Hvordan tegne en katt med en blyant?
 Katter bor ved siden av oss fra gamle, myter ganger og legender om dem gjort utrolig mye. Noen selv seriøst vurdere det aliens fra andre verdener. Imidlertid er det ikke overraskende. Bare se dem i øynene og se dem i universet. De sier at dette er de eneste dyrene som er tamme mann. Men mannen ikke har noe imot, men så mye tilbedelse som å få disse bedårende kjæledyr ikke motta en. Ikke tro meg? Skriver i en søkemotor ordet "katt" og se selv. Mange eiere ville sannsynligvis noen gang prøvd å tegne en katt blyant - kjæledyret eller favoritt. Dessuten, disse puhnastyky så god som trekker sin glede. Prøv det og tegne en katt blyant, gradvis og grundig undersøke hele bildet.
 1.  Først definere silhuetten av en katt. Vanligvis katter sitter grasiøst ordnede ryggen og halen trakk bakbena. Styreleder tegne en sirkel, og kroppen - en langstrakt oval, men litt bøyd. Hvis du har en katt hjemme, se på hennes utseende som hun bøyde tilbake på manken og det jevnt og forsiktig legger frem sitater.
  Hvordan tegne en katt med en blyant?

  I dyre snute tegne en tynn horisontal linje omtrent halvveis. Det vil være lokalisert øyne. En annen linje, er vertikal, liten bue litt forskjøvet mot høyre. Katter vanligvis stor intelligent panne og liten munn med nesten runde kinn, som er en bart. I våre katt øyne skrå og innvendige hjørner litt på skrå nese. Vi betegner band på kroppen. Ta en god titt som de er. På halsen som et "smykke", og på baksiden er i forskjellige vinkler, som å bryte ett punkt en fan. På grunn av dette, synes det vyhnutosti tilbake og volum. Disse hjelpelinjene bedre ikke trekke i det hele tatt, men bare huske på hvor de befinner seg. Hvorfor? I strektegninger, bilde ull, vil de være svært merkbar. Pelsen på stammen av ryggraden må gå langs ryggen, og andre linjer krysse dem og ødelegge hele bildet.
  Hvordan tegne en katt med en blyant?

  Alle konturer fjerne myk viskelær for å kunne skildre en vakker grov pels. Tegne korte, brå slag i ulike retninger og på forskjellige vinkler. Imidlertid er det ønskelig at hårets naturlige ser.
  Hvordan tegne en katt med en blyant?

  Begynn å tegne katt snute. Katter er utrolig uttrykksfulle øyne, så over dette avsnittet må jobbe tettere. På en større fragment viser hvordan du gjør iris og elev. Iris er gjennomskinnelig, så blyant "leke seg" i bildet - deretter litt mer, klikk, flytt deretter blyant, knapt berøre papiret.
  Hvordan tegne en katt med en blyant?

  Tegne ull. Her nødvendigvis se til dyrene, og hvilke områder som er pels. Kort sagt klekking lobby, og etter hvert til øynene, avviker den i hånden og få litt lengre. På baksiden håret er strengt langs ryggraden på stammen - med en liten vinkel, avrunding bakben. På dette stadiet, må hele bildet nøye skyggelagt. Ikke trykk hardt på blyanten, er kontrasten i bildet sist.
  Hvordan tegne en katt med en blyant?

  Den siste fasen - raffinerte detaljer. Opprinnelig blyant igjen gå rundt bildet, prøver å gi dyret et større volum. Prischurtes lite vidsuntesya og se hvor godt synlig leder av en katt, eller striper som er synlig på håret, uttrykksfulle øyne ut eller om håret er?
  Hvordan tegne en katt med en blyant?

  Halen vil gjøre mørkere og velg hår på brystet, forbena. Hovedfokus - å binde dyr fordi det er nødvendig kontrast. Men vær forsiktig med dette, eller tegning voks og vil ikke leses som en helhet. Husk den generelle tonen i bildet. Håper blyant for å tegne en katt du har kommet.
  Hvordan tegne en katt med en blyant?

  Nå enkelt kan gjøre et portrett av hans kjæledyr, fordi nesten alle katter like. Minst, de har bare fire ben, store lyse øyne, ører, kinnskjegg og en hale. Hvis du bor hjemme, sfinksen katt, klikk deretter №5 kan trygt hoppe over, du er på hell.  
Hvordan lage hår jern?
 Det ville virke, rettetang og utviklet for å gjøre håret rett og glatt. Paradoksalt nok ser det ut til å gjøre håret jern er også mulig! Videre er enheten i stand til å skape en frisyre for enhver anledning, og romantiske krøller, små flørt krøller og korketrekkere selv fasjonable i dag, i svinger, for ikke å nevne de skarpe rette linjer. Og hvis du justere prosessen curling håret med jern, vanlige hår rettetang slå i hender mirakel enhet som vil gjøre deg til en ekte skjønnhetsdronning!
 Hva du trenger å vite før curling?
Enhver termoukladka krever overholdelse tiltak for å redusere risikoen for tørt hår:
vinke gjennomført på rent og godt tørt hår;
staylerov trenger å bruke på håret termisk beskyttelse;
oppvarming temperatur for tynn og svak hår - 110-150 ° C;
for normal - 160 ° C;
for tykt og grovt hår - 220 ° C.
 Hvordan lage krøller ved hjelp av jern?
Gjør håret jern kan være så kort og for langt hår. Et stort pluss er at tuppene på håret ikke er tørket, siden de ikke trenger å presse mellom platene. Å lage krøller dress stryke avrundede sidevegger, slik de er utformet spesielt for å lage krøller og låser:
 1.  Vaske og tørke håret tørke naturlig bedre.
  Gjelder for hår og termisk beskyttelse midler for stabling.
  For enkelhets skyld dele håret inn i soner: lateral og occipital.
  Drepe den laterale sone occipital skilles i tråder.
  Ta en lås og hold det mellom platene nærmere røttene.
  Plukke opp enden av tråden og pakk det rundt jern;
  Pakk håret utyuzhkom slik at spissen var mellom platene og henge ned.
  Stram spissen og skli ned på en strand av jern.
  Etter skjema en strand, raskt sår på fingeren hans.
  Strø ferdig tråd hårspray.
  Krøllet så andre tråder.
  Hvis du ønsker å krølle jern stram og elastisk, er det nødvendig å holde jernet horisontalt. Og hvis du ønsker å oppnå bølgete krøller, så hold jernet diagonalt. Tykkelsen på garnet er også avhengig av utfallet frisyrer og tid for utvikling.
   Hvordan lage hår-svinger seg gjennom jern?
  Sikksakk hår vil gi ditt image originalitet og bidra til å være i søkelyset:
  1.  Forberede seg til hår styling, vaske, tørke, påfør mousse og termisk beskyttelse.
   Del håret inn i soner, post gratis arbeidsområde, drepe den andre.
   Ta et stykke folie, passende hår lengde, men bredden overstiger 25 ganger.
   Pakk folien tråd slik at håret ikke ser.
   Brett folien trekkspill.
   Hold munnspill mellom platene til maksimalt fem sekunder.
   Trekk ned trekkspill som å danne en sikksakk.
   Vent til folie kjøler ned og fjerne det.
   Å lage krøller, svinger jern temperatur må ikke overstige 120 ° C.
   Jo mer trening, jo lettere og raskere vil gjøre håret jern hår. Ikke glem at altfor ofte termoukladka ødelegge håret struktur, slik at hver dag kan du ikke gjøre. Etter hvert forsøk på å gjenopprette hår styling hjelp næringsstoffer og gjenopprette masker.  
Som brystløft?
 Vakker og passform brystet - en veldig viktig ting i livet til hver kvinne. I generell forbedring silhouette brystet strammet tiltrekker øyet, slik uhemmet slitasje halsen og åpen måte, og dermed legge til rette for liv om sommeren, fordi det i noen tilfeller kan du til og med gi opp undertøy. Men brystene endrer ofte form etter fødsel, og store bryster kan umiddelbart droppet på grunn av sin vekt. Men brystløft kan ikke alltid trenger å gjøre kirurgi.
 Hvordan å løfte sagging brystene?
Det er "tre søyler" som påvirker helse og utseende av brystet holdning, sterke brystmuskler og kompetent hudpleie bryst. Når lutende tilbake du aldri kan heve brystet, så det viktigste - gjøre holdning. Prøv å holde ryggen rett og skuldrene tilbake litt utsalgssteder, slik at brystet ser større og sterkere. Også kontra dramatiske vekttap - huden ikke har tid til å søke, og etter det kan bare hjelpe driften.
 Hvordan velge en støttende BH?
Bra bør ikke være for stram eller omvendt, for løs - i både blodsirkulasjonen og brystmuskulaturen svekkes. For å velge riktig BH, sette den valgte modellen av avslappede stropper, brystet helt satt inn i en kopp (du kan bøye litt fremover) og justere lengden på slutten av stroppene. Hvis låsen klatret opp på ryggen - er åpenbart ikke din BH-alternativet. For effekten av forhøyet bryst kan velge BH med skum cup og foret med tre fjerdedeler. Husk også at store bryster tynne stropper ville mislykkes, så det er best å holde seg på den brede og tett.
Riktig valgt BH vil hjelpe deg å danne en silhuett på tid, men etter å ha fjernet alt vil gå tilbake til det normale. Men hvis du ønsker å gjøre brystene ser bra uavhengig av tid og sted, uten trening kan ikke gjøre.
 Hva øvelsen vil bidra til å øke bryst?
Den grunnleggende regelen - følg alle øvelsene i å heve bryst i idrett bodice. Det hjelper å holde brystet og beskytter den mot for sterke vibrasjoner som strekker huden enda mer. Forresten, kan for store bryster sports-BH være en god erstatning for den vanlige.
Den vanligste varianten av å trekke brystet - øvelser med manualer.
 1.  Ligg på en flat, hard overflate.
  Ta 15 kg manualer i begge hendene og inhalerer løfte sin fulle høyde utstrakte hender.
  På utpust, senke armene i forskjellige retninger og sakte tilbake til startposisjon.
  Denne øvelsen bør gjøres i tre trinn, hver med 13 full bevegelse. Effekten vil bli sett i et par uker.
  Velformede bryster og klemme. Det er ikke nødvendig å bruke den klassiske versjonen av fokus gulvet hvis vanskelig å gjøre push-ups til fots, kan du komme ned på kne, og i gulvflaten for push-ups kan tjene som en lav stol eller bord. Gjør 10-15 pushups med en kort pause og se nøye, slik at brystene faller så sakte som mulig og under.
  Den tredje øvelsen kan gjøres nesten hvor som helst, og når som helst. Bøy albuene slik at de er parallelt med gulvet og koble håndflaten, den mest trykke dem sammen. I denne posisjonen dolichit til ti, slappe av og gjenta noen få sekunder igjen. På dagen Gjør denne øvelsen minst fem ganger i måneden og brystmusklene blitt mye sterkere.
   Hvilket betyr at du fortsatt kan heve bryst?
  Viktigst - selv-massasje og douche. Interessant, tørker varmt vann bryst hud, noe som er grunnen til at den mister elastisitet og sag, så det beste varm dusj helt forlatt.
  For å kunne massere brystene til å flytte fra sin nedre kant mot halsen i en sirkulær bevegelse. Ikke klem brystet mye din oppgave - å forbedre blodsirkulasjonen og ikke strekke huden enda mer. Med denne selvmassasje godt med en rekke masker og kremer laget, særlig fra skrap.
  Masken av havremel. 2 ss knuste havregryn helle et glass varmt vann og la stå 15 minutter. Deretter gni blandingen inn i huden på brystet, og etter 10 minutter, skyll med kald dusj.
  Masken av kål. Fint rive 3 ark vanlig kål og 3 dråper av lakserolje. Nøye røre, sette en maske på brystet massert og la det tørke helt ut. Skyll deretter med kaldt vann i dusjen.
  Maske med ost. Meieriprodukter - dette er et verdifullt verktøy i kampen for skjønnhet. De forbedre tilstanden til håret, og gir huden en strålings farge, og bidrar til å trekke brystet. Å glatte mix 2 ss melk og en teskje av lav-fett ost, og deretter bruke blandingen på brystet og la skikkelig absorbert. Skyll masken er nødvendig under kjølig dusj.
  Og kanskje den beste måten enkelt øke bryst - smil og latter. Forskere har vist at når latter er utviklet de musklene som er ansvarlige for brysthøyde og fasthet, så tillat deg selv å nyte positive følelser. Le! I effekt ønsket smil pryder enhver kvinne og bidrar til å utvikle et optimistisk syn på verden.  
Яндекс.Метрика