Hver selvrespekt jente bare må overvåke deres utseende, og skoene er intet unntak. Som du vet, god kvalitet sko, og ikke være billig, så den ønsker å holde den frisk og presentabel utseende så lenge som mulig, men dessverre er det ikke alltid trene.
 Regn, gjørme, støv, soleksponering, temperatur og andre faktorer påvirke tilstanden til sko, spesielt hvis du ikke vet hvordan du behandler den. Spesielt gjelder sko som er laget av lune typer skinn som semsket eller nubuck dette, kan feil håndtering føre dem til å svikte favoritt støvler eller sko.
Hvordan ta vare på sko

 Hvordan ta vare på skoene dine? Dette problemet kan ofte høre i skobutikkene, så vel som i normal samtale mellom to personer. Dette er ikke overraskende, fordi dette ikke er lært på skolen eller høyskole, og kunnskap om tilsynelatende små ting i livet kan i betydelig grad bidra til å redde budsjettet og lagre din favoritt par sko fra den visse død.
 Det er derfor vi har forsøkt å samle i artikkelen så mye informasjon om emnet. Skoen pleie, faktisk ikke vanskelig, avhengig av produktmaterialet fra hvilket det er fremstilt. Det er mer lunefulle og krevende arter, og er rolig som ikke krever at du stor innsats.
 For eksempel, mange fashionistas nøye unngå å kjøpe produkter fra semsket skinn, fordi de vet at det er svært krevende materiale, beis eller skade det er lett, men å rette opp situasjonen viser seg ikke alltid.
 Det samme gjelder nubuck og semsket skinn, men den matte eller patent skinn tå tilhører et materiale, og deres omsorg krever spesiell kunnskap, alt er enkelt. Men tåpelig å nekte slike fasjonable og stilige ting, nettopp på grunn av den vanskelige natur av materialet! La oss prøve å forstå vanskelighetene med prosessen.

 Hvordan ta vare på sko med nubuck, semsket skinn og lær-modeller?


 Omsorg for skinnsko


 Sko med en jevn og matt hud - den enkleste å rengjøre, hvis skitne, bare vaske den med en myk flanell klut som er fuktet med såpevann.
 Unngå å få fuktighet inne i skoene, ikke glem at skinnsko kan ikke vaskes med varmt vann. Etter en grusvei otmыlys, tørk overflaten med en tørr og myk klut. Hvis huden er hvit eller lys farge, den enkleste måten å få øye på ren med en myk viskelær.
Hvordan ta vare på sko

 En gang i stand til å rense alle skitt og støv, bør skoene få tid til å tørke. Den beste avtalen for all denne prosedyren straks etter kommer til kvelden, på de tørre sko, bruke en spesiell krem ​​som vil gjøre det bløt over natten.
 Hvis du smøre krem ​​før utgivelsen, vil hele prosedyren være meningsløst, krem ​​bare ikke har tid til å kle seg, ikke myknet huden, som fører til dannelsen av små sprekker som uunngåelig fører til rask forverring sko.
 For vinteren kan du bruke spesielle kremer vыsokosoderzhaschymy at i motsetning til andre, bør brukes direkte før du går ut. Dette gjøres for å beskytte den naturlige overflate av skoen fra handlingen av forskjellige reagenser gaten.

 Hvordan ta vare på sko med en nubuck eller semsket skinn?


 Omsorg for fottøy er nødvendig ikke bare om vinteren og høsten, når nivået av gjørme og slaps når grensen, men om sommeren, spesielt for semskede sko, fordi dette materialet mye redd for direkte sollys. Sommer - en spesiell tid, ledsaget ikke bare ferier og solfylte dager, men høye temperaturer og konstant støv på fortauene.

 Derfor er det nødvendig å gå inn semskede sko som de er dekket kilo støv og avfall. Hvordan håndtere problemet da? Best mulig passform flanell klut eller en spesiell børste for semsket skinn, bør denne lille tingen alltid være i vesken din hvis du bruker semskede sko.
 Det viktigste å huske er at sko semsket skinn og nubuck sko med kan ikke vaskes og våt! Hvis de er godt skylt under rennende vann, så vi kan alle si farvel til dine favoritt støvler. Dette er grunnen til at du ikke bør bruke disse skoene i regn og fuktig vær.
 En annen hyppig semsket skinn og nubuck sykdom - en permanent flekk på overflaten, noe som gir skoene veldig "lei" utseende. De kan fjernes ved spesielle Stain semsket eller nubuck for og med en normal viskelær som ikke bare er i stand til å fjerne den, men vil haug i "live" tilstand.

 Hvis flekken er fet struktur, kan den fjernes med bensin eller stenket talkum sted, og et par timer med hardt scratch sko børste.

 Ofte, på grunn av direkte sollys, starter semsket raskt miste farge, og skoen begynner å ta ikke altfor hyggelig, grønnaktig eller blålig. Å gjenopprette pigment nødvendig, bruk en spesiell maling fra spray for semsket eller nubuck, som sprøytes jevnt over hele overflaten, forbehandlet og tørket.

 Forresten, bør ved romtemperatur eller på noen måte erstatte sko under varmeovner og batteri eventuelle tørre skinnsko.

 Som vi har sagt semsket skinn og nubuck bedre ikke våt, men hvis dette skjer, så skoene bør være så tørr, inne støvler eller sko sette et brettet papir eller avis. Dette vil ikke miste skoene forme under tørking.

 Bryr lakksko


 Lakkerte sko - en spesiell type som krever grundig og imøtekommende holdning. Ferie lakksko - er faktisk langt fra hverdagslige sko å ha det bare ved spesielle anledninger, unngå dyster og vått vær.
Hvordan ta vare på sko

 Fukt og skitt negativt påvirke lakken overflate som starter dem visne og sprekk. I særlige fasiliteter for pleie av lakkerte sko, kan lakksko rengjøres med flanell klut hvis de ikke blir forurenset, og et stykke vatt, som er dynket i melk. Så skoene bør poleres til en skinne med en myk, tørr klut.
 Du må vite at du ikke kan lakkert sko pensel, som det kan la fint riper. Bedre periodisk tørke overflaten med vaselin eller lakserolje som kan beskytte lakken sprekker i kulde eller varme. Også lakkerte sko bør ikke bare slitasje, men også til å lagre det skal pakkes inn i papir.  
 På de gode egenskapene av eddik kjent siden antikken, romerne og egypterne brukte dette produktet for mat, og den kjente egyptiske dronningen Cleopatra, tapte muligheter til å bruke for mye kosmetiske prosedyrer med sin deltakelse.
 Det tidligere Sovjetunionen cider eddik dukket opp relativt nylig, i blader og aviser begynte å dukke opp forskjellige oppskrifter for bruken. Men det viste seg at produktet ble lagt inn i kategorien av knappe varer, så får det var ikke så lett. Men selskapet ikke taper og raskt fylle dette gapet, masseproduksjon av eple cider eddik.
Eple cider eddik og dens bruk i hjemmet

 Til denne dag forblir problemet med kvalitet og naturlighet av produktet. Hva, faktisk, eddik? Dette produkt, som er oppnådd ved skisanie tørr vin naturlig.
 Snakker av eple eddik, sur den har overraskende, eplejuice, noe som resulterer i en alkohol som inngår kjemisk reaksjon med oksygen og danner en naturlig eple cider eddik.
 Dessverre, de fleste produsenter gjør enklere: de forvirre vanlig eddik med litt epleekstrakt. Selvfølgelig kan nytten av produktet og være noen spørsmål her, heller om farene å si, som kan forårsake, for å bruke det til mat eller andre formål.
 For å kunne bruke naturlig eple cider eddik, kan du lage mat hjemme, eller sensitiv til valg av kjøpt.

 Medlemmene trenger ikke å skrive inn en rekke smaker og konserveringsmidler, de eneste komponentene i naturlig produkt - en bakterie eddik og eplejuice.

 Farge naturlig eple cider eddik bør være rik rav, og når du åpner flasken skal føle seg spesiell, men ganske behagelig lukt av sure epler.

 Hva er så nyttig i eple eddik?


 Ikke rart at dette produktet er regnet som nyttig som det er, faktisk, er en komplett konsentrasjon av næringsstoffer som finnes i epler.
 Videre er sammensetningen av mineraler og vitaminer meget mangfoldig, sammen utgjør de et meget verdifullt kompleks virkning på det menneskelige legeme. Den inneholder følgende mikro - og sporelementer slik som fluor, kalsium, kalium, silisium, fosfor, jern, natrium, kobber.
Eple cider eddik og dens bruk i hjemmet

 I tillegg, på grunn av særegenheter av eple cider eddik, de er godt absorbert i kroppen og ikke vises riktig vei. Han har også et betydelig antall ulike organiske syrer: sitronsyre, melkesyre og eddiksyre. Den inneholder mange viktige vitaminer og ulike grupper: A, B, C, E, P, beta karoten, pektin og pottaske. Betyr ikke det imponerende liste?
 Med et slikt mangfold, har eple cider eddik et stort omfang, kan den brukes for vekttap behandling for håret rette for cellulitt og viktig komponent wraps. Faktisk bare en liten del av verktøyene, hva kan dette naturlig gave, og best av alt, det er virkelig effektive.
 Eple cider eddik er også veldig bra for fordøyelsessystemet, som det er i stand til raskt å gjenopprette tarmfloraen, og justere sin sunn funksjon, beskytter mot ulike tarminfeksjoner. På toppen av det er han også i stand til å bidra til å bekjempe forkjølelse, effektive ved høy temperatur og hoste.

 Oppskrifter bruke eple cider eddik


 •  Hair Care. Eple cider eddik, takket være så mange næringsstoffer, i stand til å håndtere nesten alle de fristelser som kan skje med håret ditt. Det bidrar til å forbedre volum, silkiness og glans, i stand til å bekjempe flass og håravfall, og eliminerer ulike zudы hode og generelt styrker håret av hodet. For eksempel, for å håndtere flass nok eple cider eddik gnidd inn i hodebunnen i 10 minutter hver vask. Å styrke håret kan nærme seg en slik maske: en kopp kokende vann som er nødvendig for å løse opp en skje med honning og en spiseskje av eple cider eddik, så det er gnidd inn i hodebunnen, håret polyetylen stengt i en halv time og deretter vaskes av med varmt vann.

 •  Skjønnheten i huden. Før du begynner behandlinger bruker dette produktet, må du vite og hva er dårlig eple cider eddik? Det er ikke vanskelig å gjette at på grunn av sin høye konsentrasjon, kan det føre til brannskader på huden, så bruk den for kosmetiske formål trenger spesiell omsorg. I tillegg fullt mulig idiosynkrasier av noen individuelle komponenter, som kan forårsake allergiske reaksjoner. Men hvis du mener at dette ikke er tilfelle, så vet du at eple cider eddik brukes aktivt for å gjenopprette ungdom og helse i huden i ansiktet og kroppen. Du kan bruke en spesiell maske, hvorav en del vil omfatte: rømme, eggeplomme og eddik i seg selv. Denne kombinasjonen av ingredienser er gode toner huden og hvis eddik blandet med mel og grønn leire, er denne masken bra for dyp rensing ansikts. Masken skal holde i 10-15 minutter, og skyll med varmt vann.

 •  For vekttap. På denne hensyn til synspunktene til ekspertene er uenige, men de fleste mener at det å bruke bare eple cider eddik noe uten å gjøre umulig å gå ned i vekt. Men hvis du gjør et riktig kosthold, mosjon og dermed utfylle sitt utvalg av bruk av eple cider eddik, prosessen med vekttap kan bli sterkt akselerert. Bruk eple cider eddik skal faste i mengden av ett glass før hvert måltid i en spesiell drink. Den inneholder: en halv teskje honning oppløst i vann, en spiseskje med eddik. Dette kurset bør vare mer enn en måned.

 •  Hvordan lage eple cider eddik hjem?


   Det er best egnet modne epler, de bør vaskes, kuttet i små biter og deretter knust. Blandingen blir oversatt til en beholder med en bred bunn, så fylle den med varmt vann, men ikke kokende vann. 1 kg epler, forutsatt at de er søte, du må legge til 50 gram sukker, dobbelt så mye som er nødvendig for syre.
  Eple cider eddik og dens bruk i hjemmet

   Vannet skal dekke eplene og være over dem på 3 cm, og deretter sette bollen på et lunt sted og la den være der i 2 uker. I løpet av denne tiden, ikke glem å røre i blandingen hele tiden for å holde det pidsyhala toppen.
   På slutten av vår tids ztsidzhuyemo epler gjennom cheesecloth, som er best å gjøre 3 ganger. Hell væsken inn i de store bankene og la det gjære i ytterligere to uker. Ettersom bankene er best igjen topp 5-7 cm. Etter to uker eddik er klar, det skal helles inn i flasken, og resten Express bryst gjennom tett vev. Lagre det ferdige produkt i en forseglet beholder som er nødvendige i et mørkt sted ved en temperatur på 4 ° til 20 °.  
  Яндекс.Метрика