Hvordan bli blonde blonde?
 Jenter - ustadig mennesker. I dag de ønsker å være brennende brunette, i morgen - blendende blondiner, dagen etter i morgen - naturlig, rusovolosыmy skjønnheter. Blond før eller senere bli noen jente (man må prøve så moderne være Marilyn Monroe). Noen i denne posisjonen som så at det ikke ønsker å gå hele mitt liv; noen tvert imot, jeg ønsker å gå tilbake til normal kanal, "mørk" eksistens, fri fra offensive vitser om tenkt blonde jenter.
 Hvordan velge riktig nyanse av brunt?
Hvordan bli blonde blonde kjenner hver profesjonell frisør. Color konvertering kan gjøres i hjemmet, men bedre å overlate sin misfarget, sprøtt hår og erfarne hendene på en erfaren person. Det kan lett vurdere sin tilstand og regrown røtter i skyggen vil avgjøre russisk (lys, medium eller mørk) som er riktig for deg. Før maling kan være uavhengig eller med hjelp av en spesialist for å bruke et spesielt dataprogram for å finne riktig nyanse av blond. Endelig kan passende farge alltid bli funnet av prøvefargestoffer ved hjelp av sjampo eller tonic av en russisk tone. Til sin opprinnelige hårfarge tilbake etter fire uker, som vil tillate deg å nyte nye eksperimenter.
 Hvordan å male lys brun hårfarge?
For å være med blonde blonde trenger ganske mye - kvalitet fargestoff sammensetning (helst sluppet kjent, veletablert produsent) og etterlevelse av valgt teknologi farging. Naturlig blonde kan holde hårfarge er hvor mye tid som er angitt på pakken. Jente med bleket hår bør kuttes ved hjelp av en tredje maleri struktur.
Det er tre måter som lar oss være blond blonde:
 1.  Fargelegging. Blondt hår malt ikke i ett, men i forskjellige nyanser av blond. Resultatet er imponerende allsidigheten av fargen. Kolorirovat visuelt blonde håret ser tykkere og mer omfangsrike malt i en enkelt tone.
   Sterk farging. Blondt hår malt klassisk måte. De ser mest naturlig. Å male en bedre sparsom bruk verktøy uten hydrogen peroxide og ammoniakk.
   Toning. Blondt hår er forberedt på å akseptere blonde fargen okrashyvayas første varme, myke farger som er på randen blonde og en mørk farge. Honning, kan karamell og kanel senere slå inn dypere bruntoner.
  Den mest skånsomme måten og kvalitet hårfarge er eliminering. Det gir en beskyttende film som dekker håret før du påfører maling på dem. Denne teknologien gir en glatt, rik og konsistente farger som ikke vaskes av, som er vanlig etter maling. Resulterer i skyggen эlyumynyrovanyya frisør kan lett vaskes av spesielle fasiliteter og returnere den opprinnelige hårfarge.  
Hvordan trekke Carlson?
 Det er fantastiske karakterer som er gjenkjennelig med én enkelt setning. Spør hvem som helst som favoritt ordtak er - Og så får svaret "Fred, bare fred!": "Carlson". Denne morsomme håret mann med en propell på buksene, helten i den populære svenske fortelling Astrid Lindgren, veldig glad i mange barn og voksne. Han er utspekulert, naiv, veldig snill og god oppfinner, med ham aldri kjedelig. Og han elsker den søte og vet å skildre "ghost av en motor -. Vill, men sympatyshnoe" Prøv å trekke Carlson, denne uvanlige og morsomme tegneseriefigur barnet bruker akvareller. Lærdommen er ganske overkommelig selv for svært nybegynnere.
 1.  Å trekke Carlson etapper, trenger vi godt papir som absorberer vann. Som lys karakter, tegneserie, tegning det tett passform og maling - gouache, akryl og vanlige fargestifter eller markører. Akvarell vanskelige passasjer vil ikke være fordi vi får en vanlig pensel høyttalere, en enkel blyant og begynner å tegne steg for steg vår helt. Det første trinnet er vist generelt hele form og bevegelse. Vårt bilde Carlson som det hang i luften og litt på skrå fremover. Hans små hender og korte ben, avrundet hode og lubben kropp. Formann for uavgjort som langstrakte egg, kropp - som en kule.
  Hvordan trekke Carlson?

  Dette tegnet er vanskelig å forveksle med andre tegneseriefigurer. Han har en stor nese poteter, runde øyne, små ører, øyenbryn hevet og bustete hår. Og han er veldig rik ansiktsuttrykk og godmodig uttrykk. Å trekke Carlson, ta en nærmere titt på hans ansikt, funksjoner og egenskaper.
  Hvordan trekke Carlson?

  La oss klær. I Carlson sin "merkevare" overall med en stropp på skulderen og en knapp, kortermet skjorte, sko og selvfølgelig propellen på buksen.
  Hvordan trekke Carlson?

  Tegning blekk. La oss starte med ansiktet og hendene. Bland oransje, rødt og oker, godt fortynnet med vann og begynne å skisse tomten. På kinnet og nesen for å sette litt tykkere maling. Hender vil være litt mørkere enn ansiktet. Et stykke vyzyrala høyre fot ikke glem å male. Carlson hår i rødt, nesten heftig. Derfor, akvarell ta svært rik - hvit og rød, er spissen litt lysere. Derimot, smaragdgrønt skjorte. I skyggene (under stroppen jumpsuit og tilbake) gjør et stramt grønt og lys gress og lyse.
  Hvordan trekke Carlson?

  Bukser trekke en klar blå bedre varm fargetone. Tilsvarende på den lyse maling og sette gjennomsiktige lettere og skygger - tykkere. Lomme på overaller zakrasymo gjennomsiktig blå til høydepunkt. Body Carlson omfattende, så sjekk på stedet alle skyggene - spin skjorte på sin høyre hånd, høyre side av buksebenet. Rød farge, tegne propell. Det er av metall eller plast, og kantene av bladene gjør et smalt bånd av lys for å vise dens tykkelse. I skyggene av propell maling skyggen av rødbrun - et par korte slag tilbake Carlson til toppen av hvert blad. Hvis malingen litt flyt bort, ikke bekymre deg. Tegn den røde knappen på buksene og munn. Og vi gjør lyse rødt, og den øvre delen av munnen mørk brun. Å gjøre en brun øyenbryn Carlson og hans sko. Den øvre delen gjennomskinnelig, med tilsetning av store mengder vann, og sålen er meget mørk, nesten tørr børsten trekkes. Se hvordan Carlson slått i støvlene.
  Hvordan trekke Carlson?

  I den siste fasen hele bildet konturer omriss veldig nøye. På grunn av dette bildet er enda lysere. Denne metoden er brukt i mange tegneserier. Bruk svart eller mørk brun maling og tynn pensel med en skarp spiss. Bare vær sikker på at bildet er godt tørket, ellers vil det være håpløst bortskjemt. Domalovuvaly ryddig lite detaljer - tape på kjeledresser, albue på sin venstre hånd, snøring på sko, brette klær. Tegne nøye øyet Carlson, mens ikke prøver å forlate den lille skisse hvitt papir seksjon på toppen av eleven. Dette vil se mer livlighet og naturlighet. Hvis du ikke trene, kan du sette en liten prikk av hvit akryl eller gouache.
  Hvordan trekke Carlson?

  Her har vi en favoritt karakter ut av eventyrene. Vi håper at denne leksjonen vil være nyttig for deg og din Carlson vil også veldig "sympatyshnыm."  
Hvordan tegne en klovn?
 "Circus! Circus har kommet! "- Og for å matche fargede telt for voksne og barn. Fordi sirkus - er det alltid en ferie, mange inntrykk, latter, glede og moro. Dette strongmen og akrobater, trente dyr og, selvfølgelig, klovner. Uten dem er det umulig å forestille seg noen ett vis. De er alltid velkommen, og de umiddelbart bli populær hos publikum. De kan le veldig trist tilskuer snakk veldig sjenert, og deres vitser gjøre latter till you drop. Klovn - et kall og sinnstilstand er ønsket om å gi et smil og godt rundt. Onde mennesker vil aldri være i stand til å bli, så det åpner folks hjerter bare en som hadde kommet med et åpent sinn.
Tegn en klovn lett, er denne fargerike tegnet seg veldig dekorative som store leketøy. Det vil ta en akvarell eller fargede penner, blyanter, viskelær myk og glatt hvitt papir. Sort kontur i den endelige tegningen kan gjøres med en tynn markør hvis børsten er vanskelig. Hvordan tegne en klovn? Trinnvis se steg for steg.
 1.  Begynner å bygge de enkleste figuren klovn tallene. Hode - omkrets, kropp - en langstrakt oval hånd mens vi gjør de vanlige linjene, og sko i form "drops". Anatomiske proporsjoner er ikke pålagt å følge denne klovnen tegneserie, så det vil være et stort hode, hender og føtter korte, så mange dukker.
  Hvordan tegne en klovn?

  Tegne en klovn ansikt. Vanligvis lyse oransje klovn parykk (ikke rart de kalte i den gamle "røde"), en stor rød nese og et stort smil malt med rød maling. I motsetning til den nedre del av ansiktet, mens zakrashyvalas hvite. Klær kan være noe, men hadde det alltid å være morsom - gigantiske sko, baug rundt halsen hans, en morsom lue og svært store knapper på buksene som kontinuerlig forsøker å falle. Øynene runde uavgjort, sørg for å forlate et lite område som ikke vil bli malt for fakkel på eleven.
  Hvordan tegne en klovn?

  Nå tegner klær. Dress også alltid vært veldig lyse. Fargen ble valgt kontrast - gul, rød, grønn, blå for å tiltrekke seg oppmerksomheten til publikum, spesielt små barn som bare elsker alt lyst og vakkert. Tegn en skjorte klovn med prikker, en knapp på lue, lange bukser og sko med stropper. Du kan ikke starte en skraverte sirkler, og du kan male skjorte helt. På toppen deretter trekke sorte prikker og ikke spesielt viktig, gjorde de en annen etasje maling eller scratch. Fremfor alt, bildet prosoh godt før dette, ellers malingen vil flyte mye. Foran boot har alltid vært stor, slik at hele utseendet på klovn godhjertet enfoldig, er synkende på grunn av deres meningsløse sko. Tegne en hånd tryllestav. Tross alt, selv litt klovner magikere. Minst, så sier mange barn.
  Hvordan tegne en klovn?

  Nå begynne å male et bilde. Fargen kan gjøre hva. Det viktigste å huske på at klærne skal være svært lyse, så gjerne å kombinere rød, grønn, blå og oransje, gul, lilla. Bukser ham trekke to-farge, grønn lue. For å vise dybden av kroppen, vil senteret tilsett mer vann inn i maling for å gjøre den mer rettferdig og gjennomsiktig. Kantene av malingen tykkere og mørkere ta.
  Hvordan tegne en klovn?

  For å gjøre det enklere å navigere i kontraster og velge riktige farger, se på fargehjulet, som brukes av kunstnere. Tegne vakre lilla sløyfe, lilla sko. Når man maler fronten av skoen, lar et lite område av hvitt papir, slik at virkningen av en blank overflate. Paint Magic Wand også i to farger, igjen, til din smak.
  Hvordan tegne en klovn?

  På dette stadiet trenger en tynn sort tusj eller en tynn pensel med svart maling. Hvis du mener den hardhet hånd, kan du klippe rundt alle stier og pensel. Tegn folder i klær, snøring sko. Figur klovn klar, var han veldig glad og morsom. Om ønskelig vil klovnen trekke alle. Dette tegnet er så lyse, morsom og fargerik, tegning som vil tilfredsstille ikke bare barn, men også voksne.
  Hvordan tegne en klovn?

  Hvis du trenger et bilde av en klovn uten en blyant akvarell, og i dette tilfellet, denne artikkelen vil være nyttig. Tredje ledd utføre som beskrevet, og deretter gå til klovn dekorasjon eller la det som er.  
Яндекс.Метрика