Velge tekstiler for hjemmet


 I dag kan du finne stoff butikker et stort utvalg av ulike tekstiler, som skiller i stil, kvalitet og pris. Når du velger tekstiler for interiør er svært viktig å behandle denne prosessen nøye og ansvarlig. Tross alt, kan de brukes til å skape en unik atmosfære av kos og komfort i hjemmet, men du kan bare ødelegge helhetsinntrykket av hjemmet ditt.
 Alle, selv en profesjonell designer kan bli forvirret i å velge, fordi mangfold, som på markedet i dag, virkelig imponerende. Og ikke alle kan kjøpe stoff som passer inn i interiøret, og enda vanskeligere prosess kan være en kombinasjon av stoffer. Etter å plukke opp noe stoff, slik at de ble kombinert i tekstur, farge og mønster er meget vanskelig. Det er en kombinasjon av en av de viktigste faktorene når du kjøper. Hvis du skal kjøpe stoff for gardiner, Thulay, duker, servietter, puter og gardiner, bedre å velge dem i samme stil og passer for hverandre teksturer. Den mest optimale mengden av vev profesjonelle designere finne tre eller fire arter. Imidlertid vil en slik tett stoff med striper ikke jobbe i chiffon med blomstermønstre. Og bruk av ulike blomstermønstre i interiøret vil se latterlig.
 Men uansett hvordan det var den mest viktig i utformingen av bygningen til det resultatet du er fornøyd med det.
 Det er en universell regel av tre. Det faktum at hele rekken av ornamenter og farger kan deles inn i sort-hvitt, med en stor mønster, med et lite tall.
 Kombinasjon av alle tre kan få en flott kombinasjon, noen butikker tilbyr kjøpe stoff fra en samling som er valgt på en slik måte at man utfyller de andre pyntegjenstander. Imidlertid er det best å velge den grunnleggende stoff og plukke den ytterligere, noe som vil ha minst en farge som brukes i hoved stoff. For eksempel, liker du den stripete stoff - det kan ta en start.
 I tillegg baren i 2014, regnes som den mest aktuelle og populære fargen. Dette ses ikke bare i interiør, men også i klær og tilbehør. Så mange designere foretrekker en enkel, men samtidig, den faktiske fargen. I tillegg har denne sesongen vil det være de mest populære naturlige stoffer.  
Hvordan å tørke chilipepper?
 Bitter eller bitter pepper funnet et bredt spekter av applikasjoner takket være sin unike sammensetning og egenskaper. Den brukes i medisin og i kosmetikk og i matlaging. Men mange liker det ikke for overdreven alvorlighetsgrad, som ikke er i stand til å bruke det riktig. Men bør revurdere sin holdning til dette vegetabilsk og prøve å plante bush hytte eller en vinduskarm, og deretter bare tørkede chilipepper i vinter. Og så denne allsidige assistent vil ta hedersplassen på kjøkkenet og medisinskap.
 Sushi paprika i ovnen
En ideell atmosfære for tørking pepper - en varm og tørr luft. Så grundig tørket pepper kommer i vanlig gass eller elektrisk ovn:
Vask og tørk høstet grønnsaker på papirhåndklær;
Hvis du vil kan du klippe og fjern stilken, og kan tørkes helt;
Varm ovn til 50 ° C;
Lå tørr pepper i et enkelt lag på en stekeplate kledd med papir bakervarer;
Sett pannen i ovnen, men la døren stå på gløtt;
tørre chilipepper til de er møre, rør av og til det.
Åpne ovnen trenger å ventilere til ikke zapiksya pepper og zasushylsya.
 Tørking på en snor
På denne måten våre bestemødre og oldemor ikke bare tørket chilipepper, men selv sopp og epler. Et sted for tørking skal godt ventilert og luften bør ikke være våt:
Forberede pepper, skyll den med støv og skitt og sette på papirhåndkle;
Ta nålen med en bred øye og skyv den tykk og sterk tråd riktig lengde;
vekselvis stressede pepper på peduncles på nålen og flytt den til enden av tråden;
fjern nålen og fest begge ender av tråden på rett sted til rett høyde.
Tørket pepper derfor være et par dager. Filmen kan sikres mellom platene på den ene veggen, og du kan henge ute i varmere måneder balkong. Pepper skal henge slik at det ikke berører din nabo. Dette vil la det tørke jevnt opp på alle sider.
 På et gitter
Butikken du kan kjøpe en spesiell tørketrommel for grønnsaker og sopp. Det er en fin grid kvadratmeter høy, der og festet til plate. På risten dekomponert sopp, epler og pepper og tørket under påvirkning av varm luft som kommer fra kokeområder:
vasket og tørket pepper dekomponeres i gitteret i et enkelt lag;
Brenneren bør inkluderes i den gjennomsnittlige makt;
tørket pepper bør derfor to eller tre timer, rør av og til.
Deretter slår du av brenneren og til slutt tørket det naturlig har tre eller fire dager. Denne tørketrommel er svært nyttig i økonomien, som det kunne til og med tørre lime, mynte, rips, bringebær og andre nyttige urter.
 I elektrisk tørketrommel
En annen nyttig ting i økonomien - er Electric for grønnsaker og frukt som lett tørre chilipepper favoritt:
vaske den og sette den på grillen tørketrommel i hvert lag;
slå tørketrommelen på full guffe;
tørre grønnsaker så i 12 timer, rør av og til.
Pepper alltid trenger å blande slik at det er jevnt prosushyvsya ikke holde seg til grillen.
 Tørking paprika i et vindu hazettsi
En annen god måte våre bestemødre. Perfekt for de med dyp terskel i huset. I stedet kan du bruke pergament papir for baking:
Vask og tørk pepper;
hvis ønskelig, skåret i små biter eller halvdeler;
Sette den på pergament og legg den i en boks;
pepper, dekk med papir og la det tørke et par uker;
deretter fjerne det øverste pergament og pepper dosushyty naturlig.
Ved tørking er nødvendig periodisk å endre avis eller papiret for å rense at den ikke akkumuleres fuktighet.
 Hvordan du oppbevarer tørket chilipepper?
Eventuelle tørkede grønnsaker, sopp og grønnsaker ikke tåler fuktighet under lagring. Hold behov pepper i et godt ventilert område for å få tilgang til luften var alltid:
i S / W poser;
i putevar;
i glasskrukker dekket med klut eller gasbind.
Pepper kan også hakke og oppbevar i en krukke, og tredd på et tau kan være intakt for å dekorere kjøkkenet og senere bruk.
 Hvordan bruke tørket chilipepper?
Vilkår for bruk tørket pepper er svært bredt, og hjemmebruk er ikke begrenset til kulinariske eksperimenter:
anstrøk av pepper hjelper med diaré;
knuste tørkede paprika kan brukes som et antiseptisk, sår drysset dem (røyking);
pulver det kan legges til hjemmelaget hår maske for å akselerere sin vekst;
i anti-cellulitt kremer kan legge til et par klyper hot pepper, så resultatet vil være mer synlig;
Du kan forberede seg blåmerker infusjon av tørr pepper og gni den inn i blåmerke.
Og det er ikke alle programmer tørr pepper. I matlaging, som brukes for å gi visuelle retter og lagt til pickles og syltet separat.
Når du arbeider med hot pepper må følge sikkerhetsregler, fungerer svært hansker og må se til at juicen ikke fikk på slimhinner.  
Hva er det bryllup i år?
 Bryllup - glad, men plagsom hendelse. Selv om paret prøvde ikke å glede de mange slektninger og gjorde et gjestebud for seg selv ved slutten av dagen tretthet er uunngåelig. Men alt er bare begynnelsen. Dette er en historie om helter historier avrundet ved alteret. I virkeligheten venter sin historie, som kan dekorere bryllupsdag. Disse personlige hellig gi en mulighet til å huske det viktigste å friske følelser og tanker tilbake til bursdagen av din familie. For å virkelig overraske din sjelefrende, ikke nødvendigvis lære utenat, som kalles bryllup i år. Imidlertid vil denne informasjonen videre inspirasjon og hjelpe komme opp med søte og symbolsk gave.
 Navnene på bryllup i løpet av årene
 1.  Grønn Wedding - 0 år "din alder". Nedtellingen er borte, men den dagen er ikke gjentas. Og mest av alt, du var ikke engang klar over at ekteskapet i dag også kalt Green. Dette navnet har sine røtter tilbake til hedensk tradisjon for å dekorere et bryllup bord krans med grønne planter. Hver av dem har sine egne spesielle egenskaper, men mest brukte myrt. Moderne bryllup også begravet i blomster og brudebukett var et flott alternativ til krans. Alle første året av ekteskapet feires hver måned Grønn bryllup, bryllup dag. Hva er ikke en grunn til å dekorere familien reir frisk bukett?
   Bomull bryllup - 1 år, den første symbolsk milepæl. Vel, dine følelser like lett brekke som et stykke kaliko? I den grad denne "flower" året de blomstret og styrkes? Sykepleier er uenige om betydningen av den hellige Calico i tittelen på dette jubileet. Noen enkle bomullstoff blir sammenlignet med det livet du stupe med hodet først året av ekteskapet. Andre, derimot, har en tendens til å vurdere denne saken muntre farger frisk og levende symbol på følelser. Uansett hva det var, et år etter bryllupet besluttet å presentere hverandre dette stoffet. Tenk at kjoler og kjoler med lyse chintz utdatert? Gi bandanna.
   Paper Wedding - Familie 2 år. Nærliggende merkelig å se din forening, men synes det er fortsatt skjør og sprø. Bevise for alle at det ikke er. Feire jubileet tur til eksotiske destinasjoner, og bilder fra turen må skrive ut på papir og villig Showcase all tvil. Du kan tenke på andre gaver, papir, bok, moleskin, romantisk brev i en konvolutt. Penger, tross alt!
   Lær Wedding - 3 år. Dette materialet har merkbart sterkere enn de forrige. Lær representerer pålitelighet og fleksibilitet. Så langt man har lært godt tilpasset hverandre og til den spesielle natur. Samtidig er det en svært liten del av livet, så jeg elsker fortsatt må kalle en maur på huden. Det ville være flott om annet enn skinn håndvesker eller lommebøker dyrt massasje du ga halvparten av sine egne prestasjoner.
   Linen bryllup - 4 års ekteskap. Hvis alt går etter planen, strengen og tråden deres hjerter vevd allerede ganske godt. Naturlig lin - ikke billig materiale, er at unge familien vokser og har råd til å leve med noen innenlandske komfort. Som for gaver, de linklær perfekt for fans av etnisk identitet. Alle andre kan feire jubileum middag med levende lys fordi dens andre navn - Wax bryllup.
   Wooden bryllup - Den første fem elva. Når du bygger et hus og fødselen av en sønn du fortsatt sette av til senere, "det er tid til minst plante et tre Wood -. Pålitelig byggemateriale, men trenger beskyttelse mot branner Selv om ingen vil hindre deg feire." Med et glimt, "dere begge fortjener det. Som en gave kan kjøpe miljøvennlig tre garderobe for hennes kjoler og passer ham. Eller i det minste oppdatere tabellene.
   Støpejern bryllup - 6 år bak. Den kraftige, men skjør metall. Heavy støpejern, som din familie liv, noe som gir en eren uforsiktig håndtering. Ta vare på hverandre, ikke være rutine, unngå tunge tanker. Og festen kan forberede en full pott pilaf og ringe de samme gjestene gå inn i bryllupet ditt. Vel, ikke gi den samme jernpanne, ikke sant?
   Kobber Wedding - Syvende Merkedag for familielivet. Hvis dette tidspunktet dine sameksistens ennå nakrylosya kobber-bassenget, er det stor sjanse for vellykket overleve krisen syv års ekteskap. Så det tilfeldig at de psykologer og folk visdom i en stemme si om vanskelighetene med denne perioden i livet til paret. Men den første edle metallet i tittelen på bryllupsfesten, så det burde være merket med tilfredshet og skala. Brann, vann, kobberrør bak - og derfor alt annet du overvinne sammen. Og som gaver kan gjøre en eksklusiv tilbehør, smijern peis rist eller grill.
   Tin bryllup - 8 år fra datoen for bryllupet. Igjen metall, denne gangen hvit og skinnende. Folketradisjoner konvensjonelt forbundet med tinn oppgradering. Vel, det gjør vondt aldri. Det er på tide å begynne å gjøre reparasjoner, og så kan du pusse opp følelsen romantisk tur. Kort sagt, ikke la dine følelser zastaret. Hvert år som skiller deg fra den dagen av bryllupet, blir evnen til å glede hverandre stadig viktigere. Nakupyte godteri og kjeks i blikkbokser, arrangere en gal teselskap.
   Delft bryllup - 9 år med familie opplevelse. Etter at "metal" jubileer - sprøtt materiale igjen! Dette bør tjene som et snev av edel skjønnhet og sårbar føyelighet ekteskap. På samme tid, symboliserer keramikk hjemme. Så bare du bestemmer deg for noe som er mer egnet beskrivelse av innsatsen din. Det er ikke nødvendig å presentere det som en gave til servise. Men hvis du vil beholde den symbolikken i dette jubileet, lett plukke god service, originale krus, termos eller non-stick bakeware.
   Tin bryllup - 10th Anniversary! Soldat føles stabil i første runde familie date? Du har all rett til å være stolte av sitt ekteskap og for å markere jubileet på en ny måte. Heldigvis, også kalt 10-årsjubileet for å leve sammen - Pink bryllup. Så oppfinne tinn gaver ikke nødvendigvis gi en haug med roser luksus. Og fortsette å gjøre det regelmessig - fordi det er fortsatt mange gledelige datoer.
  Hva er det bryllup i år?

   Stål bryllup - 11 år sammen. Nå har du sannsynligvis vet førstehånds hvordan Herdet stål, og kan passere denne verdifull erfaring til unge avkom. "Steel" familien er så sterk og pålitelig som det er nyttig i metall sektor. Kniver og gafler med stål du i løpet av denne tiden og så sannsynligvis har nok, så gi piercing og skjære elementer som ikke er verdt det. Men stål armbånd for timer eller kolbe - en god idé for en gave.
   Blonder bryllup - 13 år. Baker dusin års ekteskap - som ikke rund dato, men ikke gi opp ferie. Husk hvor god var din ektefelle på samme dag for 13 år siden. Sannsynligvis siden hun var bare attraktive og forførende blonder undertøy perfekt fremheve. For sin del, kan kona gi deg selv en elsket mann vektløs blonder negligee.
   Crystal bryllup - 15 år. Vi kan si at nå dine gjensidige følelser gjør ikke bare rent og gjennomsiktig, men også har blitt kuttet tid. Så bevise for hverandre som fortsatt setter pris på skjønnhet og ømhet. Bell krystallglass som dagen er nødvendig. Swarovski rhinestones være relevant og hyggelig tillegg.
   Porselen bryllup - 20 år sammen. Denne ferien ble skjebne ikke å nevne hver familie, så dere to absolutt verdig respekt. Fortell barna hvordan man skal oppnå den samme forståelse. Porselen - elegant og harmonisk materiale, slik at gaver kommer fra det altfor verdig. Tradisjonelt, i denne alderen for ekteskap verdsatt dyre retter, og viktigst av alt - elsket oppmerksomheten.
   Silver Wedding - 25 års ekteskap. Det edle metallet er ikke bare beskriver fordelene med din familie, men også er en flott gave. Valget av sølvsmykker for deg, fordi han er så godt lærd mann av smak med årene.
   Pearl bryllup - 30 år. Den tredje runden dato i livet til familien din. Perler - en sjelden juvel, som din lojalitet til hverandre. Gave perler ikke bare glede i dag, men kan overføres til fremtidige generasjoner i familien.
   Ruby bryllup - 40 år. Lyse, vakre juvel-farget blod. Symbolsk, fordi i løpet av de tiårene du ikke var et par, men innfødte folk. Smykker med Ruby - en verdig gave til denne dag.
   Gylne bryllup - 50 år med familien. På dette jubileet er vanligvis kommer barn og barnebarn for å gratulere paret 50 år etter at deres ekteskap. Gyllen ring du hadde disse et halvt århundre, så noen gave av gull vil være av engasjement, tålmodighet og kjærlighet.
  Må Gud velsigne deg og din kjære til å markere Diamond (60 år gammel), frukt (70), Oak (80 år), granitt (90 år) og Rød (100 år av livet) bryllup. I denne alderen, paret sette pris på varmen og visdom av hverandre, og materielle gaver - dette er bare sekundært fint tillegg til hoved uvurderlig gave - langsiktig kjærlighet. Ta vare på hverandre, og la din familie vil alltid være en grunn for en liten personlig ferie!  
Яндекс.Метрика