Hvis du gikk til butikken og så et par av luksus sko, vil du ønsker å kjøpe dem. Men hva hvis skoen presser og litt for lite? Kan det spre seg? Så hvis du kjenner noen triks.

 Kan det gjøres? I hvilke tilfeller er det nødvendig?


 Veldig vanskelig å finne sko som vil passe perfekt i størrelse. Men husk at de fleste av konstruksjonsmaterialer for moderne støvler, sko eller støvler er myke nok til at de kan bli utsatt for strekking. Men det er viktig å vite samt sterk deformasjon for bare ikke vil gå.
Hvor raskt spre trange og ukomfortable sko?

 Det er verdt å huske at selv om sko eller støvler litt presset, over tid de strekke litt hvis de stadig slitasje. Så ikke mas å ta drastiske tiltak.
 Så i noen tilfeller er det nødvendig å ha på sko raskt:
 •  Sko "landsby" etter vask i maskin (noen velger denne måten rengjøring) eller etter regn.

 •  Sko hatt one size (i hverdagen på seg, kan det spre seg bare på pivrozmiru ikke mer).

 •  På slutten av dagen når føttene svelle, du blir tett.

 •  Lengden ideell, men bredden er for liten.

 •  Bredde passform, ønsker jeg å øke lengden.

 •  Hvordan å strekke skoene dine?


   Så, hvordan å strekke litt ny sko som knuser? Det hele avhenger av hva resultatet du ønsker å oppnå, og materialet fra som gjorde skoene dine. Også valg av metode påvirker din tålmodighet. Oh, og tilgjengeligheten av fritiden er også en viktig faktor.

   Universal enkle måter


   Hvor raskt spre trange sko lett? Det er flere alternativer som er egnet for nesten alle materialer:
 •  Spesielle betingelser for stretching. Legg ut på en skobutikk og spør selgeren en spesiell sammensetning for å strekke sko. Det finnes ulike verktøy for ulike materialer: for semsket skinn, lær, syntetisk lær og patent lær. Tilgjengelige aksjer i ulike former. Dette kan være spray, væske eller skum. Om Vilkår for bruk kan du spørre selgeren eller finne i bruksanvisningen.

 •  Roznoshuyte sko gradvis. For eksempel ha et par av hennes første timene av dagen, deretter øke tidsintervallet. Men dette raznashyvanye kan gå en uke eller to. I tillegg er viktig regularitet.

 •  Du kan ta av alle krefter og bære sko eller støvler i en skobutikk. Masters slike tilfeller gjentatte ganger møtt med lignende forespørsler og sikkert vet hva du skal gjøre i dette tilfellet.

 •  Kjøpe spesiell stretching sko. Kjøpe den på spesialiserte skobutikk, eller i et stort supermarked, avdeling av pleieprodukter for fottøy.

 •  Hvis du trenger å handle raskt, kan du finne en kjæreste, hva fot størrelse litt større enn din. Timer plage den kan splitte skoene dine, med mindre, selvfølgelig, enig i slike "henrettelser".

 •  Slitasje ullsokker og ha dem slitasje nye sko eller støvler nær. For et par timer vandre i dette skjemaet pluss pivrozmiru du liker.

 •  Vintersko


   Denne skoen er i stand til å tåle frost og temperaturendringer, slik at du kan ty til kaldt.
   Her er hva du trenger:
 •  plastpose og sterk);

 •  vann fra springen;

 •  gratis frysere.

 •  Her er hva du skal gjøre:
 •  Fylle posen med vann.

 •  Plasser den i skoen slik at det fyller hele plassen.

 •  Packet Seal.

 •  Rens skoene i fryseren i 8-10 timer. Hvis du studerer i skolen, har du sannsynligvis vet at ved frysing og fryse vann til is, utvider det. Slik at pakken vil øke og strekke sko.

 •  Etter ønsket tid, fjerne sine sko eller støvler langmodighet. Men ikke bare få ispose, kan du skade materialet. Vent litt, slik at vannet tint.

 •  Skinnsko


   Hvis du trenger å passere skinnsko, kan du bruke en av følgende metoder som tilbys.
 •  Du kan bruke alkohol eller alkohol løsning (passform og vodka). Dukkert bomull i væsken stasjonen og en god ren sko inne. Nå satt på noen få par sokker (eller noen tykke) og deretter dine sko eller støvler. Høres som en time eller to. I stedet for alkohol, forresten, kan du bruke eddik. Kanskje etter disse prosedyrene forbli lukt. Slett den ved å bruke vanlig såpe løsning og ventilasjon utendørs.

 •  Prøv å bruke kokende vann. Kok vann og hell det rett inn i skoene, og deretter umiddelbart hell det. Deretter bruke sko (kan være en stram sokk) og en liten tur i det. Tørk skoene. Men denne metoden er ganske ekstrem, så hvis du er usikker på kvaliteten på sko, er det best å ikke risikere det.

 •  Du kan også bruke en hårføner. Sette på sokker, og de stenger skoene dine. Plugg og flaskehalser spesielt oppvarmet i 10-15 minutter. Deretter slår du av apparatet og gå 10 minutter. Deretter, om nødvendig, kan prosedyren gjentas. Gjør alt dette for så lenge skoen er myk og vil ikke slutte å presse.

 •  Og cowboyer tidligere brukt korn. Prøv dette på følgende måte: Strø i sko bønner og korn, som sveller når det er vått (f.eks ris). Hell vann der også, la skoene på kvelden. Fjern grits, tørk den indre overflaten og en bit av diaré støvlene.

 •  Suede


   For sko med semsket skinn dress på følgende måter:
 •  Allerede beskrevet metode med fryser.

 •  Passer for normal øl. Bare tørke dem sko inne og deretter sette den på varme sokker og en liten tur i det. Tørk innsiden med en klut dyppet i såpevann. Og husk å sjekke ut sko å endelig bli kvitt lukten.

 •  Husk at semsket skinn - et mykt materiale, så se nøye, ikke overdriv!

   Lakkerte sko


  Hvor raskt spre trange og ukomfortable sko?

   For lakkerte sko store ånd. Hvis du ønsker å fremskynde prosessen? Deretter suge i alkohol løsning (en del alkohol og to deler vann) stramme sokker, bære dem (du kan bære på dine føtter pakker hvis du er redd for alkohol brenne huden din) og gå i skoene til de lange sokkene er tørre. Hvis nødvendig, kan fremgangsmåten gjentas. Hvis du gjorde alt riktig, kan konsekvensene ikke være redd.

   Kunstige materialer


   Hvis du ønsker å distribuere sko med kunstig materiale (kunstlær), i dette tilfellet, også kan hjelpe folk rettsmidler. Her er noen måter:
 •  Tenk på vodka eller cologne. Dryss komposisjon sko inni henne og diaré innen to til tre timer.

 •  Og du kan bruke avis. Knuse den og fukte å svelle. Fyll i avis sko og la over natten. Gjenta om nødvendig.

 •  Fottøy Tekstiler


   Å passere skoen stoff, bruke kokende vann. Sette den i riktig sko eller støvler, så bokstavelig talt et halvt minutt eller et minutt hell. Her, bruke sko på beina og gå i det, så lenge den ikke tørker helt.
   Du kan også fylle skoene våte hovne toalettpapir, og deretter tørket ved romtemperatur. Men du bør ikke bruke papir, kan de sette merker i stoffet og flekker.
   Bruk sko med glede og med letthet!  
   Hver selvrespekt vertinne er jern, det er uunnværlig. Og uansett hvor dyrt, vakker, ny og kvalitet slik enhet var ikke uunngåelig forurensning (selv i den mest nøyaktige det slik forvirring). Hvordan du rengjør jern?

   Hvorfor jern er forurenset?


   Alle strykejern pleier skitne. Hvorfor skjedde dette? Brønn, for det første, de fleste moderne anordninger er utstyrt med damp, hvilket betyr at legemet skal helle vann. Dersom vannet er, for eksempel, er for stiv, da sikkert formede overflaten avskum.
  Hvor lett å rengjøre jern fra skala og skitt?

   Sekund, noen rusting jern (spesielt gamle), dette også kan ikke unnslippe. For det tredje må reglene ikke alle deler den stryking. Hvis, for eksempel, syntetiske stoffer stryke ved høye temperaturer, kan deres partikler er klistret til jern og forurense den. Generelt, ingen er immune mot det, slik at kunnskapen om hvordan du rengjør ikke skadet noen.

   Hva du stryke?


   Før du tar i bruk en eller annen måte rengjøring, bestemme med hva du stryker, som noen materialer såler rett og slett ikke kan stå viss foreslåtte manipulasjon.
   For eksempel, kan keramiske og Teflon jern (eller belagt med Teflon) i alle fall ikke rengjøres med slipepartikler eller harde svamper. Du risikerer å skrape overflaten og ødelegge det. Men noen metall (aluminium) vil ikke tåle virkningen av konsentrerte syrer, og lignende forbindelser kan bringe den ut av drift.
   Vanligvis kan du instruksjonene som fulgte med jern gis anbefalinger for behandling av spesielle rengjøring. Bona fide produsenter vanligvis oppgi informasjon.

   Hvordan å rengjøre?


   Hvordan du rengjør jern fra skala, rust eller skitt? Det finnes mange forskjellige måter.

   Spesiell


   Hvis du ikke stoler på bestemors oppskrifter og foretrekker moderne metoder du kan bruke spesielle rengjøringsmidler. Deres hovedfordel er at de er oppdelt i grupper, avhengig av det materiale som laget jernet.
   Så for keramiske såler oppnevnt ett middel for Teflon - ganske annerledes. Prisen på slike medisiner er ofte ikke så veldig høy, men noen er svært utsiktene til å betale off-putting.
  Hvor lett å rengjøre jern fra skala og skitt?

   Vanligvis rengjøringsmidler er tilgjengelig i praktisk form blyant. Instruksjonene for bruk beskrev hvordan å bruke denne blyant. De fleste jern for varme først, deretter fluff overflaten og en liten varm gear. Så all forurensning kan fjernes med en klut de lett og uanstrengt vike.

   Oppskrifter erfarne husmødre


   Noen ganger folk rettsmidler er mer effektive, så ikke overse dem. Vi tilbyr flere velprøvde oppskrifter:
 •  For fremstilling av vaskemiddel trenger: 1 ss sitronsyre, 2 spiseskjeer natron, en spiseskje eddik, bred og forholdsvis dyp skål (minimumsdybde bør være minst 2-3 inches, og bredden bør ikke overstige bredden av jern), vann og klut. Så, først forberede rengjøringspersonalet. For å gjøre dette, bland natron og sitronsyre, hell det hele kokende vann og tilsett eddik. Nå setter jern kokekar. Og deretter begynne å strømme midler. Den bør ikke omfatte sålen sterkt, ville 2-4 mm være tilstrekkelig. Som sådan, la enheten for 30-50 minutter (det nøyaktige tidspunktet er avhengig av graden av forurensning). Deretter fjerner skitt med en klut.

 •  Du kan bruke en vanlig salt (men bare små sliping stor kan forlate riper på overflaten). Strø et jevnt lag på papiret, og varme opp jern enkeltperson tømmene på salt. Det varmer opp sterkt og derfor oppvarmet forurensning. I tillegg har salt eiendommen for å tiltrekke seg og absorbere, så etter slike manipulasjoner enkelt kan fjerne eventuelle urenheter ved hjelp av en klut. Du kan også klype salt innpakket i gasbind og etter oppvarming jern gned den eneste av gasbind. Men husk at disse metodene er ikke egnet for strykejern med keramikk og Teflon-belagt (venstre skader).

 •  Å rengjøre enheten brent, kan også brukes hydrogenperoksid. Ganske enkelt å varme opp anordningen, suge en bomullsskive i peroksyd og behandle hele overflaten av sålen. Vent litt, deretter gjenta manipulasjon. Du kan deretter sette på strykebrettet bomullsklut og unødvendig proprasuyte det. All forurensning igjen på den.

 •  Bli kvitt slammet hjelp og eddik. Men det er best å bruke en svak løsning av (9.10%), ellers kan du brenne huden og gjøre svimmel damper. Du må varme opp jernet, og deretter behandle eddik og fjerne all forurensning klut.

 •  De samme egenskaper som peroksid eller eddik, har sitronsaft. De kan også være stor for å fjerne skitt. Tørk med en klut fuktet i juice skitne overflaten, vent litt til syre trengt dypt inn i gjørme begynte å operere. Deretter kan du bare tørke av med en klut jern unødvendig.

 •  Hvis du var uforsiktig nok til å la strykejernet på pakken eller på et syntetisk stoff, og dette førte til at materialet som er igjen på overflaten, i dette tilfellet, kan du bruke neglelakkfjerner. Litt-varme-enhet, og deretter fortsette på samme måte som når du fjerner neglelakk. Hvis en høy kvalitet, alt skal slå ut.

 •  Hvis sålen er ikke bare skitten, men også skadet og riper, vil det hjelpe deg å fikse alt normal parafin. Ta en parafin stearinlys (hvit, ikke farge), gni det på risten. De resulterende chips blandet med salt. Sette det hele på papir, toppdeksel med gasbind (valgfritt). Nå starter med gasbind press jern jern. Etter disse manipulasjoner overflaten vil ikke bare ren, men også lik.

 •  Du kan også prøve å bruke til din disposisjon fra skala eller rust. Men vær forsiktig, teste dem!

 •  Nyttige tips


  Hvor lett å rengjøre jern fra skala og skitt?

   Et par nyttige tips:
 •  Hvis du bruker flytende rengjøringsmidler, etter oppvarming jern bedre unplugged å unngå nedleggelse.

 •  Uansett bedre å først prøve et lite område av foten, for å sørge for at sammensetningen ikke vondt og vil ikke skade integriteten av enheten.

 •  For å fjerne skitt bakover ikke bruke stoff av syntetiske stoffer. Det beste alternativet - bomull.

 •  Forebygging av forurensning


   Og for å beskytte sålen mot forurensning, bør følge noen enkle forebyggende tiltak:
 •  Etter hvert stryke såle tørk med en fuktig klut. Mens forurensning av frisk og ikke spist, er de lettere å fjerne.

 •  Ullstoff og delikat stryke gjennom cheesecloth.

 •  Følg temperaturmodus (vanligvis angitt på etiketten på vei).

 •  I vannbeholderen er best å helle filtrert eller destillert vann. Dette vil unngå begroing.

 •  La din jern renhet skinner!  
  Яндекс.Метрика