Hvordan skrive en historie om deg selv?
 Skolen og Fakultet for universitetsstudenter motta interessant oppgave: fortelle om deg selv skriftlig. Vanligvis lærere avklare at til slutt skal komme ut bare en historie, ikke en enkel jobb. Studenter noen ganger tilbudt å beskrive en bestemt hendelse, det gjelder liv, som manifestert trekk helten i historien - forfatteren. Denne type arbeid ofte forårsaker vanskeligheter, som beskrev seg selv ikke så lett som alle trekker som komplett, kompetent, helhetlig og interessant historie enda vanskeligere. Å skrive om seg selv, må du vurdere noen nyanser Husk egenskaper og prinsippene i sin konstruksjon, arbeid på en bestemt algoritme. Selvfølgelig, inspirert og original tilnærming også vil hjelpe.
 Skrive om seg selv. De viktigste anbefalingene, spesielt arbeidet
 1.  Naturen av arbeidet vil i stor grad avhenge av oppgavene før du setter læreren. Noen ganger lærere gi en konkret plan for historien, forklarer at punktene som er nødvendige for å markere. I dette tilfellet, må du nøye registrere alle krav til historien og holde dem foran deg når du planlegger og tenker på historien. Prøv ikke å gå glipp av noen ett element, gjør alle aksenter. Læreren vil sikkert ta hensyn til din innsats som påvirker vurderingen av historien.
  Når de skriver om seg selv i en fri form, åpner mange muligheter for selvrealisering. Du kan velge alternativet av presentasjonen, og bygge sanger som du liker mer, være mer komfortabel. Vurdere noen grunnleggende teknikker for å skrive historier om seg selv.
  Den vanligste formen for fortelling - en tradisjonell beskrivelse av noen av milepælene i sitt liv (i skolebarn: fødsel, går til barnehage, skole), slektninger, nære venner, djevelen karakter, forholdet til helten i historien. Også besluttet å dekke sine hobbyer og interesser.
  I grunnskolen gutter heller kort om hans familie og venner. I forkant av dem går nøyaktighet bokstaver, ingen feil leseferdighet konstruere setninger, logiske sammenhenger. I gjennomsnitt, eldre og mer ønskelig å beskrive selve koblingen, og det bør gjøre mer kunst, gir klare eksempler beskriver en interessant situasjon.
  De tradisjonelle prinsipper for presentasjon er den mest allsidige, men de gir ikke rom for fantasi. Du må bestemme hva du skal velge, vurdere kravene til læreren. Hvis læreren setter kreativitet, best brukt originalitet i prosessen med å skrive selve historien. Å starte, marker hovedlinjen, som vil stå sentralt i arbeidet ditt. Dette kan være:
  egenskap;
  fange;
  relasjoner med andre;
  verdensbilde, tro;
  hovedbeskjeftigelse;
  tilfelle av livet.
  Denne listen fortsetter: det viktigste at du har funnet noe interessant som du vil ønske å beskrive situasjonen, deres rolle i det. Deretter din historie vil definitivt interessant og informativ. For eksempel, beskriver sin viktigste egenskap, gi et eksempel vurdere et typisk tilfelle av livet.
  Bruke ulike kunstneriske teknikker. Din historie vil være et sted karakter sammenligning allegori, metafor eller overdrivelse. Du kan med hell gjøre sammenligninger, for å bygge hele historien på det motsatte, for eksempel kontrast hans prestasjon i alle felt forbi feil.
  Tenk interessante detaljene i historien, interessante nyanser som gjør leseren til å fortsette å lese entusiastisk, forårsaker et oppriktig ønske om å lese arbeidet gjennom. Noe du vil være i stand til å huske hans liv og noen små tillegg skulle komme opp.
  Fortell oss i arbeidet ikke bare til realitetsbehandling, drømmer, hobbyer, men også ulemper. For eksempel, i konklusjonen vi oppmerksom på hva du har oppnådd allerede, og noe annet skal fungere. Denne komplette tekst tiltrekker sin logikk og utpekte formål overfor en helt. Du skriver om meg selv og leseren glad i å vite hvordan du samosovershenstvuetes, rozvyvayetesya, endret. Hvis du obmezhytesya beskrivelse interesser familien din, betyr en sann historie write fungerer, vil materialet ligne svarene på spørreskjemaet. Lag ikke statisk, men dynamisk bilde. Denne historien fanger mye mer enn en enkel setning.
  Bemerkelsesverdig, når du snakker om deg selv, kan du bygge en liten tomt, intriger som vil holde leseren sammen. Du bare skrive historien, ikke den vanlige arbeid, er det ønskelig å gjøre det mer kunstnerisk, moro. Du husker kanskje noen historier som gjorde at du bekymring. Legg merke til hvordan forfatterne av "spin" tekst protyahuyuchy narrativ tråd. God mottakelse - insinuasjon. For eksempel kan du helt i begynnelsen av historien viser at du nylig har fått en ny mening med livet (hobbyer, meninger, tro favoritt helten, etc.), og for å beskrive sine karaktertrekk, interessante situasjoner og helt på slutten av arbeidet, de endelige konklusjoner (klimaks, denouement) kunngjøre at det er nå det målet du har. Nøkkelen til denne bygningen - følg logiske tilkoblinger deler av historien, deres sekvens.
  Å skrive om seg selv på riktig måte, må du være spesielt oppmerksom på å utarbeide planen. Ikke ta rett til å arbeide på selve arbeidet - først tenke over tomten, tema, skrive ned kort på grunnleggende ideen. Husk at historien skal være kort nok, men inneholder plott som kan overføre. På et eget ark markere de viktigste punktene - du avdekke i sitt arbeid. Kontroller nøye en plan for fremtidige historier. Det er lurt å gjøre flere poeng, hvert attributt tilsvarende forklaringer reflektere den mest slående detalj sammenligning. Med denne planen vil du da være mye enklere å jobbe med historien. Følg at alle varer ble knyttet sammen, og materialet lært konsekvent og jevnt.
  Vel, hvis du kan bruke til å skrive historier i flere dager. Det er lurt å nøye vurdere en plan for å jobbe på utkastet, og etter litt tid igjen til å lese den. Da har du definitivt kan se noen feil, endre og legge til noe.
   Hvordan skrive en historie om deg selv? Fremskritts
  1.  Holde fokus og ikke distrahert. Ta en penn, papir for grove skisser. Hvis du har en lærer anbefalinger, sørg for å holde dem på forhånd.
   Tenk på tomten, temaet for din historie. Prøv å skrive om deg selv interessant for leseren fengslet arbeidet ditt. Fortell oss om din familie, hobbyer, hovedsakelig leksjon, husker interessant tilfelle av livet som kjennetegner deg. Record alle kort tezisno, så du vil trenge disse skissene.
   Lag en plan for historien. Tradisjonelt, den består av en innledning, hoveddel, løsninger og fengsling hvor konklusjoner. Dele hoveddelen av et par avsnitt. Sjekk inn utkast levende detalj, kunstneriske verktøy som du vil bruke i historien.
   Sjekk din plan. Det hele bør læres logisk rekkefølge, gjerne binde alle delene sammen.
   Begynne å skrive teksten. Sørg for å lese det to eller tre ganger, korrigere alle manglene. Kanskje senere du legge til eller fjerne noe fra teksten.
   Husk literacy prøve å finne eventuelle feil, sjekke hvor godt konstruerte setninger.
   Jobbe med selve historien følger nøye uttalelsen, bruke kreativitet, legge fargerike detaljer kunstneriske virkemidler. Deretter arbeidet vil være kompetent og moro.  
Hvordan å lage mat frossen brokkoli?
 Brokkoli - et svært nyttig produkt, og til tross for den spesifikke smak, er fin ikke alt det bør være til stede i alle menneskets kosthold. Selvfølgelig, den beste måten å få alle de gunstige vitaminer og mineraler - er å spise fersk brokkoli. Men med riktig mat har en sjanse til å få alle det samme, bare mer skånsom mot magen skjemaet. Så hvordan koker du frossen brokkoli?
Først må vi huske at frosne brokkoli ikke trenger å tine - vann vil gjøre alt for deg, og du bør alltid senke brokkoli i kokende vann allerede. Vann bør være nok, om en liter til en prosess med matlaging du ikke tilfeldigvis rotet ut. Dessuten er det nyttig å legge til en kvart teskje salt og litt pepper - det vil legge en lys brokkoli smak. Og da det hele avhenger av muligheten til matlaging.
På plate:
skriver i en gryte med vann og kok til å gi det;
legge til en teskje av vegetabilsk olje;
slippe inn i brokkoli godt;
kok med lokket på i 10-13 minutter;
Hell av vannet og kast brokkoli i et dørslag for å befri den for fuktighet.
I en dobbel kjele prosessen vil ta 10 minutter, men lagt noen viktige nyanser:
brokkoli for dampskip bedre delt inn i individuelle buketter;
skjæres i stykker omtrent 15 cm. stammen;
bør overlates etter matlaging brokkoli i dampbåt lokket stengt i noen minutter.
Brokkoli, kokt så det er bedre å bruke for salater og ytterligere sliping.
I multyvartsi brokkoli er kokt i ca 7-9 minutter i "Pilaf". I denne modusen, trenger brokkoli ikke har enten slipe eller separert i buketter - prinsippet er det samme som i pannen.
Med alle tre metoder for matlaging viktigst - ikke overdriv brokkoli lengre tid. Også etter koking bedre å gi det litt kjølig. Tjene som en egen rett kan være (for eksempel hvis den ferdige rullen i brødsmuler brokkoli og server med rømme, smør eller fløtesaus) som en siderett (brokkoli er best kombinert med hav fisk og lav-fett kylling) eller som et supplement til hovedrett (i dette tilfellet en litt bedre nedosolyty brokkoli å smake det i kontrast til de viktigste retter nyanser).  
Hvordan tegne en blyant sjøen?
 Havet er neppe en som ikke liker sjøen. Han sang av musikere, har poeter komponert dikt om det. Det er fullt av hemmeligheter, og de få som avviser dem. Menneskeheten har alltid lurt på hva det under havflaten, som skatter, fantastisk fisk og planter? Ikke gi svar sjø, forsiktig spruting om kyst steiner så glitrende, basking i solen. Bare havet er villedende og liker ikke vitser. I dag er det pliktoppfyllende og rolig, og i morgen sint Hobby- og store bølger, ødelegger alt på sin vei. Prøv å tegne en blyant havet, dets sjarmerende kyst bølger og kysten. Vis sjø farger mye enklere er det gjennom farge og nyanser, så oppgaven før oss er vanskelig. Steg for steg, prøve å tegne en blyant havet gradvis jeg håper du vil lykkes.
 1.  Forberede et tykt, matt papir, men ikke glatt, eller blyant vil gli, og dype skygger usannsynlig å lykkes. Foruten denne leksjonen trenger skyggelegging metoden på papir, og dette glatt papir ikke gjør. Ser minst to blyanter - harde og myke. Tegning forrige skisse-skisse. Betegner horisonten linje med lave fjellene i bakgrunnen og kanten av vannet.
  Hvordan tegne en blyant sjøen?

  Det er viktig å vise hvordan bølgene beveger seg og rullet. Trekke de lange og korte slag, fylle hele området av havet. Men gjør det på en viss vinkel. Venstre linjer vil gå litt bredere, og retten - dersom samlet i en smal stråle. I horisonten skyggelegging bør være tykkere og tettere. Fra dette kommer effekten av dybde og lengde av havet, følelsen av at publikum er på stranden.
  Hvordan tegne en blyant sjøen?

  Tegn fjerne fjell. For detaljer ikke er nødvendig, bare møt fjell buler og depresjoner, feil i steinene. Det er nok til å trekke noe som en liten trekant med en mørk basen. Vis mer generelt av fjellene, vil de være borte fra betrakteren. Ikke la også skyggelagte områder som var følelsen av sollys. Markere jordens ender, en smal stripe ved foten av fjellet.
  Hvordan tegne en blyant sjøen?

  En blyant begynne farget havet. Gjøre toning nettopp på slike vinkler som forrige skisse. Således vanndybden er ganske mørkt, og bredden er lettere på grunn av det faktum at dybden er mindre enn bredden, og det er «får» av skum. Unngå zashtryhovыvat jevnt sjø, husk at havet og bølgene er bevegelig i horisonten, mer og mer øker i størrelse. Og med hver bølge volum har lys og skygge. Mer som en stor silke med folder.
  Hvordan tegne en blyant sjøen?

  Nå det viktigste steget - prøv å fjær blyant linje. Ikke vaske dem og lett gni det på papir. Dette kan gjøres med fingeren eller et stykke mykt papir. Vi la veldig mørkt bånd på horisonten. Noen områder av bølgene i forgrunnen høydepunkt ved hjelp av viskelær. Skummet er lys, nesten hvit, hvor den berører bakken eller på toppen av ryggen. Tenk deg hvordan skummende vann som fluespray som bølgene rullet i land som om det dekket. En del av vannet bare roztechetsya og absorberes i sand, men dets konturer på jorden har sett på en stund.
  Hvordan tegne en blyant sjøen?

  De mest kontrasterende bølger gjør forgrunnen. Mørkere enn sannsynlig være i dypet av hver bølge, hvitt skum kant. På dette stadiet, mer arbeid viskelær. For enkelhets kan du "skjerpe", dvs. skarp kniv kuttet diagonalt kant. De kan "tegne" snø-hvitt skum. Blyant legge til kontrast i bølger og deretter vaske strikken for mye, "vymalovuyuchy" spray. Hvis papiret er myk, løs, deretter tegne med blyant, slik at du kan enkelt redigere. Fungerer veldig nøye, uten å smøre bildet. Noen ganger er det bare et punktelastisk kontakt overflaten av papiret som kom ut vakre "sauer". Dette bildet krever litt virtuositet, men likevel prøve.
  Hvordan tegne en blyant sjøen?

  Over tid du lære dette mottaket og raskt tegne en blyant sjø når som helst, hvor som helst. Opptak skyggelegging som ble beskrevet i denne artikkelen kan også brukes for himmelen og hvite skyer overhead, det ser veldig imponerende.  
Яндекс.Метрика