Hvordan lage noni juice?
 Saften av tropisk frukt Morinda mange årtusener anses ikke bare healing, men selv vozrozhdayuschym til liv. Sammensetning noni helt unikt: havet av vitaminer og mineraler, essensielle aminosyrer og bioaktive stoffer som virker på cellenivå. Dette er på grunn av de helbredende egenskaper og Moryndy. Men blant alle disse fordeler, er det bare negative - er dets pris. Hvis for moro ta noni juice er for dyrt, for behandling og forebygging - det er det! Som de sier, ikke spare på helse.
 Nyttige egenskaper av noni juice
Noni - det er absolutt ikke et universalmiddel, men juice hjelper i å opprettholde deres helse:
juice fjerner frie radikaler;
akselererer metabolismen;
normaliserer blodtrykk;
stanser utviklingen av kreft på et tidlig stadium;
fjerner giftstoffer etter kjemoterapi;
øker mental kapasitet;
øker kroppens forsvar;
hjelper kroppen takle inflammatoriske sykdommer;
bekjempe bakterier og sopp;
øker effektiviteten;
fjerner fra depresjon;
normaliserer søvn.
Dette er bare en liten del av de helbredende egenskapene til juice, som bruker selv som et forebyggende tiltak forbedrer den generelle helse.
 Noni juice: bruk
Saften av tropisk frukt Morinda kan brukes til medisinske formål, samt forebygging:
 1.  Behandling. For terapeutiske formål bør ta noni juice i seks måneder. Behandlingsperioden som begynner med testdose: 1 ts to ganger daglig. Fra den andre måneden dose for hver metode øker: den første mottak av dagen er det 60 ml, den andre metoden - 30 ml. For barn daglig dose - 30 ml to ganger om dagen.
   Forebygging. I et forebyggende tiltak for å opprettholde og utfallet etter behandling noni juice bør ta 1 ts morgen og kveld. Barn vil være bare en teskje før frokost.
  Eksperter anbefaler å ta noni juice to ganger om dagen, før frokost og før middag. Etter å ha mottatt juice anbefales ikke å spise 30 minutter. Dette er for å sikre at de aktive næringsstoffer og saften var intakt gjennom magen og begynte sine handlinger.
  Under mottakelsen juice å drikke nok vann hver dag, 15-2 liter. Noni utslipp av farlige stoffer, og vannet vil bringe dem fra kroppen.
   Nyttige tips
  Å velkommen juice mer effektiv, må du følge visse regler:
  må ta noni juice etter å ha tatt på tom mage 100 gram av varmt vann;
  samtidig bruk av narkotika og saften er ikke anbefalt å ta bedre det siste halv time etter å ha drukket noni;
  Røyke og drikke alkohol kan være bare en halv time etter å ha tatt noni juice og 30 minutter før bruk;
  Noni kan legges til kaffe og te, og melk, men kan være en annen juice.
  Saften er bedre å drikke små slurker, holder noni i munnen i noen sekunder. Så ta noni juice behov for å zasvoyuvavsya men raskere og mer effektivt.
   Og litt mer om noni
  Med dette miraklet juice kan også gå ned i vekt:
  30 minutter før frokost bør drikke et glass varmt vann;
  deretter 30 ml juice;
  og et glass varmt vann 3-5 minutter etter at juice.
  Noni Juice kan også behandle skader og blåmerker, problemområder:
  suge gasbind bandasje i juice;
  feste den til ønsket område og la stå i noen timer;
  deretter ta en to-timers pause og gjenta.
  Hvis planene tar noni juice for medisinske formål eller kombinere det med andre rusmidler inntak, bør du først ta kontakt med en spesialist. Kontraindikasjoner mottar ingen juice, men kan ha en allergisk reaksjon. Hvis du har problemer med å puste, utslett eller handlet begynte hevelse i ansiktet, bør mottak av juice umiddelbart forlatt.  
Hvordan å lage mat kinesiske tre sopp?
 Asiatisk mat og deres individuelle komponenter vanligvis føre til våre landsmenn blandede følelser. Denne blandingen av følelser kan grovt beskrives som en kuriositet, overraskelse og frykt ostanavlyvaemoe. Eksotiske frukter og grønnsaker, klare nudler og salt sødme Blant disse delikatessene kinesiske sopp synes relativt grei produkt. Og ikke i begynnelsen, men etter prøvetaking. Faktisk kan spise innbyggerne i Midtens rike lurer selv bli involvert - men det er ingenting å frykte. Alle som har prøvd det, innrømmer at hennes smak, selv om bestemt, men hyggelig. En tre kinesiske sopp generelt kan brukes ikke bare i kinesisk, men også i ethvert annet kjøkkenutstyr. De passer perfekt i mange oppskrifter og noterer i de vanlige krydret retter. Kontroller at dette er enkelt: prøv å forberede sine tre kinesiske sopp.
 Mangfold, sammensetning og egenskaper til kinesiske svart sopp
 Øst - fungerer fint slik at så avstanden fra den vestlige tradisjonen mot solen gjør alt mer overraskende og noen ganger ganske puslespill over sine gåter. En skulle tro: hva du kan forvente overraskelser fra sopp, selv tre? Men fangsten er at den kinesiske matlaging kjenner flere varianter av svart sopp egnet for mat. Derfor, selv potsikavyvshys på en kinesisk restaurant rett du likte de ansatte, være forberedt på hva som vil ikke vite sikkert alle sine ingredienser. Å fjerne tvil har ytterligere utforske terminologi fordi kinesisk tre ringte flere varianter av sopp:
 1.  Tre shiitake sopp mer enn 1000 år er en del av kinesisk mat. Utad ser de mer ut som sopp, som vi pleide å se dem, med ben og shiitake caps. De bor trær, hvor de har lagt merke til i antikken, og deretter begynte å vokse spesielt østlige healere. Fruiting kroppen shiitake fersk malt mørk brun, og tørking videre mørkner til svart. Online kan du finne fersk og tørket shiitake, like nyttig og egnet for bruk i supper, salater, forretter og som en siderett. De tørkede tre sopp bør suge i rent vann for å returnere dem fuktig. Deretter sopp stuet, stekt eller grillet. I tørr shiitake brukes i medisin og i matlaging som krydder. De knuste sopp er et pulver med en behagelig aroma, smak gunstige ottenyayuschym andre produkter i fatet.
  Hvordan å lage mat kinesiske tre sopp?

   Wood sopp MuerEller aurykulyaryya uhovydnaya. Og hvis enda enklere - tre ører. Kineserne kaller disse soppene "svart tre øre", som er veldig tydelig beskriver utseendet. Muer vokser på trestammer som foranlediger en parasitt. Men for en mann det er svært nyttig, og det er kjent av de gamle kinesiske leger. En kulinarisk lett vedtatt sine kunnskaper, og siden svart sopp Muer er en del av mange orientalske retter. Healing og rik "svart sopp" er oppkalt etter ham, men tre ører er også brukt i salater, snacks og til og med gelé. For lagring og transport Muer tørket, noe som er grunnen til at det gjennomskinnelig og anbud kjøtt hardner betydelig redusert i volum. Det er i denne formen tre ører kan bli funnet på salg i noen del av verden. Før matlaging tørket Muer dynket i vann, og prosedyren returnerer til det opprinnelige størrelse og form uten å redusere sin smak og ernæringsmessig kvalitet.
   Og Muer, og shiitake sopp er svært populært i Sør-Øst Asia, hvor de kan lage mat og kulinariske herligheter, og daglig mat. Denne allsidigheten skyldes behagelig smak og aroma av disse og andre sopp, og etterspørsel - deres ernæringsmessige og medisinske egenskaper. Som alle andre sopper er lave i kalorier og blottet for fett, så - og kolesterol. Derfor kan kinesiske sopp og inngå i dietten til mennesker som lider av aterosklerose, lipidmetabolismen lidelser og overvekt. Mye av den ernæringsmessige verdien av sopp tre gitt proteiner, noe som gjør dem et verdifullt produkt for folk som ikke spiser kjøtt og / eller egg. Tørket masse mister komponent kjemisk sammensetning - tørkede kinesiske sopp samt fersk, inneholder B-vitaminer, askorbinsyre, jern, kalsium og fosfor innhold med det dobbelte av storfekjøtt.
   Hvordan å forberede og lage mat sopp kinesisk
   Kjøpe tre kinesiske sopp kan være langt borte fra sitt historiske hjemland, men ofte de går på salg tørket og pakket kompakt. Det vil ikke skade eller ernæringsmessige egenskaper eller smake svart sopp, hvis du vet hvordan du kan gjenopprette dem fra tørket tilstand. Utarbeidelse av kinesiske sopp å bruke dem er soaking i vann, og erfarne kokker praktisere ulike måter, avhengig av omstendighetene:
  Hvordan å lage mat kinesiske tre sopp?
  1.  Fjern de tørkede soppen ut av esken og fjerner plastomslaget. Plasser tørket sopp i en kjele eller dyp skål.
    Hell tre sopp rent drikkevann ved romtemperatur eller litt varmere. Mengden av vann bør være slik at soppen var fullstendig dekket med det, men fartøy har vært ledig. Det faktum at, etter å ha absorbert vannet, de øker i volum med 6-8 ganger, så vurdere det på forhånd.
    To timer senere, drenere vannet og skyll soppen under rennende vann for å fjerne sand og annen mulig forurensning.
    Igjen, legg sopp i en dyp bolle og dekk med vann, denne gangen kaldt. Sett i kjøleskapet i 4 timer eller til neste morgen, etter som de vil avsløre den mest smak og kan tilberedes fra noen oppskrift.
    Så lang forberedelse - oppfinnelsen spesielt følsomme ganer. De fleste kinesere ikke bry så mye og bare helle kaldt vann, tørket sopp, drenert det i to timer, vaske sopp og begynne å lage mat. Du kan prøve begge metodene og sammenligne sine resultater. Det eneste du bør ikke gjøre - er å prøve å komme seg så raskt som mulig ved hjelp av varme sopp, og enda mer - kokende vann. Hvis du koker eller bare skåldet eller tørket shiitake Muer, i stedet for elastiske og hele sopp som de blir uappetittlig rot. Men hvis du følger temperaturer for soaking kinesiske sopp, de var vakker, mørk brun og veldig stort. Skjær bunnen av benene på det stedet hvor soppen ble festet til et tre. De fleste hatter og ben helt klar for videre behandling som en del av kursene: bena fastere og trevler, og bølget cap har myk tekstur. 
   1.  Tapas med kinesiske sopp. Ta 200-300 gram tre sopp, 1 løk, 2 fedd hvitløk, 100 ml vegetabilsk olje på dribtsi salt og rød pepper flak 1 ss eddik.
     Sopp skåret i små biter den samme. Bland salt og eddik og hell dette marinade sopp. Løk og hvitløk Skrell og hakk. Hell oljen i en liten gryte, varme og legg løk, hvitløk og pepper. Stek til, inntil blandingen er glatt. Deretter legger soppen i pannen med marinade, reduser varmen til minimum og kok med lokket på i 20 minutter. Flere ganger blande grønnsaker med saus under kampene. Den ferdige retten går veldig krydret og smakfull og brukes i små mengder som en saus for grønnsaker, ris eller kjøtt.
     Varm salat med kinesiske sopp. Ta ca 300 gram sopp, 1 boks hermetisk mais, 1 løk, 3 fedd hvitløk, 100 ml soyasaus, 2 ss vegetabilsk olje.
     Sopp skåret i små biter den samme. Ren og skjær løken i tynne halvringer. Varm olje i en panne, legg løk og sopp og stek i 7 minutter. Legg deretter til sopp og løk mais drenert, helle et glass vann, røre og la det småkoke så lenge all væsken har fordampet. I mellomtiden, skrell og knus hvitløk. Bland den med soyasaus og legge til innholdet i pannen. Kok opp og umiddelbart fjerne fra varme og tjene. Denne salaten kan gjøres mer sunn hvis du legger ristet i en tørr stekepanne kylling eller annet magert kjøtt.
     Kinesiske sopp med biff. Ta 500 gram tre sopp (rekonstitueres med 80 gram tørket), 1 kg storfekjøtt, 3 små løk, to hoder av hvitløk, 250 ml soyasaus, 250 gram ingefær, potetmel og frisk koriander, 20 ml sesamolje (kan erstatte andre plante), 1 ts sesamfrø.
     Sopp kuttet ikke for lite. Kjøtt skåret i tynne skiver og stek i en tørr eller lett smurt panne med høye støtfangere. Løk, til hvitløk og ingefær fjerne. Løk skive, hvitløk hoppe gjennom pressen, gni revet ingefær. Sett i en panne med grønnsaker kjøtt, hell sesamolje og soyasaus, tilsett en halv kopp vann og la det småkoke til de er møre i 15-20 minutter. I mellomtiden, oppløse stivelsen i et glass vann og stakk koriander. 2 minutter til kokte helle innholdet i kjelen stivelse. Den ferdige retten før servering, dryss med urter og sesamfrø.
     Hver av disse har en bestemt retter rik smak og skarphet iboende i asiatisk mat. Prøv å kombinere dem med nøytral smak mat for å opprettholde balanse. For eksempel, kokte poteter, kokt ris eller grønnsaker bakt på grillen. Men kinesiske tre sopp absorbere og forbedre andre komponenter, men ikke har sin egen lyse smak, noe som er grunnen til at de kan legges til nesten alle oppskrifter. Pure black sopp ligne sjømat enn skogsopp, men med sauser og krydder sine smaksendringer. Og ingen vil hindre deg koker kinesiske sopp "i vår mening", det vil si med rømme og løk, kok med dem eller soppsuppe. Hvis du zamochyly tørket kinesisk sopp, men ikke brukt i sin helhet, la dem i vann, og et kjøleskap er uten forbli problemer for 3 dager. Brønn, i tørket form, de kan lagres i lang tid. Derfor bør du være nyttig for dem. Da har du til enhver tid kan lage kinesiske tre sopp og glede husholdning og / eller uvanlige gjester, velsmakende og sunn rett.  
Яндекс.Метрика