Som marinerte drue blader?
 Drue blader - en populær og nyttig ingrediens oppskrifter første og andre kurs, som finnes i de kulinariske tradisjonene i mange nasjoner. Drue blader lav-kalori, de inneholder mange sporstoffer, rik på vitamin B, C, samt vitamin A - en antioksidant som er nødvendig for friske øyne, hud skjønnhet og støtte immunforsvaret spiller en viktig rolle i forebygging av aldring og forebygge kreft. Dagsbehovet for vitamin A kan oppnås ved å spise noen få drueblader (ca 4-6 stykker). Drue etterlater svært interessant kombinasjon av kjøtt, fisk og grønnsaksretter, de brukes for pickling grønnsaker, legge inn ris og selv koker suppe.
Drue bladene brukes i matlaging dolma (sarmы) - en velkjent og utbredt rett av kjøtt og ris, ligner utstoppet, som brukes i stedet for kål blader Grape. Spesiell krydret og delikat smak vil legge dolma marinert drue blader. I tillegg kan marinert drue blader lagres gjennom vinteren også, slik at du kan tilberede dine favorittmåltider i vinter og sommer! Å lære marinerte drue blader, vet du noen regler for sin samling og forberedelser.
 Samle drue blader
Samle drue blader hovedsakelig i perioden før blomstring eller tidlig blomstring, når de er fortsatt myk og tynn. Ulike varianter av druer smak og struktur av blader kan variere. Drue etterlater røde varianter mer røff og tøff, de er mindre egnet for bruk i matlaging. De fleste ømme blader av hvite druetyper, de smaker surt, søtt, salt og veldig saftig. Velg nødvendige små blader, rå kjemikalier. Samle blader bedre i morgen tid, samlet inn blader skylles grundig, forsiktig lage stabler av 5-10 stykker og begynne marinering.
 Som marinerte drue blader
Ingrediensene som kreves for å lage syltede drue blader:
unge drue blader;
1 liter vann;
1 1/2 ss salt;
1 ss sukker;
2 ss. l. eddik.
Kommer marinert drue blader som følger:
 1.  Vask drue blader i kjølig vann. Nøye ordne dem slik at de litt prosohly. Deretter kaster bladene stabler av 5-10 stykker og rull til rundstykker, benyttet i en form i steriliserte glass små.
  Hell kokende vann blader, la stå i 3 minutter, deretter renne. Så igjen, hell kokende vann i et par minutter. Drenere vannet.
  Varme vann, tilsett sukker, salt og eddik. Ta med marinade til en byll.
  Klar hell marinaden drue blader.
  Sett glassene sterilisert 5 minutter. Deretter lukker lokket og ta et mørkt og kjølig sted.
  Å lære selvstendig marinere Grape blad dolma til å trenge litt tid. Marinerte blader kan lagres i inntil to år, fullt beholder alle sine nyttige egenskaper. Før matlaging dolma de bør skylles og stå i varmt vann i 10-15 minutter. Marinerte drue blader er perfekt kombinert med lam, svinekjøtt og oksekjøtt med vegetabilsk fylling, gi måltider uforglemmelig aroma og smak.  
Hvordan du lagrer ost i kjøleskapet?
 Ost - en av de mest næringsrike og sunne produkter. I tillegg lar et bredt utvalg av oster du finner din favoritt ost, plukke det til en rimelig pris og ønsket smak. Ost brukes til å lage søte desserter, varme og kalde supper, de dekker flavorful pizza, legge til en croissant og en drink, porizavshy i stykker i morgen. I ost inneholder mange verdifulle proteiner som kan gi kroppen med energi for dagen, viktige vitaminer og mineraler, og essensielle aminosyrer. Hvorfor ikke en kilde til næringsstoffer? Men for å få dem fullt ut, for å lære reglene for oppbevaring av ost, eller ost kan forringes under lagring. Til du kjøpte ost beholdt sine nyttige egenskaper, lærer du hvordan du lagrer ost i kjøleskapet, etter en rekke forhold.
 De viktigste faktorene som påvirker kvaliteten på ost
 1.  Temperatur. De beste temperaturer for lagring av osten er en konstant temperatur i løpet av 6-9 ° C. Ost lagres ved lav temperatur, kan miste sin form og begynner å smuldre. Hvis osten lagres ved temperaturer over 10 til 15 ° C, kan dens tekstur og smak endres, bortsett fra under slike forhold i osten kan begynne å avle patogener. Plutselige temperatursvingninger negativt påvirke konsistensen av cottage cheese. Det beste alternativet - å sette ost i kammeret for grønnsaker og frukt, som er plassert ved bunnen av kjøleskapet.
   Fuktighet. Til å lagre alle typer ost er anbefalt å opprettholde et konstant nivå av fuktighet rundt 85-92%. For lav luftfuktighet vil bidra til å tørke ut osten og for høyt, kan føre til forfall, endringer i strukturen av ost og sin smak.
   Merkelig lukt. Ost absorberer raskt lukt, så det er lurt å holde det innpakket i folie eller plastfolie. Så, som du kan forhindre spredning av lukt lukter sterkt av ost (noe fransk, for eksempel), for ikke å endre smaken av andre matvarer som kan absorbere lukt (rømme, yoghurt, etc.) I tillegg, denne metoden for lagring av ost vil hindre uttørking ost. Ikke pakk osten på papir, som i dette tilfellet, det tørker raskt og bli bedervet.
  Hvis du ønsker å skape de beste forutsetninger for lagring av ost, deretter vikle den med folie og legg i plast eller nehermetychnuyu keramikk (f.eks sыrnytsu) og fjern kjøleskapet.
   Hvordan du lagrer ulike typer oster i kjøleskapet
  Holdbarhet av bearbeidet ost i en åpen pakke - ikke mer enn et par dager, etter konsumpsjon av den perioden de kan tørke ut og mister sine gode egenskaper. Pickle Cheese bør holdes i saltlake prekær, produsert vann eller serum. Ikke i noe tilfelle skal helle saltlake ost og ost med kokende vann, som i dette tilfellet mistet mye av sin næringsverdi (ved å redusere mengden av fett og protein). Harde oster er lagret i kjøleskap i mer enn 10 dager, myk - ikke mer enn 3-4 dager.
  Hvis du har kjøpt en masse ost og har tenkt å holde det i lang tid, kan du prøve å plassere den i fryseren, la det forlenge holdbarheten av ost (halvfast eller solid klasse). Etter tining ost kan smuldre, men smaken er den samme. Behandlet ost kan holdes utenfor kjøleskapet, som den er ved fremstilling av varmebehandling.
  Hvis, til tross for at du holdt alle regler ost, hard ost overflaten plutselig dekket med mold, ikke rush å kaste ost. Bare å fjerne stavdelen og osten er ganske egnet for bruk. Men myk ost dermed ikke egnet fordi mugg kan trenge.
  Tørket semi-hard ost kan "lagre" og returnere mykhet, setter den i noen timer i melk. Hvis osten er for lang ligget i kjøleskapet og var ganske flau og tørr, det fortsatt kan brukes, for eksempel, natershy revet, dryss dem salat eller pizza.
  Selvfølgelig, det beste ost oppbevar i kjøleskapet, fordi i dette tilfellet er det mulig å oppnå en konstant temperatur og fuktighet som trengs for hans beste lagring. Hvis en eller annen grunn er det ingen måte å sette osten i kjøleskapet, pakk den i en klut dynket i salt vann, legg et par stykker av sukker (til pidsoh ost) og ta i et glass eller keramisk bolle med lokk.  
Hvordan koke havregrøt?
 Havregryn - frokost hovedrett i mange land. Fra havremel cookies bakt, stekt fritters, bakt brød og selv gjøre drinker. Havregryn er rike på verdifull fiber, B-vitaminer og proteinkvalitet fordi deres bruk forårsaker lang følelse av metthet. De inneholder et stort utvalg av sporelementer (selen, jern, kalsium, etc.) og umettede fettsyrer øker elastisiteten av blodkar og hud. Havreflakene - en viktig del av et sunt kosthold, fordi de bidrar til å regulere kroppens fettstoffskiftet og redusere kolesterolnivået i blodet. De sikkert nyttig for barn som en kilde rik på proteiner og vitaminer som trengs for barns utvikling. Å forberede havremel, trenger ikke å ha noen spesielle kulinariske ferdigheter, bare lære å lage mat havremel, og denne retten er en veldig bra frokost for hele familien.
Størrelse havremel kan variere: det er helt greit havremel, og er - medium og stor. Små flak forberedt sannsynlig det er praktisk å bruke når matlaging er svært lite tid. Store flak kokt tre ganger i lengre tid, men de har lavere glykemisk indeks, noe som betyr at de blir absorbert av kroppen og gir en mer langvarig metthetsfølelse.
Tiny havremel, såkalt "instant" eller rask matlaging, forberedt på fra 1 minutt, er det ganske enkelt å brygge kokende vann og la stå i 1 minutt eller kok i 3-5 minutter på komfyren. Vanligvis blir disse flak solgt forhåndsbehandlet, vanligvis er de første, noe kornet mer subtil og små, deretter behandlet med damp for å påskynde kokeprosessen. Matlaging i hjemmet med disse flak blanding går raskere, men i dette tilfelle tap av nyttige egenskaper av havremel.
De beste kokk hel havre, velge medium eller store arter. I matlaging av korn må bruke ca 10-15 minutter, men rett som kommer som et resultat av disse små innsats vil være mye mer nyttig ved å lagre alle vitaminer og lavere glykemisk indeks. Hvis du ønsker å gjøre store morgen havregryn og spare litt tid, kan du helle den tørre havregryn over natten med vann eller melk. I dette tilfellet, reduserer du steketiden nøyaktig tre ganger, noe som reduserer det til 3-5 minutter.
 Melk havregryn med bringebær og rosiner
Steketid - 15 minutter. Nødvendige ingrediensene for:
Cheerios - 15 kopper;
melk - 25 kopper;
Bringebær - 150 p;.
rosiner - 70;.
smør - 30 p;.
sukker - 1 ss. skjeen.
Grøt fremstilt som følger:
 1.  Hell melken i en liten kjele og bringe den til en byll.
  Tilsett kokende melk, havregryn, bland dem.
  Stek over middels varme, rør av og til å huske. Cook havregryn med melk tar ca 7-10 minutter til den er tykk.
  I det ferdige grøt sette et stykke smør og en spiseskje med hvit eller brunt sukker.
  Legg et rot bringebær og rosiner og bland. Kokt korn kan dryss med melis eller kokos.
  Denne grøten som voksne og barn! Hvis du er på en diett, kan du i stor grad redusere kalori måltider sådan av noen ukompliserte trinn:
  Bruk skummet melk;
  i stedet for sukker, tilsett litt honning eller søtningsmiddel;
  i stedet for smør, tilsett litt olivenolje eller ikke bruk smør; frokostblanding smak av dette prinsippet vil ikke endre;
  i stedet for melis bruk kanel eller legge til noen nellik. Disse søte krydder ikke bare legge melk grøt subtil orientalsk duft, men også akselerere metabolisme og utnyttelse av glukose i blodet.
   Havregryn med sopp
  Steketid - 35 minutter. Nødvendige ingrediensene for:
  Cheerios - 2 kopper;
  sopp - 300 p,.
  grønnsaksuppe - 25 kopper;
  Løk - 1 stk;.
  Vegetabilsk olje - 60 ml;
  rømme - '40 (eller noen grønne å dekorere fatet).
  Grøt fremstilt som følger:
  1.  Skjær løk fint, stek i en panne med vegetabilsk olje til de er gyllenbrune.
   Skyll soppen og skjær dem i små biter. Legg sopp til stekt løk, salt, pepper og la det småkoke ca 10 minutter.
   Hell over i gryten og tilsett grønnsaksbuljong havremel. Forsiktig røre, vent hevelse flak, og slå av komfyren og la fatet med lokket på i 5 minutter.
   Kokt korn tjene, pynt med din favoritt urter eller legge krem.
   Lær å lage havregrøt med vann, melk eller kjøttkraft annerledes. Havregryn i alle tilfeller er utarbeidet raskt og kan være grunnlaget for en rekke retter, relevante for bordsetting til frokost, lunsj eller middag.  
Яндекс.Метрика