Ikke gi i gjeld
 Hvorfor kan ikke låne penger og hvordan å bevare et godt forhold til din familie og venner?

 Pengene var, er og vil alltid være det beste produktet. For et skikkelig produkt kan få en anstendig avgift. Hvis du klarte å selge og forbedre sin økonomiske situasjon, så din produktkvalitet og kan generere inntekter.

 Ved daggry av vitenskap "økonomi" folk si: "Jeg ga bort varene - vondt handel! »

 Mange av oss, ikke uten en følelse av anger, noen ganger vil du hjelpe slektninger eller venner som ber om penger i gjeld. Imidlertid kan konsekvensene av denne gode gjerning forårsake betydelig skade og ditt forhold til familie folk og ditt omdømme.


 Hvorfor ikke låne penger

 1. lånt - mistet venn.

 Dessverre, menneskeheten og uselviskhet slutten når det kommer til penger. Og det spiller ingen rolle hva det handler om slektninger eller venner. Finansielle forpliktelser blir automatisk overført til den mest tillit i kategorien debitor og kreditor. Det er neppe mulig at disse to folk respekterer hverandre og føle vennskap. Meningene til hver deltaker situasjon kan bokstavelig talt lese i deres øyne:

 Kreditor: "Og hva hindrer ham å betale minst interesse? Så mye tid har gått! »

 Debitor "Mange funnet! Ingenting kan vente! Angivelig, kan pengene ikke telle! »

 I dette tilfellet er den som låner viktig å huske at det låner andres penger, men vil returnere tjent sin egen er ikke alltid lett arbeid.

 Sammendrag:

 - Bare en klok mann som kjenner den sanne verdien av penger, kan ikke leve ved låneopptak.

 - Penger konto og virksomhet som, bevisst tilnærming.

 2. lånt - tapte penger.

 Livet er uforutsigbart, og noen problemer er i stand til å hindre at låntakeren å betale tilbake. Gjelde for slektninger av debitor - er latterlig, trenger de ikke å bry andre folks finansielle forpliktelser. Start Trial du forhindre moralske prinsipper, men det er ikke en fremmed.

 Sammendrag:

 - Penger er svært vanskelig å gjøre, men ingenting kan stoppe dem enkelt og tankeløst tape.

 3. lånt - brøt sine planer.

 Lånte beløpet - dette er ikke budsjettet. Disse midlene kan ikke bli brukt på fritid, opplæring, utvikle sin egen virksomhet før de returneres til skyldneren. Dessverre kan dette lykkelig øyeblikk aldri kommer. Hvorfor?

 Alle meninger låner tilbakebetaling redusert til en enkel, neradostnomu utlåner konklusjon: "Hvis han ga i gjeld, da dette beløpet det ikke er nødvendig. Så jeg kan ikke vente med å returnere pengene! »

 På denne tiden, utlåner håper på ærlighet bekjent sikker på at vil få pengene sine i tide. Det er ikke slik!

 Sammendrag:

 - Skyldneren ikke tilbake pengene i tide.

 - Beløpet lånt uten interesse, aldri å komme tilbake.

 Som et resultat, må utlåner godtar vilkårene for den som låner, som vil gjengjelde uregelmessige og små deler. Jo lenger denne situasjonen fortsetter, jo mer sinne og mistillit blant dere vil.

 4. lånt - tapte fred.

 Merkelig men sant: en tilbakebetaling mer enn å gå gjennom utlåner. Når den tid kommer til å gi penger, må han huske dette debitor.

 De fleste långivere bruker byttehandel for nedbetaling av gjeld. Ikke bli lurt, fordi du ikke trenger den gamle og ubrukelige ting.

 Sammendrag:

 - Gjeld Recovery - et problem utlåner. Alltid!

 - Gjeld kan returneres bare penger.

 Hvordan å holde et godt forhold?

 Desperate situasjoner i livet ikke skje. Med riktig tilnærming til problemet, er det trolig flere løsninger. Det viktigste - å velge riktig.

 Beslutning №1: fornøyd, men dessverre, jeg kan ikke i morgen velge støvler kone plan for å kjøpe en billett, Vi ønsker velkommen romvesener.

 En mann hører en fast fornektelse og ikke prøve å forstå essensen av det. I de fleste tilfeller, på dette stadium samtalen slutter.

 Sammendrag:

 - Debitor vil finne mindre forsiktig og nøyaktig og oppnå hans venn, og pengene vil bli med deg.

 Beslutning №2: Du samtykker i å låne beløpet, men krever interesse.

 Det er viktig å insistere på å tegne opp kontrakten eller kreve et løfte mer verdifull ting.

 En person som ikke er trynkaye Finans og verdier materiell velvære, er feighet. Snarere å skyldneren bare redd fortsette temaet lån under slike forhold.

 Sammendrag:

 - Føl deg fri til å fatte interesse. Dette er ikke bare pinlig, men selv rett.

 Beslutning №3: Gi mengden gjeldfri. Bare gi!

 Kanskje det høres rart ut, men som et resultat du vil spare deg mange bekymringer. Den beste måten - låner for å kjøpe noe som han trengte pengene, selvfølgelig, hvis du ønsker å gjøre.

 Sammendrag:

 - Når det er et oppriktig ønske og evne til å hjelpe folk uten økonomisk hjelp er ikke penger.

 Avgjørelsen №4: Len deg tilbake beløpet som du ikke har noe imot avskjed for alltid.

 En slik løsning ville frata kreditor av bekymringer og følelser om nedbetaling av gjeld.

 Sammendrag:

 - Jo høyere gjeld, jo mer sannsynlig at du ikke kan noen gang tilbake.

 Beslutning №5: Treat penger ikke bare omsorg, men også økonomisk lurt.

 Finans, trygt gjemt i hjemmet til strømper eller bank til slutt mister sin verdi.

 Mye bedre å investere mengden av frie utvikling av sin virksomhet eller andre vellykkede økonomiske tiltak. Er du sikker på at i morgen vil du ikke trenger ekstra midler til uforutsette utgifter? En låntaker stille plantet hendene, be om unnskyldning, det er i beste fall, og si at ikke kan betale tilbake.

 Sammendrag:

 - Pengene investeres i din egen virksomhet, husk å ta med deg økonomisk gevinst.

 For ikke å se ut som en svekling og en svikt i øynene til menneskene rundt dem og, selvfølgelig, i øynene til slektninger og venner, må du huske disse rådene, og husk å bruke dem på et avgjørende øyeblikk.  
Hvor vakker kjole i sommer?
 I sommer, spesielt i varmt, ønsker ikke å av- og påkledning. Dessverre er regler for oppførsel og krav til utseende i samfunnet ikke så egnet til værforholdene. Vi alle har til å gå på jobb, for å handle i butikker og bare gå i gatene varme metropolen. I beste fall er du heldig, og de varmeste dagene du tilbringer utenfor byen, i naturen eller i våningshuset. Men det har satt seg riktignok enkel, men grei i forhold til menneskene rundt dem klær. Og dermed også ønsker å se vakre. Hvordan kombinere disse parametrene og kle fin, lett og fasjonable sommer? Lett stoff og sommer stiler: generelle anbefalinger
 Hver sommer - en ny mote sesongen. Det bringer ferske trender og anbefalinger om viktige stylister bilder. Men noen ting er de samme fra år til år. Først denne klassiske stilarter sommerplagg, andre - stoff komposisjon, hvorav sydde hun. I tillegg, med originale farger og innovative utskrifter alltid eksistere tidløse farger, tradisjonelle varme årstiden. Disse tre komponentene er nok til å gjøre din garderobe i ting som ikke tjener deg en sommer, og dermed vil ikke se utdatert. Spesielt mens nærmeste shopping titt på:
 1.  Lette kjoler, sundresses. Dette er de klær som du kan bære akkurat nå, og er egnet for varme dager som mulig. Avhengig av den spesielle form, velge mer eller mindre dypt spalting, men foretrekker stropper, ikke kuttet. Velg løse silhuetter og flyr skjørt som skaper en følelse av ekstra coolness. Smal divisjon håndterer denne oppgaven mye verre.
   Shorts. Til tross for at det er siste varme shorts med en tett vev som satt på tights, ble første gang denne type klær oppfunnet for varmt vær. Husk den berømte "Pants snu." Utvalget av disse transformasjoner er svært bredt. Fra stranden denim mikro shorts til ganske anstendig modeller i safaristil kne lengde. Shorts og gå godt med åpne topper og skjorter som demonstrerer relevant "" hipsterske "" mote.
   Slacks og skjørt. Snakker av bukser. Smalere modell er best igjen å falle og ta hensyn til bukser og andre plass stiler. Det er ingen tilfeldighet slacks drapert med et stort antall bløtvev ble oppfunnet nettopp i de sørlige og østlige tropiske land. I tillegg, om sommeren kan du bruke skjørt glad for å gulvet uten frykt for skitne slaps demi-sesongen.
  Hvor vakker kjole i sommer?

   Badetøy og badetøy. Dette elementet nesten trenger ingen kommentar, bortsett fra at kvaliteten er utmerket og sitter badedrakt vil gi deg god service. Mote på stranden klær ikke endre så raskt som du har råd til ikke å lagre og velg perfekt fashioned en modell som vil skjule alle feilene i kroppen og lønnsom understreke verdighet. Og å variere strand bilde du kan alltid på grunn av en rekke billig og tunikaer, sjal, hustynok og annet tilbehør.
   Naturlige stoffer. I motsetning til syntetiske materialer, bomull og lin perfekt lekke luft og ikke forstyrre med huden å puste i varmt vær. Avhengig av hvilken type stoff veving og deres kjøleevne kan være forskjellig, men det er best å takle denne oppgaven og dekorert med delikat openwork ting. Men ikke noe mer behagelig for kroppen enn den tynne silke, du kan fortsatt ikke finne. Denne naturlige stoffer ikke irritere huden, selv de mest sensitive. Syntetisk å gi preferanse, bortsett badetøy, noe som er viktig for å tørke raskt i solen.
   Hvit farge. Av alle farger og nyanser av hvitt - det mest "ikke hot". Derfor, telt og gardiner på sørlige skianlegg sy den med hvitt tøy. Og bære hvitt pent streker brun hud ser enkel og likevel elegant. Hvit bakgrunn fungerer som et ideelt grunnlag for slående detaljer som er relevant i sommer. For eksempel kan en enkel hvit kjole eller pantsuit oppdateres daglig, og legger farge aksenter bruker smykker, vesker, sko, etc. Hvite klær merkevare er vurdert, og bare om sommeren ofte den enkleste måten å vaske.
   Farge navy. Ikke bare forening strand turer og seiling. Blå, blå og alle sine nyanser - veldig bra, rent og ryddig. Men den kalde årstiden huden ikke sol og kalde blå klær forbedrer sin blekhet. Derfor er det fornuftig å nyte sommeren blå iført klær og smykker i blå toner. En kombinasjon av hvite og sanne ting kan slå det marine tema.
   Lys og lyse farger. Selvfølgelig er sommer ikke begrenset palett blå og hvit. Tvert imot, om sommeren kan du råd til mange flere farger som på bakgrunn av blomstrende naturen ikke synes å være altfor fargerike. Som en generell regel, alle farger av lette klær i flere posisjoner lettere enn varm. I stedet for brun og grå - beige og elfenben, burgunder i stedet - rød og oransje, i stedet for smaragd - grønn, etc. Bruk sommeren til å behage øyet solfylte gule og piercing urteaktige undertoner.
   Etnisk stil. Ekko forrige kommunestyret. Deres forhold du vil forstå hvis husker tradisjonell kjole fra afrikanske og asiatiske land. Lyse farger kombinert i de mest dristige kombinasjoner, blomstermotiver ornamenter, symbolsk stil, bilder av dyr, fugler og søt frukt. Uten alt dette, eller i det minste noe sånt, sommer garderobe kan ikke anses som fullstendig dannet. Og hvis du ikke vet hvor du skal sette ting uten å tenke dem til å ta en pause, naryazhaytes helgen for en tur, for å besøke, for ikke å nevne de frilufts-fester og piknik på landsbygda. Ikke glem at etnisk - er ikke bare eksotisk, men også innfødte røtter. Brodert bluse, blomster eller en krans i håret sommer ser unik og stilfull.
   Tilbehør. Sommer Tilbehør avvike fra vinteren hovedsakelig på grunn av funksjonalitet. Selv universelt nyttige elementer som solbriller sommer tilegne seg nye egenskaper: de er lettere, lysere, "overgrodd" dekorative detaljer og fancy design. Sommeren gjør ikke vondt å ha og bære en bredbremmet hatt, bulk bag utelukkende for stranden, stort håndkle for strandstoler, i harmoni med badedrakt. Og hvis ikke redd for å eksperimentere, se etter en turban. Denne eksotiske hodeplagg praktisk til strender og stilig utseende med den passende kjole for en fest innhold. I tillegg er turban vanligvis sydd og vridd med fargerike tekstiler og forbundet med søreuropeiske land som passer inn i konseptet av etniske og fargerike sommerklær.
   Å ha en grunnleggende garderobe, trenger du ikke tenke på hvordan du skal kle pent og sommer stil. De ovennevnte tingene og allsidig stil, praktiske og blant dem vil du alltid finne akkurat det du trenger i de fleste situasjoner. Som for konkrete saker og krav bestemt kleskode, da, basert på dette grunnlaget er ikke vanskelig å justere bestemt kombinasjon.
   Som sommerkjole til kontoret
  Hvor vakker kjole i sommer?
   Ferie varer bare 3-4 uker, og resten må bruke tid på arbeidsplassen. Bølget fjollete kjole venter i vingene, som han ikke før helgen, men nå kan vi finne en måte å kle fin sommer på kontoret og ikke forårsaker den rettferdige vrede myndighetene og misunnelse av naboavdelingen. Oppgaven blir komplisert ved det faktum at den utvendige lufttemperatur er mye høyere enn i kontor under luftkondisjonering. Ikke svette på vei til jobb og ikke å fryse på plass om kvelden - dette er vårt andre mål.
  1.  Hvitt er ikke kontraindisert kontorarbeidere hvis kombinere det med svart eller blå behersket. Den klassiske kombinasjonen av "light topp - mørk bunn" (hvit bluse og svart skjørt eller bukser) - ikke dogmer. Ikke mindre strengt, men det ser ikke kjedelig blå kjole med hvit krage og mansjetter, blå bluse med en rett skjørt med en hvit eller variasjoner over temaet skole forkle.
    Noen selskaper kan også omfatte ulike nyanser av klær ansatte, spesielt om sommeren. Ikke å gå for langt, stoppe opt for pastellfarger. De ser frisk, feminin, men ikke grovt. Det kan være ensformig kjole cover, harmonisk kombinert farge skjørt og skjorter, dresser og jakker individ. Farge: hvit, lys grå-blå, "støvete rose", etc.
    Hvis mangfold ikke er holdt i høy aktelse i ditt lederskap, vil jeg våge å legge en dråpe farger med tilbehør og / eller dekorasjoner. Små øredobber eller en kjede av perler usannsynlig å forårsake klager, men vil løfte humøret og gi effektivitet. En vakker pose tidlig på dagen kan settes i skuffen der ingen, bortsett fra at du ikke ser.
    En annen måte å "lure" strenge kontor kjole - bruk av interessant og kompleks tekstur av tekstiler. Selv ensfarget svart skjørt er laget av strukturert Boucle, ser mye mer interessant enn standardmodellen. Messing mansjetter og krage, perle knapper og elegante mansjettknapper - alle verktøy for å konvertere dine kjedelig arbeidsklær.
    Hvis du føler deg som tillot litt mer enn den burde, ta hjem en klassisk blazer eller jakke. I løpet av dagen, hvis det er nødvendig, kan du når som helst sette den over altfor leken bluse og skjule det fra nysgjerrige misbilligende ser. Samtidig, og i forlengelsen uberezhetesya opprettet arbeider aircondition.
    På kontoret, er du pålagt å riktig se fra topp til tå, men ingen ser deg på vei til jobb. Slik at du lett kan passere denne måten i lyse sko eller sandaler, og ved ankomst på arbeidsplassen perevzutysya i klassisk svart ballett leiligheter eller båter.
    Det samme gjelder obligatorisk i enkelte institusjoner tights. Gå dem gjennom gatene i sommervarmen - en ekte måltid. Mye bedre å sette en pose i morgen tights og slitasje bare etter ankomst på jobb. Du trenger bare forlate huset i fem minutter før tid til å skrive opp virksomheten din image.
    Selv om kontoret ditt - ikke en bank kontor og ingen medisinsk klinikk, ikke misbruker den demokratiske holdning til kleskode. I IT-selskaper, kreative workshops og designstudioer kreative og oppmuntret tanke-, men til en viss grad. Så ikke bli gjort for å jobbe i skifer og / eller badeshorts. Du kan ikke gi kommentarer, men definitivt gjøre noen konklusjoner om din estetiske smak.
    Som du kan se, vakkert kledd i sommer enda enklere enn i høst og vinter. Du har mye av stiler og farger som ikke er tilgjengelige i kjøligere årstider. Som for restriksjoner - behandle dem filosofisk. Tross alt, kan selv de mest alvorlige dekret omgås, hvis ikke banalt og finne individuell tilnærming. Så nyt sommervarmen og vakker kjole. Vi ønsker deg lykke til og skjønnhet!  
Яндекс.Метрика