Hvordan lage krem ​​av melk?
 Mest buy kvalitet naturlig krem ​​i butikkene er ikke mulig. Er de ikke på lager i det hele tatt, eller de ikke er fett og ikke egnet for matlaging desserter og mange andre retter. Hva du skal gjøre i dette tilfellet? Det er enkelt: lager opp på forhånd de nødvendige ingrediensene, litt trening i produksjonsprosessen og ta i egne hender. Spesielt lage krem ​​av melk hjemme råd selv folk som ikke er erfarne i den kulinariske visdom og hemmeligheter.
 Forbered kremen for hånd
For å forberede kremen du trenger en hel kumelk. Eventuelt kan du erstatte den med en geit, hvis du vil. Det viktigste at denne melken var ganske fet, ikke homogenisert, ellers skille deg kremen vil ikke fungere.
Hell melken i en ren retter. Best egnet for en liten mengde flat plate.
Legg igjen en skål med melk på et kjølig sted for 14-20 timer.
Fjern forsiktig bunnfall dannet kremet kovshykom eller skje.
Hold fersk fløte behov for å rengjøre en lukket beholder i kjøleskapet, eller de raskt forringes. Fett krem ​​fremstilt på denne måten er omtrent 25%.
 Forbered kremen med en separator
Den første metoden krever ikke ekstra maskinvare, er det ganske enkelt og rimelig. Men det er mye mer effektivt å separere fløte fra melk ved hjelp av en spesiell fellesskap separator. Du kan kjøpe i butikkene i hjemmet og kommersielle apparater. Separatorer er både manuell og elektrisk.
Still separator på kanten av bordet eller fikse på en spesiell stand. Å har du fått til å gjøre kremen fra melk, må enheten være plassert strengt vertikalt.
Kremen er bedre adskilt fra varm melk (30 - 35 C), slik at den må varmes opp til den ønskede temperatur og belastning.
Hell melken i molokopryymach. Begynn separator. Hvis du har en manuell modell, deretter sakte begynne å snu håndtaket av enheten, og øker hastigheten. Når drivmekanismen piper, kan du slå trykker ventilen og starte levering av melk i trommelen.
Mens maskinen vil skille fløten fra melken og helles i en egnet beholder. Før du fullstendig skille, hoppe gjennom trommelen litt skummet melk for å utkonkurrere forblir kremet masse.
Uansett hvordan separasjon av kremen du velger, ikke glem at du må bruke bare naturlig, frisk melk. Så snart dette produktet har en tilstrekkelig grad av fett. Melk kjøpt i butikken, noe som gjør krem ​​er absolutt ikke egnet, som er laget av oppløselig pulver fås ved tørking av normalisert pasteurisert kumelk.  
Hvordan ta Valerian tabletter?
 Beroligende effekt av vendelrot er kjent for alle. Foreløpig er den farmasøytiske markedet et utvalg av alle typer narkotika som action, med priser ofte mange ganger høyere enn de nasjonale narkotika. Folk foretrekker å importere beroligende, noe som tyder på at høyere pris - høyere kvalitet, høyprofilerte etiketter på pakker "100% naturlig opprinnelse" eller "Underliggende bare plante komponenter" er misvisende og tvunget til å glemme gode gamle Valerian, som er for tidlig å avskrive av kontoer.
Men fra noen stoffet til liten nytte hvis du ikke vet hvordan du skal bruke den. Så bestemmer seg for å starte med utgivelsen form av stoffet - i løsning eller tabletter. I det første tilfellet er udiskutabel fordel at det aktive stoffet absorberes nesten umiddelbart, og du vil snart merke effekten av stoffet. Ta 30 dråper kan være en gang, oppløses i vann. Effekten vil føle etter 15 minutter. Men hva de skal gjøre når stresset kan pantsette du plutselig ut? Ikke ha det samme med en flaske med anstrøk av vendelrot Her kommer til unnsetning piller.
Valerian tabletter er små, blek gul. De koster ganske mye (pennies sammenlignet med utenlandske kolleger) og når de brukes på riktig måte kan løse mange problemer. Vendelrot - et stoff med beroligende effekt, det vil si den inneholder stoffer har en beroligende effekt, så du må ta det med økt nervøs oppstemthet, søvnløshet, angst. I tillegg vendelrot gi smertestillende effekt i smertekramper i mage-tarmkanalen. Påfør denne medisinen som angina og selv oppkast.
Hvis du plutselig føler deg dårlig, men ta to tabletter vendelrot med vann. Det må opptre i løpet av 30 minutter. Hvis du etter dette tidspunktet det ikke hjelpe deg, bør du søke lege og bør aldri ta flere tabletter, som motsatt effekt kan forventes. Når en person har blitt dvelende nevrose eller sterkt hellende å oppleve det, og et par uker for å begynne, for eksempel økt, bør du ta vare på forebyggende tiltak.
I forberedelsene tilhører akkumuleres i kroppen, noe som betyr at effekten kan være mye lengre og kan være forberedt på forhånd til de situasjoner der du kan være nervøs. To uker før planlagt hendelse begynner å ta vendelrot rate - en tablett tre ganger daglig etter måltider. Innen 14 dager etter virkestoff vil akkumuleres i kroppen og etter at du slutter å ta p-piller, vil fortsette å operere i noen tid, vanligvis opp til 7-10 dager.
Ikke i noe tilfelle skal overstige dosen oppført i instruksjonene. Alle beroligende urte narkotika er en bivirkning - i overkant av dosen du nervøs perezbudzhenist kan forekomme, noe som betyr at du må starte helt akutt responsive og definitivt begynne å lide av søvnløshet. Så hvis du ikke merke effekten av stoffet, er det best å se en lege, som vil velge et annet stoff som er riktig for deg.
For å oppsummere, ser vi at vendelrot er et utmerket og billig analoge sedativa produsert i utlandet. Produkt tabletter lettere enn skjær, som pakken av piller er lettere å bære og vanskelig å gjøre feil dosering. Hvis du perenervuvaly til tilstrekkelig ta to tabletter og vente til stoffet vil handle. Vendelrot å hjelpe, for eksempel, en person med en konstant angst - det skal ta kurs fra to uker til en måned. Og viktigst av alt, ikke i koma hvis ikke ta flere tabletter enn de burde, og i tilfelle noen tvil, ta kontakt med legen din. God helse til deg og fullstendig ro i alle situasjoner i livet!  
Hvordan fjerne lukten av svette fra klær?
 Alle mennesker svetter. Naturlig prosess, og ved at det oppstår svette ikke bare gjenopprettes den normale kroppstemperaturen, men er utledet forurensninger. Dessverre blir lukten av svette ofte et reelt problem. På egenskapene til det menneskelige legeme, avhenger av intensiteten av svette, skarp lukt. Ofte vanskelig å forholde seg til da, selv om du følger alle reglene for personlig hygiene og bruke moderne deodoranter. Som et resultat, lider våre klær som noen ganger må du slutte å bruke på grunn av det banale lukt vъevshehosya tett. Men hvorfor fattigere garderobe hvis en fullt effektive metoder for å bekjempe lukt? Bruke enkle anbefalinger for å fjerne lukten av svette i klær.
 Vi tar forebyggende tiltak
Først av alt du trenger å tenke på forebygging. Det er bedre å prøve å hindre svette forlate en sterk lukt på klær og hindre dypere penetrasjon inn i vevet av svette.
 1.  Bruk alltid deodorant. Selv om kaldt ute, er du helt rolig og tok en dusj, må du bruke deodorant. La det bare vil gå deg til en vane. Sharp svetting kan være uventet. Årsaken er frykt, overstimulering, noe stress, sykdomsutbruddet og mer. Deodorant hjelpe deg å bekjempe utseendet og deretter lukten på klærne.
  Endre klærne regelmessig. Noen ganger lukten av svette nesten umerkelig først. Og så, nok en gang å plukke opp en bluse eller genser, kan du føle en ubehagelig lukt. Når du bære en tykk genser eller jakke, kles at endring er ofte ønskelig, sørg for å ha under grunnleggende antrekk noe ekstra: en tynn skjorte, t-skjorte. Denne "backing" bør skiftes regelmessig.
  Hørt lukten av svette klær? Ikke ha det en gang! Dette vil ytterligere forverre situasjonen.
  Vask propahlu ting umiddelbart. Jo lenger stoff impregnert deretter ligge, jo mer v'yistsya inne en ubehagelig lukt.
  Bære i varmt vær, naturlige materialer.
   Vi fjerne fra klær lukten av svette. Flere effektive metoder
  Det finnes en rekke gode måter å fjerne lukten av svette i klær. Vurdere den mest effektive.
  1.  Salt. Bruk salt løsning, hvis det er en lukt av ull, lin og silke. Naturlige stoffer godt renset for lukten av svette når du natrium sin saltlake. Standarden forholdet - en spiseskje salt i et glass vann. Når mer tett materiale (f.eks ull), bør saltkonsentrasjonen økes. Det er nødvendig å identifisere problemområder og forsiktig gni stoffet av løsningen. Deretter er det nødvendig å vaske av.
    Salt og ammoniakk. Da lukter hvit ting? Deretter legge en teskje salt løsning av ammoniakk. Tørk problematisk sted. Husk å skylle godt med vann.
    Sitronsyre og eddik. Trusted hjelper i kampen mot svettelukt - eddikessens og sitronsyre. Du trenger også en vanlig sitronsaft. Når lukten ikke er for sterk, ikke svette hadde vъestsya dypt nok til å tørke stoff sitronsaft, skyll. I mer kompliserte tilfeller bruker eddik og sitronsyre. En teskje av syre, fortynnet i et glass vann for å hjelpe takle lukten.
    Netto eddik. Du har allerede jobbet ut problemområder med ulike løsninger, men uforgjengelig lukt? Deretter prøve å bruke eddik til å rengjøre (mat). Litt eddik zbryzkayte materiale, gni det inn i stoffet. Skyll. Om nødvendig, gjenta prosedyren. Lukten av svette bør forsvinne.
    Den konsentrerte oppløsning. Du kan lage en annen sammensetning med stor effekt. Bland fire spiseskjeer vann med 3 ss av ammoniakk og 1 spiseskje salt. Dypp en ren klut i løsningen for å tørke det alle problemområder på klær. Deretter grundig skyll stoffet.
    Pre-soaking. Klær som lukter sterkt da, ikke bare sende i vaskemaskinen sammen med andre ting. Notat ubehagelig lukt kan også bytte til andre antrekk! Første nødvendig propahlu svette gjennomvåt. Ta en bøtte med varmt vann. Dryss pulveret der. Du kan legge til salt løsning, eddik, natron, pre gni såpe og klær. Sette ting i en bolle og la stå i 30-40 minutter. Denne prosedyren må gi effekt, lukte eller forsvinne eller bli mindre merkbar.
    Eddik og natron i en vaskemaskin. Før vaskemaskin kan legges (retten til å bære) kopp eddik og en halv kopp natron. Lukten av svette sannsynligvis vil bli slettet.
    Sjampo. Du kan helle litt av problemområder i den ordinære sjampo hår. Det er godt avfette glatt med svette, eliminere lukt.
    Såpe. Effektivt bekjemper lukt av svette på klær enkel såpe. Det takler lukt avfetting flekker. Skum propahli grundig de fleste områder av klær. La såpen på den i ca 5-10 minutter. Skyll godt til såpe ble helt fjernet med vann.
    Blekemidler og flekkfjernere. Under vaskeflekkfjernere bruke oksygen hvis ting fargerik. For hvit mer passende klor. Disse blandinger er vel ødelegge lukten av svette, trenge dypt inn i vevet, som virker mellom fibrene.
    Salt i vaskemaskinen. I hovedrommet kan legge 2-3 ss salt for å fjerne lukten av svette i klær.
    Natron. Soda godt brukt direkte i tørr form hvis lukten er veldig skarp. Bare nøye vurdere dine klær. I alle problemområder Dryss natron, forsiktig gni det inn i materialet. Gi henne en kjole stoff, klær revet holdt i ca 20 minutter. Til effekten var sterkere, litt fukt. Du kan deretter skyll godt slitasje.
    Den økte dose pulver. Slette en maskin, bruker mer pulver. Da lukten av svette vil være lettere å fjerne.
    Dobbel vask. Når lukt resistente, vaskbare elementer i maskinen to ganger. Først installerer den forrige søknaden, og grunnleggende.
    Tørr. Tørke klærne i solen, den friske luften. Stoffet ikke bare tørker, men perfekt provitrytsya, vil bli en behagelig lukt.
    Spesielle forhold. Du kan også kjøpe moderne kjemikalier. Noen utenlandske selskaper har allerede begynt å produsere innovative formuleringer som bidrar effektivt og raskt eliminere lukten av svette i klær. Resultatet vil ikke være avhengig av styrken av lukt materiale. Betyr ødelegge enhver dårlig lukt på molekylært nivå.
   Slåss med lukten av svette på klær ettertenksomt. Ta din rett til å bruke de mest kraftige verktøy. Det er mulig at denne lukten takle ren sitronsaft, et lite stykke såpe. Bruk løsninger til den voksende, hvis ikke svakere hjulpet. Ta hensyn til fargen på klærne, strukturen av materialet, se på etikettene. Husk at sterke løsninger kan endre farge, forstyrre strukturen av vevet. Fortsett nøye og grundig skyll noen aksjer. Deretter kan du fjerne lukten av svette fra klær effektivt og jevnt, og deretter vaske klærne vanlig pulver. Nyt den behagelige duften av dine ting!  
Яндекс.Метрика