Hvor deilig å lage mat brokkoli?
 Man kan si at brokkoli er nyttig som alle typer kål, men det er ikke slik. Faktisk brokkoli - den mest anvendelige av alt kål familien og er betraktet som kanskje best diett produkt. Brokkoli næringsrik, inneholder den fiber, karbohydrater, et stort utvalg av vitaminer og mineraler, men nesten ingen fett. Med denne strukturen, det perfekt absorbert, fjerner giftstoffer og kroppen gjør ikke noe ekstra, er det vanskelig å fordøye og legger seg på hoftene vektige.
I maten er det samme av brokkoli som vi vet mer blomkål, buketter. Forresten, disse to typer kål er svært lik, ulik hovedsakelig farge: brokkoli i det mørkere. Frisk, ikke overmodne veldig ømme knopper, de kan ikke engang lage mat i kokeprosessen, men rett og slett Blanch. Som blomkål, brokkoli brukes i grønnsaksupper, gryteretter, som garnityr for kjøttretter. Noen amerikanske kliniske ernæringsfysiologer (og i USA brokkoli - en av favoritt grønnsaker, noe som er umulig uten den daglige menyen) tyder på at de fleste fordelene produktet bringer rå.
Mange oppskrifter brokkoli eksisterer i Middelhavet og amerikansk mat. Og for å lære å lage mat deilig brokkoli, er det fornuftig å låne et par hemmeligheter utenlands.
Her er en: brokkoli salat med feta ost saus. Tidspunktet for forberedelse - bare ca 20 minutter. Det inkluderer bare sunne ingredienser:
fetaost,
yoghurt,
brokkoli,
hermetiske bønner eller belgfrukter,
rød paprika,
sitronsaft,
hvitløk,
nykvernet pepper.
Og nå litt mer om alle disse produktene, deres kvalitet og kvantitet.
Myk feta ost, populære i middelhavsmat - ta om lag en tredjedel kopp og mos den med en skje. Men du trenger lav-fett yoghurt uten frukt tilsetningsstoffer og konserveringsmidler (i våre butikker så vanskelig å kjøpe, men mange husmødre forberede dette sunt produkt som gjær selges i apotek, selv) - en kvart kopp. Fint kuttet blomsterstand av en brokkoli hode - alle bør få ca 3 kopper. En liten krukke av hermetiske bønner eller bønner og en halv kopp hakket paprika supplere denne listen. Og har fortsatt litt sitronsaft (bare en spiseskje), knust hvitløk fedd og pepper klemme.
Visp yoghurt, ost, sitronsaft, hvitløk og pepper - du får dressing. Bland brokkoli, grønne bønner, paprika. Hell dressing dem. Salat kan serveres i romtemperatur eller kjølig, men ikke oppbevar den i kjøleskapet i mer enn en dag. Merk at i denne retten bruker rå brokkoli, men du kan lage mat hvis du foretrekker det. En servering av denne salaten inneholder vitamin C (140% av daglige behov), A (halve daglig norm) og så vi trenger kalsium (ca. 15% av beløpet som skal motta den menneskelige kroppen i løpet av dagen).
Men oppskriften for de som ikke er så opptatt av verktøyet som utsøkt smak av parabolen. Hvis du ønsker å vite hvordan å lage mat deilig brokkoli, og likevel ikke bruke mye tid, den "bakt brokkoli med sitron" bare for deg. Et sett av produkter er meget enkel:
brokkoli,
sitron,
olivenolje,
salt og pepper.
Skjær blomsterstand (fire porsjoner tar ca fire kopper små knopper), legge til dem to eller tre spiseskjeer olivenolje med salt og pepper. Sette det hele i en stor stekepanne eller gryte, stek i forvarmet ovn for ikke mer enn 10-12 minutter. Denne retten skal sendes umiddelbart og pynt med ristede brokkolibuketter skiver av sitron. Han vil være matlaging i 15 minutter, og resultatet er en deilig rett som kan behandle uventede gjester.  
Hvordan lage en omelett frodig?
 Noen gang lurt på hvorfor en husmor ut deilige omeletter, i den andre de fikk på dekk med spisebord, bare hovne opp? Hvorfor en god kafé eller restaurant for frokost omeletter servert varm luft med forlokkende duft, og noen av skolens kantiner fortsatt tynne omeletter serveres kald smakløst? Selvfølgelig, ting kulinarisk talent. Kunnskap om noen av funksjonene i matlaging omelett i stand til dette tilsynelatende enkle retter å lage et sant mesterverk i kokkekunst! Hvordan lage en omelett frodig? Det viser seg, ikke så enkelt.
 Tips husmødre
Mest erfarne vertinne rådet unge jenter som nettopp begynt å leve et selvstendig liv, legge natron omelett. Det er lett å gjøre en feil med mengden av brus og få et resultat uappetittlig produkt blålig farge. Noen tilbyr churn egg med majones. Noen hevder at prakt omeletter ut, hvis du legger i egg-melk vekten av mel eller bakepulver.
Fransk omelett forberedt frodig, vispe egg svært nøye, for hånd. Ved steking legge til det å krydre pepper. I Italia omelett (der det heter Frittata) bakt i ovnen. Japanerne bare la egg blandingen gjennom en fin sil. Selv omelett dampet, så det virkelig kommer luft.
Eggerøre kan tilberedes i en panne, ikke bare, men også i ovnen, en dobbel kjele, i multyvartsi.
 Oppskriften er enkel, men svært luft, omelett
For normal omelett trenger et minimum av produkter som omsorg vertinne alltid holder kjøkkenet. Luft omelett for to personer trenger 4 egg, så mange spiseskjeer melk (fortrinnsvis kokt eller bakt, så lenge melken var frisk), hvete - de samme fire skjeer, men te. Begynn matlaging omelett.
 1.  Alle eggene forsiktig bryte seg inn i en bolle, tilsett en liten klype salt og krydder (pepper, tørkede urter). I en bolle hell melken og tilsett mel, som virker som et bindende tidlig, slik at fatet prakt.
  Egg, melk og mel rør godt, og etterlater stygge klumper. Det bør komme ut perfekt homogen masse med små luftbobler.
  Pan forberede seg på forhånd, varmer det, kaste ca 30-40 gram smør. Pan for omeletter bør være av høy kvalitet, bedre ta med non-stick belegg. Veggene i kjelen børste med olje også.
  Strømmet inn panner Senter fikk en masse egg og melk, forsiktig spredt over hele overflaten. Du trenger ikke å lage en omelett over høy varme. Hvis du oppdager at den nedre delen begynner å bli brent, mens toppen er fortsatt flytende, forsiktig løfte den nederste delen av skulderbladet til de flytende pus under hennes vekt.
  Når toppen er ganske tykk, fjern fra varmen omelett. Det kan sende inn en toast, salat med friske agurker, tomater og paprika, grønne erter dekorere fatet (som i fotografier i de sovjetiske kokebøker) eller fjær bøye.
   Frittata - Italiensk sangen praktisk
  Hvis kjøleskapet "liggende rundt" små biter av ost, pølse, skinke, har en litt kald pasta kokt, overraske din husstand fryttatoy - italiensk omelett luft! Forberede det enkelt. Du trenger tre egg, to spiseskjeer olivenolje, et glass fylling (italienerne gjør Frittata med tillegg av strimlet mozzarella ost, pasta og skinke), hvitløk og ulike urter. Det er riktig å være krydder - oregano og bakken hvit pepper.
  Frittata først forberedt på komfyren som vanlig omelett på en oppvarmet panne med olivenolje. Men så snart det nederste laget omelett tar tak, og deretter flytte pannen i en varm ovn, og dekket det øverste laget av fylling. I ovnen fritatta er omtrent fem minutter. Klassiske Frittata tilberedt med flere varianter av revet ost og drysset med persille på slutten.
   Air eggerøre, hvite venstre til høyre plommer.
  Utsøkt vegetarisk rett - eggerøre med spinat protein kommer alltid gjennom klare luftfordelings brukt eggeplommer og hvite på. Her er hemmeligheten bak kokker som vet hvordan å lage eggerøre frodig.
  I to porsjoner trenger følgende produkter:
  4 egg;
  100 gram spinat;
  klype salt;
  to spiseskjeer med melk;
  ss vegetabilsk olje.
  Spinat bør vaskes for å fjerne striper og kutte hardt. I separate plommer fra egg proteiner, proteiner banker du forsiktig, og legger til bollen, salt og melk. Spinat lett stek i en panne, og hell melkeprotein og vekt. Air omelett tilberedt på minimum brann under panseret.
  Du kan lage en omelett spesielt frodig og med tillegg av kylling eggeplommer. Først slo hvite separat i en bolle til skummende, deretter legge dem til eggeplommer og melk.
  De sier at omelett er en stor allsidig rett som oppsto på grunn av den østerrikske keiser Franz Josef, som en gang ble borte under jakt. Sulten hersker kom over en dårlig hytte der bedt om å spise. Dessverre, eier hytter var bare egg og melk. Han banket dem pidsmazhyv. Siden da, den mest populære parabolen av eggerøre til frokost.  
Hvordan lage smektitten?
 I Italia, på øya Sardinia, er en utdødd vulkan. I sin krateret produserte råvarer for naturlig adsorbent, uten noe som det er vanskelig å forestille moderne medisin. På 70-tallet av forrige århundre, utviklet den verdensberømte franske selskapet Ipsen Bofur og introduserte smektisk narkotika. Stoffet har adsorbere effekt. På grunn av sin struktur og viskositet smektiske omslutter den gastriske slimhinne, øker mengden av gastrisk slim og øker dens motstand mot irriterende stoffer. Stoffet har en selektiv absorpsjon egenskaper og absorberer bakterier, virus og giftstoffer i lumen av fordøyelsessystemet.
 Egenskaper smektitten
Smektisk ikke absorbert i magen og tarmen og utskilles uforandret. Dette tillot det å bruke for gravide og ammende kvinner. Påviste sikkerhet smektitten i anvendelsen av sine barn, inkludert nyfødte.
 Bruken av smektitt i akutt diaré
For behandling av akutt diaré godta smectite nyfødte og barn opp til to år anbefalt pakke en dag for de tre første dagene av sykdom, og deretter en pose i forsvinningen av de viktigste symptomene.
Nyfødte og småbarn smektitt innholdet av pakken blir oppløst i 50 ml vann eller melk og produsere for dagen. Barn over 6 måneder kan blandes med smektitten babymat, juice, saft eller puré.
Barn eldre enn 1 år anbefalt dose av fire pakker om dagen de tre første dagene, da - to pakker om dagen. Matlaging er ikke en løsning - den ene pakken smektitten er lett oppløselig i 05 kopper kaldt kokt vann.
Ta smectite voksne trenger tre pakker om dagen. I alvorlige former for diaré kan øke dosen til det halve.
Husk - i behandling av akutt diaré trenger å gjenopprette væsketap - drikke saltvann eller ikke-kullsyreholdig mineralvann healing sammen med å ta smektitten.
På grunn av de høye adsorpsjonsegenskapene av smektitten beste tatt i mellom måltidene - eller én time etter eller én time før et måltid.
 Bruken av smektitt i andre indikasjoner
Smektisk effektiv som luft i magen og oppblåsthet hos spedbarn. Produktet absorberer overflødig gass i tarmen, noe som sparer barnet mot kolikk angrep.
Dosen for behandling av babyer er en pakke per dag, oppløst i 50 ml vann, fortrinnsvis på ettermiddagen.
Med muligheten til å absorbere stoffet ikke bare giftstoffer og bakterier og virus, og kan bruke stoffet med rotavirus infeksjon. Dette er en farlig sykdom som manifesterer høy feber, oppkast og diaré. Ta smektitten barn i alderen 1 til 2 år til 1-2 pakke en dag og barn over 2 år - 2 -3 pakken. Dosering for voksne 3 pakke en dag. I alvorlige tilfeller kan mot høy temperatur og alvorlig diaré dosen økes.
Hvis bekreftet gastritt hos barn og voksne smektiske brukt som et analgetikum narkotika. I tillegg øker viskositeten av gastrisk slim smektisk veggen beskytter mage og tarm og reduserer halsbrann. I dette tilfellet er den anbefalte dosering av 2-3 pakke en dag i 3 uker.
Vær oppmerksom på at ved høye doser kan smectite låser som passerer etter dosereduksjon.
Smektitt ikke tas samtidig med andre medisiner, på grunn av sin høye adsorpsjon. Intervallet mellom dosene smektitten og andre legemidler bør være minst en time.
I alle sine unektelig medisinske egenskaper smektiske har en annen kvalitet - stoffet har en fin vanilje eller appelsinsmak. Derfor behandling Smektoy trygg og deilig.  
Яндекс.Метрика