Å endre radikalt selv?
 Hver person er unik. Dette er en av de talemåter som de fleste av oss automatisk hoppe forbi ørene. Ja, hvordan kan en og samme?! Men noen ganger uttrykket blir Relevans - for eksempel når du må forandre deg selv. Og endringer i utseende - det er halve kampen, hva med å radikalt forandre seg selv og sitt liv? Her er i endring frisyrer og kjøpe et par nye sko vil åpenbart ikke nok. Å reversere seg nødt til å se mye av intern installasjon - eller tilbake i tid du går tilbake til gamle vaner. Interessant, endre seg utenfor jenta lettere enn menn. Men sterkere sex er lettere gitt interne endringer. Men til slutt vil alle må jobbe hardt for å endre seg, og at disse endringene var rettet mot bedre. Og i jakten på det beste resultatet er det ønskelig å planlegge sine handlinger. Spesielt vurdere rekkefølgen av. Vi foreslår at du starter med å endre utseende, betaler oppmerksomhet til hver av delene. Deretter en ny refleksjon i speilet vil hjelpe deg enkelt takle å se verdensbilde og til slutt radikalt endre seg til det ugjenkjennelige. 
 Hvordan endre seg dramatisk? Og hvorfor?
 Det er mange mulige grunner for å ville endre seg. Disse kan bli tvunget handlinger og engasjement for utvikling. Blant de vanligste årsakene: prøver å glemme gjengjeldt kjærlighet, og vice versa, en ny kjærlighet, jakten på mote og endre bildet for en ny jobb, kommer til å skjule tegn på aldring og en craving for oppdateringer! I alle fall bør du være klar over det faktum at selv den sterkeste interne tenkt å møte på vei noen hindringer. Først av alt, vil det være dine egne vaner og vaner, som gjennom årene har blitt en del av din natur, ikke skilt og derfor usynlig i hverdagen. Kosmetikk du bruker, klær og tilbehør som kombinerer godt med hverandre, særlig makt og favoritt steder for fritid. Lagre alt som det var før, vil ikke fungere. Men vil den nye, bedre og mer bare kjøpe.
 For det andre kan du uventet får motstand fra utsiden. Dine bekjente og venner, og spesielt - de nærmeste mennesker, brukte du å se i visse lys og dens førsteamanuensis med noen stereotypier. Og kan endres uten ytterligere problemer utenfor seg radikalt eller delvis, vil du overvinne ikke bare sine egne, men andres erfaringer. Forbered deg på å være at dette vil ikke bare positive, men også negative følelser. Takle det? Ikke betal ut som planlagt? Alle disse spørsmålene må spørre deg selv før du begynner å endre seg eksternt og internt. Og for å svare på dem oppriktig som mulig for å unngå fremtidige skuffelser uforutsett. Men ikke fortvil forhånd og ikke mist motet. Oftere minne meg selv at enhver endring er alltid bedre forutsigbarhet og kjedsomhet. La ideen om endringen er uløselig knyttet til deg selv-utvikling og forbedring. Dette vil ikke bare motivert til å begynne med, men betydelig støtte i. Tro på korrekt drift på seg selv - og da vil du være sikker på å forandre deg selv og gjøre livet ditt. 
 Hvordan radikalt endre seg til det bedre
 Å fullstendig endre utseendet, må du begynne å forstå komponentene som består ideen om det. Du kan selv være overrasket og skjønner at det ikke er behov for å endre deg selv helt - du bare noen, men riktig valgt transformasjoner. Spesielt fordi de dypere endringer og flere av dem - den hardere, om nødvendig, "spole" tilbake. Og i noen tilfeller vil det være umulig. Så før du bestemmer deg for å starte og fundamentalt endre deg selv, gjør du følgende:
 Åpne album med bildene dine: nye, gamle, skole, barn. Vis dem feil, som vanlig, ta hensyn til ikke å minnene forbundet med bildene og prøve å se på oss selv som fra utsiden. Hva vil du si om vi var med andre mennesker? Hva du vil om hans utseende gjør? Hva er ikke å like? Så du skjønner at egentlig ikke vondt å endre og hva kan stå uendret.
 Ta deg tid til å se den sladder i trykte og elektroniske medier. Tenk på kjendis bilder og merk de du liker. Poenget er ikke å gjenskape utseendet på andre rike og berømte mennesker. Bare husk at over sine bilder er profesjonelle stylister og bildestakere. Disse fagfolk har de ferdigheter og indirekte kan foreslå ideen om eksterne endringer, noe som er vanskelig å tenke på deg selv.
 Generelt er det primære målet for nær fremtid å klart definere formålet og betyr av fremtidige endringer. Veie alle "proffene" og "cons", ta kontakt med familie og indre stemme. Først etter at beslutningen om å radikalt endre seg helt moden, kan du trygt fortsette til gjennomføring.
 Hvordan å dramatisk endre sitt utseende
 Så, er du klar til å endre helt og starte et nytt liv. Verdig avgjørelse, gjenstår det bare å lage en handlingsplan. Og vi er klare til å hjelpe trenger du bare å velge fra listen de elementene som passer deg personlig. Som for kjønnsforskjeller, vil noen av disse prosedyrene bidra til å endre seg jenter og kvinner, mens andre kan bare brukes det smukke kjønn. Bare husk at ditt utseende, som alt forbundet med det i livet - i dine hender. Med denne tilliten begynner å radikalt endre seg:
Å endre radikalt selv?
 1.  Garderobe. Stilen av klær og sko, stil kombinere grunnleggende klesplagg med tilbehør - en integrert del av eksteriøret. Noen ganger nok ikke til å endre seg til typiske ting å se på deg på en ny måte. Det er vanskelig å gi konkrete råd uten å vite mannen personlig. Men generelt sett er det to grunnleggende måter å endre bilde. I ett tilfelle, kan du dramatisk og drastisk endre innholdet i kabinettet, kaste bort eller donere gamle klær og kjøpe nytt i stedet, radikalt forskjellige i stil, farge og / eller kvalitet. For eksempel, hvis du bare har slitt sko på en flat såle, nå må lære å gå i hæler. Endre komfortable jeans korte skjørt, skinnjakker lær - i kashmir frakk, eller vice versa. I det andre tilfellet, begynner gradvis skifte klær, studere i speilet og lytte til sine egne følelser. Spare noen gamle ting i tilfelle kan du aldri helt forlate den vanlige stilen. Vær spesielt oppmerksom smykker, hatter og vesker. Disse tilsynelatende små detaljer i stor grad påvirke bildet som en helhet. Spesielt, kan bruke flere ulike soner endre ganske vanlig daglig kjole eller genser. 
   Frisyre. Hår bidra til å gjøre inntrykk på folk og radikalt endre det. Den vanligste måten å forandre oss selv blant kvinner og blant menn - en kort hårklipp. De kortere - de kardynalnishe endringer. Menn kan også barbere håret barbert - det antas at de lagrer informasjon om en persons energi. Helt bli kvitt hår, vil du begynne å leve som om nytt, fra scratch. Kvinner er ikke klar for slike drastiske handlinger, ganske merkbart endre lengden på håret, klippe håret eller frisyre for å gi en ny form. Kuttede tråder i sin tur avsluttes på en ny måte, med det resultat at bildet vil endre seg ganske. Det er en annen måte: Hvis du går med kort hår, nå vil de øke eller i det minste kjøpe en parykk. Forresten, parykk som overhead tråder - en flott måte å fundamentalt endre deg selv for en stund for ferie kostyme, masquerade eller annen spesiell hendelse. 
   I tillegg til hårklipp, endrer hårfarging utseende. Det er vanskelig å forestille seg en mer radikal endring i utseende enn "transformasjon" i brunette blonde blonde i rødt så å velge en ny hårfarge, vurdere hvilken type farge utseende og bruke høy kvalitet maling, i stedet for en ny måte å ikke få skadede tråder. Så din frisyre vil forbli den eneste måten å endre seg. I mellomtiden kan starte med gradvise endringer: kjøpe curling og skru rett hår, eller ved bruk av curling strykejern rette. For ikke å kaste bort tid på den morgenen, se til salongen for permanentkrølling eller laminerte tråder. Rådføre seg med master, som, i motsetning til familien, og du ser på utseendet ditt med nye øyne. Og for en rekke farget mascara kjøpe hårspenner og mer allsidige hår tilbehør, ikke vær redd for å eksperimentere med frisyrer, innbinding og pakking.
   Person. Dette er den største delen av den menneskelige arter. Endre det må være veldig forsiktig, fordi i møte med store endringer ofte kan ikke omgjøres. Så begynner i det små. Jenta er, selvfølgelig, sminke og annen kosmetikk. Det første du trenger å endre til det bedre - for å løse de eksisterende problemer på egenhånd eller under veiledning av en profesjonell kosmetolog. Og deretter slå til sin egen make-up eller plukke opp nye teknikker for makeup. Den viktigste pluss makeup - det er enkelt og uten spor avstand, slik at sminke du kan eksperimentere så mye som nødvendig, og endre med det nesten hver dag. De som bruker det allerede stort antall kosmetikk kan gjøres annerledes: gi opp maling og flytte til en rolig diskrete toner og naturlig makeup. Det kan ikke skade å øke øyevipper eller øyebryn riktig form - alt avhenger av din naturlige data.
   Menn endre sitt utseende enkelt, bare vidrostyvshy eller zbryvayuchy skjegget og / eller barten. Du kan starte med en brutal tre-dagers skjeggstubber, og deretter bringe til vegetasjon på forsiden av en betydelig størrelse. Men den mest radikale måte å endre det ugjenkjennelige - er, selvfølgelig, plastisk kirurgi. Skalpell i hånd kirurg kan endre formen på nesen, øynene, kinnben og full høyde ovalt ansikt. Disse operasjonene er ikke billig og ganske risikabelt, så bruk dem er bare i nødstilfeller. Generelt sett kan bare skade, helse eller andre like respektable grunner en direkte indikasjon for plast. Men tjenestene til kirurger bruker ofte bare fordi det ikke eier synes ser innbydende ut. Vel, når du har rett til å disponere over ansiktet og alle funksjonene, men også ansvar for at endringene du har å bære også.
  Å endre radikalt selv?

   Legemet. Å endre formen må jobbe hardt. Sport, bytte til et sunt og balansert kosthold. Likevel vil et positivt resultat være begrenset muligheter kroppsbygning av naturen. Grovt sett kan du fjerne mage, rumpe stramme og gå ned i vekt, men lengden på bena og vekst forbli de samme skjema bein og bekken bredde vil ikke endre. Vesentlige avvik kan rettes opp ved kirurgiske metoder: Ilizarov apparat, proteser og implantater. Selv om disse er ofte brukt bare subjektive preferanser for brystforstørrelse, rumpeballe, lepper og andre deler av kroppen. Når det gjelder de spesifikke prosedyrer inkluderer fjerning av kanter for å begrense midje, fettsuging, hårtransplantasjon og huden. Avhengig av situasjonen, kan disse teknikkene redde en person og utføre et fasjonabelt kjepphest. Så, hvis du ikke er sikker på behovet for alvorlig inngrep i kroppen, jo bedre grense for idrett trening. Vel, eller å lage en tatovering i slutten. 
   Illusjon. Raskeste og ikke dyrt måte å endre deg selv på ordentlig. Han ble svært populær i kjølvannet av massefangst sosiale nettverk. Dette er en endring i utseende er ikke virkeligheten, men bildet. Ved hjelp av Photoshop og / eller annen grafisk editor kan "pomolodshaty", "gå ned i vekt", bli kvitt rynker, grått hår og eksterne defekter. Dessverre har denne metoden en stor ulempe: ingen av disse transformasjoner, men radikal de kan være, vil ikke forandre deg for real. Men et betydelig pluss og kontakt: korrigert bilde kan være et kraftig incitament til å endre du ville. Skrive ut et bilde og legg den i en veske, henge i en fremtredende plass eller lagret i telefonen. Når du ser på det hver gang påpeke at en viktig måte du har, legger du merke til alle de positive endringene.
   Får radikale endringer, husk at du kan endre selv utenfor bare opp til et visst punkt, men interne forbedringer er uendelige, og du kan håndtere dem hele livet, åpne en nye ressurser og muligheter. Så stopper ikke ved skiftende frisyrer og klær. Reise, møte nye mennesker og lese gode bøker, se filmer og innovativ vsluhuytesya uvanlige lyder i musikk. Dette vil hjelpe deg til å endre interne og eksterne komplement forbedringer.  
Яндекс.Метрика