Å velsigne datter før bryllupet?
 I høytidelig og uforglemmelig dag viktig ting å gjøre med sjelen, om mulig holde seg til tradisjonen. Selvfølgelig er ikke alle gifte seg i en kirke seremoni velsignelse spiller en stor rolle. Å velsigne datter før bryllupet, ønsker henne lykke og trivsel? Du må huske noen regler koker ikonet håndkle til å tenke over det, la ham ikke lang, men varm og innhold. Datter skaper en ny familie, det vil bygge sitt hus, etablere relasjoner med sin mann. Det vil ha en masse problemer, vil møte på veien og kompleksitet. Moren, selvfølgelig, i øynene definitivt være tårer når hun begynner å snakke ord velsignelse. Men de må formidle ikke bare instruksjon, men også en positiv energi, datter gi tillit og håp.
 Forberedelse for datteren velsignelse seremoni
Først må du forberede alt nøye å ordentlig velsigne datter før bryllupet.
Du vil trenge:
ord velsignelse, bør de skrive på forhånd, og husk;
håndkle (håndkle) som du vil ta på ikonet;
Ikon for velsignelse.
Vær spesielt oppmerksom på språk velsignelser. Ønske datter og forlovede helse, velstand, forståelse og fred i sinnet. La avskjedsord vil høres og av behovet for å oppfylle løftet om ikke å glemme sine plikter, oppgaver, husk å gi en stor rolle og evne til å inngå kompromisser, som er så viktig for kona.
Gjør din tale på forhånd, lagre det. Det bør forberede flere alternativer, og velge det beste. Når du lese teksten flere ganger, er det lett å huske. Det bør ikke være for lang.
 Hvordan velge et ikon for velsignelse datter
Det er mulig at bryllupet i kirken ikke er planlagt, men ikke unge sognebarn. Men det er lurt å velge hvordan ikonene på velsignelsen datter mer ansvarlig, ikke kjøpe det "tilfeldig".
Det faktum at det er og ikon, som du vil oppbygge og velsigne datter skal da holde seg ung familie. Dine valg vil også være viktig.
Tradisjonelt velsignelse datter velge ikonet for Vår Frue. Men det er ingen hard grense. Hruntuytesya forskjellige nyanser, tar hensyn til natur og helse for din datter. Du kan velge hvilken som helst ikon av helgen, healer, martyr. For eksempel, hvis din datters dårlig helse, er det hensiktsmessig å velge et ikon Healer Panteleimon.
Når en familie har allerede et ikon som overføres fra generasjon til generasjon, er det nødvendig å velsigne henne. Deretter forlot hun vokteren av familien.
 Hvor velsignet datter før bryllupet
Husk et par viktige punkter å velsigne datter rett før bryllupet.
På tidspunktet for å velsigne Young ønskelig å skape en festlig atmosfære melodi på en seriøs måte. Ikke bli distrahert på noe overflødig.
Velsigne den unge vedtatt en svært snever krets av venner. Present foreldrene til brudgommen, bruden. Inviter som faddere.
Velsignelsen er når brudgommen allerede hadde sett bruden, forbereder unge mennesker til å gå til bryllupet.
Young skikket til moren til bruden.
Mor er et ikon i hendene med et håndkle slik at ansiktet ble slått til de unge.
Mor til bruden velsignet datter forteller henne hans avskjedsord og ønsker. Så du velsigne og brudgommen.
Da mor til brudgommen skulle døpe tre ganger, hans datter.
Brud og brudgom kyssing ikonet døpt.
Ritualet velsignelse datter før bryllupet er over. Noen ganger gjentok mor velsignelse etter ekteskap.  
Hvordan å velsigne hans sønn før bryllupet?
 Rytmen av moderne liv tvinger oss til å tilpasse seg nye trender og donere gamle vaner. Møte samfunnets krav i feiringen skravlet om i mote, vi ofte ikke engang merke til hvor dermed fornærme den eldre generasjonen. Deres prioriteringer er forskjellige fra våre, og ofte der vi ønsker bare å spare tid og penger, våre mødre og bestemødre viktige å følge tradisjonene. Gammeldags, manipulerende, ubrukelig - selv! Men dagens situasjon noensinne utløper. Så hvorfor ikke gjøre overholdelsen av ritualer Til glede å dekorere din ferie og samtidig må du lukke venner.
Spesielt menn syndet feil tradisjoner. Når du planlegger et bryllup, mener fremtidige ektemann om noe, men ikke på bryllupet ritualer. Dette er normalt, fordi det mannlige tankene fokusert på løsningen mer prosaiske oppgaver. Om velsignelse foreldre må tenke på rite og er enig med bruden. Avhengig av scenario bryllup velsignelse kan variere noe fra det gamle ritualet. Dette er ikke dårlig - viktigst holde essensen av hva som skjer. Og det er foreldrenes ønsker til barn trivsel og lykkelig liv. Og foreldrene til brudgommen er velsignet hans sønn, og foreldrene til bruden - datter. De fleste ritualer er like, men fortsatt er det viktige forskjeller mellom dem.
Når far og mor til brudgommen vil tale ord velsignelse, bør de stå før Sønnen av de rene broderte håndklær. I hendene på sin far - et ikon, og såkalte "mannlige" -ikonet, som ikke er egnet for velsignelse datter. I mannlige ikonet skildrer Jesus Kristus, og kvinnene - Virgin. Word foreldre velsignelser kan ikke være formalistisk, så lenge de er oppriktige og klok veiledning inneholdt, ønsker kjærlighet og godhet. Etter ordet "velsigne! "Son skal bøye tre ganger og ikonet en gang - hans far. Først etter denne unge mannen kan kysse ikonet.
Etter at hans far gjentar de samme trinnene for å ha brudgommen. The Godfather også kan uttale sin velsignelse - men dette er ikke en streng del av ritualet, og det er gjort på alle bryllup. Videre tillater tradisjon avvik avhengig av egenskapene til familien. For eksempel, hvis bruden ikke to fedre, velsigne hans far eller man kan ha en. Besteforeldre, tanter eller fosterforeldre også egnet for denne rollen. Oppriktighet i dette tilfellet er mye viktigere formelle compliance handlinger.
I tillegg, den omkringliggende virkeligheten selv gjør justeringer i gamle skikker. Selv med den mest brennende ønske i dag nygifte vanskelig å få velsignelser akkurat slik det skjedde til sine forfedre. Da en ung familie kronet i kirken, og nå registrert i registeret kontoret, så velsignelse seremonien flyttet til sine vegger. Mest bryllup dag lagt ut ved minutt, og i haste foreldre velsignet sønn, når det er på tide. Så, ikke være feil å velsigne sine barn hjemme, hjemme hos bruden etter foreclosure eller selv i kveld i restauranten. Den nylig mann er ute av hendene på foreldrene etter bryllupet ikonet og plasserer det i baksetet på bilen. Men når sønnen vokste opp i en familie med en tradisjonell livsstil og respekt for foreldre, selv i dag peynthause foreldre ikon vil ta hedersplassen.
Men selv i dag er fortsatt en familie som ikke er begrenset til sivil registrering. Hvis du også har besluttet å knytte sin skjebne ikke bare jorden, men også av kirkeretten, velsignelsen bedre tak i veggene i templet. Bryllupet vil kreve at du følger en streng kanoner, men også vil være mer meningsfylt ritual og seremonielle. Til velsignelse for menigheten, kan brudgommens foreldre si en lang tale og bønn som har forberedt på forhånd. Som vi trengte for å passe de ordene i Bibelen: ". Derfor skal mannen forlate sin far og sin mor og holde seg til sin hustru, og de skal være ett kjød" (Genesis 02:24)
Og til slutt, la meg gi den viktigste råd. Når du planlegger et bryllup, inscribing det rite av velsignelse ikke forfølge utenfor skikken. Blessing sønn før bryllupet - det er ikke så mye handling som holdningen til kjærlighet og omsorg foreldre. Våre forfedre investert i velsignelser ånd og kraft av en type som var gått ned fra fedre til sønner. Så ikke vær redd for å gjøre en feil. Du kan ikke "velsigne galt" når velsignelsen kommer fra kjærlig foreldre hjerte.  
Å sterilisere glassene i Aero?
 Uansett velstand ikke seiret i butikkene, og blanks for vinteren fortsatt en av de mest populære klassene av våre kvinnelige befolkningen. Det er ikke bare som bevarer sin egen gjør er rimeligere. Det viktigste - de er mye bedre smak, som er laget med kjærlighet fra sin egen avling vokst, og du kan være helt sikker på at de ikke inneholder konserveringsmidler, fortykningsmidler, smaker og andre tvilsomme ingredienser.
En nayvazh deler anskaffelsesprosess sikrer bevaring av pickles, syltetøy og pickles - prosessen med sterilisering. Beholdere, som er lagret hermetikk må være helt rene, og er tilgjengelig for gjennomtrengning av mikroorganismer, og dette kan oppnås kun sterilisering.
Tidligere sterilisert glass med te eller panne, noen ganger bruker som hjelpe tilbehør gitter som er plassert over en kjele eller gummislange tut protyahyvaemыy av åpnings krukker. Disse metodene vil gi det ønskede resultat, og hadde en rett til å eksistere sikkert. Mange mennesker nå bruke dem.
Men erfaren vertinne med nylige fremskritt i kjøkkenapparater, for lenge siden lært å stole på hjelp til å forenkle og lette deres arbeid. Bankene i dag sterilisert i et vannbad, mikrobølgeovn, store mengder - i ovnen. Vi vil fokusere på andre tilgjengelige oppfinnelse - Aero.
Prinsippet for aerogrill oppvarmes som er plassert på innsiden med varmluft. For sterilisering er godt egnet. Og ikke bare kan sterilisere tomme krukker, men bankene er fullt forberedt for bevaring produkter.
Å sterilisere tomme krukker, bør de plasseres på den nedre grillen aerogrill. Hvis bredden lite volum av en halv liter av en l, passer de 3-5 stykker. Etter at du bære en ring-forstørrer, i samsvar med instruksjonene. Temperaturen ligger mellom 120 og 150 grader. Tid for sterilisering store krukker - 15 minutter, små nok 7-8 minutter.
Den første metode - en høy temperatur sterilisering. Utrygt for sterilisering i Aero med damp. For å gjøre dette, tom bank helte litt vann (ikke mer enn to inches) og behandle den i Aero på eller under 150 grader. Denne indikatoren er kokepunktet i Aero. Vanligvis for rask behandling krukker ferge til Aero sett temperatur på 200-220 grader og hold steriliseringsprosess i 10 minutter.
Å sterilisere krukker fulle av instruksjon litt annerledes. I de rene retter plassert forberedt (vasket, skrelt og skivet) produkter. Sett dem på grillen aerogrill som vil passe. Hell forberedt på forhånd, saltlake eller sirup. Væsken skal nå toppen og sørg for å dekke produktene. Nå må du dekke krukker med lokk for nedlasting. Set alternativer sterilisering - temperaturen bør være 120-150 grader, er hastigheten høy. Tid er bestemt 10 til 30 minutter, avhengig av størrelsen og antallet av bokser. Slå enheten. Etter prosedyren for å fjerne glassene med spesiell beundring, tang og roll dekker.
Sterilisering tid først og fremst avhenger av hva maten du lager. Men du bør vite at, i forhold til å lage mat på komfyren, matlaging griller redusert med en tredjedel eller en fjerdedel. For eksempel, syltetøy, som i en kjele på bålet sakte kokt til 40 minutter, vil Aero være klar i ca 25. Visuelt fastslå at begynte prosessen med sterilisering er mulig for bobler som vises i bankene.
Å fremme pasteryzovalos innholdet i glasset etter zakatuvannya dekker bankene igjen kan sette i en annen varme griller eller pakk inn i et teppe. Flip glassene opp ned etter sterilisering på Aero er nødvendig. Men hvis du tviler på deres integritet, så vi kan gjøre det.
Noen vertinner for pålitelighet og økt varme, begynne sterilisering ved 260 grader og deretter redusere den til 120. Du kan ikke senke temperaturen mens koketid noe redusert. Ved bruk av høye temperaturer med lokk som lukker banken, deretter fjerne gummipakningen. De som stadig bruker denne metoden vanligvis føder uten spesialdeksel pakninger for bruk i Aero. På den siste etappen, når temperaturen er over 150 grader, hjelpe cover endring på hovedsiden. Eller, i den første versjonen, slår gummipakninger på plass. En annen metode - sterilisert separat tannkjøtt kok dem i ca fem minutter.
Kvalitets sterilisering frynser i Aero mye høyere på grunn av det faktum at kokepunktet økt til 150 grader. En annen fordel - ikke trenger flere retter retter for matlaging jam Potter osv Alt er forberedt direkte i bankene. Forberedelse og sterilisering oppstå samtidig.
Hver eier, minst en gang poprobovavshaya steriliserte glass på denne måte, å forstå fordelene ved denne metode. Bankene er sterilisert raskt, uten din deltagelse, er det ingen sannsynlighet for forbrenning eller tåle tid og temperatur. Du trenger bare å gjøre noen enkle operasjoner, trykk på knappen og vente på resultatet.  
Яндекс.Метрика