Som vidipraty hvite joggesko?
 Ball av Prostokvashino dårlig bevandret i mote, som han mente at vinter joggesko vi selv studenter ikke gå. Bare i joggesko, og de går - vinter og sommer, og hele året. Ikke bare studenter, men også alle som følger motetrender, uavhengig av alder og kjønn. Spesielt relevant i nyere tid blitt hvite joggesko. De var overraskende allsidig og lett å passe nesten ethvert bilde, med shorts, selv med et skjørt, for ikke å nevne den allestedsnærværende jeans. De fleste oppfinnsomme stylister klart å kombinere hvite joggesko med kjoler og livkjoler. Men ingen mod har rømt det generelle problemet: de hvite joggesko, som alle selvfølgelig bli skitten raskt. Vidipraty hvite sko, selvfølgelig vanskeligere enn mørk og ikke flekker. Videre fasjonable sko og streber etter å miste sin blendende hvithet og bli grå, gul, brun, men ikke hvit. Du holde dem intakt, eller i det minste vidipraty hvite sko, slik at de igjen var lyse og hvite? Hvordan vaske skoene? Har hvite sko rengjøring og forberedelser for vasking
 Gym - det er sport sko, selv om ikke den mest holdbare. I motsetning til sko, klassiske sko laget av tekstilmateriale og har en enkel gummisåle. Av og store, bomull, Kanvas, denim og andre tett vev overflaten vaskes skoen helt mekanisk. Imidlertid er de fleste produsenter sterkt anbefalt å vaske skoene i maskinen. Hvorfor? Og siden selv de kvalitative produkter kan ikke tåle intens vasking og spinning-modus, og skosåler vidkleyitsya på toppen. Fordi hjemme sko, spesielt mote og dyre, produsenter tendens til å tro et ord ikke å risikere å ikke vaske hvite Converse joggesko og andre merkede sko i vaskemaskinen. Hvordan kan det ha seg? Vi må rydde hvite joggesko hånd.
 Bleach sko ikke så vanskelig når du tenker på alle sine funksjoner. Spesielt forskjellen mellom nyanser av sålen og vev overflaten, og ta hensyn til lissene. I noen tilfeller, hvis skitne hvite joggesko mye land eller andre dårlig vыmыvayuschymysya stoffer blonder lett erstattes med nye enn vidipraty. Heldigvis står for hvite blonder sko er ikke dyrt og solgt til enhver skobutikk. Men hvis du bestemmer deg for å holde hvite sko sine "innfødte" blonder, sørg rasshnuruyte og fjerne dem før du vasker skoene. Suge lissene i en vask med varmt såpevann med blekemiddel, har de ikke vondt, selv om du lar dem i noen timer. A hvite joggesko uten lisser for otstyrayutsya bedre fordi det åpner det meste av sin overflate. Hvis vaskemaskinen har et skånsomt vaskemodus uten spinn, kan du ta en sjanse og vasket hvite joggesko i det.
 Enda bedre, har bilprodusenten gitt spesiell behandling for vask joggesko. Men i dette tilfellet, bør du ta vare på seg selv har en vaskemaskin. Spesielt sjekke tilstanden på skosålen nøye. Mest branded sko den har et intrikat mønster, som består av mange spor. Mens du går nedover gaten mellom dem slaktet småstein og annet rusk. Når injisert i trommelen, kan disse tilsynelatende usynlige sterkt skade stiralka. Så før du vasker hvite joggesko, fjerne alle steinene og rengjør sålene stiv børste. Bare da kan vaske joggesko i maskinen noe pulver, fortrinnsvis med en whitening effekt. Du kan også slå på foreløpige soaking, så selv ved lav intensitet modus vaske skoen vil være mer effektivt. Men hvis vaskemaskinen ikke kan ta hensyn til alle nyansene i vaske sko, eller du er redd for å ødelegge sålen og / eller dekorative elementer sko under vask, har vasket hvite joggesko hånd. 
 Hvordan du rengjør hvite sko for hånd hjemme
 Vidipraty hvite joggesko huset kan være, skjønt, avhengig av innholdet av forurensning må jobbe hardt. For eksempel, hvis skoene rene for smuss raskt etter regn, vil prosessen være relativt enkelt, men fra den mørke skilsmisse vil være over. Utdatert skitt - er en annen sak! Vidipraty hvite sko gule flekker fra hardt og noen ganger til tross for all innsats, kan gul fortsatt noen ganger sett. Konklusjonen vasket hvite joggesko trenger så raskt som mulig, uten å vente v'yistsya skitt dypt i vevet og / eller bli gul gummi yttersåle. Å dra ut, husker de beste og mest effektive måter å rense skoen:
 1.  Manuell Du kan raskt og enkelt vidipraty hvite joggesko uten store og mørke flekker. Til denne løsningen i et fat med varmt vann en håndfull (nøyaktig antall er avhengig av mengden av vann som er angitt på emballasjen og vaskemiddel) vaskemiddel med blekemiddel eller virkningen av konvensjonelle pulver ved tilsetning av blekemiddel. Når du velger nøye lese blekemiddel sammensetning og bruke bare de såkalte "oksygen" betyr som ikke inneholder klor. Hvite sko med klistremerker, programmer og andre dekorative elementer bedre vaske vanlig pudder, og designet for barneklær. Dette vil erstatte pulver og baby såpe, knust på kjøkkenet rivjern.
   Før du dyppe sko i såpevann, fjerne sålene dem at de bedre de vidipralysya. Sug sko med innleggssåler minst en halv time. Hvis du føler dette er ikke nok til å fortsette å suge to timer. Men lenger holde sko i vannet gir ikke mening, det kan skade skoen. Etter bløtlegging skyll med rent vann under springen, med fokus på det området av sålen, hælen og rundt lisser. Ikke vær lat grundig med såpe vypoliskuvaty stoff som etter tørking hvitt stoff ikke dukket gule flekker og flekker. Tørre sko utendørs som alle andre klær. Bruk klyper eller sette sko på balkongen for å tørke helt.
   Klare hvite sneakers fra flekker uten soaking er også mulig. Du trenger klar Bleach Whitening eller blandingen, utarbeidet uavhengig av spiseskjeer av eddik og samme mengde brus. Bord eller gulv zastelit flere lag avispapir og forberede bomullsballer (de kan erstattes med små stykker av skum eller tannbørste). Ta på gummihansker. Dypp en bomullspinne eller tannbørste i blekemiddel og masse hud til forurenset grunn på stoffet. La stå i noen minutter, og deretter gni intensivt samme pensel. Sørg for å rengjøre stoffet langs krysset av sålen, selv om det ikke er synlig forurensning. Ellers etter rengjøring dette området kan være mørkere enn bleket området.
   Når flekker fjernes, ta de nye bomullspinner og bruke dem til å vaske bleike rent vann. Å fjerne helt blekemiddel, skylles i rennende vann sko, hansker. Det endelige resultatet vil bli synlig først etter skoene tørke. Ikke prøv å fremskynde prosessen ved å bruke en hårføner eller oppvarming for å ikke pozhovtila hvitt stoff. Plasser våt, forsiktig klem sko på balkongen eller i vinduskarmen eller henge på en klessnor. Hvis etter tørking noen flekker er synlige, gjenta hele prosedyren, ved hjelp av en mer konsentrert blekemiddel.
   Bleach sko som ikke har noen distinkte flekker, men den opprinnelige forsvant undertøy er mulig uten vask. For å gjøre dette hjemme ved hjelp av tannkrem. Det er ikke nødvendig å bruke kostbart produkt med whitening effekt - alle tannkremer like godt rengjort stoff. Hva som ikke skal gjøre - er å bruke et lim av lyse farger og / eller inneholder inneslutninger. Det beste alternativet ville være fortynnet med litt vann tannpasta, hvis du kan finne den i butikkene i dag. Hender beskytte gummihansker, og i stedet bruke en tannbørste skum svamp for oppvasken. Din oppgave - å sette tannkrem eller pulver på gulnede sko som mulig jevnt over overflaten av stoffet.
   Trendy hvite sko ofte slitt på bare føtter, slik at de blir gule i stedet for utenfor som inne. Tenk på dette når du bleke sko, ellers din innsats kan være forgjeves. Påfør tannkrem på stoffet og innsiden også. Deretter la de behandlede sko i en halv time, skyll ikke, og nøye tørke restene av tannkrem ren fuktig svamp skum. Forresten, i stedet for tannkrem kan du bruke spesielle skum til å rengjøre skoene, men prisen på dette produktet er høyere på samme effektivitet. Hvis du ønsker å forsterke effekten, legge til et tannpleie noen dråper sitronsaft, og deretter holde rene hvite sko i solen: ultrafiolette gi dem ekstra bleking.
   De sterkeste middel for å vaske hvite sko er forberedt hjemme med improviserte ingredienser. Bruk den bare når andre tiltak ikke har hjulpet. I keramisk (ikke metall og ikke plast) container i like proporsjoner blande hydrogen peroxide, eddik og frisk sitronsaft. Sette en spiseskje av denne flytende vaskemiddel og bland til en jevn røre. Den ferdige blanding skal ha en konsistens som tykk fløte. Bruker en gammel tannbørste eller noen syntetiske svamp hender i vernehansker gjelder dette whitening tannkrem flekker på og rundt dem. Ikke hold for lenge med å bleket stoff farge skilte seg ikke fra de viktigste overflaten av skoen. Etter 5-7 minutter, betyr fjerne en vev og skyll grundig i rent vann sko under springen.
   Hvor nøyaktig trenger ikke å vaske hvite joggesko - brukes til rengjøring av bensin, parafin og andre oljeaktig væske. I stedet for den forventede bleking kan de la på et stoff overflaten mer synlig og er uutslettelig flekken. Så, hvis noen grunn ingen av de ovennevnte fasilitetene som tilbys ikke passer deg bedre gi hvite sko i et profesjonelt renseri. Selv om, av og store, er forskjellen i dette tilfellet bare prisen og i ro. Fordi folk rettsmidler for hjem rensing av fottøy laget av stoff på ingen måte dårligere enn industriell effektivitet. Så gjerne vaske og bleke hvite joggesko med hendene slik at de ikke mister sin opprinnelige utseende og ser stilig og lyse.  
Hvordan å hjelpe folk komme seg ut av depresjon?
 Depresjon - en tilstand som kan ta tak i hver enkelt av oss. Hvis din kjære eller slektning var en fange av denne sykdommen, bør du umiddelbart gi ham all mulig hjelp og støtte. I denne situasjonen er det nødvendig å holde balansen, at de ikke går negativt humør og depresjon. Vi vil fortelle deg hvordan du kan hjelpe folk komme seg ut av depresjon, og samtidig opprettholde din fred i sinnet. Oppdager et problem
 Hvis din venn har nylig vært kjernen i selskapet, og nå driver skyen og alle dine spørsmål blir besvart kort: "Ja" eller "Nei" kanskje han var deprimert. Hvis du ønsker å hjelpe deg kjære mann, selv uten å gå til en spesialist, kan du forstå de grunnleggende funksjonene i dysterheten:
 Apati. Mannen likegyldig til alle arrangementene som finner sted i hans liv. Han melankoli minnes gamle dager, holdt arrangementer med ham. Fremtiden ser ut til ham vag prospektet ikke forårsaker noen inspirasjon eller en forutanelse av noe nytt og ukjent.
 Ensomhet. Hvis en kjær foretrekker å feste med venner sølibat hjemme, mens de ikke var savnet enhver festlig arrangement, bør du ta hensyn til det. Denne situasjonen kan ikke vare en dag eller en uke.
 Endringen i karakter. Vennlig joker, uten vitsene og vitser ikke kommer overens ingen fest, sitter sammenkrøpet i et hjørne, og noe brumm under hans pust. Hvis du vet at din venn var helt annen person, er det en alvorlig grunn til å tro!
Hvordan å hjelpe folk komme seg ut av depresjon?

 Likegyldighet. Hvis en kjær har sluttet å følge i utseende, og ikke engang huske sist gang jeg tok et bad og gikk til dusjen - et sikkert tegn på depresjon.
 Fortvilelse. Hvis din kjære er stadig deprimert mesteparten av tiden sover eller bare ligge i sengen, uten å vite hva han kunne gjøre i livet - betale sin oppførsel nøye!
 Mindre notater. Du kan ikke huske den tiden da din kjære smilte eller sa noe positivt.
 Snakk til meg, min venn! Drøfte problemer sammen!
 Hvis du sa de fleste av de tegn på depresjon i deres nære og kjære person begynner å handle. For å starte, kan du prøve å snakke med hverandre. Kanskje han holdt noen hendelser i livet, hvem du kjenner.
 Ikke være for påståelig eller aggressiv i møte andre. Forstå at personen er svært sårbar. Ikke gjengen opp på en med ordene: «Du har en depresjon? Hva har skjedd? ". Prøv å få folk til det faktum at han fortalte deg om sin depresjon: "Du har nylig veldig trist. Tror du det kan føre til at dårlig humør? »
 Når din venn har innrømmet at hans depresjon og spurte deg om hjelp, begynne å handle. Tenk sammen hva som kan forårsake denne tilstanden. Det er nødvendig å identifisere årsaken til depresjon, så det kommer ikke tilbake igjen. Husk at depresjon - dette er alvorlig, og hvis situasjonen har gått for langt, og den andre ikke håndtere det alene, er det nødvendig å tiltrekke spesialist.
 Vi kaller på hjelp fra en spesialist
 En kompetent spesialist vil hjelpe vennen din komme ut av doldrums, ved hjelp av utprøvde metoder. I så fall ber situasjon, kan legen forskrive en annen kurs tar antidepressiva eller andre medisiner for å behandle. Hvis du kan, er det bedre å lage ett selskap å gå til legen. Dette vil hjelpe din kjære føler deg komfortabel og trygg.
 Involver venner
Hvordan å hjelpe folk komme seg ut av depresjon?
 Kanskje du er ikke den eneste som ønsker å hjelpe vennen din komme ut av doldrums. Du kan be om hjelp fra familie eller nære slektninger. Diskuter med familie og venner, samt hva du kan hjelpe en pasient. Men i denne situasjonen bør være ekstremt forsiktig og korrekt. Dessverre, kan folk på forskjellige måter absorbere nyhetene doldrums din venn. Risikerer du møter en vegg av misforståelse, likegyldighet og fordømmelse. Mange folk ikke forstår og ser ikke situasjonen helt, så velg allierte dem som du virkelig kan stole på.
 Oppmuntre til å gjøre det mer i stand til å komme seg ut av doldrums, er det mulig, ved hjelp av følelsesmessig og fysisk støtte.
 Emosjonell støtte når du forlater depresjon
 Emosjonell støtte under depresjonen - det beste du kan gjøre for en kjær. I dette tilfellet, må du følge disse reglene for oppførsel:
 1.  Å være alltid i kontakt. Elsket man må være 100% sikker på at den kan kommunisere med deg når som helst på dagen eller natten, hvis han trenger din hjelp og støtte. Hvis du er på jobb, send en e-post eller SMS-melding med hyggelige ord, spør både din kjære var dagen din, hva skjedde med ny og interessant. Ønsker ikke å påtvinge sin kommunikasjon med hverandre og møtes hver dag for å ikke "overdrive".
   Ta en lytt. En person som lider av depresjon, er det viktig å føle forstått. Du trenger ikke bare må lære å lytte nøye, men også forstå når en nær venn forteller deg om hans mentale dødskamp.
   Unødvendig å si en ting: "Hva er du rozkys, zbadorys! "" Det er alt tull, du gjør dette opp! ". På denne måten vil du ha en stasjon i din venns depresjon. Forsøk å være mer oppmerksomme på ordene. Spør din kjære, ikke ønsker å dele med dere mine erfaringer. Zavirte en, du alltid komme sammen i vanskelige tider, og husk å ta det ved første anledning.
   Husk at folk kan skjule fra deg sin sanne tilstand. Mange er flau når de begynner å spørre om depresjon, og foretrakk spørsmålet "Er du ok" svaret "Ja". Du er nødt til å jobbe hardt for å forstå hvorvidt din kjære føles godt.
   Dette er viktig! Vi bør ikke forvente at alle måter en mann ut av doldrums kronet 100 prosent suksess. Vær tålmodig. Hvis du føler at hver gang møte innvendinger veggen, ta et skritt tilbake. Tilbring kvelden med fordel lese en favoritt bok eller lytt til rolig musikk. Slappe av og henge krefter - de tar deg med på en bane for å ta din kjære med depresjon. Hvis din tilstedeværelse er veldig viktig en, du absolutt ta hensyn til det faktum at på neste møte med din kjære du oppriktig glede seg, men kanskje prøve å ikke vise det.

   Fysisk støtte ett ved utkjørselen av depresjon
   Innbyr til en god tid sammen. Husk, jo raskere du elsker å engasjere seg i sammen?
  Hvordan å hjelpe folk komme seg ut av depresjon?
  1.  Positive følelser vakte gode minner. Din venn har ikke forestille seg en helg uten en kopp varm kaffe i en koselig kafé i byen din? Gjenopprette denne tradisjonen. Hvis din kjære ikke har forlatt huset, invitere ham til å ta en spasertur gjennom byen med stopp i en av kafeene. Sollys heve en stemning, og gå i hyggelig selskap må vende oss bort fra sine onde tanker.
    Prøv ett mer ekstrakt for en spasertur. Har du en hund, og du når henne til å gå? Det er bare flott! Har en å erstatte deg i dette tilfellet. Det er viktig at hunden er godt behandlet din venn. Kommunisere med dyr, gå utendørs vil hjelpe din kjære til å glemme de dystre tanker, i hvert fall for en spasertur.
    Ny og ukjent som ønsket om en bedre fremtid. Gi din kjære en ny hobby. For eksempel, har du og din venn lenge drømt å gjøre arbeidet. Meld deg på kurs maleri. Besøke museer og interessante utstillinger, studere kunst album, gjør en hyggelig handel i butikker for kunstnere. Nye hobbyer distrahere din venn fra dystre tanker. Hvis du elsker musikk, invitere en venn til en konsert med favorittbandet. Gjør ditt beste for å lukke til deg i person ikke mer tid til depressive tanker.
    Pryrodoterapyya. Karriere endringen har alltid vært en fin måte å glemme problemer. Hvis du har sjansen, drar på en reise, i hvert fall for et par dager. Velg rolig hjørne, helst nær naturen, hvor du vil begge være i stand til å slappe av og ha et hjerte. "Pryrodoterapyya" er en utmerket behandling for depresjon.
    Hvis du ønsker å hjelpe en venn ut av depresjon, bør du få styrke og tålmodighet. Utholdenhet daglige arbeid og fullstendig engasjement for å hjelpe deg å trekke en av doldrums. Men i enhver situasjon, er det best å oppsøke en spesialist.  
Яндекс.Метрика