Hvor raskt ren hvitløk?
 Hvis noen klasser du ikke liker spesielt, du bare trenger å lære å gjøre det raskt. For eksempel vil rengjøring hvitløk, neppe noen grunn forsinke denne prosessen. Faktisk, skrelle hvitløk - ikke en så vanskelig oppgave. Mistress løse den hver dag og mange ganger. I løpet er vanligvis en kniv, som skall fjernet.
Men det finnes situasjoner (for eksempel før ankomst av gjester) når du trenger mye hvitløk og tid - kort. Og her var det bare skrelle hvitløk, og har ennå til å gjøre det raskt. Og hvis behovet dukker opp, bør ta hensyn til rådene fra virkelige kokker som renser hvitløk profesjonelt og vet nøyaktig hvordan du gjør det.
 Metode 1
Fedd hvitløk bør skilles fra hodet, fjerne det øverste skrelle og kutte spissen og spissen. Deretter sette hvitløk på et skjærebrett og tvinge henne bred kniv (kniv, selvfølgelig, trenger å holde flatwise). Hør klikk - og huden kan bli fjernet en enkel bevegelse. Hvis i dag enn nok - du kan presse noen segmenter umiddelbart. Det er denne metoden vanligvis brukes av profesjonelle. Forresten "deprimert" så hvitløk blir duftende.
Hvor raskt ren hvitløk?

Hvor raskt ren hvitløk?

Hvor raskt ren hvitløk?

 Metode 2
Dette fungerer bare hvis godt tørket hvitløk. Det vil ta to metallbeholder med en diameter (dette kan være normale pelvis). Fedd hvitløk - jo større tall, jo bedre - plassert i en dekket beholder og mer. Nå den resulterende hul struktur med hvitløk behov for makt shake sekunder 15-20.
Når du åpner den, vil du se rene fedd hvitløk, helt fri for skall. Hele prosessen er ganske imponerende, kan du selv imponere husholdningen ved å vise dem dette "trikset", men nok en gang husker: hvitløk egentlig bør være tørr.
 Metode 3
Enkelt og raskt ren hvitløk mulig uten spesialutstyr, bare en god pokatavshy hånden på segmentene tabellen. Husk skritt tilbake og ta det gjorde ikke gjøre et problem. Imidlertid er denne metode godt bare for tørket hvitløk.
 Metode 4
Hvis hvitløk er tørr nok (for eksempel, ble det oppbevares i kjøleskap), kan du ringe etter hjelp kaldt vann. Det er nok til å suge skivene i 15-20 minutter. Husk løpet av denne tiden vil gjøre rozmoknuty og deretter løsner ganske lett.
 Metode 5
Enda bedre og raskere enn kulde kan bidra til å avlaste hvitløk skrelle av varmt vann. Men hvis du trenger rå hvitløk, er det bedre å bruke noen annen metode. Men hvis velduftende nellik nødvendig for saus eller marinade, bare helle kokende vann og hold så minutt. Så kult og skallet løsner lett.
 Metode 6
Fans mekanisere noe arbeid kan også kjøpe en spesiell enhet for behandling av hvitløk. Denne enheten er utformet ganske enkel og er et silikonrør med tenner. For å gjøre ting fungerer, er det nødvendig å laste ned partiklene inni, deretter rulle opp på en flat overflate - og du kan få hva som skjedde: hvitløk, atskilt fra skall.
Etter at alle manipulasjoner med hvitløk ferdig, bare vil fjerne lukt fra hendene og kjøkkenutstyr. Du kan gjøre dette ved hjelp av sitronsaft eller kaffegrut. Hvis ingenting av dette var ikke for hånden, vask hendene med vanlig bordsalt.  
Hvordan å trekke ut en splint i øyet?
 Våre øyne er svært følsom og sårbar, og derfor alltid kreve forsiktig og omsorgsfull holdning. Selv en enkel støvkorn som kommer i øynene, kan føre til betennelse, hvis tiden ikke iverksette nødvendige tiltak. Alle metoder for å skaffe et støvkorn blir i øynene dine krever streng overholdelse av reglene for hygiene og stor forsiktighet for ikke å forårsake ytterligere skade øynene sine handlinger.
Svelging av fremmedlegemer i slimhinnen i øyeeplet og under øyelokkene - et ganske vanlig fenomen. Faktisk er det få mennesker som klarte aldri i mitt liv opplevde ikke den akutte ubehag av splinten i øyet. Vanligvis disse problemene oppstår i to tilfeller. Først en sterk vind på gaten når øyet blir støv og fine støvpartikler som bærer luftstrømmer. For det andre er det mer alvorlige ting når du arbeider med metall, tre eller reparasjoner i leiligheten, folk glemmer å følge sikkerhetsinstrukser av arbeidet.
Derfor kan den "støv" i øyet være alt - fra sine egne, fanget i øyet, øyevipper eller støv, metallspon til fragment og et stykke tørket kitt.
Men uansett hva kommer i øynene, ta umiddelbare skritt for å fjerne en flekk av støv. Dette frigjør ikke bare deg fra ubehag, men også hindre betennelse, og i mer alvorlige tilfeller, og skader på øyeeplet.
 Hvordan å trekke ut en splint i øyet?
Den enkleste måten å bli kvitt støv og sand som kommer i øynene når vinden eller med uvøren spill på stranden. Ofte er det nok å vaske en masse kaldt vann, vippe hodet og prøver å holde vann i øynene halvåpne. Vanligvis er dette nok til å sikre at alle fremmedlegemer igjen grensene av øyeeplet.
Imidlertid kan større støvkorn være dypt under øyelokkene. Ofte dette skjer når en person begynner å vaske tilfeldig gnir seg i øynene i et forsøk på å kvitte seg med et støvkorn. Derfor, hvis du ikke kan vaske dem raskt, bør bo i et rolig sted der du ikke vil være i stand til å tilfeldigvis presse og glatt, lett, lett berøring vekselvis øvre og nedre øyelokk, gjøre noen beveger seg fra det ytre hjørnet av øyet til nesen. Hvis du føler at et støvkorn går i riktig retning, forsiktig gni øynene så lenge det ikke vises i det innerste hjørnet av øyet, hvor det vil trekke ganske enkelt - hjørne av et lommetørkle eller en ren finger.
Hvis du føler deg på plass "på lur" mote, kan du prøve å få det på hånden. Dette kan gjøres med rene hender og et rent lommetørkle, ser i speilet. Først må du finne plasseringen av et støvkorn. For å gjøre dette, må du fjerne den øvre eller nedre øyelokk (avhengig av hvor fremmedlegeme følelse) for å gjøre det klart at det er for mote og hvor det er. Vinkel lommetørkle, prøver å i det minste ta på øyeeplet, forsiktig flytte den splinten fra stedet hvor det er, mot nesen. Så du trenger bare å trekke en splint ut av øyet når den når den innerste hjørnet.
Hovedproblemet er skarp og knivstikking et støvkorn. De ikke bare levere det inntrufne, men utgjøre en alvorlig trussel for helsen til øyet. I dette tilfellet hjelper mange mennesker på denne måten. Hell vann i romtemperatur i et basseng, stor vask eller badekar. Lener seg over vannet, lavere over hodet hennes slik at personen var i vannet. Aktivt blinke. Hvis det gjør vondt å blunke, dra forsiktig i øyelokket, under hvilke splinten og føle litt tømmene hodet fra side til side. Hvis splinten tung, det faller til bunnen, hvis splinten lys, for eksempel, et stykke tre, mens du flytter det skli ut fra under skyggen og stige til overflaten vann. Hvis du ikke kan lett dra ut splinten skarp og piercing, bør du umiddelbart ta kontakt med medisinsk anlegget for å hindre skade på øyeeplet.
 Beroligende øyne?
Hvis du hadde en lang kamp med støv, og også ikke helt rene hender, sjansene betennelse. Så enkel prosedyre vil avlaste deg av "prospekter" konjunktivitt. Denne brønnen hjelp lotion infusjon av blomster maismel. Vi må ta en teskje av blomster, helle et glass med kokende vann og sette mot i 1 time. Deretter press, fukte infusjons bomull pads forsiktig klem dem og sette på lukkede øyelokkene i 15-20 minutter. Kornblomst har antibakteriell, anti-inflammatorisk og beroligende egenskaper og øynene dine vil takke deg for en slik vare på dem. Prosedyren kan gjentas 2-3 ganger.
Hold øynene og bli frisk!  
Hvordan å trekke ut en splint fra fingeren?
 Det er enda rart hvordan kunne en slik liten, tynn, noen ganger knapt merkbar splint bringe så ubehagelig og smertefullt. Det første som kommer til tankene når du finner en flis i fingeren - er dette synet på det presserende behovet for å bli kvitt det. Instinktiv avgjørelse, men helt sant! Tross alt, med torn trenge gjennom huden bakterier og skitt. Og hvis du lar denne lille stykke tre i fingrene, kan du enkelt "gjøre" selv betennelse og pussdannelse.
 Bli kvitt splinter Før du trekker splinten fra fingeren, prøv å vurdere situasjonen så objektivt som mulig. Vurdere nøye stedet for nederlag og vurdere mulighetene. Det er én ting hvis delen ikke ble inkludert splinter under huden og kan sees tydelig, og noe helt annet - når det er helt fast i de myke vev av finger eller tå.
Hvis splint inngått dypt og kan ikke fatte hva bedre ikke torturere offeret rettigheter, og umiddelbart gå for å få hjelp i traumatologi. Det samme bør gjøres, og hvis splinten føres dypt under neglen. Det er noen få minutters offeret bli kvitt dette problemet.
Hvis tippe splinter godt synlig, og du har en pålitelig pinsett kan gjøre på egenhånd. Mens du forberede alt nødvendig for fremtidige prosedyrer, hell i en bolle eller bøtte med varmt vann, tilsett natron, frekvensen av en teskje av ridning et glass vann. I vannet må du slippe hender eller føtter, som inkluderer splint.
For de fleste prosedyrer må du sanitizer (alkohol, strålende grønn, hydrogen peroxide eller vodka), pinsett eller tang med tett hobby forstørrelsesglass (hvis splinter veldig tynn og nesten fusjonerer med fargen på huden), bare i tilfelle - medisinsk engangs kanylen fra sprøyten. Ta vare på sterkt lys.
Har forberedt alt nødvendig vel desinfisert pinsett og nål. Finger på en torn og desinfisere. Vann og brus vil gjøre jobben, og til dette punktet mykgjøre huden rundt kjevle og vil være lettere å trekke ut lumske schepochku. Det må bare fast med pinsett av utstående tips og trekke minst vinkelen der det kom inn i huden. Deretter husker finger, sørg for at smertene gikk ut av det, noe som betyr at splint helt ut. Igjen tørke av fingeren med alkohol eller grønn maling.
Du kan trekke ut hjemme med paltsay splint i tilfelle at det fullt ut, men grunne føres under huden. I slike situasjoner gjennom et tynt lag på overflaten av huden er synlig hele splint. Prosedyren for å få tak i den vil bli litt vanskeligere og mer smertefullt enn det første eksempelet. Fingeren skal holde vann med brus, desinfisert instrumenter. Nøye poddevom slutten medisinsk nål tynn hud over kanten splinter, kobler du den litt for å få til splinter. Når spissen løsner, bør det plukke opp med pinsett og trekk. Finger desinfisere, og hvis såret forble bedre dekke hennes stripe patch.
 Hvordan å trekke ut en splint av et barn
Splint i barn hentet like hos voksne. Men hvis dette er tilfelle for voksne kjente og kjente, men ubehagelig for barnets første splint i hans liv kan være et reelt stress. Fordi det viktigste som bør gjøre de voksne rundt barnet - en oppfølging resten. De bør rolig forklare til barnet at splintre - det er ubehagelig, men ikke forferdelig.
Når du velger å gå til traumer, må barnet sies at legene ofte trekke ut splinter voksne og barn og gjøre det svært raskt.
Hvis du bestemmer deg for å håndtere problemet hjemme, følger deres handlinger som forklarer at barnet så og forsto hva som skjedde. I stedet for brus vann kan brukes Vishnevsky salve, ofte børsting hennes sår spot og dekket med gasbind klut på toppen i 15-20 minutter. Dette vil bidra til å bringe din splint å avslutte såret og huden rozm'yakshyt godt.
Hvis du er rolig og trygg på at det samme vil føle og barnet, og prosedyren for å få den skjebnesvangre trisochky blir ingen tårer.
 Folk rettsmidler
Hva brukte ikke "håndverkere" for å kvitte seg med splinter. I løpet av å delta på et bananskall, tape, gips, voks, harpiks. Listen fortsetter. Men det er neppe nødvendig å eksperimentere med sin egen helse. Det er ikke bare en splint kan være en smittekilde, men de ovennevnte "nasjonale" betyr. Knapt noen kan gå god for deres sterilitet og sikkerhet.
Blant de virkelig folk som kom til oss fra fortiden, kan bare kalles tjære. Dens våre forfedre sychtaly verktøy som kan helbrede og sår hals, og hoste, og akselerere "exit" fragmenter av en finger.  
Яндекс.Метрика