Hvordan tegne en gjøk?
 Med denne lille birdie knyttet til mange folks tegn. Hvis du hører stemmen til den fugl til høyre, vil du bli rik og lykkelig, hvis venstre - til fattigdom. Foran seg - til et langt liv bak - dessverre. Selvfølgelig er det en gjøk. Denne uvanlige fuglen har en lang rykte profet. Det antas at det kommer fra et land der Tree of Destiny, slik at alle vet om alt, alt. Gjøk er veldig sjenert, og legge merke til små, grå fugl blant grenene på trær eller busker ikke alle. Hvordan tegne en gjøk? Ved hjelp av akvarell, fin pensel, blyant og viskelær. Starter med nr forstå hvordan å tegne steg for steg gjøk.
 1.  Bildet er ganske tung, så ta en god tykt akvarellpapir og pensel størrelse №2. Tynner er nødvendig, vil dette være nok til å gjengi fine detaljer. Først gjøre en foreløpig blyantskisse. Tegning generelle omriss for å vise strukturen av fuglen og dens posisjon. Vinkelen av hele kroppen er ca. 45 grader. Prøv å følge proporsjonene - lengde vingene litt mer kropp og hale mye kortere. Vinger og hale maling i form av langstrakte "drops".
  Hvordan tegne en gjøk?

  Viktig fase - detaljene. Hver fugl fargelegging sine funksjoner og kroppssammensetning, så sørg for å se og prøve å gjøre så nøyaktig som mulig et bilde. I gjøk skarp buet nebb, en liten flat hodet, runde øyne. Vingen består av to deler: den venstre - et par lag med små fjær høyre - brede og lange harde fjær, som tuppen av en kniv. Halen består også av stive lange fjær med hvite prikker. Tegne dette mønsteret langstrakte ovaler med farge og prøve å ikke røre dem. Markere området av magen og trekke korte bein med klør. Til fuglen er ikke "henger i luften," pryrysuyte kvist.
  Hvordan tegne en gjøk?

  Indikerer de mørke områder og korte strøk maling striper på magen. Darkest område - halsen til venstre, nær toppen av nebbet under en vinge og en annen, langt ving. Gren også gi volum ved å markere mørke områder nederst til høyre.
  Hvordan tegne en gjøk?

  Tegning akvarell. Gjøk anses grå, men faktisk er det mer som en grå farge blå. Derfor blande litt svart og blå varmt, godt fortynnet med vann, og alle deler av denne stien gjennomsiktig skygge. La magen nesten intakt, kan du gjøre ganske mye skygge under. Mer intensive farger gjør den høyre delen av vingen (ikke snu tynn stripe av overgang mellom fjær) og hale (hvite prikker nøyaktig beskrive maleriet). Oker og grønt gress med tillegg av maling nebb og ben.
  Hvordan tegne en gjøk?

  Vi samler pensel i mørk grå og blå skygge og trekker på brystet fugl nebb tomt på hodet rundt øynene og tuppen av nebbet. Do tettere skygge på undersiden av vingen. Korte slag for hvert prohodymsya pir'yintsi venstre, og legger volum. Tegne veldig forsiktig øyet av en fugl. Elev er oker og lys grønn farge. Sørg for å legge igjen en liten prikk blankt papir - refleksjon på eleven. Tynne tuppen børste og mørk grå akvarell gange forsiktig på halsen fugler, som viser henne små, men tykke fjær.
  Hvordan tegne en gjøk?

  Dette forstørrede området mer synlig som maling striper på magen. En tynn pensel og tydelig brunskjær lage stripete farge. Det vil ikke være lik - noen kortere slag, et sted bare et snev av små prikker. Det er klart synlig som trukket små fjær på halsen, hodet nær nebb og øyne.
  Hvordan tegne en gjøk?

  Det endelige tallet bør få klar referanse og prøve å gjøre skyggene også feilet, til tross for den mørke fjærdrakt. Vis lysbilde seer med nesten svarte vinger gjennom kroppen til hodet og der Cuckoo forsinkede å vurdere detaljene. Slik at bildet kom ut, håper du også.
  Hvordan tegne en gjøk?

  Tegn en gjøk - ikke en lett oppgave, men å følge den trinnvise instruksjoner, er dette fullt mulig avtale som "utmerket". Det viktigste - normal akvarellpapir som perfekt absorberer vann, pensle en tynn høyttalere og ønsker å trekke denne fantastiske fuglen portends.  
Hvor raskt skylle med hår tonic?
 Tonic - male et godt alternativ når du ønsker å endre bildet, men det er bekymringer om å bevare helsen til håret når du maler. Tonic gir intens farge eller lys skygge og raskt vasket av, men det skjer ofte at fargen kommer ut er ikke den som du forventet. Uansett er ikke nok for deg, da det virket før, i hvilket tilfelle tonic ønsker å vaske av så snart som mulig. Hvor raskt skylle med hår tonic, minimere skade?
 Hvilke funksjoner maleri tonic?
Hvis du raskt skylle med hår tonic du trenger for å forstå hvordan den samhandler med ulike typer hår, og hvordan er det forskjellig fra maling.
De fleste av de muligheter på markedet ikke inneholder ammoniakk, fordi det er mye lettere å vaske enn maling - de er mindre trenge inn i håret.
På tidligere malte hårvann vasket av raskt som skalaene er tette hår pigment.
På samme tid, kan en frisk, på forhånd umalt hårvann gli bort raskt, på grunn av det faktum at strukturen av håret og oppdateringer er normal.
I noen tilfeller, toner kan godt "pinne" til håret, og deretter pofarbuvatysya motstandsdyktig maling enklere enn bringe uønsket pigment. I alle fall, være tålmodig: å bringe farge et par dager bare ikke vil fungere.
 Hvor raskt skyll med tonic håret hjemme?
 1.  Sjampo for fett hår, flass shampoo som inneholder mer aggressive stoffer som bidrar til raskt å bli kvitt skyggen. For å få fortgang i prosessen, kan du vaske håret til fem ganger om dagen - viktigst, ikke glem deretter bruke regenerativ masker og balsamer, ellers er det fare ikke bare for å bli kvitt fargen, men også på den samme hår.
  Takle det store farge hjelper olje - burdock, oliven og jevn steking. Påfør oljen over hele lengden hår og lage en slags "drivhus" - satt på en dusjhette eller vikle hodet av flokken, og tett vikle et håndkle på toppen. Holde masken for omtrent en time, og skyll med varmt vann og sjampo, så lenge det ikke er klart. Hvis du ikke kommer umiddelbart oppnå effekten, gjenta prosedyren flere ganger
  Nyanser balsamer godt vasket med sjampo eller urte avkok av kamille. De kan bruke nesten uten begrensning, fordi sammen med vasket effekt de kan forbedre helsen til håret.
  En måte å kvitte seg med den uheldige farge - fargeløs henna. Gjør kremet maske med fargeløs henna, yoghurt og eggeplomme. Hold blandingen på håret i ca to timer, og skyll med varmt vann. I tillegg til å bli kvitt din hårfarge vil bli sterkere og mer strålende.
  Og, selvfølgelig, ikke utelukkes meieriprodukter. Vanlig yoghurt eller rømme, varme til 40 grader og ofte satt på hår hele. Vikle hodet med et håndkle for et par timer og forsiktig skylle. Denne masken bør holdes på håret i minst en time, eller en enkelt effekt, som du vil oppnå - en enkel styrking hår.
  Hvis farge v'yivsya veldig mye, prøv å bruke et spesialverktøy for å spyle tonale balsamer eller profesjonell grafisk hår. Hvis du raskt vil skylle håret tonic med disse verktøyene bedre kontakt salongen til håret etter vask ikke ligner en svamp. Og selvfølgelig, som etter noen kjemiske effekt på håret, bruk Repair Mask og Serum - de vil hjelpe håret ditt ser godt vedlikeholdt uavhengig av farge.  
Hvor fint å tegne en rose?
 Rose - ekte royal blomst i en knopp innkapslet perfekt skjønnhet. Petals barhatnы som den fineste veien stoff og aroma gal. For å tegne en vakker rose, dette lune skjønnhet, er det nødvendig først å vurdere nøye. Den største vanskeligheten er å vise riktig hvordan det er sammensatt som en blomst sakte avslørt som den buede bunnen, store kronblad og hvordan sentral knopp. Hvor fint å tegne en rose trinnvis for å få gode resultat "portrett" av den vakre dronningen av blomster? Vi forstår punktene.
 1.  Selvfølgelig, den forrige skisse gjør svært forenklede - fra de mest grunnleggende geometriske figurer. Rose - etablering av natur er svært delikat og skjør, så avkutting av disse brutale "barer" er overflødig, etter hvert vil oppnå eleganse og skjønnhet av bildet. Viktigst, ikke gå seg vill i strukturen av roser og rett til å bygge den opprinnelige skissen. Kronbladene overlapper hverandre, overlapper ganske komplisert måte, så vær forsiktig.
  Hvor fint å tegne en rose?

  Den tunge fase som krever forsiktighet - start vymalovuvaty hvert kronblad. Det er bedre å starte med en liten sentral knopp. Fra ham spinne petals, så vi følger det viktigste poenget med denne kronblader til kantene. Et viktig punkt har roser - jo mer petal, jo mer vridd hans land. Topp, bunn skruen slik at skjema flere "seksjoner" med skarpe hjørner.
  Hvor fint å tegne en rose?

  På dette stadiet, alle domalovuvaly blader. Det er fornuftig å identifisere fin skyggelegging retning bøye petals, hjelper det å se hvor skygge og lys. Du kan stille inn bildet på vanskelige seksjoner, hvor da vil fargeoverganger. Trekke bladene av roser og torner. Det er bedre å representere en liten trekant med konkave sider. Later blomster langs kantene av zazubrynky, er det også mulig å bare vise bildet og legge merke til hvordan de er ordnet på en gren - rett trekløver.
  Hvor fint å tegne en rose?

  Tegning akvarell. Våre rike nyanser av rose - fra lilla, rik burgunder rød, rød, blek rosa og lilla. For opplyste områder, bruk en myk nyanse av lilla eller rosa gjennomsiktig i skyggen - dyp lilla og burgunder. På venstre lapp er klart synlig som en tynn pensel striper malt roser, sin unike tekstur. Bare gå rundt bildet av en blomst, men husk at jo nærmere å knopp, jo mindre merkbar denne skyggelegging.
  Hvor fint å tegne en rose?

  På dette stadiet er det viktig å vise lettelse rose. Nøye kontrollere alle skygger og lys, som bladene overlapper hverandre, og på den nedre kronblad faller fra toppen av skyggen. Nå bilde til lyse til enkelte områder kan fortsatt trekke ut lys eller omvendt, for å gjøre mørkere. Roser ikke tegne, men heller Lepim av lys og skygge - om å legge til eller redusere refleksjoner, lys tekstur. Alternativ tørr pensel tynn og bred, godt dynket i vann. Deretter, når et lag med akvarell tørker igjen og igjen prohodytes dusker på hver side. Det er viktig å tenke seg en generell oppfatning av roseblader som ikke var individuelt hvert på egen hånd.
  Hvor fint å tegne en rose?

  Nå puster dypt, puster ut, og - frimodig ta den rød maling. Vi gir ringe vår blomst rikdom og saftighet. Ikke glem å forlate de lyseste områdene ikke male over dem i det hele tatt, eller gjøre alle blomst flat. Selvfølgelig hyggelig å tegne en rose er ikke så lett, men resultatet kan ta, er det verdt å jobbe. Nå er en fiolett fargetone eller varmt blått blandet med rød, dypere skyggene på undersiden av bladene. Vær forsiktig med bud, det bør Smykker nøyaktighet nok til å gjøre flere korte og tynne strøk for å beskrive den. Tegn grønne blader, men ikke bruk ren smaragdgrønt, urte eller legge oliven hue, men vi trekke en rose levende, ikke kunstig.
  Hvor fint å tegne en rose?

  Hvis du vil, kan du gjenta dette bildet på et stort format, og til og med en nydelig stor rose vil være ypperlig interiør.  
Яндекс.Метрика