Hvordan koke suppe med fersk kål?
 Ordet "suppe" (eller eldre versjon - skjebne) dukket opp i leksikon med slaverne rundt det 16. århundre. Antyde det Zalo (aka - buljong, suppe), tilberedt med fersk kål og sur, sorrel, kledd greener. Lage et måltid som bønder har lært i det 9. århundre, da de begynte å vokse kål. Siden suppe oppskrift har endret seg noe fra den tradisjonelle suppe mel fylling fjernet, lagt til en haug med krydder. Nå, for å koke suppe med fersk kål, trenger bare forberede en solid kjøttkraft, kål samme røtter og urter.
 Kål suppe-bone den klassiske oppskriften
For å forberede en deilig suppe med kjøtt fra fersk kål trenger følgende ingredienser:
ca 900 gram biff på bein (kan erstatte svinekjøtt eller kylling);
Ca 400 gram fersk kål (hvis du tar en ung notat at disse kål suppe stå for lenge);
fem små poteter;
Par pærer, gulrøtter, hvitløk fedd;
ett pepper (rød paprika);
30 gram persille og en teskje fennikel frø, laurbærblad;
syv erter sort pepper;
fire spiseskjeer solsikkeolje;
tre spiseskjeer tomatpuré.
Matlaging kål suppe foregår i flere etapper. Først trenger du en pott volum i liter 25-3 å sette biff, løk og gulrøtter, forlater få bukt, hell alt vannet og kok i et par timer på lav varme. Når kjøttet er kokt grundig, ta den ut av pannen med grønnsakene. Grønnsaker kan bli kastet, kjøtt skåret i stykker. Buljong belastning, kjøtt atskilt fra beina, satte det igjen. Kjøtt er forberedt på en lang tid, men koker suppe med fersk kål buljong etter matlaging du vil raskt!
Deretter hogge løk og hvitløk. Legg dem peppercorn, hakkede semirings. Yngel i en stekepanne tomatpuré i solsikkeolje. Tilsett løk, hvitløk og pepper. Bland, stek over svak varme i fem minutter. Gni på et grovt rivjern gulrøtter, legge til grønnsaker. Hakk kål nøye. Send det slukket med grønnsaker, og legger til et par sleiver av kjøttkraft. Stuet kål med andre grønnsaker i ca ti minutter, og hell fyllet i suppen. La suppen med grønnsaker på tallerkenen, inkludert en liten brann.
Skjær poteter og persille fint, senke dem til kjøttkraft når det koker. Legg ukropnыe frø og salt. La potetene povarytsya selv femten minutter før full beredskap. Etter å ha fjernet kjelen fra ovnen, vent: suppe bør stå i femten minutter. Spill deilig suppe på tallerkener, suppe rømme sjenerøst Zabiela, kuttet svart brød. Server suppen med paier og kulebyakamy, paier og bokhvete.
 En enkel oppskrift for vegetarianere
De som ikke ønsker å lage mat suppe med fersk kål med kjøtt, vegetarisk meny som følger og følger faste i religiøse eller medisinske grunner, kan vi tilby en enkel oppskrift suppe grønnsak. Ta omtrent en halvkilo fersk kål og poteter, middels store løk, gulrøtter, to tomater, et par fedd hvitløk, 40 g solsikkeolje, halv til to liter vann og urter, krydder og salt for å legge til dine preferanser.
Skjær små poteter og gulrøtter, løk halv ringer, tomater - pene skiver, hogge kål. I kokende vann, tilsett en klype salt og hakket kål. Etter syv minutter til samme sted potetene og kok i tjue minutter. Mens poteter og kål er kokt, stek i en panne i solsikkeolje løk, gulrøtter, og på slutten, legg skiver av tomater og potushkuyte fem minutter. På slutten av matlaging til den resulterende buljong, tilsett dressing og bringe suppe til perfeksjon. Greener og skiver av hvitløk legge når kokt suppe.
Kål suppe, kokt i kjøtt eller fisk kjøttkraft, våre forfedre kalt rik, og vegetabilske - tom.  
Hvordan å underholde gjestene ved bordet?
 Du har allerede tenkt gjennom menyen for en fest eller fritidsbolig, fremtidige gjester invitert, klar til å kle og stylist frisør venter til avtalt time. Men som etterfulgte sin lange husket alle, og de som ikke kunne komme inn, bite albuene og sjalu, bare ikke nok. I alt dette bør også ta vare på at alle hadde det gøy.
Selvfølgelig kan du overlater denne vanskelige forretningsfolk, brødrister eller fritidssenter med animatører organisere moro med dyktighet. Selvfølgelig, hvis du er heldig. Evnen til å tilbringe kvelden på tidspunktet for sin ungdom vitser Petrosian også mulig i dette tilfellet er ikke bare kjedelig, men også trist, for det bortkastede penger brukt.
Du kan imidlertid ta saken i egne hender og personlig ta vare på det faktum at ingen tør gå glipp av. For dette behovet og god musikk (gøy så gøy, du danser!) Og alle slags måter å underholde gjestene ved bordet. Det er omtrent det og snakke.
Fortelle morsomme historier og interessant uttale toast - et must! Men legger til at og alle typer underholdning spill. Gjestene vil elske.
 Cookies spådommer
Bake godbiter er enkel: det er bare viktig at informasjonskapslene var hul inni. Og forberede god og lyse spådommer, enn si alle av dem vil være bra (hvis "cookies" sørge for konkurs eller svik - det er moro bare legger ikke).
 Hvem er du?!
Ganske morsomt underholdning som bare trenger en pakke med klistremerker og penn. Trenger du å skrive navnene på ulike kjente figurer - en for klistremerke, i henhold til antall deltakere. Det kan være hvem som helst, fra Kolobok til Sigmund Freud, det viktigste - å kjenne dem alle der. Deretter feste klistremerker med navn på hver enkelt deltaker på pannen fest. Det viser seg at alle vet hvem som er hvem, og bare på sin egen person forblir i mørket. Og nå er problemet: ved hjelp av veiledende spørsmål som kan besvares bare "ja" eller "nei", du må definere hvem du er. Så ganske gøy. I tillegg, på spørsmålet "Hvem er jeg? "Bedre å spørre under en fest enn neste dag.
 Spørsmål - svar
En annen måte moro - et spill av spørsmål og svar. Begge trenger å forberede seg på forhånd for å skrive på kortene. For eksempel er spørsmål:
Du går frosker?
Du våkner opp i ukjente steder, uten å vite hvordan kom dit?
Tenker du på evigheten på en mottakelse hos tannlegen?
Tsiluyetesya du med fremmede?
Sover du i pels?
Må se på voksen filmer?
Vel, og så videre. Spørsmål kan være forskjellig - avhengig av alderen på deltakerne. Spesielt siden hver bedrift har sitt eget tema, forståelig og interessant bare til dem.
For eksempel, noen av homeriske latter reiser spørsmålet "om du bære Ugg? "Og en annen -" Har du fortsatt ri på vinterdekk? ". Eller kanskje ditt spørsmål vil være svært fjollete - du bestemmer, fordi som ikke liker du kjenner gjester. Svarene er som følger:
Ja! Dette er meningen med mitt liv!
Aldri, det er bare en skam.
Bare hvis en masse drikke.
Gud! Hvordan visste du det?!
Jeg innrømmer det er. Men jeg var veldig skamfull.
Igjen - komme opp med alternativer. Dermed kortene er klar og distribuert, hver to - med et spørsmål og svar (bedre gjør dem to forskjellige farger, for ikke å bli forvirret). Nå leser hver utgave av kortet og den andre svarer lese respons. Og spør ditt eget spørsmål. Det fine med underholdning som kort kan samles og re-distribuere - og fortsatt være morsomt.
 Fanta
En annen gammel men ikke mindre interessant underholdning. Hver "miste" en liten ting, dekorasjon, håndtak eller kork fra champagne, mens å huske hvem som eide. Velg programleder, som, ser at det blir fra "felles pott" gir alle slags latterlige oppgaver. Han mener: en av disse problemene har å gjøre selv.
 Fulvous
Hvis et selskap går kreativ, kan du gi alle muligheten til å vise fram sin litterære talent og vidd. Forberedelsene trenger et minimum: et ark med pre-høstes rim penner og blyanter. Kanskje poetisk mesterverk ingen vil lage, men for mange vil det være en fin måte å vise vår beste side.
 Karaoke
Det er egentlig det kan bringe tilfredsstillelse til hver av gjestene! Fordi dypt ned vi alle tror på hans talent og artisteri. Det viktigste her - for å velge riktig repertoaret og internett her for å hjelpe deg - du er sikker på å finne sanger som elsker din bedrift. Men husk! På nøyaktig 2300 vogn tur til et gresskar, og høyt synge - i stillheten som fremmer riktig hvile naboer.
 "Crocodile"
Glem det intellektuelt og morsom måte å tilbringe tid bare ikke kan. En deltaker prøver å forklare gester ord til alle andre. Jo mer kompleks ord - jo mer interessant spill!
 Brettspill
Selvfølgelig har vi ikke tilby å arrangere en sjakk-turnering. For uhemmet moro er ikke den beste ideen. Men stykket "Mafia" eller "Monopol" eller kaste ballen i desktop roulette dine gjester vil mest sannsynlig ikke gi opp. Hvem ønsker ikke å føle seg som en mogul eller vært en kommissær?
Uansett hvilke måter å underholde gjester ved bordet du velger, er det én regel som bør følges strengt. Ikke i noe tilfelle ikke slå på TV! Det dreper bare festen. Selv en oppriktig samtale, uten noen "fiction" er mye mer interessant enn å se på TV hver dag.  
Hvordan lage croissanter hjemme?
 Et vakkert liv er uløselig forbundet med god mat. Fortsetter Association, det søte liv - en verden av gourmet søtsaker, deriblant en av de bemerkelsesverdige steder må ta croissanter. Samtidig, og vakker, og deilig, de blir minnet om uendelig lykke breakfast i hjertet av Paris, en koselig kafébord, kaffe og croissant. Men i nyere tid kan du nyte croissanter og langt utenfor byen elskere og til og med å kjøpe på matbutikken til hjemmet. Men hvis så, så jeg koker croissanter huset: frisk luft med din favoritt fylling. Eller uten - som i ekte fransk bakverk. Hva croissant? Vilkår for baking croissanter reelle
 Croissanter anses å være et symbol på fransk bakverk, når det faktisk ble de oppfunnet i Østerrike i XIII århundre. Den franske prøvd dem bare på slutten av XVIII århundre, etter eksempel på den vakre dronning Marie Antoinette, som siden da, og regnes som grunnleggeren av den klassiske frokost med croissanter. Paris bakere kunne ikke holde ut av en slik delikatesse og tilpasset den til den franske stilen ved å endre sammensetningen av deigen og stuffing slik at bare oppfinnelsen av østerrikske Bagels form eller halvmåne (croissant på fransk - Crescent). Siden da, den klassiske oppskriften for croissanter gjennomgått mange endringer, men hvis du ønsker å lage croissanter på fransk, vil bruke laminert deigen, resten - eneste likheten.
Hvordan lage croissanter hjemme?
 Franske croissanter er ofte gjort uten å fylle. Dette bagel er praktisk fordi måltider du kan velge filler å smake, sammen razrezaete croissant sjenerøst namazыvaete sin nedre halvdel av olje og dekk toppen. Vanligvis er "tom" croissant ganske stor, og det lå skinke, ost, kokt egg - det er usøtet kosttilskudd. Denne metoden er god for en rolig frokost eller te, og snack på rømmen lettere utstoppede croissanter. Ofte er de mindre i størrelse, lengde fleste miniatyr bagels mindre enn 5 cm. Mini croissanter fylt med søt fyllinger meste: sjokolade croissanter, croissanter med fløte, kondensert melk med croissanter, croissanter med syltetøy fylling Angående det er ingen strenge regler, så selv de største originalen kan finne eller lage croissant til din smak hendene.
 Du kan ikke si om test croissanter. For å oppfylle standarden, bør det være flere lag, lys og luftig inne, myk og litt fet. Skorpe på overflaten - veldig fint, men blush og sprø. For å oppnå dette resultatet, er det nødvendig å strengt overholde proporsjonene av ingredienser og ikke bryte sekvens av blanding. Teknologi elte deigen, form produkttemperatur baking - all materie. Derfor vil vi beskrive i detalj hvordan å lage autentisk croissanter bygning på eksempel på de tradisjonelle oppskrift croissanter uten å fylle. Alle andre alternativer med og uten fylling, vil du komme lett hvis du mestrer det grunnleggende oppskriften av franske croissanter:
 1.  Produkter: kilo hvetemel, 200 gram smør, 125 gram (en halv kopp) av melk, 125 g vann, 50 g sukker, 20 g gjær, 2 store egg 2 ts salt.
   Melk og vann kult. En pakke smør, legg i kjøleskapet. Så lenge væsken kjøler, ta en dyp skål og sile melet inn i den. Gjær gni hendene og legge til mel, knusing og sliping av mel mellom fingertuppene.
   Kjølt Milk fortynne med vann, tilsett væsken og bland ett egg.
   I melet med gjær sette salt og sukker, hell melken og egg. Blande slikkepott til deigen vil ikke få en jevn konsistens.
   Så oversette deigen på bordet eller skjærebrett. Kna for hånd i ca 5 minutter, dannet som et resultat av en løs pasning. Som sådan, sette deigen tilbake i bollen, drysset med litt mel.
   Med en skarp kniv gjør på toppen av kryss-kutt test (både hjemme brød). Dekk bollen med plastfolie. Sett den i kjøleskapet over natten, det er 5-6 timer. I ekstreme tilfeller, hvis tiden er ikke så mye å holde bollen med deigen i kulden i minst 2 timer.
   Etter tidspunktet for deigen, øket i volum, oversette på bordet, lett drysset med mel. Rull deigen baller som beveger seg fra midten til kantene i fire retninger.
  Hvordan lage croissanter hjemme?

   Fjern fra kjøleskapet olje og raskt fjerne det fra pakken uten oppvarming hendene. Sette smør kake mellom to lag av mat grade eller kulinarisk pergament. Kjevle gi et stykke olje flat form ved å klikke på den og rozplyuschuyuchy. Nå smøremiddel tykkelse mindre enn 1 cm.
   Når vi ser bort olje varme hender, oversette det på den rullet deigen - akkurat i det midterste laget.
   De frie kantene av deigen dekke med olje slik at den dukket opp i en slags "konvolutten".
  Hvordan lage croissanter hjemme?

   Denne konvolutten roll pin i én retning. Når lagenes tykkelse når 05 cm, brett den tre ganger i et rektangel og dekk med folie. På skjærebrett og legg deigen i kjøleskapet for en splint time.
  Hvordan lage croissanter hjemme?

   Ta ut deigen og kjevle. På bordet drysset med mel, rull deigen på kortsiden langs langsiden av laget til en tykkelse på 05 cm. Og fjerne sminken i kjøleskapet i en halv time.
  Hvordan lage croissanter hjemme?

   Gjenta rullende og kjøling test to ganger til (totalt 4 skal holdes syklus). Hver gang utvide deigen langs langsiden og domahaytesya tykkelse på ca en halv centimeter.
  Hvordan lage croissanter hjemme?

   Når deigen er kjølt i siste fjerde gang, ta egget er igjen, og bryte den i en liten bolle. Bland eggeplomme med protein og rør med en gaffel. Permisjon i 30-60 minutter til egg ble mer vassen.
   Ta deigen ut av kjøleskapet og plasser den på bordet. Rull kjevle langs langsiden så lenge tykkelsen av en rektangulær reservoar når 4-5 mm.
  Hvordan lage croissanter hjemme?

  Hvordan lage croissanter hjemme?

   Med en skarp kniv, trimme alle humper på kanten av reservoaret, slik at deigen var helt flat rektangel. Del det med en kniv på langs i to halvdeler.
   Hver halvdel bruker diagonale tverrsnitt dele den i like trekanter.
   Hver trekant sving følger: to sider hold grunnlaget for trekant og pakk mot tredje hjørne. Ikke vri for stramt. Under vri forsiktig strekke kanten i motsatte retninger.
  Hvordan lage croissanter hjemme?

   Sett croissanter på en stekeplate dekket med bakepapir. La avstanden mellom dem slik at de ikke sammenfiltret med gjæring. Dekk med et tørt håndkle (for å teste overflaten tørket) og sette opp et par timer på et lunt sted.
   Forvarm ovnen til 220 ° C. Pensle overflaten av croissanter med egg og stek i 18-20 minutter. Når zarum'yanytsya skorpe, slå av varmen og kule kaker på rutenettet.
   Så ideelt sett bør være bakt croissanter hjemme. Hvis du vil overholde alle nyansene - få bagels verre enn en profesjonell bakeri. Som for fylling, kan det være noen av dine valg, men bedre å holde seg til dokumenterte ingredienser og kombinasjoner.
   Hvordan bake croissanter hjemme
   Oppskrift croissanter beskrevet i forrige avsnitt, tatt i en profesjonell bakeri. Men følger det hjemme er vanskelig, lang og plagsom. Derfor kan hjem bake croissanter være forskjellige, forenklede oppskrifter. Det innebærer ikke bruk av gjær og krever mye tid for elting. Men resultatet er ikke verre enn deig, men det er egnet for de som er kontraindisert å spise gjær. Prøv å lage mat hjemme croissanter med uten gjær deigen:
  1.  Ingredienser: 1 kopp hvetemel, ca 65 gram (en tredjedel av en pakke) smør, en tredjedel kopp fortsatt vann, 1 egg og en klype salt.
    Olje avkjøles til fast tilstand.
    Ha mel i en dyp bolle, tilsett salt og vann. Elt deigen.
    Ha deigen på bordet, prypыlennыy mel og rull til rektangel tykkelse på 3-4 mm
    Olje rist revet olje og chips jevnt på overflaten av deigen.
    Brett deigen i to og en halv igjen rulle. Pakk inn i folie og legg i kjøleskapet i 15-20 minutter.
    Ta ut deigen, legge på bordet og Roll. Brettes og rulle ut igjen til sjikttykkelse på omtrent 3 mm.
    Del deigen i trekanter praktisk størrelse. Bundle bagels fra bredsiden til hjørnet.
    Zastelit pan bakepapir og legg den på bagels i kort avstand fra hverandre.
    Pisk egg lett og pusse overflate croissanter. Bake ca 20 minutter ved 200 ° C.
    Du kutte koke croissanter, nesten tapt i smak. Selv om, hvis du ønsker å lage croissanter huset raskt - så raskt at de er villige til å ofre reglene - bruk av butterdeig butikk. Croissanter med ferdiglaget deig, frosset og pakket i poser - en viss risiko. Kanskje du er heldig og kjøpe fint deigen heve og bagels kommer ut myk og luftig. Men ingen vil gi deg en garanti for at de croissanter fra frossen deig ikke kommer ut tykk og tung, at de vanlige bagels. Du følger bare instruksjonene på pakken og ikke bryter produsentens test.
    Når det gjelder innholdet av testen, dvs. fylling, er det den mest enkle og behage fasen av bake croissanter. Hvis du bestemmer deg for å bake croissanter med fylling, og deretter sette den på bunnen av hver trekant tistyanoho før betale ham bagel. Vanligvis nok te / dessert skjeen filler som kom ut deilig. Jo høyere antall fyllinger kan klatre ut under baking. Vel, som er satt inn i baking avhenger av din smak og fantasi. Uten å tenke nevnt er populære alternativer for fylling croissanter:
    Croissanter med sjokolade. Bruke solid sjokolade. Det trenger ikke å bløtgjøre, Bryt av en bit av flis og pakk den i en trekant av deig.
    Croissanter og ost og / eller skinke. Ostesorter bør gni, hvit ost Crumble. Du kan bruke Fet, mozzarella, suluguni og selv ost. Kremost er bedre ikke å bake, kuttet og spredt på en croissant tom. Skinke skåret i små terninger.
    Croissanter med frukt. Beste bruk solide varianter: epler, pærer, fersken, etc., terninger.
    Croissanter med syltetøy. Syltetøy på agar-agar gelatin bedre: det holder formen bedre og bare nyttig.
    Croissanter med syltetøy. Passer alle syltetøy, marmelade eller syltetøy ganske tykk konsistens.
    Croissanter med kondensert melk. Dette refererer til den kokte kondensert melk - en felles eller kakao.
    Croissanter med ost. Velg kornet, veldig tørr ost eller ostemasse.
    Croissanter med kanel. Malt kanel å blandes med sukker eller pulverisert sukker og sette blandingen på den indre overflate av trekanten av deigen før sammentrekning.
    Som du kan se, gjøre croissanter bygning på ulike måter, avhengig av tilgjengeligheten av tid og lyst. Hjemmelagde croissanter med sjokolade fylling sikkert være en favoritt delikatesse av din husstand, og croissanter med skinke og ost, kan du mate dem for en solid frokost. Generelt bør vi lære å bake croissanter huset hvis bare å glede nær utsøkte kaker og sørge for at hjemmebakst er ikke dårligere til verk av fransk bakverk.  
Яндекс.Метрика