Hvordan komme til klosteret?
 Beslutningen om å forlate klosteret i livene til mange mennesker aldri så vises. Spesielt "synd" disse unge jentene som tror at livet slutter etter avgang av en kjær. Men for å komme til klosteret er egentlig ikke så enkelt. Ønsker å unngå verdslige problemer og finne trøst i klosteret må bevise seg selv og andre munker at denne beslutningen ikke spontant forlate klosteret fordi etter et verdslig liv vil være vanskelig. Derfor opphøyde mennesker som kommer til klosteret, munkene anbefaler først veie alt og starte en vanskelig bane i klosterlivet av ordinært arbeid til fordel for klosteret. Dette arbeidet er ikke betalt i penger, men hun gjør det klart om en person er klar til klosterlivet.
Men det er bare i gamle dager i klosteret fengslet uten begjær, kutte av alle hans veier i verden. Nå for påmelding som en munk skal ha et sterkt ønske og tålmodighet.
 Trinn en: regelmessig deltakelse i gudstjenester
Så du har besluttet å dø i sekulære kloster. Men hvordan gjør du med et besøk til kirken tjenester, skriftemål og nattverd? Hvis du går til kirken fra tid til annen for å tenne et lys eller bestille en tjeneste, start tilståelse og nattverd. Finn din åndelige mentor fra blant prestene. Fortell ham om hans ønske om å få til klosteret. Hvis du er for lat til å våkne opp tidlig om morgenen for å forsvare tjenesten i kirken, hvis du ikke er klar for en oppriktig bekjennelse, tenker på det! Etter klosteret har et par timer om dagen for å gi service, stigende til fem om morgenen.
Hvis du er skjerpende problemet med verdslig liv, gå til valfarter til klostre. Kanskje er det du gir opp problemene og finne fred uten å gå til klosteret til alle tider.
 Trinn to: trudnik
I store klostre har sine steder på nettet hvor du kan lære historien til klosteret og klosterbevegelsen, skrive et brev til klosteret vykazavshy ønske om å komme tilbake som trudnyka. Alle klostre trenger troende er villige til å jobbe uselvisk. Du kan komme til selve klosteret, uten advarsel på forhånd. I enkel mat og vandrerhjemmet kan du stole på. Så kommer til klosteret og ledelsen er enige om en jobb.
Trudnik - en mann som blir nødt til å jobbe mye. Hvis du ønsker å komme til klosteret hakk, gjør deg klar for hva som vil fungere og støvete og skitne. Vi vil ha et kloster gård og omsorg for dyr, og luke i hagen og rene rom. Hvis du verdslige liv okkupert en høy posisjon, og arbeidet var stort sett psykisk, i klosteret må jobbe fysisk. Her ditt regalier og diplomer i testen ikke gå.
 Trinn tre: nybegynner
Mens du var i klosteret som trudnyka ikke redd for fysisk arbeid og glade for å delta på tjenester? Vel, kan du tenke på neste trinn nybegynner.
Hvordan komme til klosteret nybegynner? Skriv et kloster brorskap spesiell forespørsel om opptak. Hvis du har funnet deg selv tålmodig og arbeidsom mann, vil Abbot møte deg. Du får Pidryasnyks, deretter i måneder eller år vil passere prøvetid, bevise sin vilje til å gi avkall på verden, vier seg til Gud. Forresten, nybegynneren kan når som helst trekke seg fra klosteret hvis innser som ikke er beregnet for en så viktig tjeneste.
 Trinn fire: Monk
Nybegynnere, som eier en munk bør vite at han blir nødt til å ta alvorlig løfte. Da han bestemte seg for å gå i kloster og bli munk, bør han forstå at en munk - en mann som gav avkall på alle jordiske gods. Munkene selv gitt et annet navn.
Hva gjorde nekte folk som gir løfte? I ortodokse klostre er fire asketiske løfter:
 1.  Lydighet. I munk ikke lenger sine egne, er det helt ansvarlig skriftefar. Glem om deres ønsker og tanker om stolthet og tyranni!
   Sølibat (for kvinner - jomfrudom). Munkene kan ikke være seksuelt aktiv, starte en familie og barn. Dette betyr ikke at klosteret kan bare gå barnløs og holdt kyskhet. Ofte kloster enker og enkemenn kommer hvem barn har vokst opp.
   Nestyazhanye. Munk kan ikke ha eiendom, det er ansett som den stakkars mannen.
   Konstant bønn. Selv utfører rutinearbeid, bør munken be i sine tanker.
   Til klosteret ikke kan?
  Mange skriftefar på spørsmålet: «Kan jeg gå til et kloster? "Tilsvare" til klosteret ikke ta folk og Kristus. " Men hvis en person har et verdslig liv var visse forpliktelser til familien, klosteret må først bli bedt om å utføre dem, og deretter la den verdslige livet i kloster. Så, hvis eldre foreldre, som bør ta vare på, må du være i verden og ta vare på dem. Ikke ta et kloster og gifte kvinner med små barn. Selvfølgelig finnes det situasjoner der familien dannet svært dårlig forhold til sin mann og barn, men noen skriftefar vil forklare hva du trenger for å bygge fred i familien og ikke skilles, eller sende sine barn til mannens hjem, for å bli nonne.
  En person som lider av alvorlig sykdom, og er ute av stand til å opprettholde seg selv, ble det enighet om at klosteret har ingen permanente helsetjenester. Vi må be om at Gud gjorde det mulig å komme seg.  
Hvordan rykke stubben?
 Problemet med forvisning stumper gamle ansikter alle lykkelige eiere av hytter og hus med hager. Trærne er syk og aldring så vel som folk, så det er et behov for å jevne mellomrom slette gamle trær og plante nye. Dessuten kan fjerne trær trenger når de kommer inn i byggesonen og hindre bygging. Dette trærne på stedet er fjernet stubber som er sikker på at du vil fjerne, slik at de ikke okkupere et nyttig sted, men gjør det så lett å fjerne som treet selv. Hvor gammel stubbe opprykket?
Vurdere de grunnleggende metoder for forvisning stubber.
 1.  Anvendelsen av nitrat. Vыkorchevkoy denne måten, selvfølgelig ikke. Men det tillater effektivt ødelegge stubben og er som følger. Høst treet er kuttet nær bakken. I det sistnevnte stump bore ett eller flere hull, avhengig av størrelsen på stubben dybde på 20-30 cm og en diameter på noen få centimeter. Hullene fylt og nitrat utlekking lukking film av nedbør. Etter stubbe lekkasje nitrat, det helte bensin og satt fyr på. Nitrat impregnert trevirke brenner selv i dype jordlag.
  Denne metoden kan ikke benyttes på torvjord der det er fare for underjordisk ulming torv.
   Bruken av salt. Metoden er litt som den forrige, fordi de stubber som boret hull. Bare i stedet for fylling av nitratsaltet. Tre impregnert med salt og hurtig ødelagt. Full konvertering stubbe i støv kan skje i et år. Slik at en del salt i jorden, er denne metoden ikke egnet i tilfeller hvor på stedet stubben planlagte nye landings trær og planter.
   Tradisjonell stubbe fjerning grave. Metoden er arbeidskrevende, krever ekstraordinære kondisjon og utholdenhet av de som bestemte seg for å ta saken. Den åpenbare fordel er hurtigere løsning av problemet ved å fjerne stubben.
  Små stubber med en stammediameter på basen til 20 cm lett kan grave opp noen timer, gjennomsnittlig diameter på 30-50 cm, vil en person tilbringe en arbeidsdag, og alt som er over to meter kan vыkorchevыvatsya noen dager.
  Den totale forvisning stubber utgraving teknologi som følger:
  hvis opprinnelig planlagt å levere vykorchuvannya stubbe, er lengden av fatet best overlatt til 1-15 meter for å fjerne det når det var lettere å løsne fjerne usynlige røtter;
  stampe obkapыvaetsya Loop skjæring og pererubыvanyem alle mulige røtter;
  etter alle de viktigste lateral røtter rundt vil bli eliminert, undergraver du stubben til sentrum, komme til vertikale røtter;
  når stubben er fri til å gå, holder en eller to mindre røtter, kan du prøve å avbryte stubbe risting fra side til side.
  Hvordan rykke stubben?
   For å lette jobben med forvisning kan vite strukturelle trekk ved de ulike rotsystemet av trær. For eksempel har kirsebær bare noen få kraftige siderøtter rundt treet. Plomme nær lateral røtter kan også ha en taproot. Hasselnøtter er en fan av rotsystemet består av mange små-sized røtter.
  Utlutning jord. På lett jord kan bruke følgende original måte å rykke stubber. Bortsett fra stubbe til å grave ganske dypt hull. I jord rundt stammen for å sende en strøm av vann fra en slange som vil erodere jord, utsette rotsystemet. Etter dette bare vil kutte i to rotsystem og få stubben.
   Mekanisert fjerning. Hvis du kan stikke innom nettstedet gravemaskin eller crawler traktor, deretter bruke dem til å fjerne stubben vil være mye enklere.
  I selskaper, til spesialisering i verk for vedlikehold av parker og hager fjerne stubber brukte selvgående enheter for sliping stubber. De gir rask sliping stubber i mulch (små chips) roterer med høy hastighet skivekuttere med. Disse innstillingene gjør gående slipe stubber noen diameter i alle miljøer takket være sin kompakte design.
  Dersom selskapet tilbyr følgende tjenester, kan du ta en selvgående installasjon i rullende å fjerne stubber på nettstedet.
  Etter å ha beseiret stubben reiser spørsmålet om sin disposisjon, som vanligvis kaste det i en søppelfylling. Men det haster å kaste stubber er ikke nødvendig. Dersom det er ønskelig, og dele noen fantasier er fantastiske dekorative elementer skapt for nettstedene.  
Hvordan å lage mat korn grits?
 Til tross for aktiv markedsføring av Queen felt på 60-tallet av forrige århundre, mais liksom aldri tok den ledende posisjon i kostholdet til det russiske folk. Rugbrød, hirse grøt - enkel mat som er spist med relish generasjoner slavere, men cook cornmeal, har vi ikke brukt. Mais vi ofte forbinder med en venn av Dыnynыm favoritt "Velkommen, eller Nei uautorisert adgang er forbudt", og noen ganger - ikke den mest nyttige av salat på mangfold av farger og smak kjenner ingen lik. Og støvete emballasje med lyse gule bønner i hyllene uten å tiltrekke kjøpere lave kostnader, ingen farge.
En forgjeves. Maiskorn inneholder 75% karbohydrater, som er lett absorberes av kroppen. Mais er rik på vitaminer B1, B2 og E, PP, sporstoffer jern og silisium. Provitamin A - Betakaroten - farge for vakker solrik gress. Vist seg å være hemmende effekt på korn fermentering i tarmen. Separat, kan du legge vekt på evne til frokostblanding fjerne giftstoffer og radionuklider. På grunn av sin lave allergenisitet mais grøt brukes i barnemat.
Moldovere forlate Hominy og polenta italienere. Vi venter på mais grøt, tilpasset den harde russiske virkeligheten.
 Mais grøt med vann
Å koke cornmeal i vannet, vil du trenger:
Maiskorn - Del 1 kopp;
Vann - 4 kopper;
salt - 1 ts;
smør.
Korn grits har en svært hyggelig kvalitet - evnen til å enten brent pan for en liten stund. Det er relaterte funksjoner i utarbeidelsen av mais grøt. Det kan ikke stå på komfyren uten tilsyn, selv for et par minutter. Bedre å velge retter med nonstick og tykk bunn og rør forsiktig sydende skjønnhet hver 1-2 minutter.
Prosessen med matlaging er enkel - vasket bygg fylle med vann og kok opp, og deretter ta en spennende ting - periodisk røring havremel. Ikke forvent mirakler som Teflon eller annet belegg - maiskorn, igjen uten tilsyn, pryhoryt selv de dyreste rettene.
Under utarbeidelsen av korn økte i størrelse i tre eller fire ganger. Steketiden avhenger av størrelsen av kornene. De mindre korn grits, grøt kokt raskere i gjennomsnitt tar det 30 minutter til en time. Huske et kjent ordtak som ødelegge grøt med olje kan ikke settes i den ferdige retten smør, rør, dekk tett og la "gå" 10-15 minutter.
 Mais grøt med melk
For å forberede trenger du:
Maiskorn - Del 1 kopp;
vann - 2 kopper;
Melk - 2 kopper;
salt - 1 ts;
smør;
sukker - 3-4 spiseskjeer.
Å koke mais frokostblanding med melk, bør det vaskes og hell vann å starte. Kok opp og rør forventer en betydelig økning i volumet, og deretter helle kokt melk. Intensivt blande, tilsett sukker, og glemmer andre viktige saker dovaryvaem til kokt grøt. På slutten av stekesmør satt som ditt hjerte ønsker.
Serveres med mais grøt kan jam, sirup og selv iskrem.
Kalori ferdig produkt ca 100 kalorier per 100g, så denne retten kan spises uten frykt for deres form.  
Яндекс.Метрика