Hvordan å gå live i Tyskland?
 Å gå til Tyskland, et land som gir innvandrere et godt miljø for næringsliv og utdanning, mange russere drømme. Men noen er redd for å leve i et fremmed land blant fremmede, noen sier at for å få oppholdstillatelse i Tyskland selv (og resten av Europa) er problematisk. Ingenting komplisert! Nå som forsvant beryktede "jernteppet" gå live i Tyskland kan hver russisk. Den eneste betydelig begrensning: du kan ikke leve i Tyskland, med overbevisning. Borgere som ikke har problemer med loven i sitt eget land, kunne Tyskland finne en måte å få fotfeste og bli en full bosatt i dette fantastiske landet.
 Denne boligen lettere å få
Få en midlertidig (ennå) oppholdstillatelse (tillatelse) er borgere av følgende kategorier:
 1.  De som har legitim mann (kone), en tysk statsborger. Forresten, i tilfelle uventet skilsmisse en person kan ønske å bo og leve i landet, hvis levd med en tysk statsborger tre år i et juridisk (registrert) ekteskap og kan forsørge seg selv, det vil si, har en fast jobb.
  Personer som ønsker å studere ved universiteter i Tyskland. Disse er de som ønsker å lære tysk perfekt.
  Forretnings innvandrere. Personer som har et sterkt ønske om å åpne landets lovende virksomhet kan trygt stole på offentlig støtte. Så strenge krav til selskapene her, men skattesystemet er ganske fleksibel.
  Russiske borgere kan kjøpe på en vanlig tempo i Tyskland et hus eller leilighet, få oppholdstillatelse. Kjøpe ditt eget hjem er ikke et ansvar. Men betaling av bidrag til trygdesystemet - en tilstand nødvendig å bo i landet i lang tid!
  Generelt kan en oppholdstillatelse (tillatelse) i dette landet være evigvarende og sikt.
   Hva begrepet oppholdstillatelse
  Motta umiddelbar typen kan russerne å bo i landet i en viss periode. Anta russisk ønsker å komme i Tyskland kvalitet høyere utdanning. Så, forutsatt vellykket levering av inngangen tester en person kan være her til konfirmasjonen. Vi gir begrepet en mulig forberedelse til eksamen - det kan være opp til to år.
  Utenlandske studenter i Tyskland kan få en god jobb. Imidlertid kan det være begrensninger: på fulle arbeidsdager kan bare jobbe 90 dager i året, med ufullstendig - 180. Etter eksamen, tidligere student kan fortsette sin sikt, for å kunne finne en passende jobb. Hvis en ung mann opprinnelig ønsket å gå å leve i Tyskland i lang tid, vil han finne en jobb i sitt felt.
  Ektefeller av Tyskland også i utgangspunktet motta haster BNP. Dens varighet - 3 år. Deretter kan du søke fullmakt til å innhente permanent form.
   Hva slags ubestemt
  Levetid BNP gir full rett til å leve i Tyskland for livet, og finne en god jobb her. For å kvalifisere for offisiell tillatelse fra myndighetene i landet trenger for å leve i Tyskland med sin mann, en tysk over 3 år. Et annet alternativ - å leve for tidsoppløsningen (gitt, for eksempel for å studere eller arbeid) i løpet av 5 år. Ekskludert fra ubestemt BNP de som har problemer med loven og ikke har en stabil fast inntekt. Du må bestå eksamen i besittelse av muntlig tysk.
  Store fordeler i å skaffe permanent BNP gjelder for barn til oppnåelse av '16 bodd i landet i mer enn fem år.
  Høyt kvalifiserte spesialister invitert til Tyskland for fast ansettelse, permanent art som er utstedt umiddelbart.  
Hvordan å sette sin egen stemme?
 Begrepet "sjel synge" er under en svært reell begrunnelse - du husker dine følelser når alt går galt i livet, verden virker fremmed og ønsker å liksom uttrykke dette enestående utvalg av følelser og følelser til omverdenen? Noen uttrykker følelser dans, noen bilder, og noen ønsker å synge, og så at hele palett av følelser gjenspeiles i stemmen hans. Dessverre er ikke alle født med en gitt "naturlig stemme hevet." Hvordan å sette stemmen til sin egen, så det hørtes vakker, mektig og følelsesmessig?
 Hvor skal jeg begynne? Noen teori
Nøyaktig riktige puste + kommunikasjon + avslutt resonatorer fungere - det er en formel som gir en ren og vakker lyd. For en god sang og god hørsel er nødvendig, men hvis vi snakker bare om lyden, vil det være nok av disse komponentene.
Breathing - Beginning i gang. Riktig pust sunnere påvirker hele kroppen, bidrar til å eliminere psykologiske blokker og klemmer og sikrer god lyd når synge - det heter "støtte". I den pust delta ribber og mellomgulvet, og at det øker effekten av lyd, og lyd stabiliseres.
Resonatorer - en unik lyd forsterkere som hjelper levere stemmevolumet og dybde, og å utvikle en unik klang. Resonatorer er delt inn i øvre og nedre, og den generelle (alle ligger ovenfor link, inkludert issebeinet og nesehulen) er ansvarlig for renslighet og voicing stemme, og den nedre (bryst) gi det styrke. Og for dannelsen av støtte, og for å øke kraft resonatorer er spesielle øvelser som du kan gjøre selv uten en lærer.
 Hvordan å sette en stemme i sitt eget hjem?
Vær tålmodig og motstand - prosessen med å sette prisene er ganske lang, og ikke den enkleste. Utfør øvelsene bør være konstant, ikke mangler en trening og nøye jobbe ut sine feil. Hvis du har problemer med å konsentrere deg eller du er utsatt for latskap, men ønsker å lære å synge - søk for bedre lærer fordi det vil du overvåke og spore dine feil, og du vil bare nødt til å prøve. Men hvis du er fast bestemt på å lære å synge selv - starter akkurat nå, jo tidligere du starter, jo bedre blir resultatet.
 Øvelser for pust
Alle øvelsene skal gjøres stående eller sittende, alltid rett tilbake og avslappet kropp, slik at lyden var ikke flere hindringer, og puste bør være bare gjennom nesen. Ikke for mye inhalere - du inhalerer, forestill deg at du prøver å føle duften av en blomst, og puster - blåse ut et stearinlys. Holde denne balansen.
Plasser hendene like over magen, og deretter på et sted samtidig presser luft gjennom nesen til slutten. Hvem har følt motstand? Dette er mellomgulvet, som må utvikles.
Stå foran speilet. Pust dypt inn gjennom nesen og puster konsekvent uttale bokstavene I, E, A, O, i så mye som en pust nok. I brevet må du helt presse ut luft fra lungene, trekker lett inn i regionen av membranen.
Med lukkede leppene og tennene frie si lyden "MMM" - først stille og omhyggelig, og deretter litt høyere, og ved enden av klemkraften av membranen lyd med høyest mulig nivå. Denne øvelsen kan du samle makt til å stemme.
Porыchyte som et barn når du viser en tiger. Åpen ringelyd "PPP" lar deg slappe av og sette opp kommunikasjonsforbindelser med i hovedkammeret. Like nyttig å gjenta "growling" ord med vekt på bokstaven P: fløyen gjerde, regnbue, etc.
Den siste øvelsen kalles "Tarzan cry" - trinnene er de samme som i den første øvelsen, men når du trenger å raskt trekke ut lyd slå nevene på brystet hans, og skaper en karakteristisk vibrasjon. Etter trening kan virke slim - og ikke vær redd otkashlyaytes, ryddet din hals og lunger. Mest utføre denne øvelsen i morgen, som den har en stimulerende og aktiverende energi effekt.
 Øvelser for resonatorer
Kort inhalerer gjennom nesen og puster si lyden "M" med spørrende intonasjon, men du noe peresprashyvaete. Øvelsen effektivt når lyden går direkte til forsiden av himmelen og det kiler i nesen og leppene.
Inhalerer dypt gjennom nesen og puster si "Bommes", "Donne", etc. Vokaler bokstaver kan endres på din egen viktigste - det var det samme vibrasjon i lepper og nese, som i den første øvelsen.
For den nedre resonator er godt egnet øvelse: Stå rett opp, legger hendene på brystet og puster litt lene seg fremover og si lyden "U" eller "På". Hender som har følt vibrasjon? Så øvelsen blir gjort riktig. Prøv å koble med lyd fôr til himmelen, og i brystet.
 Øvelser for artikulasjon
For sang er svært viktig artikulasjon - som har en lyd og resonatorer riktig fil, og frata studenter av grøt følelse i munnen. For å forbedre artikulasjon passform og patters, og en rekke øvelser for å gjøre mobilitet av lepper, tunge og kjeve.
Pozihnit, munnen åpen så mye som mulig og deretter gjøre leppene inn i et rør, hvordan å kysse.
For å øke mobiliteten av språket raskt uttale lyden "T D", mens du presser luft. Dette lyder som ligner på lyden som rir en hest.
Kjeve i alle fall bør ikke bli presset - det banke tennene som en feber, kontrollere sine ansiktsuttrykk. Musklene skal være avslappet, og ansiktet skal ikke vises noen utenlandske uttrykk.
Til slutt, husk at når du utfører noen øvelse kan puste for fort - fordi det kan være svimmelhet.
 Er det alt?
Alle disse øvelsene - bare en liten del av arbeidet med å sette stemmen. Hvis du ikke har primære ferdigheter, kan ha å lære det grunnleggende for å utvikle hørelære øret. Hvis du mener at utsagnet trenger bare sangere stemme - du er galt. Voice tar sikte på å hjelpe i å uttrykke følelser i offentlige taler, under en samtale, etc., og sant, fri og sette stemme for å tiltrekke oppmerksomhet og bidra til å oppnå sine mål. Det viktigste - arbeid på stemmen hans, ikke være lat og til slutt resultere vil møte alle dine ønsker.  
Hvordan åpne en ampulle?
 Attack of the main (tannlege, mage) smerte. Kur for ham lenge siden oppfunnet - med smertestillende hetteglass, sprøyte - og etter 10 minutter av livet fylt med mening igjen. Men når du prøver å trekke stoffet kan vi forvente en ubehagelig overraskelse forberedt slektninger farmasøytiske selskaper - ampullen er ikke så lett å åpne. Noen få minutter av harde kamper, banning til den som kom opp med det hele, knitre glass razbyvayuschehosya behandling hakket lemmer antiseptisk og smertefri måte å være fri. Situasjonen er kjent for nesten alle. Disse ubehagelige ting kan unngås hvis du vet hvordan du åpner ampullen.
Den moderne legemiddelindustrien har flere typer glassemballasje for injiserbare stoffer som åpnes på forskjellige måter.
 Historie ampuller
Det hele startet i det 19. århundre. Ifølge historikere er uenige om oppfinneren av ampullen. Noen mener at stamfar var en russisk kjemiker container A.V.Pel. De vestlige eksperter gi håndflaten franskmannen Stanislav Lymuzenu. Men faktum er at på 80-tallet av forrige århundre ble oppfunnet glassbeholder med en smal langstrakt hals og bredt grunnlag for lagring av sterilt legemiddel. Tittel kapasitet kommer fra det greske "amfora" - et fartøy. Så langt det innenlandske farmasøytiske produsenter produsere injeksjon form i ampuller, smertelig minner om 130 år gammel dame ".
 Den hetteglass uten hakk
Å kunne åpne en glassflaske, du er bevæpnet med kunnskap til å sette styrke og smidighet. Flittig produsenten skal fullføre pakke med narkotika eller plenlufter kniv for ampuller. I dette tilfellet kjøperen heldig og standard sekvens av handlinger:
riste flasken;
hjelp Opprivere pidpylyaty hals ampuller, velge den optimale avstanden fra toppen;
plassere nadpyla tørk med alkohol;
Vikle halsen ull eller klut i posisjon "av seg selv" nadpylennыy bryte av tuppen av ampullen.
Hvis du prøver å se etter ampuller enn ventet bare skuffelse, er situasjonen komplisert. Å løse det, du kan, først, spør på apoteket for å finne skarifikator i en annen pakke.
Sekund, som slipe åpning ampuller bruker spiker fil til fil, etter å tørke den med alkohol.
Og for de som er ute etter enkle måter - den tredje mest grusomme alternativet - vikle høyt medisin container med vatt og bryte av sin topp, stole på sjanse. Dersom resultatet av innsatsen av glasskår ikke faller inn i tanken og ikke spredt i hele rommet - det første hinderet vinne. Det er fortsatt åpent hetteglass uten å søle blod og kurere pasienten av fremtiden. Hvis det mislykkes, kan du anser deg selv en virtuos.
 Den hetteglass med et hakk
Etter europeiske standarder ampuller bør ha en farge ring eller bryte punkt. Glass pause på et sted mye tynnere og åpen ampulle punktet er uten arbeid. Behandling av hetteglass antiseptisk og bevæpnet med en serviett, trykker du hakk og forsiktig bryte av halsen på ampullen - det er hele algoritmen.
 En flaske med tørt pulver
Noen medisiner er ikke stabil i løsning og er tilgjengelig i pulverform. Hvis du er en stolt eier av en flaske med tørt pulver, kan dens oppgave å opplyse om og skaffe narkotika slå inn et puslespill.
For det første den nødvendige oppløsningsmiddel. Ofte dette vannet for injeksjon av anestesi løsning eller isotonisk. Noen ganger produsenter gjør det komplett med primær narkotika. Ellers løsemiddel kjøpes separat.
For det andre trenger du en sprøyte.
Og prosessen:
en sprøyte for å ringe det nødvendige volumet av løsemiddel (se bruker å avgrense stoffet);
fjerne lokket fra flasken (det er metall, er det kuttet med saks eller en kniv, og plast);
under toppdekselet for å avsløre bunnen, gummi, som ikke glemmer å tørke med alkohol;
prokolovshy sprøytespissen gummidekselet typen oppløsningsmidlet inn i hetteglass;
nøye riste flasken, sørg for at alt stoffet oppløst;
dial samme sprøyte løsning;
endre nålen på sprøyten med en ny, steril.
Og likuytesya helse!  
Яндекс.Метрика