Hvordan finne fred i sinnet?
 Du ofte føler seg "trygge"? Du plaget selv-tvil, irritabilitet, humør drastisk endring? Det er på tide å begynne å administrere følelser, karakter gjenoppbygge sine hender. Du vil klare mye mer enn du kan forestille deg, hvis du bare prøve å handle målrettet, feste litt innsats. Nøytral til å endre og begynne å leve i harmoni med dem. Hvordan finne fred i sinnet? Vær oppmerksom på noen retningslinjer å huske viktige poeng. Skissere en plan for egenutvikling og arbeid for ham. Mennesket er i stand til mye, og du vil sikkert være i stand til å overvinne følelsesmessig ubehag vil bygge et annet liv.
 Vinne følelsesmessig ubehag
Begynn med deg selv. Å skaffe tryggheten du trenger å gjøre selvutvikling.
 1.  Tenk på deg selv. Sitte i en avslappet atmosfære, flott, hvis rommet er ledig. Konsentrer og objektivt vurdere seg selv. Ser fordeler. Du kan starte med en enkel: Du elsker dine venner, gjør noe, studere eller jobbe. Selvfølgelig, du har mange fordeler å ikke bare tenke på stadig negativ. Holde fokus på positive karaktertrekk.
   Analysere og posten. Ta et blad, jo bedre - du eller bærbar PC. Posten der dine positive kvaliteter. Bestemme hvordan de hjelper deg hva du kan oppnå gjennom disse funksjonene. Vurdere ditt potensial.
   Godt rundt. Nå tenker om det gode som omgir deg. Sannsynligvis mye du bare ikke merke til, tar for gitt. Har du venner og bekjente, som er lett å be om råd eller støtte folk. Du bor i huset ha egnede forhold. Ta en titt på alt fra en annen vinkel: Tenk deg at du har tilgjengelig er ikke alt, kan du miste. Anerkjenne verdien av de rundt deg, ting og hendelser. Lære å nyte livet.
   Hold en dagbok. Prøv å reflektere over din blogg positive og negative følelser, deres årsaker og, selvfølgelig, din systematisk arbeid med seg selv. Ikke glem å rose seg selv for den minste prestasjoner.
   Akkumulyruyte positive. Noen positive følelser du bør utvikles, bare fokusere på det gode. Akkumulyruyte et positivt inntrykk energi.
   Hva du trenger for å fikse. Tenk om disse egenskapene i deg selv at du trenger å korrigere eller overvinne. Bare en gang definere en konkret plan. For eksempel, hvis du dratuyetesya lett utsatt for konflikt, må du håndtere denne kvaliteten. Lær å inngå kompromisser, unngå konflikter, ikke engasjere seg i debatten. Avfall til side, sverger hvis andre ikke la deg trekke i konflikt. Registrere alle pengene dine, du bestemmer deg for å endre, gjøre konkrete handlingsplaner. Zviryaytesya fra postene minst en gang i uken. Overvåke din egen utvikling.
   Ikke skjelle ham. Evig Bli kvitt vanen med skjenn ham. Har du jobbe med deg selv, oppdage feil og fikse dem, og ikke bli fienden selv. Akseptere og elske deg selv. Lære å vurdere seg selv objektivt, sette realistiske mål og bevege seg mot dem. Det viktigste - å se utvikling fremgang. Når du er på jakt etter en måned jobbet på var litt bedre i stand til å finne trygghet i hvert fall for en viss periode, er det en prestasjon. Har du noe å strekke seg på.
   Glem uoppnåelig. Gled dere uventede seire. Prøv å fokusere bare på det gjennomførbart oppgave. Selvfølgelig, forenkle livet ditt er ikke verdt for mye. Men ikke prøv å erobre den unnvikende toppen. Realistisk vurdere sin styrke. Det var tvil, synes du det er vanskelig å si nøyaktig om du vil være i stand til å oppnå det ønskede målet? Og jeg ønsker å prøve? Selvfølgelig, trenger du ikke å begrense deg - gå for det. Bare fortell deg selv at hvis du kan løse for en så kompleks oppgave - du overgå deg selv. Deretter vil glede seg. Og, selvfølgelig, du kan ikke gå glipp av i tilfelle feil - fordi du bare innså at ikke spiller for å vinne, kan du ikke håndtere. Så det er ingen grunn for følelser.
   Nøytral og ikke gå glipp av noe. Små ting ikke skjer her. I all sannsynlighet, din usikkerhet, følelsesmessig ubehag forbundet med reelle feil som hindrer deg levende. Husk: jobbe på en viktig ting å gjøre grundig forstå alle nyanser grundig. For eksempel kan den vanlige uoppmerksomhet føre til mange konflikter, problemer og erfaringer konstant angst. Bestem selv sviktende som barrierer du går på. Bare plukke opp dem ut av veien, men gjør det på alvor - for alltid. Ta liv i sine hender.
   Ikke sammenlign deg med andre. Begynn aldri å engasjere seg i selv-pisking, sammenligne deg selv med andre. Vi har alle forskjellige potensielle muligheter og tegn. Alle - personlighet. Vurdere muligheter, basert kun på deres personlige egenskaper og de kvaliteter som du kommer til å trene.
  Jobbe med deg selv, men ikke kritisere deg selv. Akseptere deg selv med alle feilene, mens ikke glemme å stadig forbedre. Ikke forveksle handlingsplaner. Hold en dagbok, tune psykologisk. Du kan engasjere seg i meditasjon, selvhypnose. Ta eventuelt kontakt med en psykolog - dette er ikke overraskende, eksperter og lære bare praktisert for å hjelpe folk.
   Deg og verden. Finne fred i sinnet: gjøre godt og bli kvitt negative
  Konsentrer deg om positive følelser. Finne indre ro og harmoni vil du ikke bare sunn fornuft, evne til å jobbe med seg selv, men oppriktig og positiv holdning til verden og andre. Husk, som et barn du alt virket vennlig og mystisk. Du lærte mye galt med det? Det spiller ingen rolle! Nå må du åpne verden for å begynne på nytt, ved hjelp av erfaring og kunnskap. Lær av dine feil og nyte øyeblikket.
  1.  La misunnelse. Ikke misunne andre. Du kan ikke vite at personen på hjertet, venter på ham fremover, det vil avhenge sitt liv selv etter noen timer. Tenk på deg selv og ikke sammenlign deg med andre.
    Lær å tilgi og glemme de dårlige. Prøv å lære å tilgi. Dette vil spare deg fra mange forstyrrelser, irritabilitet. Å tilgi er ikke mulig? Så glem den dårlige sammen med den personen som brakte den. Alltid krysse ut av livet som om ingenting hadde skjedd. Jeg husker ikke.
    Ikke Bring negativ. Ikke ta del i intriger, ikke mstit ikke Gjennomføre en negativ - det sikkert tilbake til dere gidder å skjerpe innsiden.
    En nærmere behandle folk. Ofte nøle om din kjære, gi dem hjelp. Være mer følsomme og delikat.
    Ta godt. Har ikke spart på de gode ord og gjerninger. Du vil være mye lettere å finne fred i sinnet, vil du se positive resultater av dine handlinger. Og folk også ikke glem din holdning.
   Nyt sosialt samvær med familie og venner, beundre skjønnheten i naturen, se på verden med et smil. Prøv å bli bedre, men ikke skjelle ham. Du er i stand til å gjøre en forskjell og finne åndelig harmoni.  
Hvordan å bestemme størrelsen på hodet?
 Vi møter ofte når du kjøper en lue med et problem: uvitenhet om hans eget hode størrelse, eller størrelsen på babyens hode, som kjøpte en lue. Ønsket størrelse og i de enkelte ordre hatter eller caps. Bestemme størrelsen på hodet er ikke så vanskelig, er det absolutt ikke trenger spesielle målinger. Alt du egentlig trenger: det er målebånd, papir og penn. Samt vanlig speil foran som du vil måle (hvis du trenger å finne din egen størrelse).
 Hvor raskt og nøyaktig å vite størrelsen av hodet
Hodet er ansett lengden av dens rekkevidde i inches. Derfor, er å bestemme størrelsen på hodet redusert til lengden av omkretsen.
 1.  Den enkleste og mest åpenbare måten å bestemme størrelsen av hodet er bruken av skreddersy målebånd. Fest begynnelsen av båndet i enhver passende sted for deg på hodet og vikle tape rundt hodet slik at det holdes rett over øyenbrynene og ører. Sjekk med fingrene på båndet sted hvor det vil møte utgangspunkt. Bestem deg på en skala Ribbon resultat.
  Hvis du ikke har for hånden en fleksibel tape, kan du bruke et tynt tau segment lengde. Den totale måleteknikk i dette tilfelle vil være den samme som ved bruk skreddersy tape. Bare etter bestemmelse av omkretsen av hodet man må bruke en linjal for å måle området av tauet fra sin begynnelse til stedet merket. Prøv ikke å trekke i tauet hardt, da dette vil føre til en undervurdering av de reelle tallene.
  I tillegg er lengden måleunøyaktigheter hodeomkrets på denne måten også uunngåelig usikkerhet segment av lengden av tauet. Så for å få et pålitelig resultat mer ønskelig å gjenta målingene, og på grunnlag av de data funnet gjennomsnittet.
  Hvis du planlegger å kjøpe hatter i utlandet, må du huske på at det i enkelte land på størrelse kan spesifiseres i inches. For å konvertere din størrelse fra centimeter til inches dele omkretsen av hodet 254.
  Sørg for å montere hodeplagg før kjøp. Tross alt, bortsett fra at du kan gjøre en feil i å bestemme størrelsen på hodet, er det en rekke andre alternativer som du kan hodeplagg ikke fungerer. Cap som sitter på hodet tett best å forlate butikken, som om du ikke liker det.
  Når du kjøper en lue for et barn, ikke nøl med hvordan å bestemme størrelsen på hodet, og bruke spesielle metriske tabeller der hodestørrelse beregnet i henhold til alder, vekt og høyde. Disse tabellene kan spørre salgskonsulenter babyprodukter.  
Utgangs flekker stearinlys


 Resultater flekk av lys enkleste av bomull. Blunt side av en kniv Scratch rester av voks eller stearin ting satt på flekken våt klut (helst hvit), topp - noen papirservietter og proprasuyte varmt jern. Papir endring før det vil ikke slutte å utstråler flekker.

 Med fløyel møbeltrekk flekk av lys kan utledes terpentin eller alkohol, men du kan ikke bruke jern.

 Wax var på teppet? Børster sted forsiktig for ikke å skade håret. Ta et stykke papp, skjære gjennom mesh av litt flere flekker. Satt på stedet 2-3 lag med hvitt stoff topp - en papp mal (hull dukket opp på stedet). På en serviett, sette varmt jern. Hold stoffet er ikke zlyplasya med voks og jern er ikke i kontakt med teppe. Når voksen er absorbert, ren teppe børste.  
Яндекс.Метрика