta toalett og kjøkken. Uansett, ingen er bedre og raskere kvinner ikke vasker toalettet og ikke tatt bort på kjøkkenet! Tvinge mannen til å plassere i gangen av sko, for eksempel organisere ting på en kleshenger og satt i et skap babyen slede, roller og at det fortsatt forvirret under føttene? Barn kan posobyrayut fra under føttene på sine leker, aviser og pappa hjelpe min mor på kjøkkenet.


 Nå kan du slappe av og tenke


 Vel, flat vedtatt presentabel, nesten dekket bord, kan du slappe av. I 10 minutter til ubesvarte renhold, enkle dorezaem smørbrød og foreta en ny salat. Ikke glem at barn bør mate før, hvorfor skulle de voksen samtale? Det er viktig å ikke glemme å takke litt lenger og la barna leke. De fortjener det!


 Nå tenker: hvorfor skulle ordne dette 10-minutters oppstyr? Det avhenger av oss orden i huset. Så er ikke det enklere å holde alt på plass: i spesielle trekasser, skap. For eksempel, skoen er veldig behagelig skap selges.


 Hvis du blir vant hver dag, kommer hjem fra jobb, tørke sko eller støvler og sette dem i skapet, er lobbyen romslig. En støtte orden på kjøkkenet er enkel. Moderne hvitevarer, vaskemaskin og oppvaskmaskin, støvsuger - en kvinnes beste venn.


 Et par små ting for å holde alt i orden:


 •  vakker flettet zhurnalnytsы romslige, kan de gjøre og magasiner og briller, er ingenting tapt;


 •  ottomanske med liggeseter vil fungere som et oppbevaringssted for barneleker, mor strikking eller paraplyer i gangen.


 •  Rene og komfortable hjem for å leve de mest hyggelige og velkomne gjester.  
  Hvordan du rengjør sølv hjemme


   En bit av historien


   I den antikke verden visste om penger, ble det brukt i mange områder av livet. De unike egenskapene til dette metallet, en spesiell plass er refleksjon, malleability, duktilitet og antibakterielle egenskaper blant dem. Silver gjorde speil, smykker, religiøse elementer, penger, bestikk og personlig hygiene.
   De eldste funn av sølv smykker dating 4-5 årtusen f.Kr. og de finnes hovedsakelig i Middelhavet. Ark sølv brukes i klær royalty av oldtidens Egypt, ble Krim under utgravinger funnet sølvspenner soldater, som er fra det tiende århundre f.Kr.

   Kjemiske egenskaper


   Sølv - et sjeldent metall, er dens relative andel av jordskorpen 1 x 10-5. Det er tilfeller da de ble funnet klumper av sølv som veier over 20 tonn. Men disse sakene er ganske sjeldne, som sølv er kjemisk mer aktiv enn gull, sølv nuggets i naturen er sjeldnere enn gull eller kobber. Sølvinnhold i sjøvann er ca. 004 mg / l, som er mye høyere konsentrasjon av gull.
   I farmasøytisk protein ved hjelp av kolloidalt sølv - Protargolum og collargol. Før ankomsten av antibiotika, ble sølv anvendes som et kraftig baktericid for behandling av slimhinner.
   Ved kontakt med vann vegger sølvtøy skjema positivt ladet sølvioner, noe som resulterer i sterilisert vann. Denne egenskapen av metallet er fortsatt brukes i hverdagen.

   Årsakene darkening av sølv


   Varighet av sølvsulfid fører mørkere av sølv smykker. Raid på sølv er dannet i nærvær av fuktig luft, og de minste spor av toverdig svovel. Dvuhvalentnaya svovel anvendes ved fremstilling av gummi, en del av tilsetningsstoffer, anti-inflammatorisk og protyvoozhohovыh masse tilstede i hydrogensulfid, en gass som dannes ved nedbrytning av proteiner.
   Således er vår vanlige habitat skadelig for metallet. Finne sølvtøy utendørs i alle fall føre til mørkere dem.
   Det er derfor nødvendig å kjenne alle metoder for rengjøring sølv hjemme, velge den mest hensiktsmessige alternativet, og av og til bruke dem. Deretter sølvtøy vil glede deg og wow dine gjester.
  Hvordan du rengjør sølv hjemme

   Nyttige tips om rengjøring


   Ved rengjøring sølv ammoniakk, ammonium eller ammoniakk produkt av sølv på den tiden og blir mykere produkt kan bli skadet. Derfor er det nødvendig å ta vare på varene besøkt denne løsningen.
   Produkter med naturlige eller kunstige steiner er vasket i såpevann! Deretter forsiktig vasket og tørket.

   Advance forberedelse produkter


   Vask sølv produktet i varmt såpevann eller i varmt såpevann med ammoniakk. Fjern forsiktig all synlig overflødig forurensning.
   Du kan også vaske plagg i varmt vann med natron (1 ss. Ss per liter vann).

   Mekanisk rengjøring sølv


   Husk at noen mekanisk handling fører til dannelsen mikropodryapyn. Her er noen måter til mekanisk behandling.
   Rent tannpulver blanding av ammoniakk tilført børsten eller flanell klut.
   Tørk med en klut fuktet med oppvarmet 6% løsning av eddik.
   Polsk tannbørste med å påføre leppestift.
   Polsk viskelær.
   Polsk tannkrem, sette på tannbørsten din.

   Sølvtøy soaking i løsninger


   Disse metodene er den mest tilgivende overflate for sølvtøy, men krever tid og tålmodighet.
   Suge i 10-15 minutter i en 10% ammoniakk
   Suge i flere timer i en løsning av salt (1 spiseskje ts. Per kopp vann)
   Bløt i 2-3 timer i vann med skiver rå poteter.
   Suge 5-10% løsning av svovelsyre (hentet fra bilbatteriet og fortynnet med vann fra springen) i et glass eller porselen tallerken. Å fremskynde prosessen med løsningen kan varmes i vannbad produkt.
   Sug i det oppvarmede løsning av 10% - th maursyre. Løsningen ble helt over i en glassform og varme i et vannbad, som styrer renseprosessen.
  Hvordan du rengjør sølv hjemme

   Kokende sølvtøy


   Koke sølv, fortrinnsvis i et glass, og et vannbad. Vær forsiktig oppvarming av væsker er en katalysator for alle kjemiske reaksjoner. Her er noen oppskrifter for kokende løsninger.
   Kok i 15 til 30 minutter i en oppløsning av sitronsyre (100 g. Til 07L vann) ved tilsetning av kobbertråd.
   Kok i 10-15 sekunder i en løsning av natron (1-2st. Ss natron til 05 liter vann) med tillegg av mat folie.
   Kok i Coca-Cola 3-5 minutter.
   Koke 15 sekunder i saltvann (1 ss. Av salt til 1 liter vann) fra to skallet egg.
   Kok i 10-15 minutter i saltvann (1 ts. Salt i et glass vann)
   Kok i 2-3 minutter med vaskemiddel.

   Den siste fasen av rengjøring


   Etter rengjøring alle de ovennevnte metodene arbeidet må vaskes med rent vann og poler med en tørr flanell klut.
   Disse metodene er egnet for rengjøring av sølvgjenstander uten tilstedeværelse av naturlige eller syntetiske edelstener.

   Profesjonell rengjøringsmetoder sølvtøy


   Tiden på lager et bredt spekter av profesjonelle pleieprodukter for sølv hjemme. De omfatter skum, spray og skum for polering og rengjøring, håndklær og hansker for å ta vare på sølv. Det finnes også spesielle løsninger for rensing av sølvtøy i beholdere på to liter.
   Vanligvis er butikker som selger disse midlene tilbudt og betyr for lagring av sølvtøy.

   Hvordan du lagrer sølvtøy


   Som beskrevet ovenfor, sølv på mørk fuktig luft i nærvær av svovelholdige forbindelser. Derfor er den viktigste oppgaven under lagring av sølv elementer - gjør det lufttørke og begrense tilgangen til gass lagringskapasitet.
   Lagre glans vil riktig organisert lagring: produkter innpakket i lin eller bomull klut hvert produkt separat fra andre. Legg neste spesialpapir eller klut, som inneholder aktivert karbon eller sølv salt. Du kan gjøre materialer for hånden - aktivt kull og silika.
   I alle fall er det nødvendig å lagre sølvtøy i en lukket boks eller pose, utsettes for varme på et tørt sted.
  Яндекс.Метрика