Hvordan du lagrer valnøtter?
 Valnøtt - en av de få frukter som "beæret" for å bli nevnt i skriftene til Cicero, Hippokrates, Virginia og mange andre gamle filosofer og leger. Dette er ikke tilfeldig. Sin store ernæringsmessige, smak og medisinske egenskaper bare ikke kunne ikke legge merke til og ikke setter pris på.
Kanskje noen kan dette virke latterlig, men Platon var overbevist om at nøtter har et sinn og "snakket" til dem. En berømt svenske oppdagelsesreisende Sven Eden hevdet at nøtter opplever og gråter når de rive grønn. Vi skal ikke prøve å skille sannhet fra fiksjon. Fordi vi tenker og føler er ikke så stor gammel.
Moderne vitenskap bekrefter at valnøtter er et flott produkt, og utmerket middel for helsefremmende og forebyggende arbeid av noen alvorlige sykdommer. Forskere har selv bestemt daglig inntak av dette produktet for de som ønsker å bevare helsen til hjertet. 3-5 av nøtter om dagen - og viktigste muskel i kroppen i mange tiår vil tjene deg trofast. Walnut er en utmerket antibakteriell og anti-inflammatorisk middel. Han styrker klart veggene av blodkar, noe som gjør dem sterkere og mer elastisk. Hjelper i behandling av gastrointestinale sykdommer og behandling av tuberkulose.
For de som vet om de magiske egenskaper valnøtt, er det vanskeligste spørsmålet om lagring. For best effekt når det brukes som en helbredende eller forebyggende middel, kan bare oppnås med regelmessig bruk nøtter i maten. Og frukt, som enhver annen mutter, hvis ikke riktig lagret utsatt for uttørking og miste zaplesnevenyyu hage skadedyr.
 Hvordan velge nøtter?
Kjøpe nøtter i butikken eller på markedet, sørg for å ta hensyn til kjernen. En fin gylden brun eller partall (i forskjellige varianter kjernen av forskjellige farger og størrelser) er et tegn på friskhet. For langtidslagring bør bare kjøpe disse nøtter. De må være av samme karakter og omtrent samme størrelse.
 Hvordan du lagrer valnøtter?
Valnøtter kan lagres i sin helhet eller i renset form. For lagring av hele frukten bør nøye ta dem. Nøtter med ødelagte skjell bør utsettes. Fruktene er plassert i et stort glass eller metallbokser, tett lukket og satt på et kjølig og tørt sted og alltid. Hvis du planlegger å bruke nøtter innen 2-6 måneder, kan de lagres i lerret poser henge i et tørt og kjølig sted eller i trekasser. Nøtteskall, til tross for sin tykkelse og densitet, har god vannopptak, som "puster". Derfor, hvis rommet der du lagrer nøtter vil presentere sterke lukter, kan nøtter under lagring suge dem. I tillegg, ved høye temperaturer på grunn av den samme effekt kjerner tørr. Derfor er den optimale temperatur for lagring av valnøtt skall gapet fra pluss 10 minutter til 5 grader.
Hvis du nøtter ikke for mye, er det best å holde dem i fryseren i en renset form. For dette formålet nøtter er rengjort og pakket i folie mat. Men fra plastposer og plastbeholdere for dette formålet skal være forlatt. De er ikke den beste måten å helse, selv om det ikke er i ferd med å si. Hold nøtter kan rengjøres i det nedre kammeret av kjøleskapet. De bør plasseres i en glass- eller keramikkskål med et tett lokk.
Negativ effekt på lagringstemperaturen synker muttere. Spesielt påvirke høye temperaturer. Ved lagring av nøtter i varm - over 22 grader - rommet ganske snart de kan finne harsk smak. Disse oljene som finnes i nøtter, inngått reaksjon med luft. Av samme grunn begynner og tørking nøtter.
Av og prøve nøtter smak. Hvis de lagt friske og alderen lagringsregler hele frukten beholde sin smak og egenskaper gjennom hele året, ryddet - opp til seks måneder. Hele denne tiden, kan du opprettholde helse og forberede deilige retter. Det valnøtt like hensiktsmessig og desserter, og salater og varme retter.  
Hvordan trene viljestyrke?
 Spørsmålet om "hvordan du kan trene viljestyrke" ofte oppstår hos mennesker i vanskelige perioder av livet. Du må oppnå noe, for å endre sin atferd, gi opp dårlige vaner, engasjere seg i hardt arbeid. Ofte uten viljestyrke ikke gjøre når navchayeshsya, arbeid, gjør ansvarsfull oppgave. Men det er viktig ikke bare i kritiske øyeblikk, men i det virkelige liv denne kvaliteten. Bare om viljestyrke ikke husker det før start det sårt trenger eller ikke får kommentarer. Det er denne egenskapen bestemmer personens evne til å oppfylle sitt løfte om ikke å glemme de plikter å være ansvarlig og pålitelig. Ikke alltid vi ønsker å gjøre hva du vil. Noen ganger kan en person er ved et veiskille, opplever tretthet, frykt, følelsesmessig nedgang. Som et resultat, kan bare viljestyrke bli den viktigste kvaliteten som vil gjøre fremover, ikke kaste begynt og ikke å svikte folk utvikle og forbedre. Man kan opprørt å si om seg selv: "Jeg har ingen viljestyrke, hva du skal gjøre", men strømmen må trene - en mann i stand til å utvikle det som en hvilken som helst annen kvalitet.
 Hvorfor trenger du viljestyrke? Bestem mål, mål og rolle av trekk i livet ditt
Hoppe å trene bare ikke verdt det. Selvfølgelig, må du trene viljestyrke til å utføre visse handlinger. Men først må du bestemme selv hvor viktig er kvaliteten på livet ditt. Den eneste måten du vil være i stand til riktig tune inn til arbeid på seg selv, avslører en rekke incentiver som vil hjelpe deg i trening.
 1.  Hva er viljestyrke. Tenk om det for deg - viljestyrke. Ta et stykke papir og en penn. De kom opp med noen forening? Skriv dem ned. Når du er interessert i denne saken, åpenbart du allerede forestille seg hva du trenger viljestyrke. Nok en gang jeg setter pris på hvor alvorlig utvikling av egenskaper kan påvirke livet ditt.
   Hva er dine mål. Tenk på formålet vil hjelpe deg å oppnå viljestyrke. Spill på de viktigste punktene. Tenk deg hvor mye raskere du vil komme til hans plan, hvis du kan bruke kraften trent vil overvinne deg.
   Vinne. Skriv hverandre pengene dine som du må overvinne vilje. Selv om du har mange svakheter, ikke bli overrasket. Det viktigste for dem, og i hvor alvorlig du bestemmer deg for å håndtere dem. Tross alt, som et resultat vil du få mye bedre, mer vellykket, mer pålitelig og sterkere. Viljestyrke - er karakterstyrke, dens grunnleggende kjerne. Og en god person med tilbøyeligheter av naturen, mister lett orientering i livet uten viljestyrke glipp av sjansen.
   Viljen til å vinne. Når var OL, ble idrettsutøvere tildelt publikumsprisen. Ett og kalt - "Viljen til å vinne." Du må definere for deg selv hva det er du ønsker, coaching viljestyrke. Det beste alternativet - forestille seg et visuelt bilde. Obmirkuvavshy alle spesifikke mål, finne ut hvilke egenskaper du trenger for å overvinne, er det på tide å lage ditt ønske. Bare finne tegnet på at du gjør din ide om viljestyrke om hva du blir når fullt utvikle tillit til at kvalitet. Dette kan være en av dine mål, ideer, eller helt abstrakt bilde, for eksempel et hus på stranden. Minnes din karakter når du trener viljestyrke - det vil stille deg i positiv. Så utøveren presenterer en medalje podium, hans vellykket forestilling.
   Prøvene. En annen fin tillegg - finne noen eksempler på viljesterke mennesker. Det trenger ikke å være kjente mennesker. Det som betyr noe er at han vant deg med sitt ansvar, pålitelighet, evne til å styre seg selv og gå til målet.
  Når du er psykologisk tuned for trening, fant hvilken rolle kan spille kjøpt viljestyrke i livet ditt, kan du begynne å trene.
   Utføre øvelser - trene viljestyrke. Metoder og nyanser
  Husk at treningen bør skje regelmessig. Men de vil alltid følge deg. Allerede i ferd med viljestyrke, vil du jobbe med deg selv. Husker noen av nyansene og gjøre ulike øvelser.
  1.  Hold en dagbok. Det beste alternativet - å holde en dagbok. Du vil se hvor lett utvikle viljestyrke, helt kontrollerende og kort gjenspeiler i registreringer av klassene. Definere tidsplanen, bemerker at å gjøre øvelsen. Skriv ned hva det oppstår vanskeligheter med å kjempe hardere. Ikke glem å rose deg selv for hver prestasjon.
    Handle målrettet. Under trening alltid ser seg selv som fra utsiden. Prøv å objektivt vurdere deres arbeid. Hvis noe ikke fungerer, bør dette være et ekstra insentiv: din oppgave - å overvinne seg selv.
    Ikke kjemp og ikke ødelegge. Omforme og bygge. Ikke gjør trening en kamp med ham. Du trenger bare å endre, bli bedre, og for å sette en stopper for det siste. Lær å behandle objektivt feil: tøff, men rimelig.
    Din plan. Bare skrive en handlingsplan. Du bør ikke bare vente på en tid da det synes muligheten til å demonstrere makt viljen, men akkurat nå begynne å trene. Den enkleste måten å begynne å utrydde dårlige vaner og negative egenskaper. Denne posten er det viktigste som ville fikse det. Tenk hvordan det vil fungere på seg selv. Sjekk konkrete tiltak som du vil ta. Et enkelt eksempel: arbeidet er forbundet med tidlig ambulation. Har du lyst til å sove lenger, men på hverdager vanskelig klatre til rett tid. Så, er det på tide å fullstendig redesign tidsplanen. Som om du ikke har helgene. Visste du lurer på når du allerede er logget på det nye regimet.
    Fra enkle til komplekse. Ikke prøv å umiddelbart ta tak i uendelighet. Gå fra enkle til komplekse. Hvis du bare vokse ut av den evige "snacking" enn røyking, kjempe for å begynne med en "snack". Men ikke glem at en annen vane venter på sin tur.
    La et løfte. Og gjøre dem. Alltid. Lær deg å alltid holde vårt ord. Selv om du trodde for vanskelig å oppfylle løftet, prøver ikke å trekke seg tilbake. Selvfølgelig betyr ikke dette at du må ofre helse eller få seg til å nervøs utmattelse. Men vurdere sitt potensial uten svik. Se etter muligheter for å legge planer, ikke grunner til å nedlegge løfter.
    Kast aldri startet. For å bevise sin plan til slutten, selv om din første entusiasmen har lenge vært slukket. Noen ganger trenger du bare å vente med å åpne en "second wind". Vant til å stoppe halvveis, vil du raskt finne deg selv bak.
    Vinne latskap. Uvilje mot å gjøre noe av og til hjemsøker oss bare på det psykologiske, følelsesmessig nivå. Lær å håndtere det - en barriere for din suksess. Bli vant til å prise seg ferdig, stoppe når noe er ferdig og nyte. Gradvis må du lære å nyte enda det vanskelige arbeidet. Du kan kjøre det, brøt seg selv - det er en grunn til å glede seg. Ikke bekymre deg, kan de slappe av eller gjøre noen hobby. Det viktigste - du gjorde det, taklet med latskap og uvilje, tok et skritt mot målet.
    Forlate aksje. For å kunne trene vil alltid gjøre litt mer enn nødvendig. Legg igjen en slags "gullbeholdningen" av utført arbeid. Dermed vil enhver bedrift bevege seg raskere.
    Engasjere auto-trening. Selvhypnose - også en god måte. Kun det beste vil ikke trene et enkelt sett fraser, og for svært spesifikke stimuli. Du har allerede identifisert hva som kan oppnås når vil utvikle viljestyrke. Under anger management sette deg opp for det du har er ganske krefter huske nøyaktig hva du vil.
   Tren styrke vil virkelig vanskelig. Men denne oppgaven er ganske gjennomførbart. Du vil etter hvert flytte til målet, men hvert trinn, selv den minste, vil spille en rolle i utviklingen din. Ikke stopp, gå fremover. Da kan du bli en pålitelig person som er ansvarlig og sterk, realisere sitt potensial og oppnå suksess i livet.  
Яндекс.Метрика