Som en brunfarge raskt og vakker?
 Den vakre og jevn brunfarge - drømmen for mange jenter. Vanligvis rettferdig halvparten av menneskeheten vie tid og penger, oppnå det ønskede resultat. Faktisk ser huden så mye bedre. Som en brunfarge raskt og vakker? Bruk de tilgjengelige midler, ta sol bad, husker noen nyanser og nyttige tips. Du kan identifisere måter som passer deg mer enn andre. Da vil du være i den kalde årstiden for å behage deg selv og andre en spektakulær og jevn brunfarge, understreker skjønnheten i kroppen og huden.
 Fin og rask brunfarge. Din beste assistenter
Først må du vurdere dine beste assistenter som gir rask, vakker og jevn brunfarge.
 1.  Solens stråler. Selvfølgelig, uten sola ikke kan gjøre hvis du bestemmer deg for å spille på banen, men ikke i solarium. Husk at fra den varme solen du ikke bare være til nytte, men skade. Sørg for å beskytte huden mot de negative virkningene av ultrafiolett stråling, bruke spesielle kremer. Soling i timene nær middag, er ikke nødvendig. Solen er varmt på denne tiden, og kan forårsake stor skade på kroppen din og kroppen som en helhet.
   Melanin. Det er dette pigmentet hjelper huden til å sole jevnt, ikke brent. Du kan godt egne anstrengelser for å øke produksjonen av melanin. Inkludere i kosten av egg, ost, ost, spiser mer fersken, kokosnøtter, meloner og aprikoser. Da mengden av pigment øker, vil du være i stand til raskt å få en brunfarge og vakker.
   Salt. Mange stater som har sett i praksis - salt bidrar til å sole raskere. Solbrenthet bedre løgner ved sjøen. Du kan drikke tomatjuice med salt.
   Bevegelsen. Huden tans raskere og virkelig vakker når en person beveger seg mer og ikke bare ligge i solen. For eksempel, flotte tan personer som arbeider på sine forstadsområder.
   Spesielle preparater og kremer. Verdt å besøke et apotek, til spesialforretninger hamstre på nødvendige kremer og salver. De beskytter huden mot brannsår, UV-stråler, gjør vedvarende brunfarge.
  Tan nøye, husk assistentene, bruke naturens gaver og moderne kosmetikk. Bevege seg mer og gir økt melanin produksjon.
   Forberedelse for tenning forhånd
  Når du har bestemt at du bare trenger å gjøre huden vakker, få en fin brunfarge smidig og rask, må du forberede. Følg din diett, hud tilstand. Deretter ligge tan raskere, være spektakulært og naturlig.
   Sitrus. Inkludere i meny flere sitrus. Spiser mandariner, appelsiner, tilsett sitron te. En perfekt dessert kan være en original jam med revet gulrot med tillegg av sitronskall og masse. Mange ønsket tanning vitamin C som finnes i hoftene. Tilgjengelige sirup hofter og langsomt til te.
   Gulrøtter. Det Gulrøtter inneholder mye betakaroten. Det bidrar til økt dannelse av melanin. Spise gulrøtter, drikke gulrotjuice. Det er best å lage lette salater og desserter fra rå revet gulrot, får du mye næringsstoffer og hjelper huden din å sole raskere.
   Cocktail tanning. En god cocktail for en bedre brunfarge - gulrot juice med ekstra krem ​​Ice Cream. Fat hjelper kroppen å fordøye beta-karoten.
   Forberede huden. Du trenger for å forberede huden din brenner forhånd. Om en uke før ferien flick peeling prosedyre for å fjerne huden av overskytende døde celler. Deretter Solseng er merkbart glattere og raskere. Hjelp til kroppsskrubb. Velge dem nøye, bruk varehus bevist produsenter. Etter rengjøring av huden ikke glem å fukte henne krem.
   Vitaminer. Allerede denne måneden, begynner å ta et multivitamin komplekser. Forbedre huden vitaminer hjelper A, E, B, C. Så du perfekt forberede huden til tan, styrke den. Det gjenstår smidig og vakker, til tross for hyppig eksponering for sollys, fuktighet tap.
  Gjør deg klar for tenning forhånd at huden din var ikke bare mørk, men vakker. Det bør ikke miste elastisitet. Støtte kroppen med vitaminer, frukt, kan du unngå rynker, tørr hud, brannsår.
   Tans enkelt og vakkert. I henhold til reglene
  Husk noen tips for å raskt få en brunfarge og vakker hud lage spektakulære.
  1.  Beskytt huden din. Først av alt er det nødvendig å tenke på å beskytte huden din fra de negative effektene av sollys. For fort brunfarge som vises uten bruk av verneutstyr for huden svært raskt komme ned. I tillegg kan du brenne i solen. Burns ser stygg, er ikke umiddelbart og skadet hud tan annerledes - selv fargen vil ikke få. Sørg for å bruke spesielle kremer for å forhindre forekomsten av brannskader.
    Flytting. Utmerket hvis du spiller ball, løpe, hva du skal gjøre, ikke bare ligge i solen. Under bevegelse passer bedre brunfarge blir mer like.
    Solbrunhet. De bør også brukes. Det er viktig å plukke aksjer og kremer som perfekt passer din hudtype. Sørg for å lese nøye instruksjonene ordentlig bruke kremen, ellers effekten kan reverseres.
    Tid for å bli solbrent. Fra 11 til 16 pm glohet solen. Ha en fin brunfarge fra det likevel ikke vil, men bryr seg svært sannsynlig, med mye hud peresushuyetsya. Bare tans på et tidspunkt i skyggen. Selv når du ikke er i direkte sol, tans fortsatt huden din. Mest tanning faller etter 16 timer, og 11 timer av dagen.
    Perevertaytes mer. Hvis du vil sole raskt og vakkert, trenger ikke å snu hver time, og mye mer. Den beste opphold i en posisjon - 1-3 minutter. Snur du deg om hver 2-3 minutter, blir tan glatt og vakker.
    Soling i nærheten av vann. Vann reflekterer og refracts mange stråler. Denne effekten hjelper deg tan raskere.
    Fukte huden din. Etter at solen ikke glem å fukte huden å beholde sin elastisitet og skjønnhet. Under brannen fordamper raskt fuktighet, huden peresushuyetsya. Mangel på væske må fylles ut.
   Bruk kremer, spesielle hjelp av tanning. Spis mer frukt, ta vitaminer. Bedre tan hjelper reservoaret, bevegelse, hyppige endringer i kroppsstilling. Fukte huden din og ikke glem om sin beskyttelse. Tan raskt og vakkert!  
Hvor raskt distribuere nye sko?
 Svært ofte står vi overfor et annet problem: sko vakker, kvalitet, ganske komfortabel. Men i noen steder etappe trangt, det er ubehag. Hvor raskt distribuere nye sko? De vil gjerne at du har vært på jakt etter, passer de deg i nesten alt, med unntak av noen nyanser Hvordan håndtere feil og "gjøre" sko "love" føttene? Husker noen tips å følge anbefalingene. Merk: bruke ulike teknikker viktige forsiktig for ikke å ødelegge materialet ikke skade dine nye sko, og ikke strekke dem for mye.
 Tradisjonelle metoder for semsket skinn og lakk
Hvis du trenger å passere sko semsket skinn, lakksko, bruke tradisjonelle metoder.
 Raznashyvaem semskede sko
 1.  Ta dine semskede sko, et par øl og en bomullspinne.
  Dypp en bomullspinne øl.
  Tørk forsiktig innsiden av skoene dine er et sted hvor de undertrykke. Husk å se nøye på at ingen dråpe øl kan bli eksponert på utsiden av skoene dine - spor kan forbli.
  Følge prosedyren sko skal bruke i minst en og en halv time. De bør være merkbart bedre.
   Raznashyvaem lakksko
  Masters roznoshennya sko forsikrer at lakk sko perfekt vodka.
  1.  Ta lakkerte sko, forberede vattpinne av vatt og litt vodka.
   Dypp en bomulls vodka.
   Forsiktig, men grundig ren vodka steder inne i skoen, der du føler deg ukomfortabel.
   Høres ut som en gjennomvåt sko så ca 15 timer. De alltid gjennomført.
   Når fukte innsiden av sko forskjellige komposisjoner, sørg for at de ikke faller til overflaten. Det kan dannes på grunn av din uforsiktighet flekker vil ikke være i stand til å fjerne.
    Raznashyvaem skinnsko rask
   Tradisjonelle metoder for raske roznoshennya skinnsko mye. Du kan velge den mest hensiktsmessige bruk umiddelbart eller flere. Ta hensyn til noen nyanser.
   1.  Forsiktighet. Skinnsko krever ikke så følsom holdning som en modell av semsket skinn, lakkert overflate. Men en utvise forsiktighet, eller klø deg skoene, ingen drips på overflaten av det sammensatte brukt for roznoshennya. Våt og tørk skoene kan bare inne!
     Alkohol og parfyme. Du kan bruke alkohol eller cologne å raskt distribuere nye sko. Dypp en bomullsdott i væsken. Tørk skoene inne, akkurat der de presse beinet. Høres ut som de har omtrent en halv time.
     Varmt vann. Med varmt vann også hederlig takle ubehagelig sko. Bare ikke bruk kokende vann, kan fuktighet være varm, men ikke skarp, ellers kan du ødelegge skoene dine myke opp limet. Hvis ubehag føles i tå eller hæl, kan det bare helle vann. Tørk deretter med en klut sko og diaré dem fuktig. De strekke raskt.
     Krem. Gode ​​sko hjelper deg raskt passere vanlig krem. Det bør påføres rikelig, og deretter ikke egentlig ha gode sko. Hudkrem påvirkes mer ettergivende.
    Husk at du trenger å ha i sko nøye. Vurdere dets egenskaper, typen av materiale.
     Effektive og allsidige måter å roznoshennya sko
    Det finnes metoder roznoshennya sko som passer nesten alle sko. Om nødvendig, bruk en rekke måter.
     Frost våre sko
    Du trenger en fungerende fryser, kompakt og pålitelig pakke vann. Viktig! Så du kan ikke strekke lakksko sommer modell med limt rhinestones.
    1.  Ta dine sko. Igjen, prøv på dem og finne ut det nøyaktige stedet hvor beinet føles ubehagelig.
     Fyll sekken med vann og nøye tie. Plukk den perfekte mengden av vann til tett pakke ligger flatt på innsiden av skoene, fylte dem på steder der de undertrykker.
     Dobbeltsjekke hvis pakken er godt bundet, ikke gå glipp av det vann. Husk at fuktighet bør få inne sko før frysing!
     Ved å plassere pakker med vann i skoene, kan du sette skoene i fryseren. La skoene i kulden i ca 6-8 timer. Vann fryser, til is, utvider. Skoene dine er alltid en bit av strekningen.
     Ta skoene fra fryseren og gradvis otohrevayte dem i romtemperatur. Bruk varmeapparat, tørketrommel eller plassert nær radiatorer sko kreves! De trenger å tine naturlig.
     Nå kan du prøve på sko og slitasje i. Du vil sikkert føle forskjellen!
      Bruker Socks
     En flott måte å - slitasje på skoene før iført tykke sokker.
     1.  Ta sko. Bestemme hvilke områder bør ha i sko.
      Ta på sokker og sko. Justere graden av spenning. Du kan supplere sokker stoff eller silikon pads, kluter, som i visse steder økt spenning.
      Roznoshuyte sko huset, ca 1-2 timer.
      Merk at raznashyvanyy sko drive. Skoene kan være for løst vil avta ned, henge ut. Selv når skoen bare "sitter" på leggen tett, fører det merkbar ubehag.
       Profesjonelle metoder
      Det er profesjonelle måter å hjelpe raskt forskjell nye sko. Noen refererer skobutikk. Det er en veiviser kan strekke sko å utvide dem på bestemte steder, nøye og forsiktig. Brukt spesielle formuleringer, kremer, skum og spesialutstyr.
      Du kan bruke sko med hjelp av profesjonelle verktøy og deg selv.
      1.  Få en spesiell skum for roznoshennya.
       Rist beholderen og ta av lokket.
       Direkte stream det til steder hvor de skoene du er bekymret.
       Bruk sko med tå eller uten bære dem mens inne i skoene ikke tørker helt.
       Prøv å bruke i skoene pent. Nøye kontrollere at skoene ikke er strukket mer enn nødvendig. Vær oppmerksom på at sko med syntetisk lær er strukket med vanskeligheter. I noe tilfelle ikke prøver å strekke sko hender til å gjøre en innsats. Ikke bruk varmt vann. Unngå å ta på noen måte, bortsett fra spesielle sko krem ​​til overflaten av sko. Da vil du være i stand til raskt å distribuere nye sko, uten å skade dem.  
Яндекс.Метрика