Hvor raskt tint deigen?
 Den moderne kvinnen ofte ikke har tid for lang stående i nærheten av kjøkken komfyr. Faktisk, bortsett fra de vanlige husarbeid, er det arbeid som tar åtte timer om dagen, barn trenger også å forholde seg til. Men hva med når du ønsker å overraske sine kjære med deilige kaker, lage mat noen retter å feire? Du kan kjøpe en ferdig måltid matlaging og gjøre dem virkelige hjemmelagde kjøttboller eller karbonader, og legger til noen ingredienser. Ja, deilige kaker og bakverk komme med sine egne penger, som kan kjøpes på forhånd og lagre i fryseren hans kjøleskap. Det gjenstår bare å tine den. Hvor raskt tint deigen til bakeprosessen i seg selv ikke ta mye tid? Det er noen hemmeligheter.
 Metoder for rask tining test
 1.  Ca 10-12 timer før forventet start av prosessen med utarbeidelse av paier vi få deigen ut av fryseren og legg den på øverste hylle i kjøleskapet. Hvis deigen mye, er pre-cut stykke nødvendig. Du kan ikke fryse deigen igjen! Hold deigen i fryseren behovet ved lav temperatur (minst 18 ° C). Deretter vil den beholde alle de nyttige egenskaper og smak i seks måneder.
  Vi tok ut deigen fra pakken, fordelt på en silikon eller skjærebrett. Dette er et alternativ for de som ønsker å raskt tine deigen naturlig måte. For fem timer deigen rozmorozytsya vellykket.
  Senker plastpose med deigen i varmt vann. Du kan også gjøre med frosset kjøtt. Deigen skal være ganske klar for videre matlaging paier og boller i to eller tre timer.
  For de utålmodige i mikrobølgeovnen er "tining". Hvis din ovn er ingen slik funksjon, bare legge den til makten til 100 watt. Hold dough iskrem nahrilosya, snu og til det. Husk at tining i mikrobølgeovn eller varme litt vann - hvor hardt, så vdavaytesya dem så sjelden som mulig! Hvis du raskt vil tine eller flassende deig, velger vann. I mikrobølgeovn, kan den varmes opp på riktig måte! Ikke legg i mikrobølge butterdeig ruller! Men den samme deigen for pizza i mikrobølgeovnen til å tine kan være avslappet.
  Tine deigen kan være en halv time på batteriet, men bare når det er i en forseglet pakke.
  Med ufrosset deigen god husmor kan lage mat og komplisert kake "Napoleon" og enkle kaker med syltetøy. En rapport til gjester som deigen ble kjøpt i matlaging, er det ikke nødvendig!  
Hvordan øke hastigheten på utbruddet av menstruasjon?
 Den etterlengtede ferie er ikke langt unna, og du ser i påvente kalenderen for å ha en dag å komme nærmere den planlagte ferie, men troløst se sirklet i rød markør nummer er uheldig tall, og datoen for utbruddet av de neste kritiske dagene. La det være minst truer med å bli ødelagt eller gir forsinket inntil bedre dager. Men hvis du vet hvordan å øke hastigheten på utbruddet av menstruasjon, er det mulig å "vidmuchylasya" på forhånd og tilbringe en ferie uten smålig irritasjonsmomenter.
 Hvordan å ringe på forhånd menstruasjon?
Slike eksperimenter er svært farlig for kvinners helse, fordi de kan føre til hormonelle forstyrrelser og forårsake alvorlige problemer med syklusen. Men hvis vedtaket er gjort og kan ikke ankes, før det skal, i alle fall sørge for at ingen graviditet. Gå til legen din eller kjøpe en test. Legen din kan gi nødvendige instrukser på det presserende utfordringen med menstruasjon. Hvis legen ga nikk, så kan du begynne å ta skritt for å akselerere utbruddet av menstruasjon:
 1.  Orale prevensjonsmidler. Hvis du tar p-piller, kan du ende resepsjonen et par dager tidligere. Lunar kommer dagen etter den siste tabletten beruset. Under mottakelsen den neste pakningen først to uker ekstra bruker kondom. Vanligvis kommentarer skrevet om behovet for å fremskynde ankomsten av menstruasjon med detaljerte instruksjoner.
   Øvelsen. Du kan starte aktivt engasjere seg i øvelser som trykker pumpestart eller kjøre potyahaty tyngdekraften, og månen vil komme noen dager for tidlig.
   En fin måte. Engasjere seg i kjærlighet med en partner. Og varm og lidenskapelig. Og helst lenger. Denne metoden kan også akselerere starten av menstruasjonen i flere dager.
   Folk rettsmidler for å hjelpe
  Noe av det smukke kjønn er utelukkende folk rettsmidler og vurdere dem mer effektive og trygge:
  1.  Suppen med laurbærblad. For dette formålet, 60 blader skyll og legg i gryten, hell to kopper vann og kok opp. Lukk gryten med lokk og sett den til side, la det brygge. Den resulterende buljong drikke på tom mage varm og venter på utbruddet av menstruasjon neste dag.
   Alkohol og badestamp. Varm forsiktig opp glass vin og drikke. Så bare ta et varmt bad. "Gjester" kan komme på samme dag eller neste.
   Persille. Det kan akselerere utbruddet av menstruasjon i flere dager. For å gjøre dette må du klippe ut en haug med persille og hell en kopp kokende vann. Etter 3 timer for å drikke. Ta en halv kopp buljong behovet to ganger om dagen i 2-3 dager.
   Melk og jod. Hvis du legger til et glass melk 4 dråper jod drikke den i ett jafs og poparyty føtter, vil månen kommer i en dag eller to.
   Reinfann. Til månen kom forut for sin tid, kan du bruke et avkok av reinfann. To spiseskjeer hell 250 ml kokende vann og la stå i 30 minutter. Tillate kjøttkraft trenger 15 minutter før måltider for 1/3 kopp 3 ganger om dagen.
   Roten av forvirring. En spiseskje helle et glass vann og kok på svak varme i 5 minutter. Etter det bør suppen vikle og la stå i 30 minutter. Ta 3 ganger om dagen for 50 ml Moon kunne begynne på den første dagen av opptak.
   Gulrot frø. Hvis du spiser 3-5 gram gulrot frø til mat, månen kommer på forhånd for et par dager.
   Forstyrre fysiologiske prosesser i kvinnekroppen er svært farlig, selv om du bestemmer deg for å akselerere utbruddet av menstruasjon folk rettsmidler. Det kan ha en bedre antispasmodics og tamponger enn å gjenopprette regularitet sykle for et par måneder?  
Hvordan tegne en katt i støvlene?
 Dette tegn kjent for alle fra barndommen. Hvem har ikke hørt historien om Puss in Boots, hans dyktighet og hengivenhet til sin herre? Han er utspekulert, smart og skarpsindig. Men, som alle katter i virkeligheten. Ja, katten historier er ideelle Dashing lue, jakke, støvler og sverd. Slik blødning Farouks - modig og flink. Så pass på, fienden, slu rød sirkel rundt fingeren du i en fei! Når det - later det fryktelig rørende skapning, se på deg slik at ønsker å klemme ham og rozrydatysya følelser. Men dette rogue er ikke bare kunstnerisk talent, men også skarpe klør som når som helst kan gå til kurset. Hvordan tegne en katt i støvlene? Denne opplæringen vil være svært vanskelig, men du vil lykkes.
 1.  Tegn en forenklet "skjelett" av katten. Dette stadiet ikke gå glipp av, er det svært viktig. Siden vi har en katt går på bakbena og generelt oppfører seg nesten som et menneske, vi også trekke nesten som mennesker. Styreleder avbildet som en sirkel, kroppen - en langstrakt oval disposisjon, som er kattens poter. Høyre labb den hviler på siden, og forlot sin pidkruchuye chic bart.
  Hvordan tegne en katt i støvlene?

  Nå gjør ganske komplisert blyantskisse. Start med å skissere hovedkomponenter - kropp, støvler, lue og kappe. Så gå til liten. (Ikke bruk en myk blyant skisse. Hvis det øverste laget av akvarellmaling sagt, får du skitt).Mыslenno kan deles i to horisontalt katt munnkurv på denne linjen og tegne øyne. Legg merke til at de er nesten flat på nedre øyelokk og utvidet til de ytre hjørnene av øynene. Høydepunkter snuten, hvor er smilende munn, ser ut som "hjerter". Tegn hovne kinn, bart, liten nese. Nå tilbake til klærne. Del Tula hatter bøyd opp og fikset frodige fjær. Tegning på halsen en liten katt smykker, så er. Det vil bli vippet til høyre. Domalyuyte ser mantel stykke, viser en stor fold. Støvler trenger å skildre en litt slitt og krøllete. Tegning på disse grove folder som lær - hard og tett materiale. Ikke glem å skildre sverd. Det vil sees i den øvre del av håndtaket av en metallskål.
  Hvordan tegne en katt i støvlene?

  Begynner å male vår helt. Bland varm gul med oransje og ryddig, tynn pensel, påfør en lys korte slag over hele kroppen av en katt. Han er hårete, så sørg for å vise tekstur. Noen ganger silhuett vil skille seg ut i flere tynne hår. Hvit fluffy mage kan bare sette de små detaljene som vil være nok. I katter, vanligvis smaragd øyne, men ikke gjør dem alle på en gang rik og levende, ellers kan de miste den svarte bakgrunnen av eleven.
  Hvordan tegne en katt i støvlene?

  Nå colormørkeste sted klær. Et viktig poeng - boots male brede strøk, alternerende tørr og våt maling med å lage "washouts" børste mellom disse områdene. Legg igjen en skyggelagt område på toppen av støvlene, deretter lage røde kanter.
  Hvordan tegne en katt i støvlene?

  En mørk oransje og korte slag betegne strimler til pels. Brun og lilla maling skinnende sverd Hilt. Kontrast lage støvler, jakke og lue, økende skygge.
  Hvordan tegne en katt i støvlene?

  Vi samler mørke farger kan være svart, brun og kan være svært tynne linjer, knapt berøre papir ved tuppen av børsten, noe som gjør slag rundt bildet for å indikere hårene på ull, fjær. Tegne en ryddig tynn bart og små prikker rundt dem. Bred pensel med klar brun farge make lys stripe på pannen katten å vise skyggen av hatten. Prøv ikke å gni det forrige laget, og det er behov for å tørke det veldig bra. Hvis du ikke klarte å gjøre øynene skinner katt, ta en ren hvit gouache eller akryl og sette den på eple av små hvite prikker ser kjapt "komme til liv".
  Hvordan tegne en katt i støvlene?

  Tegn Puss in Boots er i en akvarell stil med enkel tegning av fine detaljer trenger oppmerksomhet og fasthet hender. Men det er verdt det, fordi så vakker ut i live. Nå den røde våghals kan dekorere rommet ditt, eller bli en flott gave elsker av eventyr.  
Яндекс.Метрика