Hvordan å vokse en rose stammer fra?
 Sannsynligvis ikke en slik sommer boende som ikke har ønsket å dekorere sine veve roser, selv de mest beskjedne. Den steg fra antikken er dronningen av blomster, et symbol på storhet og skjønnhet. Generøsitet av blomster beundrer mye, så selv på en vinduskarm byleiligheter ofte sett miniatyr rosebusker. Blomster aldri for mye, så vyrostyvshy ett anlegg, ønsker gartner til å formere sin samling. Men for å vokse en rose med stilk, krever sikker kunnskap.
 Hvordan få borekaks
Prøv å utføre denne prosedyren på morgenen eller kvelden, er dette riktig tidspunkt å kutte. For fullstendige borekaks, best ta napivoderevily stilker som blomstrer på denne tiden. Borekaks bør være mellom 12 og 15 cm, være oppmerksom på at for hver hadde to eller tre blader eller knopper. Bruk god jord med en kniv for å gjøre kutt raskt og problemfritt. Hver skive gjøre under node, bør nederste bladene fjernes slik at de ikke forstyrrer under landing. Når withsharp borekaks heie på et godt tak i løsningen av en katalysator, for eksempel "heteroauxin" eller "Bio-mester." Hvis du ikke har en slik bruk honning løsning: et glass vann, tilsett 1/2 h Spoon av honning og et par grønne blader.. Prosesserings borekaks vil ta omtrent en time.
 Rote stiklinger
 1.  Før du skjærer borekaks du har å velge plasseringen på nettstedet. På det ikke bør utsettes for direkte sollys, men samtidig bør det ikke være skyggelagt.
  Lage et lite hull, dybden som ikke er mer enn 15 cm. Fylle sin fruktbare jord, strø øverste laget av fin sand. Liberalt helle hull og plante det på dybden av en og en halv - to centimeter, prøver å én nyre var i landet.
  Shanks trenger gunstige forhold. Lag dem som følger: ta polutoralitrovuyu plastflaske, avskåret hennes seng og lå aksel. Komprimert jorden rundt flasken.
  Denne bekymringen for håndtaket slutter ikke der. Det skal vannes hver dag, men ikke ta flasken og fuktet med vann bakken rundt den. Når merke til utseendet på første ekte blader, kan du fjerne korken fra flasken.
  Deling behov fôring. Dette gjøres best mullein, sprer det med vann i et forhold på 1:10. Hvis du bruker kylling gjødsel, så det må legges dobbelt så mye vann.
  Zywiec vil være i denne mynyteplychke til neste vår, uten ly, er han usannsynlig perezimuet trygt.
   Våren planting borekaks
  Med utbruddet av våren borekaks kan transplanteres til en fast plass, bør de bare gjennomføre en klump av land. Videre suksess avhenger av hvor sterk er deres rot roser. At det lykkes bare i fruktbar, drenert jord. Sterk røtter hjørne vil gå inn i vekst, full blomst og trygt dvalemodus. Så stedet du besluttet å gjøre en rosehage, må du avgrense, i leirjord lage kompost og sand i sanden og gresskledd land og organisk gjødsel. Dette området må beskyttes mot vind og godt opplyst solen. Roser vokser eid dette stedet i mange år, så hver kvadratmeter sesong med humus (6-8 kg), et glass av tre aske, superfosfat (20 g) og kalium salt (30 g).
   Og du kan ellers
  Kjøp allerede forankret plantlets kan være i markedet og i barnehagen, og lagre for ferierende. Men først er det ganske dyrt, og ikke alltid roser viser seg som dette, som drømte om en gartner. Noen ganger vaksinasjon kjøpte en plante i vinter fryse, og til slutt på nettstedet flaunts konvensjonell villrose. Derfor er det mange gartnere stole på sine ferdigheter, oppfinne sine egne metoder borekaks. Her er bare ett av dem.
  Borekaks er kuttet på samme måte som i det første tilfellet. Og så må vi ta stor potet tuber, kuttet alle øyne og feste det til slutt bare kutte stilk roser. Tuber deretter begravd i bakken. Deling dermed bør stige. Det bør helle en glasskrukke og dekke. Som økningen i tuber borekaks nærer den med alle nødvendige materialer. Hovedvilkåret - for ikke å glemme å vanne regelmessig landing sted uten å bryte bank. Så du får til våren sunn, klar til å transplantere til en fast plass frøplante.
   Dele med en bukett med roser
  Det hender at blomstene visner, present bursdag, plutselig kommer til liv og lar de unge bladene og til og med røtter. I dette tilfellet, er det fornuftig å prøve å implantat borekaks minst ett steg fra denne buketten.
  1.  Fjern stilkene fra alle blomster, knopper, blader. Skjær skaftet slik at den forble spiret skudd eller røtter.
   Umiddelbart plassere den i vann.
   Litt senere, må det behandles "Kornevynom" - vekst arrangører.
   Legg den i en gryte fylt med fruktbar jord. Gi håndtere tilbøyelig posisjon, men det skyter med bladene skal ikke berøre bakken.
   Deretter bygge en mini teplychku. Som tårnene, kan du bruke spisepinner for sushi. En ly vil gi en vanlig plastpose.
   En måned sjekk som mislykket eksperiment. For å gjøre dette, løfter posen og trekk forsiktig stammen. Hvis du føler det "motstår" betyr rotsystemet og begynte å utvikle seg normalt.
    Noen nyttige tips
   1.  I forlengelsen av borekaks er ønskelig å gi hver enkelt beholder. I slike tilfeller de aktivt utviklet rotsystem.
    For borekaks er bedre å velge nedre del av innspillingen, vil det gi en komplett rot utvikling av skjæring.
    For å prøve å velge stiklinger eller ung plante unge sidegreiner. Stiklinger tatt fra gamle rosebusker, dårlig forankret.
    Borekaks root form uten blader i mørket. Men hvis håndtaket er igjen minst ett blad, det må alltid lys.
    Formering med stiklinger av noen plante er ikke den enkleste oppgaven, og det kan ikke unngå en viss prosentandel av feil selv erfarne gartnere dekorative. Men å sette den nødvendige innsats, er du sikker på å være i stand til å vokse en rose med stilk og det vil glede deg med sin usedvanlig vakre blomster.  
Hvordan kna deigen for paier?
 Den appetittvekkende lukt sprer seg først til kjøkkenet, og deretter rundt i huset. I det samme utålmodige husholdninger. Ventende paier fra støv, varme tovchutsya med barn under føttene. Den første gruppen er klar - duftende, rødmusset kjekk stimulere produksjonen av magesyren ett utseende. Med kjøtt, poteter, kål, ris og urter, ost, frukt, med syltetøy - teller ikke. De kan ikke elske. De er uløselig knyttet til barndommen - min bestemors deilige paier, skjer sannsynligvis ingenting. De som frasier paier, bare ikke har lært å lage mat. Lær å bake kaker enkelt - du bare ønsker.
Det viktigste i kaker som? Selvfølgelig, deigen! Dough egnet til baking i ovn og gryte.
 Oppskriften bakverk for paier.
Brukt for å lage deig ingredienser:
Glass - 200ml
1 kopp melk;
1 egg;
100g margarin eller 4-5 spiseskjeer vegetabilsk olje;
1 ss sukker;
1 ts salt;
3 kopper hvetemel;
1,2 ts tørket eller 20 g fersk gjær.
For å starte, myknet margarin rist. Dersom stedet for margarin sette vegetabilsk olje - enda enklere rivjern forbli ren. For å legge til margarinen på en gang under omrøring - egg, salt, sukker, varm melk.
Ved bruk av levende, fersk gjærdeig injisert i dem, oppløst i melk. Det er viktig å ta hensyn til temperaturen av melken - det skal være varm, ikke kald eller varm. Kald melk vil ikke teste godt stige, og en varm gjær inaktivert, og produksjonen vil tverdenkyy vekt å lapot fylt inni. Egg-melk blandingen for å få ned en god homogenitet.
Hvetemel siktet gjennom en fin sikt. Ikke være lat - fordi i prosessen med sifting oksygen metter mel og deigen vil luften og lys. Hvis tilstedeværelsen av en elskerinne tørr gjær, er det på tide å helle det i melet og bland.
Legg egg-melk blanding av mel og bland godt.
Og det viktigste steget i utarbeidelsen av kaker - batch. Munter og aktivt på bordet prypыlennom melet begynner å repetitive manipulering av testen. Ingen trenger å skynde - jo lengre og mer moro vil være prosessen, jo bedre vil kna deigen for paier. Til arbeid fikk resultatet, trenger du:
kjempe fristelsen til å fylle opp melet. Dosыpav håndfull, svært vanskelig å stoppe, og som et resultat vi får en tung stykke tung deig. Karbonader med ham vil være sko som er nevnt ovenfor. Hvis deigen kleber seg til hendene på en bedre smøre dem med olje;
reservedeler ingen tid i deigen. For å lyse opp de monotone øyeblikk, kan man forestille seg deigen gradvis mettet med oksygen, og føler meg som en skulptør. 10-15 minutter til det er nok.
Vi sprer røren i pannen, drysset med mel. Hvis man ikke ønsker å samle de deigstykker på bordet, gulvet og sidene av pannen, bør dens volum være minst det dobbelte av størrelsen på prøven. Cover container med det hviler deigen med et håndkle på et lunt sted i 60 minutter. Etter en time med åpning, for å beundre resultatet.  
Hvordan å rense ansiktet hjemme?
 Hvor mange rengjøringsmidler som selges i butikkene i dag! Dette kremer og tonics, og alle typer ansiktsbehandlinger. Produsenter av disse midlene hevder at deres produkter er i stand til å fjerne svarte prikker, snu huden en sunn og blomstrende utseende. Men valget av et egnet verktøy som virkelig hjelper, og vil ikke føre til allergier, må du bruke tid. Mye lettere å rense ansiktet hjemme ved hjelp av forskjellige masker og skrubber av naturlige ingredienser. Naturlig kosmetikk alltid redde. Bare å begynne å definere hva slags hud du har. For normal hud dress nesten alle ansiktsmasker, og for tørr og sensitiv er bedre å velge en mer skånsom alternativ, fet og kombinert (eier av disse to typene mer sannsynlig at lider av akne) kan rengjøres ofte og grundig.
 Topp rensing maske
Kosmetisk leir, mel og vanlig havregryn raskt vil forme ansiktet. Velge det beste alternativet etter installasjon av hudtype.
 1.  Leire. I butikkene kan du finne leire i forskjellige farger. Hvit, grønn og blå er egnet for fet hud, rosa - for fet og normal, rød - spesielt for tørr og sensitiv. Svart leire - en universell alternativ. Spre en liten mengde leire for å kjøle vann masse formasjon som ligner krem. Holde masken i ca 15 minutter, skyll grundig. Gjelder ikke leire til huden rundt øynene!
  Havregryn. Maske for fet eller kombinert hud kan gjøres raskt hvis utvannet havremel (en spiseskje) med kokende vann. Avkjølt vekt trygt søke om 10-15 minutter. For tørr hud dress "grøt", brygget med melk. Ønsker du havremel maske er ikke bare renset person, men hadde? Legg til flak par små skjeer av olje, eggeplomme, melon eller banan masse.
  Mel. Hvete, ris og potet egnet for fet hud. Fortynne en skje med mel vanlig kaldt vann som kom som et resultat av masse, likner krem. Bruk den på ansiktet, holder 15 minutter. I stedet for vann kan ta agurk juice, yoghurt og yoghurt. Når tørr hud er bedre å bruke havre mel, fortynnet med varm melk. For best resultat, legg en skje av vegetabilsk olje og krem.
  Eggeskall. Mill jeksel i et skall av kokte egg, og legger en skje med mel innhentet fettfattig ost og rømme. Hold masken på ansiktet i 15 minutter, vasket bort etter varme litt vann. Denne oppskriften er egnet for kvinner som lider av tørr hud.
  Rå poteter. Rengjøre en liten potetskrell, gni det på risten. En spiseskje potet masse blandet med eggeplomme og en teskje av osten, og etterlater liten klype salt. Etter 15 minutter, skyll med kaldt vann.
   Kvitte seg med ubehagelige hudormer
  Mange kvinner lider av utseendet av svarte flekker i ansiktet. Så hvordan kan jeg vaske ansiktet i hjemmet til hudormer? Det vil hjelpe et dampbad og urte løsning. Brygge med kokende vann i en liten kum blomster av kamille og lind. Pre-clean ansiktet med en bomullspinne eller plate dynket i lotion. Dekk med et håndkle, bøyd ansiktet over dampen. Så Vent ti minutter før personen er ikke rozparytsya ordentlig. Hender og negler før prosedyren klemme hudormer (ellers komedoner) Vask grundig rubbing alkohol. Vikle fingrene steril bandasje for å ikke skade den sarte huden. Klem forsiktig på komedoner. Tørk forsiktig rensing ansiktet lotion. Deretter kan du prøve å begrense porene, satte den på en ansiktsmaske med leire. Du kan bare bruke isbiter eller smøre ansiktet yoghurt.
  Ved slutten av denne prosedyren, fukte en god hudkrem.
  Og huden er sunt, nøye gjennom kosten, fjerne den fra fet mat, alkohol og kaffe.  
Яндекс.Метрика