Hvordan velge en vaskemaskin
 For all nescient velger en vaskemaskin, vil alle punkter av denne artikkelen være nyttig som hjelp til å bli bedre kjent med det - assistent i hjemmet vask. Typer vaskemaskiner, populære merker, spesifikasjoner gi all mulig hjelp til det mest riktige valget, der prisen vil matche kvaliteten.

 Typer vaskemaskiner


 Typer vaskemaskiner er som følger:
 •  hjulvasker - vaskeri belastning skyldes den klare rund luke på siden, disse modellene er ledere i alle utsalgssteder;

 •  Vertikale Vaskemaskiner - vaskeri belastning skyldes dekke toppen, er utvalget av slike modeller ikke spesielt stort, men det er noen særlig berømt og populær Årsaken er at hvis du ønsker å legge til noen klær under vaskingen, er denne funksjonen tilgjengelig, som vann vil ikke søler.

 •  Tips for å velge en vaskemaskin


   Assistent til fremtiden Klesvask bringe maksimal nytte, brukes hele tiden og var kostnadseffektivt, det bør være det riktige valget vaskemaskin rettferdiggjør basert på følgende punkter:

   1. Hvor vil sykehuset være et sted for vaskemaskin?


  Hvordan velge en vaskemaskin
   Svarer på dette spørsmålet kan løses: om det er ferdig eller superuzkaya maskin. Totale dimensjonene er: bredde - 40-60sm dybde - 32-60sm, høyde - 85cm. Mest hjullastere modeller av vaskemaskiner 32cm dyp passer inn i den minste krok av et bad, gang eller en perfekt passform under vasken på kjøkkenet, men vi må ikke glemme at den dør-åpning luke når roteres 180 grader. Dette må også ekstra plass som ikke alltid er der.
   I dette tilfellet er det verdt å vurdere valg av vertikale vaskemaskin som ikke trenger dette området, som det ble kalt på toppen. Men disse modellene, selv om de kan installeres i de fleste sjelden brukt vinkel og kan vaske en bil full, ikke særlig praktisk da det ikke er noen mulighet for den øvre del av maskinen brukes som en hylle. Superuzkye maskiner 32cm egnet for en liten familie med noen få mennesker, siden vekten 3kg klær å vaske dem med makt uten problemer.

   2. Mengden av tøy i en enkelt syklus av


   Og hvis familien består av fire til seks personer, må vi velge vaskemaskinen til en fullstendig stopp modell, der kan man vaskesyklusen 45-5 kg ​​tørt tøy. Dagens modeller som kan lastes ned 6-7kh brukes kun i store familier eller i små og mellomstore bedrifter, restauranter, kafeer, små hoteller. Men hvis det er mange familiemedlemmer, men det er ingen plass for enheten med store dimensjoner, fortvil ikke: klesvask på en dag, men i flere etapper - god løsning, men mellom sykluser må maskinen litt tid til å slappe av så husholdning vaskemaskin er ikke beregnet for kontinuerlig drift.

   3. Materiale av tank vaskemaskiner


  Hvordan velge en vaskemaskin
   Hvordan velge en vaskemaskin slik at den ikke ødelegge ztyrayetsya undertøy? Hele prosessen med vasking, skylling og vred inkludert passerer i rustfritt stål tromme, så du bør nøye undersøke det, kjøpe en modell som ikke var dårlig dekning. Sam trommelen er i tanken, noe som kan være av rustfritt stål, rustfritt stål eller plast. Tank er den beste rustfritt stål vil vare mer enn 80 år, men en slik maskin vil koste ganske dyrt.
   Dersom familien budsjettet ikke er designet for den dyreste, men bedre modell, så bør du velge en plasttank. Hvert merke bruker polymateryalы navnene er forskjellige, men i utgangspunktet de samme egenskaper, korrosjon, høy temperatur, vaskemiddel, god absorpsjon av vibrasjon, stille i drift, termisk ledningsevne (å være betydelig sparing elektrisitet). Komposittanker tjene som produsentene sier, 20-25 år.

   4. Tilstedeværelsen av visse tekniske egenskapene til vaskemaskiner


   Parameterne for alle modeller kan gi den optimale tid til å tjene, angitt med store bokstaver fra A (høyest) til G (lavest):
 •  vasking klasse - indikerer fuktighet ved enden av samme kvalitet vasking henne;

 •  spin klasse - det bestemmer passende respekt for ting;

 •  Energiklasse - det mest økonomiske valget på grunn av strømforbruket;

 •  RPM - best å være 400-1000 rpm, over klærne vil tørke, men det er svært vanskelig å bli utsatt for stryking.

 •  5. Hvilke programmer trenger å vaske og hvordan håndtere dem?


  Hvordan velge en vaskemaskin
   Det finnes programmer til seksten, men store programmer i alle moderne vaskemaskiner bare noen få: vask bomull, lin, ull, delikate stoffer, blandet lin, hvitt sengetøy. Resten fra forskjellige produsenter signifikant forskjellig bare navn, men med en felles essens. Det er bare en markedsføring knep for å tiltrekke seg det maksimale antall kjøpere mer spesifikke modeller av det og har en høyere pris.
   Disse programmene er satt eller på elektronisk resultattavle, eller elektromekaniske midler. Det første alternativet er dyrere, men vil vare lenger. Elektrokontrollpaneler er alle low-end modeller.

   6. Har du behov for tørking - som en funksjon i vaskemaskinen?


   Gitt tidligere tips om valg vaskemaskinen kan konkluderes med at tørking er ikke et nødvendig element. Med høy hastighet spin går nesten klar for stryking klær. Tørking funksjonen er kun i et begrenset antall brede mønstre hvis verdi øker med 20-30%. Faktisk er dette en nyttig funksjon, men helt valgfritt.

   Hva merkevaren vaskemaskin er best å velge?


   I dagens forbrukere er allerede etablert syn på ulike kjente merker og alle populære merkene av hvitevarer i særdeleshet. Men kanskje det er noen forskjeller i hva merkevaren av vaskemaskin er best å velge? Faktisk, er det spesifikke bedrifter som har lyktes i produksjon av høy kvalitet vaskemaskiner:
 •  Miele, AEG - eliteklassen;

 •  Godteri, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool - den mest optimale pris og med den beste kvalitet;

 •  Ardo, Ariston, Beko, Indesit, LG, Samsung - lave priser med god byggekvalitet;

 •  Vyatka, Baby, Eye, Atlanta - innenriks modeller til lavest mulig pris.

 •  Her er alle de viktigste punktene er viktig for å sikre at vaskemaskinen er bedre å velge for din familie. Men det er forskjellige nyanser som må følge nøye med når du velger en bestemt modell har en vaskemaskin.  
  Lukten av vaskemaskinDessverre, i alle bad kan være en ubehagelig lukt. Etter en lang søk, blir det klart at han og vaskemaskin. Årsakene til sin forekomst er mange, som måter å bli kvitt det. En ubehagelig smak fra vaskemaskinen - et vanlig fenomen, og det er lettere å forebygge enn å bli kvitt det.
  Grunner lukter av vaskemaskin
  "Aroma" vises på vaskemaskinen for operasjonelle og tekniske grunner:
  plavlenoy lukten av brennende plast eller - en konsekvens av defekt montering, en produsent på upålitelige kraftelementer etablerte kontakter kontakter
  vaskepulver, komponert av nåværende visse stoffer i vask de kan slippe en ubehagelig duft
  muggen lukt er et resultat av analfabetisme drift - utilstrekkelig ventilasjon, lagring skitne klær,
  muggen aroma indikerer dårlig ytelse avløp.

  Hvordan å eliminere lukt fra vaskemaskinen

  I de fleste tilfeller, problemet med dårlig lukt elskerinne ansikter etter år med å bruke vaskemaskinen, spesielt hvis omsorg er ikke riktig. Slik fjerner du en ubehagelig smak, kan du prøve følgende metoder:
  Etter vaskemaskin lufte. Ikke sette henne skittentøy, er det bedre å bruke spesielle kurver.
  Endre vaskemiddel, og kjøre med den tomme bilen. Sett modusen til maksimumstemperatur, slå av skylling og spinn. Hvis maskinen ikke kan varme vann til 90-95 grader, Teni problem. I dette tilfellet trenger eksperthjelp. I tillegg over tid ser det ut avskum. Hvis det ikke er rengjøres regelmessig, vil bosette hår, smuss og tråder. Dette vil føre til at prosessen med nedbrytning med en markert lukt.
  Kilden til den ubehagelige lukten kan renne slange, ring master og erstatte det med kvalitet.
  Noen ganger maskinen er koblet til kloakk feilaktig, noe som resulterer i stillestående vann, og det er lukten. Etter vask, sjekke om det gjenværende vannet i tanken.
  Under operasjonen bør periodisk skifte filter. I tung luft begynner det å produsere en ubehagelig smak.
  I noen situasjoner, motbydelig smak er et resultat av rengjøring. For eksempel, du behandlet med sitronsyre og bilen begynte å falle bak stinkende biter av skitt. For å avhjelpe situasjonen, drive ut den tomme bilen i fordøyelsen modus, slå av spinn.
  Rengjøring av vaskemaskinen inne spesielle midler. De inneholder brus krystaller som løser fett. Det anbefales at halvparten av pakken i maskinen og start vasking med kokende regime. Utfører denne prosedyren hver måned, kan du forebygge forekomsten av lukt fra vaskemaskinen.

  For å holde maskinen i stand, bruk en god vaskepulver emballasje indikerer "maskin", ikke overdriv høye temperaturer, men samtidig ikke bare å vaske minimum. Rens maskinen hvert halvår. Regelmessig vedlikehold vil sikre lang levetid på vaskemaskinen.  
  Яндекс.Метрика