Hvordan oppføre seg på flyplassen?
 En person som elsker å reise, godt orientert som jernbanestasjonen og flyplassen. Men hvordan man skal oppføre seg på flyplassen som først kjøpte en billett i livet mitt er på et fly? Hvordan ikke å gå seg vill i et merkelig stort hus for ikke å være i ubehagelige situasjoner i betraktning? Kanskje den viktigste regelen at du bør vite "pionerer": flyplassen skal ankomme to timer før flyturen. Dette er en togstasjon med ingen områder av toll for kontroll og strimler, kan du lett få ti minutter til toget fløyte farvel, ikke denne flyplassen ikke tolerere hastverk.
 Hvor raskt passere kontroll
Så du har kommet to timer før flyturen. Ved inngangen til terminalen vil du bli bedt om å gjennomgå forhåndskontroll kontroll. Du vil passere gjennom en metalldetektor, sette bagasjen på et bevegelig bånd. Ikke bekymre deg hvis detektoren plutselig begynner å pipe problemet. Hvis du vet at det ikke kommer til å bringe flyet våpen, vil ingenting vondt skje. Den kan reagere på noen metall dekorasjoner på klokken, belter og relaterte produkter. Det er bedre å fjerne dem på forhånd og sende inn en spesiell skuff.
Flyplassansatte - folk alvorlige, fleiper med dem ikke. Fortell oss hva du har på deg med en bombe - du får søke å kaste bort tiden din. Med frykt knyttet til narkotika.
Å ha en metalldetektor, finner du deg selv i hovedterminalen, der styret indikerer flyturen, avgangstid, venteværelser. Hvis du kommer tidlig å registrere, ikke kast bort tid og bare gå med billetter og dokumenter til stativet. Her vil du bli gitt en boarding pass som indikerer stedet. Når vil tilnærming vil fortsette å være førstevalget. Du kan be om et sted nærmere på toalettet for å avslutte til cockpiten.
Etter å ha mottatt den ettertraktede boarding pass umiddelbart gå til tollkontroll sonen. Det vil være det samme metalldetektor som inngangen til terminalen, men de ansatte vil undersøke deg mer nøye, du nevnte være interessert i visse ting i retur. Liste over elementer som er underlagt obligatorisk erklæring lære på forhånd. Hvis du har en stor mengde bagasje, for å betale for fordelen.
Deretter vakt vil sjekke pass og sette et stempel er nødvendig. Og her er du i området av grensekontroll. Ikke rush til butikkene "duty free". Finn ut først i hvilken gate du må gå for å komme på flyet. I nærheten av dem bør være ca 20 minutter før avgang.
 Hva du ikke bør gjøre på flyplassen
Det er bevist at i bil ulykker dreper flere mennesker enn en flyulykke. Men sitter i bilen, få mennesker nervøs. Men før flyturen mye prøver å slappe av, for å avlaste frykt. Alkohol i terminalbygningen drikke er ikke anbefalt. Sjansen er at flyet du ikke får i det hele tatt. Drinker kjøpt i "duty free" til lave priser, forbudt selv pakke!
Zhenya Lukashin historien fra filmen "ironi" vet alle russere. Men konklusjonene fra det, noen gjør. Hvis du holde sikkerhet i beruset tilstand, forklarer: "Jeg visste ikke hvordan de skal oppføre seg på flyplassen for første gang" vil ikke bli akseptert.
Røyker du eller gå på do? Spør flyplassen personalet der det kan gjøres. Inn i en debatt og pønsker konflikter med de ansatte er nødvendig.
I en stor flyplass er alltid en risiko for å kjøre inn i en tyv. Hold deg bagasjen din og ikke la den i omsorgen for fremmede. Ikke smigre deg selv overdådige løfter den samme uformell reise, bønn å smugle noe i sin egen koffert. Alltid være klar.
 Hvordan ikke å miste bagasjen
Du kom til et annet land og se at ingen transport bagasjen på båndet. Ikke få panikk! Flyselskapet er ansvarlig for bagasje. Det kan komme av registrering tag, movers kan gjøre en feil, og sendte ham ombord et annet fartøy. Vanligvis søkt bagasjen raskt fordi flyselskapet ansatte bære et program på hans tap i internasjonal søkemotor. Dersom bagasjen ikke er der, kan du få erstatning. Men til kofferten fant raskt gi dem flere tegn som lyse klistremerker. Vel, når kofferten vil navneskilt med din kontaktinformasjon.
Ting tar en mest verdifull bagasje er ikke nødvendig.
 Hvordan unngå vanlige feil i butikkene "duty free"
Seeing merkevarer til lave priser, noen mennesker bare miste kontrollen, feiing hyllene tollfrie drinker, suvenirer, sigaretter. Men ved utgangen av butikken venter på en ubehagelig overraskelse: mengden av alkohol og tobakk, noe som kan ta et fly, alltid begrenset! Ikke smigre deg selv billig, overskudd konfiskert og kompensasjon for dem vil du ikke få.
Gang på flyplassen for første gang, oppfører seg rolig og trygt. Selv om Beijing flyplass eller De forente arabiske emirater der titalls millioner passasjerer i året. Aldri vær redd for å søke hjelp av flyplasspersonale!  
Hvordan fjerne maling fra jeans?
 Rett og slett ikke merke til ordene "fargede" enn bly maling fra dine favoritt bukser der du bare sitte på en benk dekket med maling-date. Det er omtrent den samme følelsen som etter vask elskede hvit skjorte som misfarget fra svarte sokker. Sett til side de triste tanker om avskjed med favoritt ting! Heldigvis finnes det måter å havet som er i stand til å fjerne malingen med jeans, uten å skade verken utseendet på din favoritt bukser eller struktur av vevet. Jo før du dra nytte av dem, jo ​​mer vellykket bli resultatet.
 Topp 10 eller bedre middel for å fjerne maling fra jeans
Å klare favoritt jeans fra normal og oljemaling, kan du bruke populært middel effekt bevist gjennom årene:
 1.  Bensin. Vel takle flekker av maling nettopp har skrelt bensin. Dette er en krukke av bensin for tanking av lightere. For å fjerne malingen med jeans, må du suge bensin spot (hviler på vrangen tett vev) og vent til flekken oppløst. Etter denne prosessen kan flekke et stykke såpe for å komme ned de gjenværende pigment og vaske jeans i en vaskemaskin. Hvis ingen bensin på hånden, kan du erstatte den med parafin.
   Aceton. Bruk den til å fjerne selv den gamle blob av maling. Men som aceton i stand til å forlate lyse flekker på klær, så det er bedre å bruke lyse jeans. I stedet kan du bruke neglelakk remover verktøy, bestående av ham selv aceton kan være fraværende. For å fjerne flekker fra maling bør fukte den med aceton. Når malingen er oppløst, i stedet også være behandlet såpe og vaskes i vaskemaskinen.
   Løsningsmidlet. Før bruk er det nødvendig å undersøke virkningen av løsningsmiddel på en mindre iøynefallende område. For å fjerne malingen med jeans, må du fukte svampen eller fille løsemiddel og gni hennes sted. Etter væsken er en ubehagelig lukt, fordi ting bør du umiddelbart vaske.
   Terpentin. Det vil hjelpe i kampen mot gjenstridige flekker av maling. Flekker å helle terpentin og vente til det går bort. Skyll med terpentin jeans kan være en sterk løsning av natron. Da trenger du en god ting skylling. Terpentin er også brukt for å fjerne olje maling på jeans. Du må fukte flekken med terpentin, deretter gnidd med parafin.
   Vegetabilsk olje. Å utlede friske malingsflekker hjelper vanlig solsikkeolje. Det vil også spare oljemaling. Olje bør brukes på flekken og vente. Deretter matolje og resten av malingen vasket ved å bruke «fe».
   Såpe. Fjerne maling fra jeans til å hjelpe vanlig såpe. «Duru» det ikke passer, såpe bør være en skitten brun farge med en bestemt lukt. For å fjerne flekker trenger for å forberede et avkok av grønnsåpe og hvordan å gni flekken. Etter at forurenset et sted å behandle børsten. Såpe rozm'yakshyt pensel og enkle otskrebet rester.
   Normal vask. Denne metoden vil være effektiv bare hvis flekken er fersk, og malingen vil ikke ha tid til å trenge inn i fibrene. For å fjerne malingen med jeans, du trenger bare å vaske dem normalt. Flekker fratre, og spor av maling igjen.
   Flekkfjernere. Aktive stoffer flekkfjerner for å hjelpe takle flekker av maling. Du kan først gjennomvåt bukser i vannet med tillegg Stain, deretter legge den i vaskemaskinen.
   White spirit. Denne spesielle fargeløs væske, som er utformet for å vise forskjellige steder, inkludert konvensjonelle og oljemaling. Midler skal brukes på flekken og vent til det tørker. Deretter vasket jeans.
   Oppvaskmiddel. Fjerne maling fra jeans kan til og med måte. Ordinær «Fairy», «myte» eller «AOS» hjelpe takle denne oppgaven. Du betyr ganske enkelt å løse opp i vann og hvordan å gni flekken fra maling.
  I fravær av resultatene fra de ovennevnte metoder for å fjerne maling fra jeans vil tørke. Denne metoden er begrunnet i tilfelle at jeans ble kjøpt for en anstendig mengde eller sitte på deg perfekt. Ellers vil det være enklere å kjøpe nye jeans enn betale for tørr rengjøring.  
Hvordan å veve Baubles rett veving?
 Selv erfarne needlewoman er vanskelig å forstå hvordan å veve Baubles direkte bindende. Denne metoden er en tilsynelatende komplekse og dårlig implementert, men ikke så ille som det ser ut til i begynnelsen. Den største fordelen fenechok - deres mangfold og evne til å skape noen mønstre som er fancy nok, og kategoriske avvisning av direkte bindende ganske mye begrenser tegningene for vennskap armbånd. Så mange mennesker vil være til nytte en master class i veving fenechok direkte måte.
Prinsippet om direkte binding - en bakgrunnstråd i den nødvendige mengden for en viss bredde og fremst entwine tråden å være flere ganger lengre enn basen. For fenechok uten mønster som opletayuschey, eller, med andre ord, den ledende tråd, kan tråd en gradient - det vil ikke se kjedelig. Så, for første bekjentskap med rett veve du trenger:
6 tråder for fundamenter;
Hemmende tråden (bedre ta et nøste)
saks;
elektrisk tape.
Hvordan å veve Baubles rett veving?

Hvordan å veve Baubles rett veving?
 1.  Spre trådene slik at ledetråd var igjen. Lag en enkel dobbel knute venstre (du ta den lilla tråden og legg den på toppen av det blå fra venstre til høyre, høyre til venstre og deretter hoppe dannet loop) og stram.
  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  Det er med venstre node opletyte hele første rad.
  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  Gjøre en U-sving. Ta første til høyre i lilla og blå tråd og gjenta den primære noden av speilet, sette det lilla tråden fra høyre mot venstre over den blå og skyv den venstre til høyre i loop. Dette området vil bli kalt høyre. Opletyte riktig knute hele andre rad.
  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  Dette bildet viser tydelig endringer i veving enheter fra ulike sider. Dopletyte ca 14 rader, deretter begynne å lage et mønster.
  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  Å veve knute knute gjøre annen farge på motsatt side av hovednodenummeret, er at hvis du veve fra høyre mot venstre (høyre noder) opletayte lilla blå tråd fra venstre til høyre, som forlot node. Når guidet av veving mønster. Igjen opletyte to tråder av lilla riktig node.
  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  Ta av til venstre node og blå dopletyte rad.
  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  Kommer til neste rad. Det bør være blått slips knute på de to midterste strengene.
  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  På den neste linje av handlingen gjentas.
  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  Neste serien vil gå som følger: lilla knute - blå - lilla - hvit - blå - lilla. Når du krysser ut, gjør innrykk i tre farger serien.
  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  Fortsett veving av analogi.
  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  Når lengden Baubles være nær den ønskede, dopletyte mer 14-16-farge serien. Du kan flette musefletter for festene.
  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  Her er en du kom baubles.
  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  Men hvis veving av to farger er klart hvordan å veve Baubles direkte veving av flere farger? Hvordan skal jeg fordele tråder til grunnleggende? Faktisk er det langt mer interessant enn den første versjonen. Du vil trenge:
  13 sort garn for basen;
  Hank garn hvit topp;
  blå tråd i en tredje farge;
  saks;
  elektrisk tape.
  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  Hvordan å veve Baubles rett veving?

  1.  Spre tråden og fest med tape. Ledende tråden er igjen til den blå tråden bør utsettes.
   Hvordan å veve Baubles rett veving?

   Første rad knyt en dobbel knute venstre.
   Hvordan å veve Baubles rett veving?

   I henhold til ordningen, bør i den andre raden fra fjerde riktige filamentbuntene være svart. For dette opletyte anelse riktig node.
   Hvordan å veve Baubles rett veving?

   Deretter ferdig nummeret som vanlig, og deretter veve ordningen.
   Hvordan å veve Baubles rett veving?

   I den sjette linje vises blå. Dopletyte til stedet for forekomst, pakk blå tråd hvit topp og stram den slik at den blå tråden fant sted hvitt. Hvit med flip opp og til venstre, så det skader ikke.
   Hvordan å veve Baubles rett veving?

   Blå tråd opletyte fem svart riktig node.
   Hvordan å veve Baubles rett veving?

   Igjen, endrer den hvite og blå tråd av interesse. For å gjøre dette, fra venstre til høyre blå wrap tråden og stramme det slik at nå den hvite rose i hans sted. Blå tråd på baksiden av lysbildet venstre og opp.
   Hvordan å veve Baubles rett veving?

   Dopletyte nummer i henhold til ordningen.
   Hvordan å veve Baubles rett veving?

   I den neste serie av trinn gjentas, men med en tredje tråd startet.
   Hvordan å veve Baubles rett veving?

   Fortsett pyntebånd lignende bytte hvit og blå tråd.
   Hvordan å veve Baubles rett veving?

   Veve Baubles så lenge lengden ikke vil møte dine behov, og deretter, som i den første metoden, Fletten fletter på begge sider. Fra baksiden må trimme endene stikker falske tråden til jern og jern innsiden ut - så ikke blomstre selv med konstant slitasje.
   Hvordan å veve Baubles rett veving?

   Når du først spletete rette veve baubles med flere farger, vil alle andre metoder virker veldig enkel. Men vanskelighetene at: bare komme i direkte veve etikettene, for eksempel landskap, fordi denne varianten bindende bør øve så ofte som mulig.  
Яндекс.Метрика