Hvordan å lage mat frosne grønne bønner?
 Hagebønner har signert en rekke nyttige egenskaper, på grunn som ikke bare konsumerer men produserer anti-aldring kremer og produserer narkotika. Og på grunn av det høye innhold av vitaminene A, E og C bønner som er spesielt nyttige for kvinner. Butikken kan ofte se henne frosset og det hindrer ikke det holde sine nyttige egenskaper. Den kostnaden er lav, og koker frosne grønne bønner kan være ulike måter.
 Hagebønner i salater
Hagebønner som brukes i et utvalg av salater, det gir dem en interessant smak og aroma. Å forberede salat grønne bønner kan kombineres med forskjellige grønnsaker: erter, mais, tomater, brokkoli, løk og andre. Det går også godt med kjøtt, fisk og til og med sopp.
Tenk på dette eksemplet. Å koke frosne grønne bønner i en salat, trenger vi:
Frosne grønne bønner - 150-200 gram;
agurk - 2 medium;
Kokt egg - 3 stykker;
Olivenolje - for fylling av drivstoff;
salt og pepper.
Salater tar mindre enn 15 minutter:
 1.  I kokende saltet vann og forsiktig senke bønner og koker det mindre enn fem minutter.
  Hvis du vil lagre saftig farge av bønner, kan du skylle med kaldt vann etter koking. Skrive å drenere overdreven vann.
  Agurker skåret i tynne strimler, tykkelse 5-7 mm
  Egg halvert, og hver halvdel - i tykke skiver.
  Alle ingrediensene du trenger for å koble til, salt og pepper.
  Salat dynket med sitronsaft og kledd med olivenolje.
  Denne salaten kan bli henvist til når gjestene er på terskelen, og vise hensyn til gjestenes behov, ikke tilbringe så mye tid og krefter.
   Supper av frosne grønne bønner
  Supper av frosne grønne bønner virkelig liker barn. De er kokt i kjøttsuppe med tillegg av andre grønnsaker. Suppe av det - stor familie middag. Å koke frosne grønne bønner som en spise retten vi trenger:
  Frosne grønne bønner - 150 g;
  okorochok Chicken - 1 stk;
  blomkål (fersk eller frossen) - 150 gram;
  frosne grønne erter - 100 g;
  løk, gulrøtter - 1 stk;
  Poteter - 2-3 stk;
  salt, pepper, blader bay.
  Kokeprosessen er ikke forskjellig fra å forberede noen annen grønnsakssuppe:
  1.  Skinke, sted i en kjele og dekk med kaldt vann. Legg den til å rense en pære.
   Sett kjelen på komfyren, kok opp, fjern skummet og kok på svak varme i 40 minutter.
   Forberede grønnsaker: Skrell poteter og gulrøtter og skjær i terninger.
   Når zvarytysya beina, satte den på en plate for å kjøle, og kast løken.
   Legg grønnsakene i en gryte: poteter, gulrøtter, blomkål og grønne erter. Kok alt sammen i 15 minutter.
   Separat kjøtt fra bein og legge den til suppen med frosne bønner.
   Krydre med salt og pepper suppe, sette et par blader Lavrushka. Suppe kan fjernes fra varmen.
   Suppe med bønner siliculose bør stå 10 minutter til hans smak ble mer intens.
    Hagebønner i andre
   Å koke frosne grønne bønner til pynt nok til å koke det og sender til kjøtt eller fisk. Men mer interessant retter som passer så uvanlig middag. For å forberede ett av følgende emner er nødvendig:
   svinekjøtt eller kylling - 400 g;
   Frosne grønne bønner - 400 g;
   tomatpuré - 1 st.l;.
   salt og pepper.
   Denne retten er forberedt veldig enkelt:
   1.  Kjøtt ønsker å bla i en kjøttkvern.
    Varm opp pannen og hell olje.
    Legg kjøttdeigen og stek 10 minutter, bryte opp klumper.
    Å legge hakket grønne bønner, røre.
    Deretter tilsettes tomatpuré og litt kokende vann. Det bør ikke dekke helt stuffing.
    Dish trenger salt og pepper.
    Dekk til og la det småkoke i 10 minutter.
    Som de sier, alle strålende - bare.
    Ernæringsfysiologer for de verdifulle vitaminer sammensetning grønne bønner og anbefale sin bruk i mat minst to ganger i uken.  
Hvordan du lagrer protargolum?
 Protargola kalles syntetisk stoff basert proteynata sølv, som har antiseptisk, snerpende, anti-inflammatorisk effekt. Enkelt sagt, består protargolum av proteiner inneholdende sølvioner som hemmer aktiviteten av bakterier og virus. Vanligvis foreskrive medisiner for inflammatoriske sykdommer i urinveiene, og Neonatal konjunktivitt øyekatarr. Viser dens anvendelse ved behandling av rhinitt, faryngitt, cystitt. Protargolum er et pulver eller en klar løsning. Brukt protargolum inne utad lokalt. Som en del av det er penger som har evnen til å kondensere på veggene i flasken, bør butikken protargolum være spesielt forsiktig.
 Hvordan du lagrer protargolum
Farmasøyter er solgt i mørke flasker protargolum i tett lukkede beholdere. Selvfølgelig, trenger du ikke bruke en flaske bare har å holde medisin i noen tid. For å gjøre dette, følger disse reglene liv:
 1.  Velg lagring Protargoli kjølig og mørkt sted. Det er best å oppbevare medikamenter i kjøleskap, i en av sidedelene, eller på den nederste hylle. Oppbevar flasken for en måned på de fleste.
  Vi bestemte oss for å forberede et stoff hus? Ta glassbeholdere, glass skje til å blande pulveret. I jern- og plastbeholdere for å lagre medikamentet ikke kan. Fortynn medikamentet i en glassbolle bare kokt vann. Helte det i mørke flasker med stramme lokk. Påfør medisiner kan bare nøye zbovtavshy innholdet i hetteglasset.
  Tørt pulver er best oppbevares i skapet, hvor ingen sollys trenger gjennom. Hvis pulveret blir våt Protargoli den blir våt og blir ubrukelig. Føl deg fri til å kaste pulver.
   Hva kan skade Protargoli
  Feilaktig oppbevaring av medikamentet sikrer at de pengene som er i protargola (og hans medikamenter ca 8%) faller inn i sedimentet. Dannede krystaller oppløses i vann er derfor ikke stoffet kan brukes for å behandle pasienter. Selv å være i et varmt sted og tilfeldigvis falle i en mørk flaske stråler fra solen kan skade ganske Protargoli.
   Hvor trygt protargolum
  For instruksjoner om bruken Protargoli ofte skriver at Protargoli overdosetilfeller ble observert og regnes som en kontraindikasjon klar følsomhet for stoffet. Som en bivirkning indikert en brennende følelse, kløe, hodepine, tretthet, svimmelhet.
  Overskudd penger kan akkumuleres i indre organer. Mannen som tok protargolum inne, kan skifte farge. Det vil grålig eller blålig. Så ta bort flasken Protargoli unna, at det ikke er i stand til å snuble over interessante barn. Fordi dette stoffet kan bare brukes med tillatelse av legen din.  
Som vidipraty gress flekker?
 Sommeren er så fint løp på blomstrende felt, en tur i skogen med barna! Men flekker som oppstår etter et fall gress vidipraty svært vanskelig. Ofte problem gressletter flekker overfor småbarnsforeldre lekne, aktive spill som utendørs. A omtalte vaskemidler, kan luften ikke takle vanskelige flekker, og etterlater spor på klærne. Hvordan bedre vidipraty gress flekker? Selvfølgelig er det nødvendig å gjøre en riktig fordi den er den enkleste måten å fjerne friske flekker. Umiddelbart fjerne fra baby klær og komme ned til vask.
 Hvordan kan jeg fjerne flekker fra gress
Stole på de tingene forurenset gress, ultralyd vaskemaskin som raskt kan fjerne eventuelle flekker. Hvis gress flekken er vidpyrayetsya prøve folk rettsmidler:
 1.  Såpe. Best av gras patcher håndterer enkel såpe og luktfri. Du kan lage et skum med såpespon og noen dråper ammoniakk. Hell den resulterende skum flekken i fem til syv minutter, prostyrnyte ordentlig. Såpe anbefales å bruke når du trenger vidipraty jeans.
   Salt. Raskt fjerner vanskelige flekker med enkel salt, som finnes i kjøkkenskapet i enhver husmor. Nok en spiseskje per kopp kokende varmt vann. Plasser vevet i området av glass i femten minutter, deretter vaske tingen.
   Peroxide. Den hvite kjolen vidipraty enklere enn farge. Bland 100 gram vann og salmiakk, tilsett litt hydrogenperoksid, mette denne løsningen skitne ting og skyll i kaldt vann. Til forskanset resultat, ta blekemiddel. Hjelper og spesiell såpe mot flekker. Men ved hjelp av en spesiell kjemisk middel som lover raske vidipraty gress flekker på klærne, må du lese instruksjonene nøye, så ikke alle vev de kommer.
   Vin eddik. Et godt resultat vil være, hvis du blander en spiseskje eddik og oksalsyre Rør inn ett hundre milliliter vann, hell flekker, og etterlater dem i en halv time. Etter forsiktig skylle gress flekken under kaldt rennende vann og vasker.
   Alkohol. Dypp en svamp for oppvasken i alkohol denaturyrovannom, stiv side tørke alle forurensede områder og prostyrnyte i varmt såpevann.
   Soda for mat. Lag en smidig masse, spre en liten mengde varmt vann en spiseskje med natron. Raskt Påfør lim på flekken, vent ti minutter, deretter gni med en børste og skyll. Du kan også fylle stedet tørr brus og helle eddik.
   Glyserin. Av et protein av et egg, tilsett litt glyserin, påfør blandingen til den tingen skylling etter en time, vask grundig.
   Sitronsyre. I noen tilfeller hjelpe naturlig sitronsaft. Hvis ikke, hell flekk normal sitronsyre.
  Ved hjelp av en rekke verktøy for å fjerne gress eller bær flekker, spesielt kjemiske, med tillegg av ammoniumklorid, prøver alltid, de vil opptre på stoffet. Dryppe på innsiden ut først, og se om det ikke mister farge stoff. Negasjon oppfattet pulver for hånd.  
 Hver mann skal ha kompetanse til å hjelpe ham med å løse diverse små hverdagsproblemer: hang Regiment Do kontakten og slå, erstatte eller reparere ventilen og rense sluket. Det var spørsmålet vi ønsker å bo i mer detalj i dag.
 Noen kan få tett avløp svært sjeldne, og noen på det motsatte, veldig ofte. I alle fall, rense avløp hvis hun sammenkrøpet, vil ikke gjøre store problemer. Hvordan å rense avløp selv - fortelle på.
Hvordan du rengjør avløp i leiligheten uten å kalle VVS
 Hvordan å rense avløp hjemme
 Hvordan å rense avløp på badet
 Hvis du blir syk gå i vannbad eller synke, og du vet ikke hva rene avløpsrør, prøv den gamle og enkel måte: koke vann i en kasserolle og forsiktig (ikke brenner deg et par), hell det i avløpet. Hvis forurensning er ikke så vanskelig, det skal hjelpe.
 Typisk er plommer vasker og badekar forurensning på grunn av opphopning av langt hår. Hvis den første ikke virker, deretter håndtere problemet vil lufte ventiler. Å rense avløp helle litt vann til å renne, deretter plassere luftventilene, slik at han lukket dreneringshull. Deretter åpent vann til nivået av skjulte gummiluftventiler. Deretter forsiktig vippe pennen og ta litt luft ventiler rykk, noe som gjør dette arbeidet. Når du har gjort det siste puffet - plukke opp luftventiler og la vannet renne ned over alt. Selv om forurensning har beveget seg bort, da denne prosedyren er anbefalt å gjenta 2-3 ganger.
 En annen måte å rense avløp - ved hjelp av et spesialverktøy som eliminerer tilstopping et avløpsrør.
Hvordan du rengjør avløp i leiligheten uten å kalle VVS
 Hvilket betyr rene avløp
 I dag er det mange verktøy som bidrar til å eliminere forurensning i avløpsrør. Den mest effektive måten for de fleste kundene vurdering, er et middel Tiret. Tiret raskt eliminere eventuelle clogging kloakkrør, kjøkken, bad, toalett og et stigerør.
 Hvordan du rengjør avløp på kjøkkenet
 Jo bedre ren sluket på kjøkkenet? Selvfølgelig, den enkleste måten - er rengjøring med varmt vann, men denne metoden er lite sannsynlig å hjelpe, men straks hersket det er ikke nødvendig. Deretter bruker de samme metodene som ble nevnt ovenfor: rengjøring med luftventiler og med en spesiell eliminerer tilstopping kostnader.
 Andre metoder for kloakkanlegg rensing
 Mer kompleks rengjøring av kloakkrør - med en børste. Å rense avløpet med pensel, må du demontere fellen eller fjerne den perforerte dreneringsrør kommer fra vasken med avløpsrøret. Deretter setter røret Rope pensel så lenge han hvilte på ingen tilstopping eller ikke gå ned til enden. Bla deretter håndtaket Rope rør raskt i starten, deretter sakte, dvs vekslende bevegelse.
Hvordan du rengjør avløp i leiligheten uten å kalle VVS
 Hvordan å rense avløp frosset
 Hvis du har frosset jord pipe, deretter rense det ville være nesten umulig i dette tilfellet er det nødvendig å varme opp pipa. Dette kan være en belastning tut varmt vann (kokende vann) og dermed dannet et tynt lag med is skulle smelte, og deretter begynne å raskt tømme vann å presse biter av is.
 En annen måte å rense avløp, hvis frosset, varmer det. Denne fremgangsmåte kan bare brukes til metall avløpsrør, såsom jern. Forvarm avløpsrør, kan du bruke blåselampe. Varigheten av oppvarmningen vil avhenge av hvor dypt graden av frysing.  
Яндекс.Метрика