Som bly maling på jeans?
 Tight denim dypt absorberende fargestoff, for å fjerne flekken, konvensjonelle vaskemidler nok. Hvis du ikke umiddelbart kan fortsette å fjerne flekker, bruke en flekkfjerner spray som vil gjøre enhver flekk fargeløs. Men ikke bruk aceton, vыedayuschyy pigment farget stoff oppløsende dårlig kvalitet jeans. Når ting ligge en stund, og har tid til å tørke ut spot, spesielt når de utsettes for varme, ville en slik forurensning være svært vanskelig å fjerne. Men uansett hvor effektiv var turen til renseri, det øker tørkeflekker, så først av alt vi er interessert i hvordan å få maling på jeans hjemme.
 Instruksjoner for å fjerne flekker fra maling på jeans
 1.  Mette flekken fra maling bensin eller parafin, plassere en gasbind eller klut med unødvendig skumle side - absorberende. Rense forurenset sted vaskemiddel grundig.
   Den neste fasen av renhold - såpe. Sterkt farget område Skum og tørk. Skyll kluten og sjekke det for renhet. Hvis såpe er ikke effektiv flekkfjerner fortsette behandlingen uten klor.
   Påfør vaskemiddel og stoff holde et par minutter under hans innflytelse. Etter forbehandling pulver vaskes bukse på vanlig måte, men øke den del av vaskemiddel.
   Vanligvis clearing trippel nok til å bringe den flekken, men hvis du ikke liker resultatet, bruke alle tre prosedyrer igjen.
   I sterkt belyste jeans kan anvendes aceton, men bedre kontrollere dets virkning på et stykke av det samme stoff. Det er ønskelig å behandle spesielle verktøy ikke bare glatt, men området rundt det, så det var ingen kontrast etter rengjøring.
   Flere måter å fjerne maling fra denim
  1.  Hvit leire blandet med raffinert bensin i like deler av vekt og impregnere dette skitne sted. Etter tørking leire jeans bør vaskes med såpe og vann.
    Foreldet flekker viser terpentin, sette den på flekken med en bomulls kanten av platen. Etter å ha ventet noen minutter, vaske flekken Stain eller oppvask. Vask deretter som vanlig. Du kan starte med terpentin eller parafin utgang, og til slutt tørke ammoniakk eller en konsentrert løsning av natron til utryddelse.
    Behandle flekken white spirit, fuktet det skum svamp.
    Varmet glyserol gjelder å lande forurensning og la stå i noen minutter. Rene jeans i varmt vann med et middel for å fjerne vanskelige flekker.
    Latex maling fjernes med en børste og varmt vann, og noen ganger - litt rengjøringsmiddel.
    Hårfarge fjernes som følger: Tørk flekken med en svamp dyppet i varmt vann å dryppe noen dråper glyserin, gni flekken med en svamp; impregnert med en 5% løsning av natrium-klorid, tilsette tre dråper eddiksyre; vask; om nødvendig - å impregnere 10% oppløsning av ammoniakk og skyll.
    Blekkflekker skal forsvinne under påvirkning av en oppløsning av etanol og glycerol i like mengder. En god måte er å påvirke salt og sitronsaft og påfølgende vask og utgang ved hjelp av frisk melk. Blekkflekker skal forsvinne under påvirkning av en oppløsning av etanol og glycerol i like mengder. En god måte er å påvirke salt og sitronsaft og påfølgende vask og utgang ved hjelp av frisk melk.
    Flekk av anilin fargestoffer kan fjernes med rødsprit.
    Hvor lett vil motta maling forurensning avhenger Foreldelsesloven om opprinnelsen og maling, samt på bruk av rengjøringsprodukter. Gjenta flere ganger, å velge en passende løsemiddel, og resultatet vil gjøre deg lykkelig.  
Hvor raskt pumpe opp baken hjemme?
 Forhold knyttet til deres eget utseende, aldri slutte å være under granskning. Haster tema for de fleste kvinner om igjen åpner sine ulike svakhetene i figuren: en smal midje er ikke nok, så også bøyde ben, rumpe er ikke så stor som vi ønsker. Sistnevnte er spesielt viktig, som ingen femte punktet er uten tilsyn, være en av tegnene på attraktivitet hos kvinner og hos menn. Og for noen andre og er den avgjørende faktor når du velger en partner. Noen sendte av elastiske rumpe i treningssentre, svømmebassenger og helse klubber, og andre prøver å pumpe setemuskler hjemme. Hvor raskt pumpe opp baken hjemme og gjøre ass smidig og attraktiv?
 Når det er på tide å bringe setemusklene i tone?
Årsakene som fører til tap av elastisitet i setemusklene, mer enn nok, og de er alle ganske banal og enkel:
stillesittende livsstil;
stillesittende arbeid;
dårlige vaner;
dårlig ernæring;
mangel på mosjon;
svangerskap og fødsel.
Som et resultat, huden blir slapp muskulatur mister sin tone og selv cellulitter vises. Det er på tide å slå alarm og umiddelbart begynne å jobbe på deg selv!
 Hvordan kan pumpe opp baken?
Cachan rumpe kan være hvor som helst, når som helst. Det viktigste er å bli kvitt din latskap, øke aktiviteten og søker mulighet til å trene musklene:
 1.  Erstatte heisen klatrer trappen kampanjer. Denne ekstra daglig belastning en positiv innvirkning ikke bare på trening setemusklene, men også trekke bena potrenuye pust og øke utholdenhet.
  Rise foten på rulletrappen. I undergrunnen, prøv å ikke shopping- og forretningssentre for å stå på rulletrappen skrittet og flytte den til fots. Så du og utnevnt du kommer til det punktet i tid, muskel potrenuyete.
  Daglige turer. Hvis din hjemme er det bare noen få stopp, ikke for lat til å gå nedover gaten. Vandring alltid nyttig.
  Ved første øyekast - denne ting. Men hvis vi ser på et ønske om å ha en god stram rumpe oppfylt snart.
   Hvordan du laster ned baken huset?
  Hvis det ikke er tid for turer til treningsstudio eller basseng, deretter raskt pumpe rumpe hjemme er også mulig, og for dette er det en rekke øvelser:
  1.  Lunges. Få opp rett, hender på beltet. En fot lage et bredt skritt frem og dip, holde ryggen rett. Det andre benet ta ut så mye som mulig, slik at hælen steg. Etter vidshtovhuyemosya første etappe og tilbake til startposisjon. Gjenta øvelsen, endre føtter. Lunge kan gjøre, og frem og tilbake, og en annen side med manualer.
    Knebøy. Du kan begynne å gjøre knebøy. Siden 10 sit-ups, gradvis øke belastningen. Foruten de vanlige sit-ups kan du gjøre knebøy med en belastning eller veggen.
    Mahi føtter. Dette er en veldig enkle og effektive øvelser for å trene musklene, noe som gjør at du raskt kan pumpe opp baken hjemme. Få opp til knærne. Ett ben løft opp og hold opp et par sekunder for den ekstra belastningen. Nosochok ser ned. Deretter slippe den, og under vind brystet, gjorde ikke kneet. Flere ganger gjør utøve det ene beinet, så den andre.
    Mahi føtter liggende. Du må ligge på siden, upertysya albuen, til en ledig hånd stakk hånden foran deg. Etappe må øke så høyt som mulig for å trekke en sokk over. Gjenta trenger et par ganger, så perelyahty den andre siden og gjør det samme andre etappe.
    Walking baken. Sitt på gulvet, trekker benet fremover. Og, stepping baken, gå videre, så tilbake.
    Komprimering av ballen. Sitte på kanten av en stol, hold ryggen rett. Holde ballen mellom knærne og klem den på 30 sekunder. Gjenta flere ganger.
    Trinn på veggen. Du må ligge på gulvet, bena bøyd i knærne og sette på veggen ved 90 grader. Ta skritt opp på veggen, løfte baken, deretter ned. Denne øvelsen spesielt for lat. Disse trinnene vil hjelpe deg raskt å pumpe opp baken hjemme.
    Framveksten av bekkenet. Ligg på gulvet, bøy knærne, føttene fullt berøre gulvet. Sett hendene langs kroppen. Sette bekkenet så høyt som mulig strekke setemuskler. Støtte under utvinning går på skuldrene og føtter.
    Forhøyninger føtter. Øvelsen er å ligge på gulvet. Hands - langs kroppen. Sakte heve bena (45 grader) og hold opp til maksimumspunktet flere sekunder. Deretter slippe beina og gjenta øvelsen flere ganger.
   Alle disse øvelsene er enkle og effektive. Det er viktig å gjøre før de oppvarmingsøvelser, for eksempel pusting og steg i stedet.
    Nyttige tips for å gjøre baken elastisk
   I øvelser raskt pumpe rumpe hjemme jente hjelpe følgende tips:
   1.  Masser for elastiske baken. Massasje kan gjøres i dusjen svamp eller terry hanske. Masserer huden på baken må til den blir rosa.
    Vann aerobic. Hemmeligheten sjel i kontrast, er ikke bare stramme setemusklene, men også gjøre huden smidig alle deler av kroppen.
    Pakker for rumpe. De trenger å gjøre etter en opphetet massasje på huden. Spre lår og rumpe krem ​​for huden elastisitet, pakk inn i folie eller film i 30-40 minutter. Deretter fjerne den og fjerne restene av kremen.
    Hvis du trener regelmessig, vil det første resultatet sees i en måned.  
Hvordan ikke å tenke på mat?
 Tanker om mat ofte hjemsøke de som bestemte seg for å gå på en diett. Dette er forståelig: noen restriksjoner alltid føre til psykologisk motstand. Husk, som et barn du var forbudt å se på noen skuffer skap, så du vil ha mer. På samme måte, med mat, i tillegg til den vanlige mengden mat fra kostholdet, du tvinger kroppen ufrivillig "glipp" den gamle mat hele tiden å tenke på det. Hva du skal gjøre i en situasjon, hvis tanken på en bolle eller sandwich med pølse ikke gi deg dvele for ikke å tenke på mat hele tiden?
For å begynne, det bør bemerkes at dette problemet kan være ikke bare sitte på en diett, men de som spiser normalt og uten begrensning. Disse problemer er forårsaket av ulike faktorer, slik at det er nødvendig å behandle dem på en annen måte. Derfor, for å konstant sult i kosten forårsaket av naturlige årsaker, og en uimotståelig trang ha en person som ikke sitter på en diett - psykologiske faktorer.
Noen diett - en test for kroppen: stå - vel, kunne ikke stå det - dårlig. Derfor, i jakten på resultatene av kvinnene, og noen ganger menn, prøver å velge den mest streng diett som vil gi resultater i løpet av få uker. Vanligvis blir disse dietter basert på innlemmelsen av en enkelt matvare med en liten tilsetning av to eller tre (for eksempel, frokostblandinger + vegetabilske salater). Naturligvis, ikke kroppen ikke får de rette mat stoffer som mage minnes hjernen hans, og han i sin tur forteller deg om hva du ønsker å spise. I tillegg kan en skarp endring vanlig diett føre til enda psykiske problemer, du pleide å spise mye, men nå måtte avslå. Passerer kjøleskapet, treghet vil du sannsynligvis ta en titt der og finne noe deilig.
Men tenker ikke på mat i kostholdet kan være. Bare ikke få til det ekstreme, og ikke velge en veldig streng diett for å oppnå vekttap i et par uker. Tror at tanken på mat kan ikke bare hjemsøke deg på dagtid, men ikke å sove om natten. Trenger vi slike offer? Begynne å fjerne fra kostholdet ditt skadelige produkter, for eksempel hvis du ikke kan leve uten fast food, gi ham først. Det vil være vanskelig nok, men utviklet viljestyrke er ingen forhindres. Dessuten kan du alltid erstatte fast food med noe mer nyttig, samt sigarett røykere erstatte godteri.
I utgangspunktet, gradvis fjerne skadelige produkter fra kostholdet, kan du gjøre uten diett, selvfølgelig, hvis du spiser sunt, ikke overspise og mosjon. Ellers velger en diett der det er ingen hard grense på produktene, da du mest sannsynlig ikke vil tenke på mat hele dagen.
Et annet tips: Spis ofte, men i små porsjoner. Denne rutinen mat praktiseres i mange land, så det er mest riktig og sunt. Med våre tre, eller to måltider tanker om mat og snacking er uunngåelig. Det beste alternativet ville være 5-6 måltider om dagen: i intervaller du ikke har tid til å bli sulten, og derfor unngå tanker om mat!
Fremfor alt, ikke tenke på mat gjør liker. Ta broderi eller strikking, shyyte kjoler Custom masterprogrammet Photoshop, skrive historier - finne deg selv som du liker og du sprette denne saken hodet. Tanker om mat vil ikke skje når du er inspirert til å lage, i tillegg, kan resultatene av arbeidet ditt være en hyggelig bagatell, men en kilde til inntekt.
Hvis du sitter på en diett, men tanken på mat forlate deg å gjøre i denne situasjonen? Ofte behovet for konstant inntak av mat, for det meste godteri eller fast food, forekommer i mennesker i løpet av nervøs spenning. Med favoritt mat kan raskt lindrer stress, fordi disse produktene inneholder skadelige stoffer som forårsaker en følelse av glede og lykke. Men det går fort, så en person trenger en ny del av mat. Denne onde sirkelen kan brytes bare ved å erstatte maten blir kvitt stress, gå utendørs eller, igjen, hva han liker. Det er også nyttig å kommunisere med venner og ikke kjøre for en del av kaken når du dårlig.
Kvitte seg med tanker om mat er enkel, det viktigste - ikke for å snu en vanlig måltid i en sekt.  
Яндекс.Метрика