Utseendet på flekker av mugg på vegger, tak eller noe annet sted - heller ubehagelig fenomen, spesielt når det kommer til ditt hjem reir.
 Dessverre, forekomsten av dette fenomenet er ikke perfekt, spesielt hvis du kjøper en ny leilighet eller hus, men egentlig ikke vite hvordan ting fungerer der.
 Mould - en sopp fra de enkleste nivå, som i likhet med alle sopp, sporer formere seg, men de er så små at det menneskelige øyet er vanskelig å legge merke til dem.

 Det er derfor den første runden mold skje ganske plutselig, kan sporer av sopp lett trenge inn i overflaten, spesielt nedfelt i stedet hvor de oppfyller alle vilkårene for livet.
Hvordan fjerne mugg fra vegger i leiligheten min?

 Spesielt trist når det er tidlige tegn på mugg i huset, der bare nylig gjort reparasjoner, som glupske sopp stand til å ødelegge alt på sin vei, og den nye tapet eller maling - er intet unntak.
 Maloэstetychnыy se og reparere ødelagt - dette er bare halve problemet. Det viser seg at mugg er i stand til å produsere ubehagelig lukt som følte umiddelbart, hvis du går inn i et rom. Men denne - ikke noe problem, som kan være knyttet til denne skadelige sopp.
 Det ser ganske giftig mold på grunn av sin skadelige fordampning og avfallsstoffer, lider ikke bare innredningen din, men også din helse!

 En mann som har bodd i et rom der det er mugg områder kan få forskjellige allergiske reaksjoner fra enkle til svært alvorlig former, i tillegg har den en tendens til å forårsake lungebetennelse, astma, gastrointestinal og andre svært farlig sykdom.
 Hva er interessant, men skal flytte til én person, tørt og behagelig sted, som sykdommen raskt falle. Spesielt akutt problem gjelder barn, fordi de er dobbelt utsatt for skadelig mugg fordampning. Selvfølgelig vil noen mennesker ønsker å i sitt hjem "vokser sopp", men de som har prøvd å bekjempe dem, vet vi at noen ganger er det ikke lett.
 Først av alt, for å finne ut hvordan å fjerne mugg fra vegger eller andre overflater i en leilighet, må du identifisere årsakene til at det replikerer vanskelig i ditt hjem.
 Oftest, forårsaker omtrent det samme, dårlig ventilerte områder, fuktig rom, eller hvis det ikke vanskelig å gjette at gjøre begge deler i én pakke. Dessuten kan det være mugg på veggene i rommet er dårlig oppvarmet og promorazhyvaetsya utenfor.

 Hvordan man skal håndtere årsakene til mugg?


 Det er viktig å innse at mugg - er ikke bare en flekk som kan tørkes av med en klut, og alt forsvinner. Spores kan trenge dypt inn i prosessen, kan de lett vokse på betong, puss, tegl og enda tre!
 Dersom mold på betongflater faktisk kjempe, med lite tre overflater alternativer - kuttet ut den berørte delen av treet og brent.
 Hvis det var mugg på overflaten av gips, og deretter nødvendigvis trenger å kontrollere dette området for plaster vegg.

 Dette gjøres ganske enkelt - trykk med en hammer på overflaten, når lyden er kjedelig, det betyr at fraveket gips vegger og slitt. I dette tilfellet er det nødvendig å fullstendig eliminere - Beat og påfør et nytt lag på toppen.
 Du kan ofte se manifestasjon av mugg på badet, på vegger eller tak, og uansett hva de har dekket - tapet eller fliser.
 Først på grunn av det faktum at badet - dette er en av de våteste områdene i leiligheten, og hvis det brøt normer ventilasjon ventilasjon, vil formen ikke være her mye problemer. Det er derfor det er viktig å overvåke service av ventilasjon og periodevis lufte ut rommet, spesielt etter vannbehandling.
Hvordan fjerne mugg fra vegger i leiligheten min?

 En annen grunn for en slik hyppig manifestasjon av mold i bad områder - en dårlig tilstand av kloakkvann i ditt hjem.
 Den første bell mugg oppstå på overflaten, der røret følgende signaler - en sirkel rundt kanten av et badekar og over taket.
 Som for frysing yttervegger - det er en ganske vanlig årsak til mugg som kan påvirke selv de mest tørr flate.
 Hvis det var iskaldt ute veggen, og på innsiden rozpovzlysya svarte sirkler, er det nødvendig å tørke veggen, sjekk veggen med plaster, og deretter begynne å slåss.

 En god måte - isolasjon vegg på begge sider med et lag av skum, men selvfølgelig er det ikke alle tilgjengelige. Derfor er alternativet bare rom isolasjon innvendig lag av skum bør være 5-6 cm. Hvis dette ikke er helt redde deg fra problemer, da, minst, øker sjansene for suksess.

 Folk rettsmidler mot mugg


 Selvfølgelig, i en periode med rask industriell utvikling, produsert et stort sett med spesialverktøy som hjelper i kampen mot mugg. Men alltid huske på at slike midler - det er alltid kjemi, er bruken av dem i et bestemt rom ikke alltid mulig.
 Men her, som i mange andre saker kommer til unnsetning folks måter, tid-testet, og ofte ganske effektiv. La oss ikke finne opp hjulet, men rett og slett tilby deg de metoder som brukes av våre bestemødre.
 Først ordne opp med lufting rommet ditt, åpne vinduet, ikke glem leiligheten din trenger også å "puste". Kvitte seg med høy luftfuktighet, har dette rommet ikke bare luftet, men tilstrekkelig varmet opp, fordi 5 ° -15 ° - en ideell temperatur for mugg utvikling.
Hvordan fjerne mugg fra vegger i leiligheten min?

 På en vanlig ukentlig våt rengjøring, fordi formen ikke vokser i rene, komfortable og varme rom. Men hvis du fortsatt føler en sterk mugglukt i rommet og på veggene av tilbakevendende ekle mørke ringer, bør du flytte til aktive metoder.
 For eksempel kan du hjelpe sulfatløsning. For å gjøre dette, fortynne 100 g sulfat per 10 liter vann, og tørk deretter blandingen rammede områdene. Men ikke glem at denne løsningen kan gi overflaten blålig skygge hvis du ikke er fornøyd, så kan du bruke sulfat i stedet for blekemiddel eller blekemiddel. I ikke kjører saker kan håndteres ved hjelp av såpe, natron, eller tea tree olje løsning.

 Moderne teknologi


 Det mest populære alternativet - det er antiseptisk vask som eliminerer spor av mugg og hindre gjentagelse.
 Det er andre allsidige verktøy som har et bestemt område av innflytelse: det viser seg, mugg, også er forskjellige, og derfor ikke alle verktøy kan hjelpe. For å gjøre dette før du kjøper alt, å invitere en spesialist for å fastslå nøyaktig hvilken type sopp du har en parasitt.  
 Viner - en av de eldste drikker i verden, "barn av solen og av sinnet" som stadig hengi hans delikat og utsøkt smak mest avanserte ganer.
 Si hva du vil, og uten veselyuschoyi rød eller gulaktig væske ingen kostnader, ingen fest, har vin alltid vært forbundet med romantikk, letthet, skjønnhet er nok derfor denne drinken har en så lang og rik historie av eksistens.
Hvordan lage deilig hjemmelaget vin?

 Det antas at den første vinen produksjonen startet i Midtøsten og Hellas, fortsatt dypt i det siste, i den neolittiske! Og verdens eldste vin som ble funnet i en av gravene i Kina dateres tilbake til 1300 BC. e., er det vanskelig å forestille seg hvor lenge det var, og likevel skape magiske potion ferdigheter er ikke tapt, men er å få fart.
 De som tror at god vin kan fås kun på brennevin butikkhyllene, og lagt ut for ham ganske pen sum, er galt, fordi virkelig god og kvaliteten på druen drikke kan du enkelt lage dine egne hender!
 Du trenger ikke å være en profesjonell winemaker, du bare føler basisordningen av healing drikke og fylle sine egne grunnleggende anbefalinger for sin forberedelse. Over tid, hvis prosessen med å lage viner med hendene zavlechet deg, vil du få praktisk erfaring som bare vil forbedre smaken av drikken.
 Denne vinen er laget for hånd, ikke bare har utrolig smak alltid, det er alltid fylt med kjærlighet og sjelen til en som ikke finner en slik butikk drinker!

 Hvordan lage deilig hjemmelaget vin?


 For å få virkelig gode og unike drinker, må du nøye nærmer valg av råvarer, som for eksempel druer.
 Alle kjente druetyper er delt inn i tre hovedtyper: vin, tørking og spisestue kan bli funnet og universelle kategorier som er deilig når det brukes rå, men også egnet til å lage god vin.
 Som det fremgår av navnet, er den egnet for vin vindruer, de er veldig små klynger med små bær som er svært nær hverandre.
 De blir sjelden brukt fersk, men kvaliteten på vin varianter langt overgår lignende produkter fra tabellen druer. Utmerket vin kan oppnås, for eksempel, Isabella blå, egnet som Aligote, Cabernet Sauvignon, Pinot Gris og andre.
 Husk at sanke vindruer av vin må før den første frosten, må de klynger være helt tørr og lett fjernes fra busken.

 Vanligvis på denne tiden bærene er ganske myk, men sterk og tynn hud, noe som forenkler prosessen med å lage en drue drink. Når forberedt klynger er tørre og vakker i kjøkkenet ditt, kan du begynne.
 Et viktig punkt i vin - en prekondisjonering. Vask råmateriale er nødvendig, ikke å vaske overflaten vynohradynok bakterier som virker som naturlig gjær for fermentering.
 Må alle bær skilt fra stilken, velg råtten eller drept dem, slik som lav kvalitet elementer kan ytterligere skade din smak viner.
 Mange nybegynnere vinmakere lat og presset vin med popadayuschymysya kvister og bær stygge som bringer deretter i det endelige produktet smaker bittert eller ubehagelig syre. Pre-tune denne prosessen, vil det ikke være rask, men det er verdt det.
Hvordan lage deilig hjemmelaget vin?

 Den neste fasen - klemme druer. For å gjøre dette, lage noe stor kapasitet kan emalje pott der du rolig kan knuste bær. For å produsere denne prosessen trenger ikke å sette fart, kvalitet, er det viktig å knuse hvert dyrebare vingård å få saften ut av det.
 Husk den viktigste regelen: bær må være knust, men huden trenger ikke å gni et rot, og prøv å ikke rozkvasyty ben, slik vin utgang vil ganske lett, selv med mørke druer.

 Trykk kan tolkushkoy normal potet eller hender, som så praktisk. Prosessen med å få juice vil variere avhengig av hva oppskrift du bruker, fordi i tillegg til druevin kan være laget av epler, plommer, kirsebær, ask og til og med bær syltetøy!
 Nå som hele kaken er på bunnen, og saften avgjort på toppen, er det på tide å drenere via dørslag eller cheesecloth, brettet flere ganger.
 Husk, for å håndtere vin, vil du trenge spesielle retter, samt vin ikke liker metall, er det vanligvis brukt til dette formålet eller trefat eller glassflasker.

 Det andre alternativet i leiligheten en mer sannsynlig fordi vi antar at du bruker en glassflaske, som skal være utstyrt med et spesialdeksel.
 All den resulterende vin helles i vår kapasitet, slik at ca 1/3 av hele volumet skylden der den ble spilt. Etter å fylle flasken, lukke lokket, som utfører hull med en diameter på røret, som vil trenge for å sette det inn. Gjennom dette rør vil komme ut karbondioksyd, ellers flasken kan bare brytes.
 Kantruller må plasseres i en krukke med vann, og lokket av røret bør være luft: det alle sprekker og skjøter tettes leire. Det er ganske gammelt og velprøvd metode som ingen har summert.
 Det finnes oppskrifter som forteller hvordan man lager vin fra hansken, cap med et hull i stedet for å bruke konvensjonell medisinsk hanske, som tidligere laget et lite hull. Hvis vin spiller bra, er hansken alltid i oppblåst tilstand.

 Den ideelle atmosfæren og den perfekte drikk


 Når du setter vinbarer, er det viktig å huske at denne prosessen trenger sin egen atmosfære: den beste drikken varm nok til å modnes, men et mørkt rom med en temperatur på 15 ° -20 ° Celsius.
 Aktiv gjæringsprosess varer ca 10-15 dager, etter som mer eller mindre roet seg ned, og etter 1-2 måneder kan allerede få nok kvalitet tørr vin. Men problemer slutter ikke alt, elskere av vin søtere og sterkere har fortsatt en liten prøve.
Hvordan lage deilig hjemmelaget vin?

 For å gjøre dette, forsiktig helle vinen inn i en annen container store, med smeltet ikke alle gjørmete rester bør forbli i den gamle tanken.
 Deretter tilsett sukker, det er en klar sammenheng: på mengden av sukker er avhengig av styrken av det endelige produkt for å få 10 ° -13 ° alkohol bør gi 20-25% sukker. Vi vil legge til 150 g per 1 liter vin, hvis du ikke liker altfor søt drikke, så kan du sette sukker til din smak.
 Sukker røres, vaske flasker og tørket godt, og hell vinen med sukker tilbake og lukke hans samme deksel eller hanske. Som sådan, vil det vandre videre for en måned, så kan du helle vin i små glasskrukker og lukke lokket. Hold trenger en vinkjeller eller i kjøleskapet.
Hvordan lage deilig hjemmelaget vin?

 Som du lagt merke til, er kokeprosessen enkel, bare krever at du noen oppmerksomhet og omsorg, er det ikke rart at prosessen med å lage vin sammenlignet med å heve små barn.
 Det antas at hjemme den enkleste måten å få nøyaktig drue drikke, men eple, plomme eller noen annen fruktvin bør ikke sidesteget, fordi de har også en rik smak og aroma.
 En fin bonus for noen vinmakeren - er det også nytten av produktet som hjemmelaget vin fra druer eller annen frukt har et bredt spekter av næringsstoffer og vitaminer som har en positiv innvirkning på menneskekroppen. Bruk en halv kopp Husets vin per dag vil bare være til nytte, selvfølgelig viktigst, ikke misbruker fordi redundans er alltid skadelig.  
Яндекс.Метрика