Mannyk - deilig kake oppskrift

 Hvis du aldri har kokt pie-mannyk, foreslår vi å gjøre det akkurat nå med oss! Vi vil snakke om hvordan du skal forberede dette mester baking og gi nødvendige anbefalinger.
 Oppskriften er veldig enkel og krever ingen spesielle kulinariske ferdigheter til å takle det selv nybegynneren kokk. Basert semulegryn deigen kommer utrolig saftig og luft. I tillegg pai alltid går bra og propikayetsya.

 Strukturen av testen må omfatte smør, mel, sukker og, selvfølgelig, semule. Det er på grunn av den siste ingrediensen pie som heter "mannyk." Også et must er et produkt av noe melk produkt. I dag var vi kake i yoghurt. Men det er alle slags oppskrifter Glyceria med rømme, melk, myse eller rå. For å gjøre en spesiell krydret smak kan du bruke sjokolade, tørket frukt, bær, og friske fruktbiter.


 Oppskrift Glyceria klassiker


 Det er best egnet for denne batchen av yoghurt med et fettinnhold på minst 25%. Altfor fett produkt vil ikke kjøpe den ønskede test prakt og rikdom. Klassisk kake er perfekt til frokost, dessert eller til en festlig middag. Unn din kjære overraskende velsmakende godbit!
Mannyk - deilig kake oppskrift

 Obligatoriske ingredienser:

 •  yoghurt - 05 liter


 •  sukker - 1 ss


 •  semulegryn - 2 ss


 •  mat brus -. 1 time l.


 •  smør - 20g


 •  Forberedelse
  Mannyk - deilig kake oppskrift


 •  Hell yoghurt i en stor nok kapasitet. Slukke en skje med natron med eddik eller sitronsaft og legg til yoghurt.


 •  Tilsett sukker bolle og semulegryn. Bland godt, dekk og plasser i en varm mørk sted å sette mot i 30 minutter. Rør bedre å bruke mikseren til ingen flere klumper. For konsistens av blandingen bør ikke gå for tykt.


 •  For baking å plukke opp en form eller panne med høye kanter, som i deigen stiger for mye. Smør et stykke smør, hell røren og sted i forvarmet ovn (200 grader).


 •  Bake til ferdig. Det nøyaktige tidspunktet kan ikke sies, men ca 30-40 minutter. Sørg propiksya pai eller ikke, bruker tannpirkere eller vanlige kamper. Snitt trenger etter avkjøling til deigen å stikke en kniv.


 • Mannyk - deilig kake oppskrift

   Klar pai er bedre å skifte fra den grunnleggende formen på en stor tallerken. Så fatet vil se penere og enklere narezatsya.


   Råd


   Her er noen anbefalinger for forberedelse:
  Mannyk - deilig kake oppskrift


 •  må pre-suge bygg. Dette er for å sikre at det er godt nabuhla og øker i volum. Bør bløt i vann eller melk i minst en time. Ikke overse denne regelen, siden ellers semulegryn er frustrerende hrumtity på tennene, og deigen vil ikke overdådig nok;


 •  lage en vakker kake hjelper kokos, melis, kandiserte søt fudge, syltetøy eller glasur;


 •  Hvis du ønsker å gi enda mer saftighet test, deretter skjære kaken i to deler og impregnere hver krem ​​fløte, kondensert melk og rum. Velg en ingrediens som oppfyller dine smakspreferanser;


 •  i deigen, kan du legge litt vaniljesukker eller ren vanilje. Vær forsiktig proporsjoner: pen vanilje klype.


 •  Vi håper at vår oppskrift vil være nyttig for deg. Nå som du vet hvordan du skal bake mannyk riktig. Bon appetit!
   Pan er noen ganger kalt dronningen eller dronningen av kjøkkenet. Og det er ingen tilfeldighet, fordi det er i sin frue supper, kokte grønnsaker, kokk kompotter, stuet noe. Generelt bør en slik ting være i arsenal av enhver kvinne, uavhengig av hennes status og interesser (alle ønsker å spise). Men hva skal du velge?
  Hvordan velge en god pott?

   Hva gjorde pan?


   I dag finnes det mange alternativer. Tidligere kunne du kjøpe bare aluminium, støpejern eller emaljert gryte, i dag materialet kan være mer moderne og high-tech. Her er de viktigste alternativene:
 •  Den aluminium pan var på kjøkkenet hver sovjetiske kvinne tretti år siden. Det er veldig enkelt, krever ingen spesiell omsorg. Vann det varmes opp fort, noe som er viktig for noen. Men på grunn av en liten kasserolle tykkelse kan bli deformert, bøyd. Maten der er ofte brent, betyr syre og alkaliske komposisjoner slikt materiale ikke lide. Men det er veldig billig.

 •  Rustfritt stål i dag er veldig, veldig populært. Likevel, etter at et slikt materiale har en rekke fordeler: styrke, holdbarhet, praktisk, enkelt vedlikehold, motstand mot stoffer, kan brukes på alle typer plater og selv stek langsom avkjøling av mat på grunn av god varme. Men noe slikt vil koste dyrt.

 •  Brannsikre glass - utmerket moderne materiale for å holde den naturlige smaken av mat. Mat til bunnen av nesten ingen brent, lett å rengjøre, er spesiell forsiktighet kreves. Imidlertid er denne pan ikke egnet, for eksempel for induksjonsovner. I tillegg er materialet ganske skjør, noe som forkorter levetiden.

 •  Keramisk gryte skiller nesten de samme egenskaper som glass. Hvis du ønsker å beholde maksimal smak og god mat, så for all del kjøpe dette elementet. Men vær forsiktig, fordi denne tingen å bryte veldig enkelt. I tillegg, induksjon komfyrer, er dette alternativet heller ikke egnet.

 •  Iron upopulær i dag. Ja, beholder denne kokekar varmen. Det er praktisk lang stek eller grønnsaker. Men jern er veldig tung. Også, overraskende, men på grunn av den porøse strukturen av dette materialet kan kalles skjør, så slippe ting du risikere å del med det for alltid.

 •  Porselen - det er svært dyrt og upraktisk. Pan er veldig skjør, men god. Ikke det beste alternativet for kontinuerlig eller hyppig bruk.

 •  Panorere med Teflon belegg er nå svært populær som mat i dem brent, de er enkle å rengjøre. Men dette materialet krever spesiell omsorg. Først må du kjøpe eller tresleiv teflon kniver for agitasjon og, som vanlig metall scratch overflaten (dekker ganske skjør). Sekund, vaske svamp objekt med et slipebelegg absolutt ikke! Men hvis du gir den riktig omsorg, vil ting vare lenge. Ellers vil det bli forkastet.

 •  Emaljert kasserolle vil koste billig. I tillegg kan det å forberede og lagre eventuelle produkter (grunnet emalje). Men i prosessen med matlaging mat kan bli brent. En myk emalje, så det kan gradvis begynne å klø og deretter chip som vil gjengi ubrukelig objekt.

 •  Hver oppført alternativet har sine plusser og minuser, så bør du vurdere dine spesifikke saken og ta den riktige avgjørelsen.

   Size Matters


   Hvis du lurer på hvordan du skal velge en pott og ikke feilberegner, du må bare bestemme størrelsen. Så hvis du har en stor familie, og har mye av matlaging, det beste alternativet - en stor kjele med ikke mindre enn fem liter.
   Dersom familien er liten, er det tilstrekkelig for 3 liter. Hvis du ikke kan bestemme om volumene er forskjellige retter, få et sett med flere forskjellige størrelser av potter. Unødvendig han vil da være.
  Hvordan velge en god pott?

   Forresten, ta hensyn til andre ting. Således kan kjelen være ganske høy. Hvis du ikke er veldig stor kjøleskap, da dette alternativet ikke vil fungere. Bedre kjøpe lav gryte med en diameter på mer. Forresten, supper og andre retter det vil forstyrre mye enklere.

   Og hva er tallerkenen din?


   Dette er også viktig. Det faktum at den nye generasjonen av platene ikke bety bare oppvarmet av gass, som vi pleide. For eksempel elektriske og induksjon komfyrer krever spesielle retter, kan ikke alle pan brukes. Også, hvis du har tenkt å bruke dette kjøkkenet objekt i ovnen og deretter se om det er mulig.

   Panorere som omsorg!


   Hvis du valgte noen potter, deretter lære å bruke det, hvordan å vaske. Det faktum at noen av pottene ikke er eksponert for visse stoffer og komponenter. Andre kan ikke rengjøres med skurende svamper og børster. Så les alt i butikken på forhånd, slik at du ikke angre.
  Hvordan velge en god pott?

   Ta hensyn til detaljer


   Hvis du velger den perfekte alternativet, vil du sikkert betale oppmerksomhet på detaljer er svært viktig. Her er noen av dem:
 •  Bunn. Den bør være forholdsvis tykke. Dermed blir en optimal tykkelse - 5 mm. I dette scenariet, maten er ikke brent, fordi det vil være forberedt på den varme overflaten. Men ved bunnen av den lille brann vil varme opp for mye materiale, hvorfra unngå over-oppvarming vil ikke fungere.

 •  Noen potter har en sensor som viser graden av oppvarming og temperaturen på innsiden. Men i praksis har disse panner krever spesiell forsiktighet. Sensorer må skyte på enkelte punkter, som ikke alltid praktisk. Ja, og denne kostnaden vil være mye dyrere retter. Ikke veldig nødvendig funksjon generelt.

 •  Men dimensjonale skala kan være meget nyttig og praktisk. I enkelte oppskrifter for eksempel indikere det nøyaktige volum av væske, slik at skalaen vil bestemme dens ikke noe problem. Og prisen på tilstedeværelsen av en slik funksjon øker for mye.

 •  Veggene kan være tynnere enn bunnen, men ikke mindre enn 1 millimeter. Ja pan vil ikke varme opp veldig raskt, men maten det ikke vil kjøle ned umiddelbart. Men landet må tyknet. I tillegg vil en obligatorisk sporet lokk, som dessuten til dels å beskytte fra å unnslippe.

 •  Lokket skal sitte tett i pannen. Det vil være stor hvis innehaveren ikke er veldig varmt, så det kan tas uten pryhvatok og hansker. Noen dekker har et hull, noen ganger veldig praktisk.

 •  Pot håndtak er festet eller pigger eller sveises. Så, er det andre alternativet mer praktisk og tryggere.

 •  Hvor kan jeg kjøpe?


   Selvfølgelig, på et slikt emne er bedre å gå til en spesialitet butikken, slik at du kan beskytte deg mot dårlig kvalitet og undersøke objektet "live". Men hvis tid er ikke mye du kan gjøre kjøp i nettbutikken. I dag er denne metoden for å handle stadig mer populært.
   Men foretrekker bare sjekket nettsteder. På nettsiden bør kontakte detaljer. Ikke vær lat, ring, angir at du vil svare. Også, lese anmeldelser.
   Vellykkede og nyttige kjøp deg!  
  Яндекс.Метрика