Som nevnt rosa bryllup?
 Rosa bryllup feiret ti år etter datoen for ekteskapet. Dette er den første virkelig seriøse jubileums runde dato. Dette høye tallet tyder stabilitet av ekteskapet, festninger Union. Familielivet er blitt vanlig, paret ble venner så mye som mulig, dybden de inn saker av hverandre, bare puste samme luft. De fleste ektefeller til dette punktet allerede har barn. Som nevnt rosa bryllupsfest å huske, brakte mye levende inntrykk var glad og minneverdig? Det er nødvendig å forberede seg rosa bryllup på forhånd. Selvfølgelig er det best å ta hensyn til organisering av festivaler kone. Sannsynligvis så folk vil huske og bryllupsdato, men holde hans minne flott ferie - ikke for mye. La jubileumsåret vil være en glad og positiv hendelse, innledes med mange års lykkelig familieliv.
 Symbolikk rosa bryllup, tinn og roser, blomster og metall
Rosa bryllup selv er bevis for at paret har valgt hverandre på en gang er ikke tilfeldig. Her har det vært 10 år, og de er sammen, kjærlig og kreativt, bestemte seg for å feire årsdagen for familielivet. To hovedpersonen rosa bryllup - tinn og roser.
 Tin - holdbart og mykt metall
Tin var ikke tilfeldig symbol rosa bryllup.
 De to komponenter. Dette metall er delt i to enkel sak. Grunnlaget for familien - to kjærlig par. Selvfølgelig, de fleste familier ikke bare består av et par, men feire jubileet er en mann og kone.
 Synge. Bruke tinn lodding for andre materialer. Og kjærlig union allerede ganske stramt krysset, idet han passerte en betydelig tid.
 Myk. For alle sine eiendommer, kan tinn også være myk, mild, smidig. Dette kan forstås på to måter. Folk er i stand til å inngå kompromisser, paret ta hensyn til interessene til hverandre på grunn av deres forening er ikke redd mindre problemer, problemer. Samtidig ligner mykhet tinn og mulige trusler mot ekteskap: metallet er ikke så sterk for å redde fra alvorlige sjokk og forstyrrelser. For eksempel kan etter 10 år vel tenne en ny lidenskap når barnet vokste, følelsene var litt mindre lys, det er et behov for å uutforskede følelser. Derfor er det nødvendig å beskytte familien og etter tinn jubileum.
Selvfølgelig var dette tinn bryllup referert ved et uhell. Det er dette tegnet avslører dato fra ulike sider, kan se på jubileums litt mer alvorlig, dypere for å forstå det. Sørg for å finne mer enn én tin dekorasjon, noen suvenirer fra metall, så de tar sin rettmessige plass på festivalen.
 Custom: tinn bryllup feire skikkelig, med tinn
Det er en gammel skikk at våre forfedre visste. Under feiringen tinn bryllup kone og mann skal bære i deres lommer tinn skje. Selvfølgelig kan lommer på kjolen din ikke være, men tenke på en måte å bære en liten tinn skje mens feirer rosa bryllup. Skjule det i foldene av kjolen, pryshyyte liten lomme. Det samme skje og hånd over din mann.
Ifølge gamle tro tinnskje blir det et symbol på velstand og gjensidig forståelse i familien velstand. Det bør bringe lykke til to kjærlig.
 Roser og rosa
Årene går, men familielivet har ikke blitt så kjent for å begynne å glemme rosa, romantikk og lidenskap. Mens ganske ungt par. Delikat rose symboliserer kjærlighet, lyse følelser og inntrykk. Feiringen må nødvendigvis være til stede roser og ting antrekk i rosa.
 1.  I rosa. Mark rosa bryllup trenger ikke bare lyse, morsom og høytidelig, men også tematisk. Husk symbolikk, ta deg tid til å søke tinn gaver og tilbehør. Selvfølgelig bør spesiell oppmerksomhet rettes over rosa. Du kan velge forskjellige farger, fra rødt til burgunder og korall og lilla, men sikkert gjøre en samlet utvalg er rosa. Tenk deg at ferien gikk helt fremmede. De har bare å utbryte: «Å, det er rosa bryllup! »
   Kjole. Nå gjort klart understreke symbolikken rosa brudekjoler. Det er viktig å tenke passer paret og angi kleskode for alle gjester og slektninger.
   En mann og kone. Ønsker å nevne lyse rosa bryllup virkelig verdt på forhånd for å plukke opp lyse og stilige antrekk for paret. Utmerket hvis denne vilje kone. For menn er det best å velge en lys dress, hvit eller blå-grå, med et lekkert fargetone. Det er perfekt rosa slips og rosa skjerf, som bør vise litt fra brystlommen. For koner perfekte antrekket - rosa kjole, sateng eller glans, dekorert med blonder og perler. Kostymer bør samtidig minne om bryllupet, og symbolikken av jubileet.
   Mor og barn. Barn også bedre å kle seg i rosa. Gutter ganske noen forbedring i bestemt tone, for eksempel, halstuchka, og jenter vil elske den rosa kjolen. Pårørende trenger også å følge de samme antrekk i rosa toner.
   Gjester. Men besøkende kan ha mer fri i sine kostymer, imidlertid, og de krever minst en rosa tilbehør plagg.
  Når denne "rosa" med selskapet du går i land, i en restaurant eller en fornøyelsespark, vil alle øyne være på deg! Som hvis du feirer et bryllup igjen. Det er verdt å huske ditt bryllup og rosa i bildet - bort og helter for anledningen vil se helt fint, men albumet hadde ikke engang å gjøre inskripsjonen. Naturligvis, denne rosa bryllup!
   Dressing room
  Hvis du valgte å feire bryllup rosa huset, bør ta vare på dekorere rommene. Selvfølgelig, det viktigste og det vil være rosa. Men for å gjøre alt bare i en tone er ikke verdt det, eller oppfatningen av friskhet raskt tapt. Kombiner rosa med hvite, lilla, nyanser av lilla og rødt, kan du legge til grønne og gule farger.
  Som pynt kan du bruke:
  servietter for tabellen;
  brodert blonder og klut for møbler;
  møbeltrekk;
  lyse duk;
  ballonger (beste steder: på veggen ved siden av bordet på forsiden av rommet, leilighet);
  gaver, leker,
  figurer;
  lysestaker og stearinlys selv;
  lamper.
  Merk: når du planlegger en ferie kveld, kan du perfekt bruke ulike typer belysning, fokus på lys og lamper. Duftlys bisarre former og nyanser av rosa, prangende lys på veggene og tabeller perfekt fremheve symbolikken av anledningen og skaper en hyggelig atmosfære.
  Hjem dekorasjon for din ferie - rose. De kan være hvilken som helst farge, men i det minste en bukett av blomster rosa må være tilstede.
   Festbord i en rosa bryllup
  Som nevnt rosa bryllup?
   Og din ferie tabellen, kan du også lage rosa! Bare tenke over på forhånd menyen til retter "likevekt" hverandre, egentlig ikke rystet din familie budsjett. Tabellen bør ikke være for overbelastet, men deilige retter gjort obligatorisk - selv i små mengder. Det er det som ville være passende for din "rosa" tabellen:
  kylling i rosa saus - ta oppskriften og koker det selv;
  forskjellige typer av laks, laks, ørret, laks (som bør forberede snacks);
  rød og rose viner.
  Tabellen er bedre å dekorere buketter av rosa, hvite og røde roser. Opprinnelige og utsøkt utseende med korte klippet blomsterbuketter de penere utseende spektakulære knopper.
   Der det er angitt rosa bryllup?
  Hvert par vil velge ditt alternativ. Noen liker best triumf i en kafé eller restaurant. Kone helt fratatt fra å måtte lage mat, vaske retter. Men en slik ferie på "nøytralt territorium" krever nødvendigvis tillegg: det er verdt å merke seg jubileet og hjemme, for eksempel, alene med sin mann. Det kan også slippe løs sin kreativitet, imponere en kjær!
  Et utmerket valg - merk rosa bryllup utendørs. Du kan gå til hytta, leie en hytte, sette bord på gaten. Den ideelle plasseringen vil elvebredden eller innsjø, skog.
  Alene rosa bryllup feiret i alpinanlegg, hoteller. Friluftsentusiaster gjerne gå til turist basen.
  Og, selvfølgelig, er et utmerket alternativ rosa bryllup feiring romantisk middag der paret er alene, nyte hverandres selskap alene.
  Merknader rosa bryllup lys og romantisk!  
Som nyre smerte, symptomene?
 Hvor ofte går du til legen? En gang i året på planlagt medisinsk undersøkelse? Eller når syk? I begge tilfeller, du tar feil. Det er ikke riktig, og de fleste av våre medborgere med deg, som lever på en "hjelpe deg selv". Kjære medisin klinikk ubehagelig, uvilje mot å sitte i kø - alt dette gjør oss ignorere ekspertene og for å bestemme hvordan såre nyrer, hjerte og mage. Og alle feilene en "diagnose" - også under deres eget ansvar. Men er det en selvsikker tilnærming mulige komplikasjoner?
Intrigue selvdiagnose og egenbehandling videre at symptomene på mange sykdommer er svært like. Lekmann praktisk talt ute av stand til å nøyaktig skjelne tegn på artrose og gallestein. Disse og noen andre sykdommer, som er dannet i området ved ryggen, erklære en skarp smerte i ryggen, slik at bukhulen. Dermed opprinnelse og årsakene til sykdom er så forskjellige at konsekvensene av feil behandling kan bare forestille seg med horror. Skynde seg med konklusjoner enkelt tilordne en behandling - også, og bekjempe sykdommen kan være svært vanskelig. Spesielt når det er på tide å flytte inn i den kroniske formen.
En gang for alle utrydde menneskelig tendens til selv psevdodyahnostyke nesten umulig, men i denne artikkelen vil vi prøve å gi deg minst grunnleggende informasjon om hvordan man skiller mellom nyresykdom fra andre lidelser. Denne kunnskapen må velge en lege og ikke kaste bort tid på å ta en urolog hvis faktisk du må løpe til hudlege.
At sykdommen, symptomene ligner på nyresykdom:
 1.  Gallestein sykdom
  Galleblærebetennelse
  Pankreatitt
  Osteochondrose
  Ooforitt
  Nevralgi
  Helvetesild
  Som de sier, føle forskjellen. Listen vi gir bare et eksempel, og deres tilfelle kan være forskjellig. Og faren er nettopp det forskjell, så du ikke føler det. Men føler smerte i ryggen, rett under midjen og selv ekko i magen. Selv til mistanke falt akkurat på nyrene, disse symptomene helt tilstrekkelig. Nyrer honking problem feber og generell svakhet. Ryggsmerter i osteochondrose kan virke utholdelig sammenlignet med feber, vannlating lidelser pyelonefritt.
  Ubehag i nedre del av ryggen kan være forårsaket av strekking av muskler og selv banale matforgiftning. En skarp smerte som oppstår når han går, sa de fleste av problemene med ryggen enn nyrene. Betennelse blindtarmbetennelse erklærer seg umiddelbart en skarp smerte som er vanskelig å holde ut. Sykdommen manifesterer brusk konstant trekke smerte, forverres ved bevegelse. Som du kan se, ingen av disse tilfellene, ryggsmerter trenger ikke å nyrer noen sammenheng. Men likheten av symptomer kan forvirre selv den mest bestemt person.
   Som nyre smerte
  Alle de komplikasjoner som er nevnt ovenfor, som dekker forskjellige organer og deres systemer. "Prerogative" er nyren kan betraktes som feber, frysninger, kvalme, hyppig vannlating med en reduksjon i mengden av urin. Svie i mochevыvodyaschem kanal, mørk urin, hevelse - disse symptomene nesten nøyaktig indikere nyre.
  De fleste pasienter ikke engang vet sikkert hvor i kroppen deres er knopper. Deres plassering er tilnærmet forestille et sted under midjen. Faktisk er nyrene festet på hver side av ryggraden, ca - ved de nedre ribber. Venstre nyre er alltid litt høyere rett. Feilaktig plassering av nyrene kan også være et tegn på sykdom. Men i alle fall, vil en nøyaktig diagnose sette deg urolog eller nefrolog. Føler minst milde symptomer på nyresykdom - registrere deg for opptak til disse profesjonelle.
  I tillegg til inspeksjon og palpasjon, mest sannsynlig legen vil foreskrive du flere tester. Du må passere en urinprøve, gjør ultralyd og / eller CT av nyrene. Ultralyd kan vise patologi separasjon, inkludert medfødt og kronisk. Den generelle biokjemiske urinanalyse snakk om sammensetning, densitet, mengden av sediment og nærværet av patogener. Imaging avslører mulig skjevhet nyre og focal betennelse i dem. Basert på resultatene skal presenteres for nøyaktig diagnose og riktig behandling.
   Nyresykdom
  Nyresykdom er ikke alltid forbundet med hypotermi, selv om det er en mening. Faktisk er det chill i nyrene ikke så lett fordi de er dypt nok og er beskyttet av andre organer og et lag av fett. Ikke sjekke det i praksis, men, ifølge leger, trenger du ikke engang forkjølelse nyrer tre timer naken i kulden. Selvfølgelig betyr ikke dette rettferdiggjøre den lave jeans og korte jakker. Men på samme tid, må det forstås at opprinnelsen av inflammasjon i nyrene er flere andre grunner. Ofte denne aktiveringen kroniske problemer til den generelle chill.
  Denne pyelonefritt - den vanligste, men ikke det eneste problemet nyrer. Moderne medisin behandler også:
  1.  Nephroptosis (unnlatelse av nyrene);
   Nyre svulster (maligne og benigne);
   Hydronefrose (atrofi og vev utvidelse)
   Kronisk nyresvikt (fellesbetegnelse som bør konkretyzuvatysya lege).
   Disse og noen andre sykdommer som skal behandles, om ikke å forsinke starten. Snakk med en lege i tide til å ikke å angre for tapt tid og tapt helse. I stedet for yrkesaktive og selvsikker behandling før du går til en profesjonell, kan du bare avlaste deg av noen manifestasjon av symptomer.
    Hjelp med smerter i nyrene
   Alvorlige kramper fjernet tradisjonelle medisiner slik slucheav: kan ta krampeløsende eller smertestillende. Språk av tabletter, ikke prøv å gjøre deg selv en injeksjon for smertelindring! Når symptomene avtar skarp - umiddelbart gå til legen.
   Smertefull følelse pyelonefritt avta i løpet av varme tilbake. Du kan kort sagt en oppvarming puten eller suge i badestamp. Når nyrene unnlatelse som ikke hjelper, men vil gjøre en merkbar bandasje som støtter nyre på rett sted.
   Å dempe senket nyre smerte, kan du gå på en fast, jevn overflate og heve bena rett opp. Dette vil slå av nyrene på plass og redusere smerte.
   Intens trening, løfte vekter, rykninger øke ubehag. Et alternativ kan være svømming - det styrker musklene og fremmer fysiologiske fylling nyrer.
   En viktig del av behandlingen og forebyggingen av riktig diett. Nyrer liker ikke for salt, krydret, røkt mat rik smaksforsterker. Pulverkaffe, noen konsentrater også kontraindisert. Sportsdrikker hjelper også lindre tilstanden til pasienter nyrer. Spesielt god urtete, decoctions hofter og mynte. De skaper en svak vanndrivende og anti-inflammatorisk effekt. Vel, bør det "tungt artilleri" mot sykdommen bare være i hendene på medisinske fagfolk.  
Яндекс.Метрика