Hvordan kan jeg gå ned i vekt uten slanking?
 Figuren av kvinnen er alltid det første målet for selvkritikk. Man trenger bare å se i speilet litt eller sterkt traust rumpe, hofter, med vinter forsyninger, folder på magen eller lagt i mengder ben, så det er intet humøret faller under hodet og ser triste tanker om knallhard diett og mosjon. Men ikke utrydde seg nakne, harde manualer og treningsutstyr. Situasjonen kan forbedre uten å ty til drastiske tiltak.
Vekttap og harmoni som avhenger i stor grad av utmerket utseende og velvære for kvinner, kan oppnås ved å kombinere rate fire komponenter: riktig balansert kosthold, mosjon, nok vann og sunn søvn. Et unntak til anvendelsen av en eneste av disse elementene vil øke timing for å oppnå det ønskede resultat. Betrakt hver komponent i mer detalj.
 Trening
For en gradvis fjerning av ekstra pounds er nok tre treningsøkter i uken, som varer ca en halv time hver. Det er ønskelig å vie halv kardyozanyatyyam trening (løping, dans, fitness, hoppe tau) og den andre delen til å jobbe med vekter. Dette er den beste måten å perfeksjonere kroppen.
Bedre opplæring i spesielt utstyrte rom, separat trening enn hjemme. Hjemme i mange det første er det nødvendig sett av spesialverktøy og simulatorer. Og for det andre, hvis du ikke har viljestyrke, det vil lide disiplin og regularitet klasser. Og trenere i treningssentre vil overvåke utviklingen, gi tips, indikerer feil se at du ikke lat, men samtidig ikke pereutruzhdalys under trening.
Til nytte kroppen i morgen er anbefalt å ta en kald dusj i kveld økten til å motta en lett massasje med nærende kremer og kremer. Alt dette vil bidra til å overvinne tørre og matt hud forårsakes proyzhodyaschymy forandringer i kroppen.
 Et balansert kosthold
For å oppnå vekttap eneste øvelsen, selv de mest intense, nesten uvirkelig. Trening lettelse overvekt mister all mening hvis etter at du spiser dem to ganger mer kalorier enn det var før det brant i hallen. Det er grunnen til kosthold og mosjon er to beslektede komponenter i vellykket vektreduksjon.
Leger, ernæringsfysiologer anbefaler folk som er involvert i idrett, spise mat, rik på protein, karbohydrater og vitaminer. Fra kaker, bakverk og hurtigmat å gå til korn, frukt og grønnsaker, brød fra hvetemel, belgfrukter, som er de viktigste assistenter muskler.
Når treningen er ønskelig å bruke protein matvarer som er fanget i kroppen gikk til vekst og styrking av muskler og ikke deponeres i fettvevet. For dette formålet kan du bruke protein shakes eller eggehviter. Lett snack etter en treningsøkt er det bedre å ikke tidligere enn en time etter skolen. For denne snack ideell fettfattig ost, yoghurt eller grønnsaker. Innen to timer er ikke anbefalt å bruke noen produkter som inneholder koffein, te, kaffe, sjokolade, kakao og andre.
Middag er ofte nødvendig i løpet av dagen, men i små porsjoner. Den optimale intervallet mellom måltidene - tre timer. Således er det klart fra tabellen skal være lett å komme seg ut av sult, i stedet for en full mage.
I noen tilfelle kan ikke sitte på forskjellige dietter og sterkt begrense deres kosthold. Dette er en alvorlig feil. Underernæring i forbindelse med fysisk aktivitet - det er stor belastning for kroppen, som på sikt kan føre til helseproblemer. I tillegg vil mangel på næringsstoffer trening ikke bringe glede og bli slitsomt og kjedelig, nyte en føre til tanker om oppsigelse.
I alle må følge den gradvise. Du trenger ikke å prøve å gå ned i vekt umiddelbart. Jo saktere du ned i vekt, jo mindre sannsynlig at det vil komme tilbake til deg igjen. Og vice versa.
 Prøve-menyen for et riktig kosthold og vekttap
Frokost: grøt kokt egg + + + frukt te med brød
Lunsj: yoghurt (ost, yoghurt, grønnsaker) + frukt
Lunsj: suppe (grøt) + mager fisk (kjøtt) + grønnsaker
Snack: ost (yoghurt, grønnsaker)
Middag: mager fisk (kjøtt) + ost (egg) + grønnsaker
Sen middag: yoghurt (cottage cheese)

 Sportsdrikke
Forbruk av nok vann under vekttap er også et must. Et glass romtemperatur vann hver morgen skal begynne og avslutte hver kveld. To liter drikke i løpet av dagen og spesielt under trening. Drikkevann skal være en halv time før måltider. Under måltidet, ikke drikke. Etter - ikke drikke tidligere enn 40 minutter.
I fravær av mageproblemer i vannet kan du legge til litt frisk sitronsaft. Dette vil øke hastigheten på stoffskiftet. Veldig nyttig for vekttap honning-brun drikke som har renseegenskaper, akselererer stoffskiftet og blunts sult. For å gjøre det, helle en halv teskje kanel kopp kokende vann. Når drikken er avkjølt, tilsett en teskje honning og etter avkjøling, sette et par timer i kjøleskapet. Ta litt kaldt om natten og i morgen på tom mage.
 Få nok søvn
Fordelene og viktigheten av en hel natts søvn sa nylig hatt. Jeg vil gjerne legge til at for å ha en god hvile for den avsatte tiden for søvn bør være skikkelig forberedt på det og melodi. I stedet for å se på den daglige nyheter på Internett og besøke sin personlige side på sosiale nettverk, ta et varmt bad. Prøv å gå til sengs og stå opp på samme tid. Bedtime ventilert soverom. I morgen etter å ha våknet drikke et glass vann på tom mage og gjøre lette øvelser.
Gå ned i vekt uten slanking er realistisk. Vi er akkurat som deg selv, ta vare på kropp og helse, til fullt slappe av, bevege seg mer og spise riktig.  
Hvordan å fryse aprikoser i vinter?
 Aprikos - solrik frukt som absorbert all varmen av sommerdager og inneholder mange næringsstoffer. Men de fleste liker om ham - det er hans søte kjøttet bare smelter i munnen. Men fly særegne slutt, noe som betyr at det er på tide sesongslutt og aprikoser. Men du kan spare en del av sommer og vinter fryse aprikoser, kald vinter for å gi deg selv litt av sommervarmen, smake kaker med aprikos fylling eller drikker vitamin stuet frukt.
 Frozen aprikoser helt eller halvdeler
Fra frosne aprikoser på denne måten kan du fortsette å koke kompotter, sovner dem i kokende vann umiddelbart og ikke skilles fra beina, men du kan lage mat med dem sauser eller til og med forfriskende bandet, og legger andre frukter:
Velg moden frukt og ikke skadet;
vask dem med varmt rennende vann;
obsushit: Sett på et rent håndkle eller klut;
hvis ønskelig, skjær dem og fjern bein;
tørkede aprikoser, sette på en liten skuff i et enkelt lag;
Sett et brett med frukt i fryseren.
Du kan vystelyty bunnen fryser rene dresser eller folie og legg den aprikoser. Etter fryse frukt, de trenger å få til å tolke i en ren og tørr og deretter fjerne posen i fryseren. Før frysing er det bedre å fjerne overflødig mat fra fryseren, som frukt i stand til å absorbere lukt. Det er lite sannsynlig at du vil ønske å lage mat stuet aprikoser, som vil lukte som fisk?!
 Frosne aprikoser i sirup
En annen enkel og sikker måte å bevare vitaminer i solcelle aprikoser. Frossen frukt på denne måten kan brukes som stuffing til paier og andre bakverk. Slik at de bedre beholde sin form og ikke miste juice når unfreezing:
Ta en moden frukt og forberede en dyp panne;
Vask aprikoser tørke på et håndkle;
klippe dem i to og fjern bein;
legge ut lagene i en kjele og hell aprikoser hvert lag spiseskje sukker;
la dem som sådan, så lenge sukkersirup i sving.
Forberede plastbeholdere og oversette dem aprikoser. Lukk lokket og plasser i fryseren. Beholdere beste bruke kvadratiske eller rektangulære, som de er mer ergonomisk passform i fryseren plass.
 Frosne aprikoser, frynsete med sukker
Disse aprikoser kan nytes i stedet for syltetøy, og siden denne metoden innebærer ingen varmebehandling, da dette vil være nyttige godbiter:
Forberede aprikoser: Vask og obsushit;
Skjær dem i to og fjern graven;
hakkede frukt praktisk måte: gjennom en kjøttkvern og blender, kan du bruke stampe å mose med hull;
tilsett aprikos og sukker etter smak en skje med sitronsaft;
å forlate til sukkeret er oppløst.
Ordne aprikoser i frynsete containere og tett nær lukt de ikke har fått. Fjern dem i fryseren.
Aprikoser kan også fryse sammen med andre frukter og bær, og deretter koker dem kompott. For eksempel kan de kuttes i skiver og fryse med kirsebær og epler, så får hele vitamin blanding. Generelt, kan du eksperimentere som du vil. Fremfor alt, resultatene av eksperimentene plass i fryseren!  
Hvordan å lage mat stuet aprikoser?
 Når gjør sesongen av deilige og søte aprikoser, vi ønsker mange nok av disse fruktene hele året som kommer, spise fersk, koker syltetøy, bake kaker med aprikoser, er frossen frukt nyttig i vinter. Og, kan du lage mat stuet aprikoser og laste det opp til banken eller nytes umiddelbart. Stuet frukt fra solfylte veldig nyttig, velsmakende og velduftende. Cook sunn drikke som kan ikke bare noen aprikoser, men legger til frukt og bær om ønskelig.
 Frozen aprikos kompott
Dersom sesongen aprikoser du har tid til å hamstre på frukt, fryse dem i fryseren, kan du enkelt få dem og stek dem en deilig og sunn fruktkompott:
Hell i en 3-liter kjele med vann og sette den på ilden;
Skyll med kaldt vann frosset aprikoser;
Når vannet koker, hell den frosne frukter;
vente på re-koking, tilsett sukker;
reduser varmen og la det småkoke i 2-3 minutter kompott;
Ta kjelen fra varmen, men ikke åpne lokket;
la stå 15 minutter kompott.
I de tre-liters gryte tar ca 15-20 stykker aprikoser og 5 ss sukker. Ikke rush umiddelbart tilsett sukker, sette den første delen, og prøver å snakke. Hvis du legger til når matlaging en fjerdedel av en sitron med skall, vil det være mer duftende.
 Kompott av friske aprikoser
Selvfølgelig kommer det mest delikate kompott fra bare innsamlede frisk frukt som ikke har vært i stand til å miste den naturlige sødme og uforlignelige smak:
Samle modne aprikoser og vask grundig under rennende vann;
fjern stilken, kuttet i to og fjern graven;
fold halvdelene i pannen, hell sukker og dekk med kaldt vann;
Sett kjelen på komfyren og kok opp fremtidig kompott;
reduser varmen og stek i ytterligere 2-3 minutter;
fjern kjelen fra varmen og la stå i 10 minutter kompott.
Drikk brygge behov for å frukt "komme", og ga all sin smak og aroma. For å gjøre kompott krydder kan tilsettes etter koking et par fedd tørr knopp.
 Kompott av aprikoser i vinter
Du kan fylle opp med en kompott vinter fremover, pakk den i bankene. Og deretter vinterdager, nyte smaken av sommer, får en stor dose av vitaminer og mineralstoffer for immunitet:
Velg modne aprikoser, sørge for å sikre at de er fri for feil;
Skyll grundig med rennende vann;
hvis ønskelig, halvert og fjerne graven;
sterilisere krukker og brett inn hver 15-20 stuff aprikoser;
Hell vann i pannen og strø sukker, 1 liter til ca 250 gram;
Ta med vann og sukker til en byll, vent til den er oppløst;
klar til å helle sirup aprikoser og la stå i 5-10 minutter;
helle sirup tilbake i kjelen, forlater aprikoser i banken;
igjen bringe sirup til en byll og hell over dem fruktene;
Nå kan du rulle opp dekker (prosterylyzovannыmy).
Klar kompott fjerne under bordet eller i noen andre praktisk oppbevaringskrukker flott sted, sette opp bankene og bunner vikle (kan være gamle jakke, som gjorde våre bestemødre). La kompott i denne tilstanden avkjøles.
 Kompott "Vitamin"
I aprikos kompott kan legge til andre frukt eller bær og arrangere en kompott for vinteren. Og du kan bare unne deg en frisk drink og få en startdose av vitaminer, uten å vente på vinteren:
7 Ta ting aprikoser, epler og et par av liten håndfull bær av alle og alt skyll;
kaste dem i 3-quart kjele og dekk med kaldt vann;
Sett pannen på varmen og bringe vannet til å koke;
Legg ca 5 ss sukker og kok alt sammen mindre enn fem minutter.
Ta kjelen fra kompott fra varmen og la det stå i 15 minutter, så vil det være mer rik og smakfull. Frukt og bær kompott for dette kan tas som fersk og fryst. Apricot kombinerer nesten alle frukter og bær, så i stedet for epler og pærer kan brukes.
Kompott av friske aprikoser er svært nyttig for barn. Så hvis du kan lage mat stuet aprikoser, sørg for å gjøre det og behandle velsmakende og sunn drikke venner og slektninger.  
Яндекс.Метрика