Hvordan laste opp bilder til iPad?
 iPad-og alle generasjoner er utstyrt med en høy kvalitet skjerm, sammen med en meget sterk "fylle" gjør disse enhetene veldig praktisk å konsumere innhold, lese e-bøker og blader, besøke internett, filmer og bilder. Selvfølgelig, før du ser innholdet, må du lage det selv eller skrive på iPad fra eksterne kilder. For eksempel, å vite hvordan du laster opp bilder på iPad kan du alltid se hjemmet digitalt bilde.
Etter en lukket plattform iOS laste opp bilder på iPad som, for eksempel, på en flashdisk mislykkes. For å laste opp bilder på iPad trenger et spesielt program for samspillet av alle i-enheter til datamaskiner kalt iTunes.
 1.  Forbered bildene som skal zakachuvatysya på iPad. Det er veldig praktisk for dette formålet å opprette en mappe på datamaskinen, og kopier det alle bildene legges i iPad.
  Koble iPad til datamaskinen via USB-ledning festet til det som en del av laderen.
  Lansere iTunes på datamaskinen din.
  Hvordan laste opp bilder til iPad?

  Hvordan laste opp bilder til iPad?

  Etter vellykket identifikasjon enheten velge "Foto".
  Hvordan laste opp bilder til iPad?

  Kryss av i boksen ved siden av "Synkroniser bilder fra:" og velg det stedet hvor du kan laste ned bilder: Bilder mappe med dokumenter eller noen vilkårlig valgte mappen.
  Hvordan laste opp bilder til iPad?

  Velg ønsket mappe og klikk "Apply". Etter synkroniserings bilder fra disse mappene vil være tilgjengelig for visning på iPad i "bilder".
  Hvordan laste opp bilder til iPad?

  Senere nevnt i femte ledd mappen vil huske programmet og vil bli brukt til å synkronisere bilder som standard. Slett bilder av foreldet som mulig med iPad, og med en angitt mappe på datamaskinen din ved å følge den obligatoriske synkronisering som vil slette bilder fra iPad.
  Før at iPad har blitt lastet ned noen bilder synkronisere med en annen datamaskin, slettet de. Bilder tatt av aypadom under synkronisering er berørt.  
 I stedet for de vanlige strykejern, en ny teknikk - Klær Steamers. Det var et mirakel i det innenlandske markedet nylig, men fant en masse fans og ble raskt populær. Med denne enheten kan du perfekt vidprasuvaty klær visningssteder og oppførsel desinfeksjon tryggeste måten å ikke anvende kjemikalier. Også hjelpe i kampen mot støvmidd og ulike mikrober. Det er klart at en stor og aktiv etterspørsel skaper levering av varer. Hvordan velge Klær Steamers uten å bruke ekstra penger og få et godt resultat?
Hvordan velge Klær Steamers?

 Først må du bestemme seg for å kjøpe enheten. På mange måter vil det avhenge av prisen og viktigste kjennetegnene. Du bør også ta hensyn til produsenten av enheten ettersom billig er sjelden bra. Definere de viktigste utvalgskriteriene ved å bestemme riktig måte.

 Kraften av enheten


 •  Klær Steamers til 1800 watt. Stor takle alle typer materialer, i tillegg til jakker, tepper eller fjær.

 •  Klær Steamers enn 1800 watt. En slik anordning kan betraktes som universell. For det er ikke umulig oppgave. Det er flott å jern tepper, tykke jeans, måte podstezhkamy etc.

 •  Flere alvorlige enheter for hjemmebruk ikke trenger. Valg av modell avhenger sin egen finansiell kapasitet og de viktigste målene for å anskaffe teknologi.

   Dimensjoner på produktet


   Dette alternativet er viktig fordi enheten må være til stede for komfortabel bruk. Det er umiddelbart tenker på hvor Steamers vil bli lagret. Ja, det er flere kompakte modeller som passer perfekt i et skap eller pantry. De har en snever organ og hensiktsmessig utforming.
   For veske eller reise, det er ganske kompakte modeller. De gjør også en utmerket jobb med oppgaven, kan enkelt brukes også utenfor hjemmet, for eksempel, før et viktig møte eller på veien.

   Vanntank


   Selvfølgelig er dette alternativet ikke nøkkelen til å svare på spørsmålet: hvordan velge klær Steamers, derimot, er det verdt å betale oppmerksomhet til. Ofte unge modeller krever ekstra påfyll vann, men alternativene som har et reservoar volum, de fleste er mer massiv og tungvint.  
  Hvordan velge en blenderBlender - et kjøkken apparatet som forenkler prosessen med matlaging. Med den, kan du gjøre mye av transaksjoner, mengden som er avhengig av konfigurasjonen av enheten. I dag den mest populære på grunn av brukervennlighet og funksjonalitet er å dyppe blender. Det faktum som peker å se etter når du velger en blender, omtalt nedenfor.
  Typer blendere
  Først må du bestemme om du trenger er en nedsenking blender, eller er stasjonære for deg. Det er nødvendig å utforske funksjonene i begge typer.
  Hvordan velge en fast modell
  Hvordan velge en blender

  I Europa er disse enhetene ikke kalt blender og shakers som de er ofte brukt for å blande ulike ingredienser til matlaging, for eksempel cocktailer, sauser, hovedretter, bestående av flere ingredienser og krever blanding.
  Vi faste modeller har blitt brukt i avling is utarbeidelse av cocktails, pisking proteiner. Den største fordelen med denne type blender i forhold til innlevelse er ingen grunn til å beholde den, du bare trykker på knappen, der går operasjonen, og blender er jobben gjort selv. Til en av de viktigste fordelene kan også omfatte en relativt lav kostnad. Mange husmødre glede og en funksjon som er til stede i de fleste stasjonære modeller, både selv-rensing gjennom noe som eliminerer behovet for rengjøring av enheten. Nok til å fylle en bolle med varmt vann og vri blender.
  Boller stasjonære modeller kan være laget av glass og plast. Hvert alternativ har fordeler og ulemper. Fordelene inkluderer glass nevpytыvaemost lukt og off mørkere. Men hvis du bryter denne koppen, og erstatte det kan være svært problematisk. Som for plastskåler, deretter bryte dem mye hardere, og kostnadsmodeller med koppen blir lavere. Ulempene inkluderer mørkere, manglende evne til å bruke varme produkter.
  Strøm stasjonære modeller kan variere. Det er nødvendig å ta hensyn til det faktum at jo høyere den er, jo raskere og mer effektiv modell takle oppgaven. Minimum makt - tre hundre watt. Optimal - fra seks.
  Hvordan velge en dykker modeller
  Hvordan velge en blender

  Hovedelementet i nedsenkbare blender - den såkalte "fot", som kan være laget av metall eller plast. Denne "opp" for å utelate i at kapasiteten der du vil ha noe å blande eller hogge. Ofte er denne typen blir brukt til sliping. Ideelle er en enhet for familier med små barn som i utgangspunktet gitt hakkede og mashed mat. Med blender slipe blir det mye enklere.
  Men ikke bare for å lage barnemat kan brukes pohruzhnuyu modell. Med det kan du hogge løk, gulrøtter og andre grønnsaker, lage brødsmuler eller knust kjøtt for stuffing. Også nyttig for matlaging grønnsaker eller fruktsalater.
  Velge en blender, er det viktig å ta hensyn til materialet av byggingen av "fot". Blender med plast "fot" billigere, men deres styrke er ikke så stor som for sliping og varme produkter til å bruke den vil ikke. Blender med metal "fot" er dyrere, men kostnaden er rettferdiggjort sin kvalitet.
  Bortsett fra de materielle "føtter" ved å velge den modellen du trenger å ta hensyn til mengden av kraft og fart. Som i tilfellet av stasjonære blender, jo høyere energi vil raskere blenderen utføre sin oppgave. Et stort antall hastigheter kan du velge optimal hastighet for et bestemt produkt.
  Hvis du bestemmer deg for at du trenger er en nedsenking blender, deretter se på sine eiendommer i detalj.
  Makt nedsenkbare blender
  De fleste moderne blandemaskiner har en kapasitet på 140-200000 watt, så det er nok å velge.
  Jo høyere kapasitet, jo flere operasjoner du kan utføre, og jo høyere effektivitet. For eksempel, hvis din modell kapasiteten er mindre enn to hundre og femti watt, håndtaket hakking eller knusing av is frosne grønnsaker avtale vil være svært problematisk. Minimumskapasitet for is - fire watt, og helst flere.
  Hastigheten på behandlingen produkter er også avhengig av strøm. Selvfølgelig, hvis du skyter ned eggene, den markant forskjell mellom ytelsen til en kraftig og meget kraftig blender vil ikke. Hvis du utfører kutte grønnsaker for salater eller slipe ingrediensene til suppe puré, så tiden vil være vesentlig forskjellig.
  Derfor, den normale driften av de produktene du kan velge blender kapasitet tre og fire hundre watt, men hvis du har tenkt å bruke den for å hakke kjøtt eller hakking is, så er det bedre å se etter en modell med en kapasitet på 500-800 watt.
  Antall fart nedsenkbare blender
  Antall fart i moderne modeller kan variere 1-24, de slår glatt eller i trinn.
  Hvis hastigheten varierer avhengig av styrken av å trykke på knappen, så denne funksjonen kalles pulsmodus.
  Hvis blenderen er enda mer fart, kan du velge en passende hastighet for hvert enkelt produkt. For eksempel, for kjøtt i pakk nødvendig lav hastighet, gradvis økende. Å skyte ned eggene i den lave potten, kan du bruke en lav hastighet for å unngå sprut, og i høy - høy.
  Glatt bryter styrer koblingstrinn, siden det gir mer nøyaktig velge nødvendig i hvert enkelt tilfelle rate.
  Pulsmodus har en innvirkning på hvor ofte du må stoppe blenderen for å bytte hastighet. I nærvær av en slik funksjon er gitt i begynnelsen av høy hastighet, og trykk deretter på strømmen er regulert.
  For mange produsenter hastigheter brukes mer som et PR-stunt. Faktisk vil for hjemmebruk være tilstrekkelig blender med 5-8 hastigheter. Færre vil ikke lett å arbeide med ulike produkter, og mer - bare vil forvirre deg. Men tilstedeværelsen av pulset regime og glatt girskift fall forresten.
  Jets nedsenkbare blender
  Når du velger blender er svært viktig å ta hensyn til munnstykket. Deres tilstedeværelse eller fravær avhenger av evnen til å utføre forskjellige operasjoner.
  Hoveddysen
  Hvordan velge en blender

  Hoveddysens er "fot", der de fleste operasjonene utføres. På sin side er litt dypere enn. Uten unntak blendere har munnstykket. Med den kan du slipe ingrediensene til suppe puré, forberede grønnsaker for salater, kokk cocktail. Typisk enn et munnstykke ikke endres.
  Krans
  Hvordan velge en blender

  Visp flere varianter, som regel er de spiral og kaplevydnыmy. Corollas i en blender avvike litt fra visp ingrediensene sammen. Teardrop brukt for å lage røren, spiral - for å lage tykk. De fleste av tipsene er avrundet heller svak wire, så bruken bør være mer forsiktig med å unngå å bli sving.
  Mill
  Hvordan velge en blender

  Mill - en liten bolle, som er plassert på bunnen av kniven. Den brukes vanligvis for sliping små porsjoner i stedet faststoff. Godt egnet for sliping kaffe, sukker pulver, tørket i brødsmuler.
  Bolle chopper
  Hvordan velge en blender

  Det er ikke helt munnstykke, som er volumet av et glasslokk med en eller flere utskiftbare blad for hakking, miksing, hakking is og kniver for skjæring og friksjon. Tilgjengelighet stasjoner kan kutte nesten alle produkter, følge de samme tykkelse - ost, skinke, pølse og mer.
  Vakuumpumpe
  Leveres komplett med vakuumbeholder. Med pumpen suges luft fra beholderen, og dermed øke holdbarheten av produkter.
  Når du velger en modell, mener at hoved dyse leveres komplett med alle modeller, men det finnes andre valgfrie. Jo høyere tall, jo høyere pris modell. Hvis du mener at noen av de ovennevnte tipsene du helt ubrukelig (for eksempel kutte du har en food prosessor), mens oppkjøpet av modeller med vedlegg er logisk å gi.
  Hvordan velge en blender

  Andre funksjoner nedsenkbare blender
  Ingen detaljer er beskrevet nedenfor, det er mulig å gjøre, men deres tilstedeværelse vil gjøre bruk av mer praktisk og hyggelig.
  Velge en modell, se etter:
  - Tilgjengelighet veggmontering. I montering dysen plassert alle unntatt den største, lagre blender så mye mer praktisk;
  - Tilgjengelighet av stativet. Fungerer som en erstatning for veggmontering. Sett på en horisontal flate (tabell);
  - Tilgjengelighet målebeger. Han fullførte nesten alle modeller av nedsenking blender moderne og det gjør det veldig praktisk å måle det nødvendige antall produkter;
  - Tilgjengelighet gummiert håndtak. En meget viktig detalj, som tillater mer nøyaktig blender.

  Gjør det riktige valget og liker å bruke den nye enheten.  
  Яндекс.Метрика