Mange unge damen først ikke særlig bry seg om lagring av korn, spesielt siden det er nesten alle kjøpt i spesielle beholdere, og de også forbli.
 Men fra tid til annen, slike pakker har muligheten til å sprekke, spre, så alle korn vises utenfor, sovner skap der disse pakkene var, eller i det hele tatt, sprer over hele kjøkkenet, hvis på den tiden var bare en pakke på bordet eller i sine hender.
Hvordan du skal oppbevare frokostblanding?

 Men det er ikke hovedproblemet, mer alvorlig - det bugs som kan ende opp i ulike typer korn, og ingenting igjen å gjøre, bare kaste en hel pakke, som grøt insekter - ikke den mest behagelige synet.
 Siden frokostblanding - er det svært nyttig og nødvendig produkt som må være til stede i dietten til enhver person som ønsker å leve et sunt liv, og vi holder dem vanligvis betydelige beløp i ulike former: bokhvete, ris, bygg, havregryn, semule, hvete og bygg hvilken som helst annen.
 Men, dessverre, en stor plass hvor alt dette kan være å plassere og arrangere skilte ikke alle, fordi standard kjøkken i våre leiligheter ikke tillater mye svir.
 For å unngå disse problemene, samt å bli stemplet en god husmor, må du forstå hvordan du lagrer korn, som det viser seg, selv for et slikt tilfelle er hans nyttige råd og tips.
Hvordan du skal oppbevare frokostblanding?

 Jeg er sikker på at mange av oss husker hans bestemors mezzanine og kjøkkenskap, som ble bygget tre-liters hele rader av flasker fylt med ulike frokostblandinger og pasta.
 Faktisk vedvarer ideen tidligere, en fremgang fremover og beholdere for lagring av korn har endret seg litt og endret, kan du velge i henhold til ditt eget kjøkken innredning for enhver smak og farge. Men at kapasiteten er egnet for slike formål er fortsatt best? La oss undersøke.

 Hvilke kapasitet til å lagre korn?


 •  Metallbokser. De sikkert ser stilig og høy kvalitet, men i slike beholdere er en negativ - de kan lett porzhavity, og det gjør ikke truffet av vann, og akkurat i tide. Ikke bare det, ser det stygt, og selv skadelig oksidasjon vil rozviyuvatysya din frokostblanding uten å legge til det samme smak og nyttige egenskaper, men snarere det motsatte. Et annet alternativ - en krukke av rustfritt stål, men disse beholderne du sannsynligvis vil i stor grad legge til rette for lommeboken, som ikke alltid er hensiktsmessig.

 •  Plast - det er praktisk og hensiktsmessig alternativ, de har ofte attraktivt utseende, og kan skryte av en viktig fordel - de er veldig lett, på grunn av hva den minste belastning på skapene. Når en hylle er 10 flasker, du vet, spiller dette faktisk en nøkkelrolle i den sanneste betydning av ordet.

 •  Glassbeholdere. Sannsynligvis en av de beste og beste alternativene. Moderne glasskrukker for frokostblandinger med stilig design, de kan variere i pris, men hvis du ikke forfølge merker, kan du velge en ganske anstendig alternativ til en svært rimelig pris. Og generelt antatt at konvensjonelle banker med lokk kan også brukes som en beholder for lagring av korn, er det ikke rart det gjorde våre bestemødre og mødre, men for å gjøre dem ser vakker og uvanlig, selv dekorere sine egne hender, som vi vil diskutere senere.

 •  Keramiske beholdere. Også utmerket og veldig stilig alternativ, er det antatt at dette er den beste løsningen for enhver lagring av bulkprodukter.

 •  Naturlig, bør alle disse tankene har en god tett lokk som er tett lukket, etterlot ingen hull. Forresten, med unntak for spesielle beholdere for slike formål er gode enkle lin poser å være pre-dynket i saltlake og deretter jern til jern. Du kan gryn i posen helt opp til glasset eller annen kapasitet, slik at du bare glemme bugs og andre insekter.

   Secrets of lagring av korn


   Med kapasiteter forstått, hver laget hans valg, men det er ikke alt. Det viser seg, til korn ble holdt så lenge som mulig, mens de fortsatt var det ingen feil, og forekomsten av lukt, må du ty til noen triks.
   Det viser seg at ikke alle frokostblandinger er lagret like lenge.

   For eksempel kan ris lett bli lagret i mange år, gjorde han ikke, men den bokhvete holdt ikke lenger enn 20 måneder. Hirse og ingen overlevende å rote kom ut deilig, du kan lagre opp til fire måneder, deretter andre korn vil smake bitter og gi en ubehagelig lukt. Havregryn er for lange, optimalt 4-5 måneder, spesielt hvis müsli med ulike tilsetningsstoffer.
   Å ikke avlet i ris bugs, og han ga ikke muggen lukt, legg den i en beholder med varmt pepper pod. Hvis ingen pepper, deretter komme opp og noen fedd hvitløk, hvorav trenger ikke å vaske av den øverste hud.
   En annen metode som er egnet for alle korn, er bruken av gasbind poser av salt som man kan sette på bunnen av beholderen. Noen husmødre sette tørr laurbærblad og sitronskall, som også er svært effektive.
  Hvordan du skal oppbevare frokostblanding?

   Du må også behandle seg selv skap, der det er bredden av korn, slik at det ikke er startet opp litt mat. For å gjøre dette, bare behandle det med eddik, og deretter legge pads dynket i lavendelolje. Ikke bekymre deg, vil lukten gå raskt.
   En annen sikker måte, suksessen som ikke er avhengig av hva din lagret semulegryn, bokhvete, ris eller havregryn, er ikke å være lat umiddelbart etter kjøpet frokostblandinger, varme den i ovnen og deretter siktet gjennom en sil. En annen måte - for å sette en dag pakke med korn i fryseren, så sannsynligheten for insekter er redusert til nesten null.

   Innredning og skjønnhet


   Selv de mest vanlige flaskene kan være dekorert, trenger den litt fantasi og utholdenhet. Bedre, selvfølgelig, bruker rektangulære banker, de er lettere å pakke i en oppbevaringsboks, slik at de tar opp mye mindre plass.
  Hvordan du skal oppbevare frokostblanding?

   Hver krukke kan komme opp med en vakker signatur: figur type på en lys ark signere krukke, og hold den på samme container. Krukker kan limes utklipp fra gamle blader, som viser matvarer og retter, slik at de vil se mer morsom og tiltalende.
   Noen husmødre okleivayut krukker blonder, tøystykker, bruke decoupage teknikk, og som sier mange alternativer, prøv det selv, og du vil innse at det viktigste - et ønske!  
   Siden oldtiden, er kaffe en favoritt og populær drikk blant forskjellige folkeslag og nasjonaliteter av hemmelighetene hans matlaging legender, mote for drikke beslaglagt vår region nylig, det eneste problemet - en manglende evne til å brygge kaffe.
  Hvordan lage kaffe i tyurtsi?

   Tross alt, er denne drinken helt utrolig aroma og smak guddommelig har sine gode egenskaper, men alle kan bli glemt, hvis ikke lære å lage kaffe på en bestemt måte.
   Ikke rart de sier at han har en sjel, er det ikke bare en drink, men en hel lang historie, plantet i en sirkel, romantiske stevnemøter, vinterkvelder, møter og sosialt samvær med venner, tross alt det er ofte ledsaget av en uforglemmelig smak av kaffe.
   Aroma og utrolig behagelig ettersmak - det er det som skal alltid være forbundet med en kopp god brygget kaffe.

   En av de mest populære legender som forklarer opprinnelsen til kaffen så: det var i det 8. århundre e.Kr., en ensom gjeter med sin flokk Etiopia passere, vokste det en merkelig plante med korn, som etter å ha spist, sau oppførte seg glad og aktiv.
   Naturligvis, begynte folk å lure på hva slags mirakel frukt er så grundig rasprobovali aroma og smak av dette fantastiske anlegget. Det antas at den verdensberømte kaffen var først etter at han ble brakt til Istanbul i 1475, samme år åpnet den første kaffebaren der eieren hadde ingen problemer med kunder. I Europa ble kaffe brakt i det 17. århundre, dets skjebne endret og utviklet seg, og nå er han ansett som den mest populære drikken i verden.
  Hvordan lage kaffe i tyurtsi?

   I dag kan du telle hundrevis av oppskrifter og måter å gjøre dette utrolige drikk som folk ikke bare oppfunnet til mer nyte den uforglemmelige smaken av kaffe.
   Det antas at den rett og deilig kaffe kan være forberedt på bare to måter - tyrkerne eller kaffemaskin. Fans og nykommere i dette tilfellet ofte interessert i hvordan å lage kaffe hjemme Turk, er det i hovedsak de mest rimelig og morsom måte å tilberede.
   Men kavuvannya - er ikke bare prosessen med å lage en væske, men også spennende og type handling som beskriver prosessen med å gjøre det.

   Forresten, tyrkerne i Tyrkia kalt Cezve, er at en god Turk skal være laget av kobber, så lenge den holder på varmen og varmer opp raskt, foruten det må sikres smal hals.
   Hvis du er bekymret for anskaffelse av nye tyrkere, er det best å ta hensyn til små variasjoner i volum for 1-2 porsjoner. Selv om du kommer til å lage mat denne fantastiske drikke for et stort selskap, er det best å gjøre det gradvis, sakte, individuelt for hver person.
   Ansett som gode og porselen tyrkere, det eneste de er ganske dyre og kortvarig, bør hele tiden overvåke temperaturen påvirker dem, beskytter mot støt og fall.

   Hva du trenger for å forberede deilig kaffe?


   Instrumenter


   Først av alt, er det absolutt Turk, men det vi snakket og du har sikkert allerede gjort sitt valg i favør av en eller annen variant. Neste - en gasskomfyr, i dag, selvfølgelig, er det nesten alle, men hvis det ikke er det, så kaffe i alle fall kan ikke lage mat gjennom kjelen, er det bedre å bare helle kokende vann.
   Forresten, har kaffe i tyrkisk en bestemt måte, og hvis du befinner deg hjemme i den varme sanden, kan du bare håndtere denne oppgaven.
  Hvordan lage kaffe i tyurtsi?

   Turks Cezve nedsenket nesten helt i varm sand, hvor det varmes jevnt under matlagingen urter bør ikke koke fordi tyrkerne kjøre på sand i en sirkulær bevegelse, som om beskriver åtte. Men vi har fortsatt dvele ved de vanlige metoder for matlaging for oss.
   Neste gang - en kaffekvern. Husk at god kaffe er en som du bare fikk ut av pakken, pomololy og deretter sveiset igjen.
   Det antas at deilig drink kommer når korn er malt i en kaffekvern hånd, de er ikke veldig varmt. Men hvis du har lang stående эlektrokofemolka hjem, spiller det ingen rolle, det eneste som er bedre å gjøre det arbeide stille og tidlig morgen lyden av hennes arbeid kan overholde alle beboerne.

   Ingredienser


   Å koke kaffebønner med skum hjemme, må du erverve og mest korn, ellers er du neppe til å komme opp med noe.
   Valget av avlinger - er, selvfølgelig, rent person som liker myke varianter som noen sterkere.

   Smaken og karakter av kaffe er påvirket av mange faktorer: hvor dyrket korn, hvor mye og hvordan de nøye bevart som nøye dyrket og høstet.
   Selvfølgelig velge den beste for deg selv drikker kan bare være basert på personlige preferanser, men det er noen råd om hans valg: kjøpe bare svezheobzharennыe korn.
   Vanligvis er det antatt at etter steking kaffe kan lagres bare 2-10 dager, så det mister sin unike aromaer og notater. De heldige som vet hvordan å lage mais på egen hånd, men det er ikke lett, og nykommere bedre ikke å gå, ellers kan du alltid ødelegge inntrykk av drikke.
  Hvordan lage kaffe i tyurtsi?

   Forresten, noen foretrekker å kjøpe grønn kaffe, for de som ikke er i faget, betyr det drikker ikke grønn kaffe er den samme, bare kornet er ikke utsatt for steking og sendes til banken umiddelbart etter den første behandlingen.
   Slike korn kan lage deg noe, forresten, og foretrekker å forholde seg til folk i Brasil. Du vil sannsynligvis bli lurer på hvordan å lage mat grønn kaffe kan for det har sin egen spesielle teknologi egnet for dette formålet Turk eller kaffe?
   Faktisk er teknologien uendret, det er ikke nødvendig å steke, og for øvrig kan brygge knust direkte i sirkel, men det er absolutt et alternativ for den lat og veldig opptatt. Foruten kaffe, trenger du alle slags kosttilskudd som du vil falle til din smak - sukker, krydder som kanel, ingefær, nøtter, spisskummen, noen selv liker kaffe med pepper eller salt.

   Får å lage kaffe


   Etter peremololys korn, satt i to teskjeer av tyrkere (antallet avhenger av din smak, kan det være to spiseskjeer med malt kaffe, tilsett litt sukker og kanel, helle kaldt vann, er det ønskelig at nivået endte på innsnevring halsen tyrkere.

   Vi setter det på bålet og vente på en sterk, rør av og til innholdet. Når blandingen er grundig oppvarmet, redusere varmen til lav, og fortsetter å se rør. Når overflaten begynner å danne skum, deretter fjerne tyrkerne, kan kaffe ikke kok!
   Gi Turk avkjøles litt og deretter sende den til gassen så snart det begynner å koke, ta av igjen. Slike manipulasjoner gjenta flere ganger, deretter kaffe kan betraktes klar. Best kaffe utslippet i pre-forberedt varm krus.  
  Яндекс.Метрика