Som den piskede eggehviter i en tykk skum?
 I matlaging hemmeligheter ikke mindre enn, for eksempel, i smykker. Hvis denne sammenligningen vil virke for pretensiøs, husker hvor ofte du klarte riktig første gang for å forberede en kompleks tallerken? Og eggehvitene til veldig "tett skum", som indikert i hver oppskrift souffle, frosting, krem ​​eller marengs, kan du umiddelbart få ned uten andres hjelp? Det var det. Men det virker som alt er så enkelt, bare bagateller. Men fortvil ikke, du har fortsatt tid til å lære dette vanskelig ferdighet. Og for å hjelpe deg langs noen nyttige matoppskrifter.
 Bare de "riktige" ingrediensene
 1.  Egg. Eggene hvite du vil skyte ned, må være frisk. For gamle egg er vassen konsistens og pisket dårlig, selv om tilsett eddik og salt. Den beste protein pisket egg, hvorav ca 3-5 dager.
  Separer plommen fra den hvite bør være svært nøye, slik som å fullstendig eliminere den siste treff i en bolle. Hvis dette ikke kunne hindre, gjennom eggeskall halvdeler forsiktig fjerne eggeplomme slutninger. Forresten, før bryte egg, jo bedre er det kult. Deretter skilles proteinet vil være mye enklere.
   Bolle. Bolle må være helt tørre og rene. Det er best å bruke glass eller rustfritt stål. I et tre eller plast bolle å slå ned proteinet er du neppe å lykkes, siden disse materialene er lagret i porene partiklene av fett som ikke kan fjernes av noen vaskemiddel.
   Blandebatteri. For pisking protein nødvendig å bruke en mikser. Hånd ta deg til ønsket konsistens er ikke oppnådd. Blandebladene, samt bolle bør være ren og tørr.
   Stabilisatorer. Til Protein skum steg mer aktiv og ikke avgjort umiddelbart etter juling, må du stabilisatorer. Som en stabilisator kan bruke salt, eddik eller sitronsaft.
   Sukker. I stedet for sukker ønskelig å anvende pulverisert sukker. Tilsett sukker eller pulverisert sukker mens pisking behov protein, men ikke til ham, ettersom i dette tilfelle den tid som kreves for å oppløse sukkeret, og er en mer stabil og tett skum. Skyt ned proteiner trenger for å fullføre oppløsning av sukker til skummet opphører ikke å falle korn.
   Prosessen med å piske proteiner stadier
  1.  Vask eggene og kjølig i kjøleskapet.
   Bryte dem og forsiktig skille hvite fra yolks.
   Protein gitt ved romtemperatur i 2-3 timer. Cool hvit slips raskere og raskere, men legger seg godt som luftbobler i det altfor lang.
   Protein helles i et glass, keramikk eller stål bolle, tilsett en klype salt og en halv teskje eddik.
   Forberede mikser. Skyte ned proteinet ved lav hastighet, gradvis øke hastigheten til medium. Etter 3-4 minutter etter start visping tilsett melis. Verdien av protein og sukker - 1: 4.
   Protein banke på middels hastighet til den når ønsket konsistens.
   Ideelt sett, etter å piske må du logge tett og lang beholder sin form proteiner som kan brukes i alle oppskrifter som inneholder merket "piskede eggehviter." For eksempel kan en marengs.  
Hvordan lage kylling kjøttkraft?
 Appetittvekkende kyllingsuppe - det er allsidig rett som kan spises glede å bruke som en ekte medisiner som støtter kraft for alvorlige sykdommer. I en verden der folk er stadig mer vant til å spise på farten, kan kylling kjøttkraft kjøpes som en komprimert kube, som bare er nok vann til å oppløse. Men denne deilige suppen trenger kylling, løk, gulrøtter og krydder. Bare med dette settet av produkter, ikke fortynnes med alle slags smaker og konserveringsmidler, får sterk lager, som du kan bygge en deilig suppe.
Kyllingsuppe anbefales å bruke kvinner som ønsker å bevare sin eleganse, begrense forbruket av kjøtt.
Hvordan du skal lage kylling kjøttkraft til parabolen slått gjennomsiktig?
 Hvordan å lage mat nærende kjøttkraft
I kokebøker er forskjellige anbefalinger for skjæring av kyllingslakt før matlaging kokes. Noen mener du må koke kyllingen godt, foreslår noen å dele det opp i små biter. Du bestemmer. Men behandlet kylling koker mye enklere. For å forberede en liten gryte med kjøttkraft nok damp kyllingvinger og ben, en løk og gulrøtter, noen erter sort pepper runde, laurbærblad.
Få klar suppe kan lage kylling to ganger. Skyll kylling deler, som vil forberede suppen, og deretter sette i en kjele, dekk med vann og slå brannen på høyt, og bringer vann til en rask koke. Så kom første kjøttkraft. Det må helle ut, skyll kyllingen igjen, potten også.
Igjen, hell kylling med vann og satt i brann. Når kyllingen litt povarytsya, sted gulrøtter, skåret i to halvdeler. La ligge i kjøttkraft i ca femten minutter. Deretter fjerner gulrøtter og kaste den absorbert forurensninger fra kyllingkjøtt.
Sett løken i buljong, salt, pepper og laurbær kaster ark. Andre suppe bør koke i ca 40 minutter. Klar kylling bare sjekk: pierce med en gaffel forsiktig kylling. Hvis det kommer ut rent vann, slik som kjøtt myk, slik at den er klar. Vi tar ut alle kjøttkraft ingrediensene, legg kjølig. Fra suppe kan være forberedt saus, saus, suppe, må du holde den i kjøleskapet.
Hvis du bestemmer deg for å koke suppe for en syk person støttestyrker, og deretter legge til det kokte vaktel egg, skåret i to halvdeler.
 Hvordan å lage en deilig suppe med hele skrotter
Kjennere foretrekker å lage en hel kylling buljong. Hvis du også velge å gjøre flavored kjøttkraft med et kadaver, velger butikken potroshenuyu kylling og skyll den grundig.
For kadaveret krever en stor gryte, ca tre liter. Fett og hud fra kylling er bedre å fjerne. Hvis du ønsker å gi en interessant smak suppen? Sørg for å sette det vanlige utvalget av grønnsaker (gulrot, løk) også persillerot.
Til kjøttet ut av alle skadelige stoffer la den i en time i saltløsning (per liter - en spiseskje). Skyll deretter kadaveret rennende vann. Sett kyllingen i en kjele, dekk med kaldt vann, kok opp. Hell suppen, skyll kylling fett og blod. Å fjerne kjøttkraft bør gjennomføre en slik operasjon et par ganger.
Den tredje gangen kylling dekk med vann, og legger til grønnsaker. Lukk lokket. Stek kyllingen på svak varme, fjerne skummet.
Kyllingsuppe - en vakker og velsmakende rett som er sunt og nyttig bruk, og pasienter, både barn og voksne.  
Hvordan å veve Baubles Bead?
 Rainbow hippier satt til verden en fantastisk idé - å veve Baubles Bead. For nybegynnere, ville det enkleste alternativet være bindende på maskinen, går rett Baubles glatt og vakker. I tillegg kan med denne metoden for veving på Fenko gjøre en rekke mønstre og inskripsjoner - bildet bare begrenset av din fantasi. Hvis ordet "maskin" du sendte noe globalt som kan puste, kan liten maskin gjøre med hendene. Så vær tålmodig - begynne å veve baubles!
Å veve Baubles Perlene trenger du:
perler;
elastisk eller konvensjonell solid tråden;
Papp (du kan bruke den gamle bokomslag eller på en hvilken som helst boks);
svært tynn nål med et lite øye;
saker kniv eller saks.
Hvordan å veve Baubles Bead?

 1.  Gjøre kutt på papp på en lik avstand fra hverandre og uniform dybde. Den optimale avstanden er 05-06 cm og 1 cm dybde. Snittet bør være så mye garn du vil bruke. Viktig: antall perler på rad er én mindre enn tråden du strukket på maskinen! Det er, 5 tråder - 4-perler og bredde er noe mindre enn en centimeter.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Knytte knute og legg tråden i parallelle snitt.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Knyte knuter på begge sider og strekke trådene slik at de er strukket som en streng. Ikke dra i trådene for mye, så de er ikke revet i ferd med veving - det vil i hvert fall offensivt.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Langt igjen tråden slips knute med en annen lang tråd. Utstående tips kan ikke klippe. La det være tilstrekkelig lengde på nodule til knute til senere gjøre henne festene.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Nå nålehetten i øyet av tråden (for denne tråden i foregående ledd, bandt du knute) Tast inn ønsket antall perler.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Tre nålen under de strukket tråder.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Spre perler slik at hver perle var mellom to tråder.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Nå løfter fingeren og trekk perler nål i alle fire er over strukket tråder.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Stramme. Du gikk ut på første rad!
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Igjen, skriver perler på en snor.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Passere nålen under tråden og fordeling mellom perlene. Stramme igjen rad, passerer nålen gjennom øyet av perler utstrakte tråder.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Så fortsett å veve hver nye rad.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Du kan veksle farger som du liker og ikke nødvendigvis gjennom gradene, og, for eksempel i form av mønstre.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Det ser ut som baubles med åtte rader.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Når din mani har nådd ønsket lengde, knytte en streng til en ekstrem ny bunt - som i begynnelsen.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Fjern gjengene på den ene siden av papp.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Knyt en enkel dobbel knute. Det samme gjentar på den motsatte side.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Baubles klar - nå kan du flette de gjenværende endene av trådene i den vanlige pigtail.
  Hvordan å veve Baubles Bead?

  Første gang å veve Baubles Perlene vil være svært vanskelig - som for noen små arbeid, trenger du mye dyktighet. Mens du kan også oppleve at bindingen er ikke for alle perler, selv om det er fra en pakke: noen perler hull mer, noen mindre. Ikke prøv å bruke perlene som fortsatt er i gjerdet på nålen klatre med vanskelighet gjennom øyet - når den tid kommer til å la nålen for å styrke den bakerste rad, kan det ikke bare komme inn perler. Og resten av dere vil forstå hvordan å være lettere å veve. Selvfølgelig vil dette kreve mye tid, men hvem vet, kanskje laget du vil være mye mer praktisk måte bindende for maskinen.  
Яндекс.Метрика