Hvordan lage en hale uten tyggis?
 Halen uten tyggis - et flott alternativ til hestens hale, men mer stilig og elegant. Foruten hår, som brukes for å fikse håret er alltid mange entusiastiske komplimenter! Kontor, sekulære mottak eller fest - hale gjort uten hjelp av tyggegummi, der bruk av tyggegummi i håret synes passer for enhver anledning helt malplassert! Og vite hemmeligheter lage stilige frisyrer kan gjøres uten hale tyggegummi alene og ikke marsjere til salongen.
 Halen uten tyggegummi: hemmeligheten?
Så oppdage kartene. Alle frisyrer Trikset er at halen uten tyggegummi faktisk gjort med en vanlig tynn gummi! Paradokset?! Men strømpebånd som brukes til å feste halen i riktig høyde og klar halen holdt lenger. Illusjon hale uten tyggis er opprettet som følger:
Samle håret i en hestehale i ønsket høyde;
sikre den med en tynn gummistrikk;
velge en del bredde på 2 cm;
vikle henne tannkjøtt slik at det helt forsvant ut av syne;
end tråder gjemme seg under tannkjøttet og lakk stramme å låse sikkert;
Du kan fikse det usynlige eller pin.
Som de sier, alle strålende - lett! Pre jern kan rette håret, og deretter få en mer alvorlig måte. Og hvis du skru krøller, håret vil veldig romantisk.
 Hvordan gjøre uten scrunchy?
Alle vet at hyppig bruk av tyggegummi vondt hår, som for stram binding gir blodsirkulasjonen og fører til dannelsen av stygge rynker på håret. Klare seg uten dette tilbehøret er også mulig, spesielt mangelen på tannkjøtt vil ikke hindre deg fra å endre bilder i løpet av dagen. For å gjøre halen av håret uten tyggis, trenger du:
tidligere rettet hår eller skrue som vil gjøre dem mer føyelig;
samle håret i en hestehale i ønsket høyde;
Høydepunktet under strand bredde på 2,3 cm
vikle den rundt haleroten;
konsolidere tips å bruke usynlig;
dryss med hårstrikker innhentet lakk for pålitelighet;
tippe tråder skal skjule bunnen, under haleroten.
Å skape dette stilige frisyrer er mindre enn fem minutter. Kanskje først har problemer med pålitelig fikse det, men hyppig trening vil bidra til å oppnå et vellykket resultat.
 Trofaste venner
Prosedyren forenkler opprettelsen av halen enhet Topsy Tail. Breathing er en plast etappe av loopen. Det kan bidra til å redusere tiden det tar å lage halen uten tyggegummi. Enheten er fortsatt ikke veldig populær, men antall kvinner som bruker dem raskt. Den er enkel å bruke og rimelig. Lag en hale uten gummi band gjennom topper Theil utrolig enkel:
Samle håret i en hestehale og fest med en gummistrikk;
velge den delen av håret og pakk henne tyggis;
la for en lang spiss minst 5,7 cm;
Sett foten i Topsy Tail haleroten fra toppen og ned, slik at beinet gikk gjennom tannkjøttet og sløyfe øverst til venstre;
Sett tuppen av en rokk i loop og holde ham i hånden;
fri hånd trekke beinet av enheten;
strand skjule halen, og den er godt festet.
Å holde seg fine og stilig, ikke nødvendigvis holder speilet mye tid. En kvinne og at kvinnen å holde hemmeligheter hans appell, som gjør at det i løpet av kort tid er den som hun ønsker å være i øyeblikket.  
Hvordan å skrive en anmeldelse?
 Gjennomgangen omfatter analyse av, konsis og kritisk. Anmeldelser skrive instituttledere, vil de sjekk trukket i avhandlingen student. Nå i stand til å skrive en anmeldelse, og har videregående skole fordi slikt arbeid universelt praktisert. Gjennomgang bøker er studert innenfor undervisning litteratur, utvikler hjem lesing evnen til å syntetisere, analysere, fordele enda viktigere, gi sin egen informert vurdering og uttrykke personlige mening. For å skrive en god anmeldelse i tradisjoner i sjangeren, på kort og logisk skjema for å dekke alle viktige sider av teksten under vurdering, må du huske noen nyttige tips og arbeid for en gitt algoritme.
 Hvordan skrive en kompetent vurdering? Nyanser og nyttige anbefalinger
Skolen kan tilby deg skrive filmanmeldelser, musikkspor eller en bok. Mest besluttet å vurdere verk av klassisk litteratur, studert i skolen. Dette bidrar til å bedre forstå tema, idé, se linken bildene, har tegn. Noen ganger gratis får i oppgave: å skape en gjennomgang av produktet, på anmodning fra studenten.
 1.  Først av alt, oppmerksom på dine vurderinger. Hvis du velger selv inn i vurderingen, er det ønskelig å dvele ved det faktum at du er virkelig interessert og kjent. Det beste alternativet - å vurdere litt arbeid, for eksempel historie eller historien. Dette er teksten du kan utforske den mest detaljerte, men ikke overstiger et bestemt beløp, konsist og konsekvent. I prosessen med å gjennomgå større tekster kan være vanskelig å riktig bygge en sang gjennomgang for en analyse av logiske og fullstendig, på grunn av slikt arbeid vanskeligere å starte. Deretter, når du mestrer ferdigheter vurdering, er det nyttig å prøve og skrive en anmeldelse for et produkt av store volum. Når du bestemt tekst som bør sjekkes nøye studere det, les nøye, uten å miste noe.
  Husk at gjennomgangen - det gjør ikke overføre teksten. Du kan sitere arbeid kort dekke historier, hendelser, karakterer, men det er bare nødvendig for å bekrefte funnene, resonnement vurderinger. Du trenger for å uttrykke en personlig mening, å hevde sin posisjon, som siterer konkrete eksempler fra teksten.
  Før du skriver Les analysert tekst. Velg det viktig, ta hensyn til utviklingen av tomten, karakter system, deres kommunikasjon stil av forfatteren, forfatterens posisjon, uttrykker den grunnleggende ideen. Alle observasjoner i utkastet rekord elementene tezisno.
  Når du analyserer et kunstverk må skrive en egen uttrykksmiddel, og bemerker deres rolle i teksten, mening, tegnet av bruk, verdi for offentliggjøring av ideer.
  Anmelderen bør identifisere de viktigste styrker og svakheter ved teksten. Du må først grundig vurdere alle de positive trekk ved arbeidet, og bemerker bestemt stil, noe som betyr av teksten for litteratur generelt. Bestemme hvilken retning er et litterært verk, skrive om hans bidrag til det, markere arbeidssted i arv til forfatteren, er det viktig for å forstå forfatterens posisjon som en helhet, dens filosofi og verdenssyn.
  I prosessen med å skrive en anmeldelse av den klassiske du må også si om manglene. Prøv å finne noen uoverensstemmelser, kan ikke trekkes bilde av helten stilistiske uoverensstemmelse vagt eller ikke logisk bygget storyline avbildet scene.
  Snakker av feil, må du huske at anmeldelsen må være riktig. Alt i god formulering analyse akademychnы, delikat. De bør gå raskere enn de følgende ord: "Jeg tror", "vi tror", "tvilsomt".
  Det er viktig å fremheve den grunnleggende avhandling og de viktigste fordelene med arbeidet. Teller ikke alt som positiv tekst, konvertere en anmeldelse av forskning, analyse. Oppgaven med anmelderen - markere viktige punkter.
  Pass på å skrive om relevansen av arbeidet. Hvis du kobler det med modernitet mislykkes, kan du begrense konklusjonene på seg rollen kreativitet forfatter, litterær retning.
  Hver posisjon din vurdering må være tydelig argumentert. Siterer eksempler, fakta, sitater, linker og installere Bygg en logisk kjede.
  I gjennomgangen kan du enkelt bruke teknikken for sammenligning, og trekker paralleller med andre arbeider. Selvfølgelig må du ha en viss outlook, bringe passende sammenligning som virkelig bidra til å se inn i en ny, mer objektivt vurdere det. Analysen skal se naturlig. Men hvis du bruker denne metoden på riktig måte, vil det være en ekstra fordel av arbeidet ditt. Nå øver følgende sammenligning:
  Teksten er sammenlignet med andre verk av samme forfatter;
  trekker en parallell mellom verk av forskjellige forfattere som arbeider i en sjanger eller en gang;
  sammenlignet med verk skrevet på ett fag;
  Referansen er å jobbe med en lignende idé;
  arbeidet med litteratur i forhold til musikkverk, tilpasning, teaterproduksjoner.
  Sammenligningen er ikke verdt å bruke hele anmeldelsen, men heldigvis nødvendigvis parallelt berike din analyse, vil du være i stand til å lage originale, uventede funn argumentere personlig synspunkt.
  Hvordan å skrive en anmeldelse?

  Slik skal skrive en anmeldelse, bør følge en viss stil. Analysen gitt i strengt journalistisk stil, reservert og konsis. Unngå for komplekse, overbelastede syntaks passasjer, emosjonelle uttrykk og skarpe anslag. Selvfølgelig, nå kan du se en rekke kommentarer skrevet i fri form, men din oppgave - å skape en tradisjonell klassisk tekst, som understreker streng objektivitet innhold uttrykk skjema.
  Bruk ikke klar når du skriver din vurdering. Du er ikke bare ikke hjelpe, men sannsynligvis vondt uttrykke personlige mening, gir et rimelig estimat. I prosessen med å etablere gjennomgangen du vil lære å analysere tekst, merker du den i hovedsak for å generalisere, for å finne fordeler og ulemper.
  Ved gjennomgang av kunstverk, sex og så det er lurt å komme opp med en original tittel, som skal tiltrekke seg leserens oppmerksomhet. Det gjenspeiler vanligvis den viktigste ideen av teksten, beskriver problemet. Det kan gjøres ikke bare tradisjonell, men også i form av retoriske spørsmål, forslag av understatement, senket hoved medlem.
  Husk det nødvendige beløpet. Vanligvis gjennomgang tar ikke mer enn 1-2 sider. Denne korte analyse som indikerer relevansen, styrker, svakheter, gir en samlet vurdering av de nødvendige argumentene.
  Gjennomgang av avhandlinger, forskningsartikler skrevet på den tradisjonelle måten:
  oppgi navnet på arbeid, navnet på forfatteren;
  utpekt tema av fontenen av praksis;
  refererer til relevans, vitenskapelig innovasjon;
  formulerte det grunnleggende arbeidet med avhandlingen;
  gir oversikt, understreker prinsippet om konstruksjon, komposisjon, inndeling i kapitler, avsnitt,
  ut fordeler og ulemper;
  gitt den generelle arbeid;
  endelige konklusjoner er gjort fra anmelder mente evalueringen fortjener dette arbeidet.
  Prøv å lage din vurdering mest meningsfylt, objektiv, konsis og begrunnet. Tydelig markere din mening og bevise sin gyldighet.
   Skriv en anmeldelse på riktig måte. Algoritme
  Hvordan å skrive en anmeldelse? Det er viktig å være kjent med arbeidet analysert, navigere vanskelighetene anbefalinger, tips i bakhodet og handle i samsvar med algoritmen.
  1.  Nøye studere teksten, les den nøye.
   Markere viktige punkter.
   Legg merke til stil, forfatterens posisjon.
   Vurdere å bygge tomten, komposisjon, system tegn.
   Velg de viktigste fordelene og ulempene.
   Bestemme relevansen, betydningen av arbeidet i litteratur, vitenskap, kunst forfatter en bestemt retning.
   Trekke konklusjoner.
   Kontinuerlige argumenter, obosnovыvayte sin evaluering.
   Dobbeltsjekk utkastet: det må være kortfattet, logisk. Rett opp feilene, fjerne unødvendig at teksten har blitt mer meningsfylt.
   Riktig rent sted et alternativ som spesifiserer navnet på peer-reviewed arbeid av sin forfatter.
   Vurdere hvordan din objektiv vurdering, om nødvendig, gjøre endringene. Skriv teksten nøye, komme inn i detaljene i de analyserte huske anbefalinger.  
Яндекс.Метрика