Hvor raskt og nøyaktig gjøre lekser?
 Lekser er ofte forbundet med svært alvorlige vanskeligheter. Studenter opplever problemer så sliten etter skolen, pleier heller å gjøre sine oppgaver, slappe av. De er vanskelig å fokusere og ta opp en annen jobb. Det er ikke lett å starte på nytt for å studere hjemme, å nærme hver oppgave ansvarlig. For vellykkede studier trenger viljestyrke, tilbakeholdenhet. Selvfølgelig påvirker tretthet og litt disiplin selv hater. For eksempel, det er alltid mer vanskelig å gjennomføre lekser på de fagene som er mindre klart. Det viktigste i slike tilfeller - fokus, følger algoritmen fungerer, vurdere studieplanen rasjonelt sette av tid og ikke bli distrahert. Vurdere noen nyanser i tankene anbefalingene å raskt gjøre lekser og unngå feil. Da er du overrasket resultater, viser det seg at du kan gjøre mye bedre, bruke mindre tid.
 Hvordan oppnå høy hastighet og leseferdighet med lekser?
Først av alt du trenger å huske en viktig regel: vi må skynde oss langsomt. Ikke rush, prøve så snart som mulig for å lese, skrive, løse problemet. Denne tilnærmingen raser nedover umiddelbart kvaliteten på arbeidet, og for å sjekke og fikse går den ekstra tiden. For virkelig å forbedre hastigheten, men unngå ulempene du bør nøye sette av tid til å handle målbevisst fokusert og ikke distrahert.
 1.  Start med å planlegge dine egentrening. Det er ønskelig at hver gang du har betalt trening hver dag, ikke bare en gang før du går til skolen. Hvis du fordele belastningen mer jevnt, vil det være mye lettere å jobbe med. Alltid vurdere din daglige rutine som leksjoner kan ta litt lenger tid enn du forventet. La lager fra 30 minutter til 1 time. Prøv å fullføre alle i tid, men ikke glem at denne aksjen er i deg. La lengden av tid avsatt til de oppgavene du ikke er redd, når du blir vant til å arbeide nøye for å planlegge, vil du ha tid til å gå betydelig mindre enn denne fristen.
  Vurdere en rekke faktorer knyttet til andre ting, arbeid, bestemmer når du spiller. Det anbefales ikke å sitte på leksjoner umiddelbart etter at han kom hjem fra skolen. Det er bedre å ta deg tid til å hvile, ignorerer trening snack. Godt alternativ - ta en tur på gata, en liten treningsøkt. Hvis du er lei, stoppe for passiv fritid, lese en bok, se på TV. Men ikke så lenge starter en pause. Gjennomsnittlig tid til å slappe av etter skolen - 1-15 timer. Studenter foretrekker kanskje å få litt søvn, etter retur fra skolen, men det er ikke en god løsning. Denne måten vil du få ned et regime, sove urolig vanligvis dårlig for kroppen. Hvis du trenger det, må du oppsøke lege. Et godt alternativ - nok tid til å sove om natten, så du ikke vil gå hotitysya når du kommer hjem.
  Husk at nøkkelen til gode jobber - For hele. Passerer tidsplan av klasser, han alltid adlyde. For ikke å glemme i tid til å sitte ned for leksjoner, bruke en vekkerklokke. Han vil også må du referere til perioder med arbeid, blant annet må vi ta en pause på ca 10 minutter. Når spurt mange leksjoner ikke trenger å spare tid til å gjøre alt. Du trenger en pause for å slappe av og ønskelig å gjøre dem hver 35-50 minutter. Deres frekvens kan avhenge av arten av det arbeid, styrt av deres tilstand. Dersom arbeidet er fragmentarisk (for eksempel bestemme deg oppgaven med fysikk eller algebra), men du er lei av det, kan du slappe av etter 35 minutter. Når oppgaven er gitt til deg lett, men det i seg selv krever en lang tid utførelse (for eksempel skrive verk), er å ta en pause etter 50 minutter, men litt lengre tid å hvile.
  Holde en streng orden alle dine varer, skolemateriell, lærebøker og bærbare datamaskiner. Så du vil alle alltid for hånden, du trenger ikke lang tid å finne tapte gjenstander eller få nye bærbare PCer. Legg merke til at den samme situasjonen du begynne å lage din humør når alt rundt er på plass.
  Får leksjoner på forhånd ta vare på fred og ro. Du ingenting skulle distrahere, slå av TV, fjerne mot favoritt bøker og magasiner. Det anbefales å slå av datamaskinen og telefonen. Dette vil bidra til å gjøre lekser, ikke forsinke arbeidet.
  Skape en mest komfortabel. Tabellen skal være behagelig, det fjernes fra alle stedene. Velg den mest passende stol, se på hans høyde, matchende bord. Prøv å sitte rett opp, ikke bøye svært lavt til tetrad. Hvis du er bøyd i denne stillingen vil du føle deg sliten mye raskere fordi det vil øke belastningen på ryggraden, rygg. Ikke engasjere seg på sofaen, liggende som det vil påvirke synet.
  Gradvis lage sin egen "kunnskapsbase". Sørg for å lagre dine poster, notatbøker, papirer skriftlige arbeids, notater. Alt dette vil du sikkert komme godt med. Selv om du har flyttet til en annen klasse, ikke kaste bort papiret, deretter temaer kan gjentas mange av dem er nært beslektet. Hold poster når du gjør selv. For eksempel, hvis et tema eller emne forårsaker du vanskeligheter, prøve å fylle hullene selv, re-lese teori konspektyruyte komplisert sted, utføre praktiske arbeidsoppgaver. Disse materialene vil hjelpe deg å mestre informasjons nødvendige ferdigheter for å mestre, og senere kan du bare se gjennom gamle poster, for å gjenskape alt i minnet.
  Tenk på hvilken rekkefølge bedre gjøre lekser. Du kan starte med en enkel, hvis du ikke umiddelbart kastet ut i arbeid, finner du det vanskelig å konsentrere seg. Når du er lei raskt, bør du først begynner å mer komplekse oppgaver enkle og la på den siste arbeidsperiode.
  Raskt gjøre lekser vil hjelpe rasjonell allokering av tid, konsentrasjon og ansvarlig holdning. Ikke la deg distrahere av andre ting - tiden flyr raskere, ikke svekke oppmerksomhet - du trenger ikke lang tid å rette opp manglene.
   Tentativ plan for rask og riktig lekser
  1.  Lag en rutine og alltid følge ham.
   Slappe av etter skolen. Du kan ta en spasertur eller bare sitte hjemme.
   Holde streng rekkefølge over alle ting, notatbøker og lærebøker, skolemateriell.
   Angi at alarmen ikke å gå glipp av begynnelsen av egentrening.
   Fokus og fjerne alle faktorer som kan distrahere deg, slå av TV-en, ikke chatte på telefonen med venner.
   Ta en pause i klassene ikke overdrive det.
   Rasjonelt distribuere tid: ca beregne på forhånd om hva leksjoner hvor mye tid du vil gå, tar hensyn til skolens timeplan, ditt nivå av trening. Hva kan utsette Do helgene. Men mesteparten av undervisningen bedre å gjøre rett når du kommer hjem fra skolen, du har ferske minner, faglærer nylig forklart.
   Tenk hvor bedre å starte med lettere oppgaver eller kompleks.
   Arbeid sakte for å unngå feil.
   Når du er ferdig, må du huske å sjekke arbeidet gjort, prøve å finne og fikse feil.
   Engasjere nøye planlagt, uten å avvike fra planen pauser ansvarlig behandle hver jobb, selv om det virker enkelt, alltid kontrollere arbeidet. Så du gjør leksene dine riktig, tilbringe litt tid.  
Hvordan å plante et tre på nettstedet?
 Eiere sin bynære områder søke å maksimere komfortabelt arrangere sine eiendeler, blomsterbed, busker, selv bruke tjenestene til landskapsarkitekter. Hva hvis anlegget på området og skape gran la liten, men likevel en skog?! Heltinnen av julesanger og historier vil glede øyet med sine grønne hele året og healing duften av barnåler dager fylt med edle lyder. Men plante eviggrønne skjønnhet krever visse regler, svikt av noe som vil føre til skuffelse. Og hvis du forstår disse spissfindigheter på forhånd, deretter plante et tre på stedet kan virke en skremmende oppgave.
 Hvor du finner en passende gran?
Gran for overføring til eget land kan kjøpes i barnehagen, for å grave i skogen eller vokse i en pott etter:
 1.  Barnehager tilbyr har vokst gran som kan grave i ditt nærvær. Eller gi en spesiell beholder. Vi spiste med nakne røtter kan ikke vente på landing og dø. Så bedre å velge et tre med en klump og ødelagt rotsystem. Å vokse treet i et område med skitt clod være lettere som å plante prosessen er enklere og bedre å slå rot treet.
  Du kan gå inn i skogen og plukke din favoritt fra gran til to meter høye. Rundt trærne trenger å grave en grøft, for å fortsette å få det ut av bakken med skitt clod på røttene. Juletrær til måleren kan transporteres med nakne røtter, bare under transport skal dekke presenning. Og kommer til området du trenger å gran anlegget direkte inn i pre-forberedt hull.
  Å vokse et tre fra frø, bør gå i vinter i skogen og samle frø fra kongler åpnet. Potten bør fylles med en blanding av barskog eller blandet for vanlig land med skog. Frø plantet i en dybde på en halv centimeter og renset i et kjølig sted til spiring. I perioden fra våren til høsten treet bør vannes godt, andre ganger vanning bør reduseres til to ganger i måneden. Det er viktig å sikre at hvileperioder for dyrkes under betingelser med konstant positiv temperatur frøplanter. For å gjøre dette, anbefales det å vinter barnehage i retten eller satt på balkongen. Et år fra frø treet kan vokse til en fjerdedel av en meter.
   Hva du trenger å vite om transplantasjon?
  Det er to gunstig periode for gran transplantasjoner: slutten av april til slutten av august. På denne tiden, er rotsystemet vokser raskt, så gran bosette seg raskt.
  For tre å velge riktig sted. Hvis en liten dekorativ treet, deretter plante et tre på stedet kan ikke borte fra hjemmet. Normal gran har grunt rotsystem, så vil forstyrre andre planter og beplantning, tar dem all fuktighet. Da er det bedre å sette den utenfor området. Men hvis du fortsatt ønsker å se det i ditt område, bør du beskjære røttene hvert år.
  Hvis treet vokser i skogen, deretter transplantere det skal navigere til kardinal og plante gran samt hun vokste opp i skogen. Hvis transplantert treet på dette prinsippet, treet raskt ta tak.
   Forberedelse fossa og dens forbedring
  Hull for treet ønskelig å forberede seg på forhånd - for to uker. Optimal størrelse på to meter pit babes: meter på. Jordsmonnet er ikke nødvendig å lage mat, men må ta hensyn til at høy luftfuktighet skade treet.
  Forberede barnehagen (hvis gran dyrkes selv, så frøplanter). Sette et hull i gran og rette røttene, slik at de så ned ender. Hvis frøplante eller sapling med en klump, bare forsiktig sette treet i hullet og hell den tint bakken eller en blanding av jord og torv, stadig utrambovuyuchy. Sett gran nødvendig slik at roten krage var flush med jordoverflaten. Å ikke rasshatalos tre i vinden, bør treet tie.
   Vanning og omsorg
  De første 2-3 ukene av treet skal vannes regelmessig og rikelig. I løpet av sommeren, er treet også nødvendig vanning, men om vinteren er dette ikke nødvendig.
  Høyde spising kan ta kontroll. Det faktum at gran har en tendens til å slippe nåler på de nederste greinene. For å holde det luftig og harmoni, kan stoppe sin topp. For å gjøre dette, bare skru skudd og ikke la dem vokse opp.
  Før du planter gran, snakke med naboer i området. Gran bør være på trygg avstand fra naboens hus og bør ikke føre dem noen ulempe.
  Suksessen til tiltak til granplanting område vil avhenge ikke bare av hvor grundig du kommer til ham, men også på kvaliteten på planting materiale, klimatiske forhold og arten av jord, som er sikker på å være fruktbar og ønskelig å ha en litt sur eller nøytral reaksjon.  
Яндекс.Метрика