Hvordan lage såpe med obmыlkov?
 Det ville virke, hvorfor trenger vi obmylky? Ved første øyekast ubrukelig produkt som folk flest bare kaste bort. Angivelig, forstått all den kreative verdi obmыlkov bare av dem som er engasjert i sy (uunnværlig produkt for kutt!) Såpe eller amatør. Men med obmыlkov kan gjøre ryddig ny såpe at hvis du ønsker å være mye mer nyttig aromatnishym og gamle, og en hyggelig bonus til hjemmet til kreativitet vil være redde familiens budsjett. Så hvordan å lage såpe med obmыlkov, og hvorfor?
 Hvorfor lage sin egen såpe?
Hjemmelaget såpe har et tilstrekkelig antall fordeler fremfor innkjøp.
 1.  Kjent sammensetning. Du kan være trygg på at ikke bare søt kjemi.
  Nyttige egenskaper. Såpe kjent for det faktum at når matlaging i fremtiden såpe kan legges helt stoffer og produkter, enten essensielle oljer, sjokolade, kaffe, melk, etc. - ingen grenser fantasien, og produktet kan være svært nyttig for huden.
  Den kreative prosessen. Ennå ingen skadet litt kreativitet til dagligdagse husholdningsartikler. Hvem vet, kanskje du vil fange inspirasjon, og du blir med en vennlig skjebne såpe-kjele, og deretter gjøre din bedrift?
  Sparing. Alle husker uttrykket "penny rubelen redninger." Det ville være hyggelig - et billig produkt som trygt kan kjøpe når de gamle slutter, men tilberedt med obmыlkov såpe kan lagre en anstendig beløp per år.
  Hvis du ikke er inspirert av ideen om matlaging, starte minst være obmylky i en egen boks. Den kreative ånd kan ta deg helt uventet, og du har alltid tid til å kaste.
   Hvordan lage flytende såpe med obmыlkov?
  Den enkleste måten å gjøre obmыlkov med flytende såpe - det kan gjøres med konvensjonelle varmt vann. Det er mulig å legge til melk og smør, men legge solide komponenter anbefales ikke - brutt struktur.
  For flytende såpe trenger du:
  obmylky;
  varmt vann;
  motstandsdyktig beholder (du kan bruke en hvilken som helst tykk plast, for eksempel under den gamle flaske med såpe).
  1.  Finhakk eller rist på rivjern og obmylky vtolknyte av en flaske. Obmylky bør oppta ca 2/3 av flasken. Og husk: jo mindre bitene er, jo raskere de oppløses.
   Hell i varmt vann flaske, lukke lokket og rør raskt. La blandingen til å oppløse, risting og til.
   Etter en stund (alt etter tids såpe kan variere fra 12 timer til flere døgn) i en flaske dannet en tykk såpeblanding. Det er det, er enkel flytende såpe klar til å spise!
    Hvordan lage såpe med solid obmыlkov?
   Den virkelige plass for fantasi åpner produksjon av obmыlkov solid såpe. Du kan variere farge, form, struktur, sammensetning og lukt. For eksempel kan du endre fargen ved hjelp av konditorfarge for å passe barn skjemaformer eller støpeformer til baking og kratt tekstur kan oppnås gjennom naturtomt kaffe. Hvis du vil at søt liten antibakteriell effekt, legge til et par dråper tea tree olje og beroligende effekt egnet for eterisk olje av sandeltre.
   Solid såpe obmыlkov kan gjøres ved hjelp av varmt vann eller mikrobølgeovn komfyrer - velg en praktisk måte for deg, det gode, blir effekten nesten ikke berørt.
   For å forberede såpe med varmt vann du trenger:
   obmylky;
   varmt vann;
   resistente formene (du kan bruke et såpestykke);
   flere ingredienser.
   1.  Plasser revet obmylky i mold og hell en liten mengde kokende vann, dekk til og la til å oppløse. For å få fortgang i prosessen, kan du med jevne mellomrom helle avkjølt vann og legge til en ny gruppe med kokende vann. Rør blandingen hver 15-20 minutter for fullstendig oppløsning.
    Innen få timer blir blandingen nesten homogen - er den beste tiden for å legge til flere ingredienser.
    Sette såpe i kjøleskapet og glemme det i minst to dager - da alt skjer naturlig. Men hvis du bestemmer deg for å lage såpe scrub, legge malt kaffe er nødvendig når blandingen tykner. Når du legger til ønsket mengde kaffe, blande såpe og sette den tilbake.
    Dette er sannsynligvis den raskeste, men ikke den mest pålitelige måten å lage såpe med obmыlkov. Men så begynner eksperimentering.
     Hvordan lage såpe med obmыlkov i mikrobølgeovnen?
    Bruk denne metoden bør svært nøye. Mange typer såpe bruker sterke smaker, og det er en risiko for at i fremtiden vil du lukte maten varmes i ovnen. Hvis du spesifiserte omstendigheter ikke for skummelt, for å lage såpe i mikrobølgeovn ta:
    obmylky;
    beholder for mikrobølgeovn med hette;
    muggsopp (hvis skjemaet ikke er viktig for deg, kan du gjøre for mikrobølgeovn retter);
    flere ingredienser som ønsket.
    1.  Obmylky Grind revet eller postrohayte dem med en kniv.
     Sett i en beholder for mikrobølgeovn, tilsett litt vann, cover, og makt om 600W sted i mikrobølgeovn i tretti sekunder.
     Fjern blandingen og rør, og deretter sette i mikrobølgeområdet har 15 sekunder. Hold gjør dette så lenge såpen er helt smeltet. Husk at såpe kan ikke kok opp.
     Flere ingredienser, legge før du sender den såpe i mikrobølgeovn siste gang.
     Åpne lokket og sette såpe i varmt og tørt sted. Det bør tørke ut i flere dager.
     For å forberede såpe på komfyren du trenger:
     1 liter obmыlkov;
     1 liter vann;
     en liten panne med høye kanter;
     muggsopp (helst med silikon former for baking);
     flere ingredienser.
     1.  Gni på et grovt rivjern obmylky. Hvis obmylky har tørket, kan du slipe dem ved hjelp otbyvnoho hammer.
      Sett i en kjele og hell dem obmylky liter vann, deretter snu minimum brann.
      Pass på å røre rastaplyvayuscheesya såpe for å gi den homogenitet. Vær tålmodig - denne prosessen vil ta minst to timer.
      Smør formene med vegetabilsk olje. Det er best å bruke silikonformer, siden de lett bli plagsom.
      Hell smeltet såpe i formene og satt i et varmt og tørt sted å tørke ut. Bruken av noen spesiell form er ikke nødvendig - etter tørking kan du trimme kanten av din vanlige såpe kniv.
      Det er det - obmylky finne nyttig program, du fikk mye av uforglemmelige følelser og lagret noen penger. Og hvis prosessen dratt du prøver å gjøre såpe fra bunnen av - i tillegg til de direkte funksjoner er søt og er en god gave, og et flott bad dekorasjon. Hvor mange positive følelser er erkjennelsen av at du har gjort det vanlige ting med hendene! Eksperiment, prøve - og obmylky i dine hender vil få et nytt liv.  
Hvordan tvinner håret hjemme?
 Kvinner bruker mye tid foran et speil for å se godt preparerte og attraktive. Klær, sminke, frisyre - alle viktige komponenter i den valgte metoden i dag. I går var den fatale skjønnhet med rett hår, og i dag ønsker å være søt med en flørtende krøller. Slike hyppige endringer av humør innebærer å lære ulike ferdigheter styling. Og det er en verden av en kvinne som ikke kunne ha skrudd håret hjemme og skape den nødvendige frisyre for enhver anledning.
 Tvinner håret ved hjelp av en krølltang
Curler dukket først opp i antikkens Hellas og utgjorde jernstenger, kalt kalamysamy. Og nå denne enheten for å skape en god konklusjon synger i sangene hans berømte sangeren Ivan Dorn. Inntil nå, utviklingen curler var en hard måte, og blant dem er de mest populære typer hjem for en bølge av hår:
 1.  Ordinære plast curlers. Disse curlers er den mest populære og lett å bruke. Skrue håret hjemme ved hjelp av følgende curler er enkelt: bare kok dem noen minutter i varmt vann og fikse håret.
  Metall curlers. De er praktisk fordi håret i kontakt med en metalloverflate er lydige. Derfor er de egnet for hår, led kjemisk bølge.
  Wood curler. Disse curlers lage vakre vertikal stabling. De er egnet for hår på en hvilken som helst lengde, og en hvilken som helst type. Å krølle håret med en tre krølltang, må du fukte strand tykkelse på 1 cm og skru sine røtter fra krølltang.
  Thermo. De ser ut som vanlige curlers, bare lagret og oppvarmet i et spesielt tilfelle av strømforsyningen. Disse kan skrus curler håret hjemme svært raskt. Termo kan velge en hvilken som helst diameter, avhengig av lengden og tykkelsen av håret.
  Borrelås-curlers. Disse er festet til krølltenger uten ytterligere terminaler. De kan brukes til å opprette flere volum og forførende krøller, avhengig av deres diameter. Bruk borrelås bør svært nøye, kan ellers strand bli forvirret.
  Curler-boome. Diameter av krølltangen kan være hva som helst, så vel som deres lengde. Derfor boome kan brukes på alle hårlengde. Disse curlers er ruller av skum på ramma. De er myke, de kan brukes selv under søvn. For å fikse boomerangs på hodet, du trenger bare å brette kanten. Før du gjør dem perm håret bør være grundig tørke og påfør mousse for styling.
  Gylne krøller. Denne nye typen curler som fungerte bra. Curler "gylne hår" er en spiral farget mesh, som prosmykuyutsya låser med en krok. Settet består av forskjellige diametre curler, slik at du kan lage vakre bølger, krøller og flørtende. Nok til å sette et verktøy for å lage og strekk tråder inne i curler. For rask konklusjon kan du bruke en hårføner.
  Papilotku. Dette selv curlers som kan gjøres fra tynne strimler av stoff og papir. For å gjøre dette, bare skru strimler av papir til stoffet riktig lengde, og det er plass for utstillinger og curlers klar. Å skru håret hjemme ved hjelp papilotok, bare vri krølltenger både konvensjonelle og sikre stoff strenger. Og aller viktigst, ikke glem å bruke styling eller hår vil være kortvarig.
  For å vikle håret på curlers vil bli enklere og raskere hvis du dele håret inn i tre soner: sentral og to laterale. Først av alt side såret område, og deretter bare sentralt. Sylindriske curlers bedre plassert parallelt med hodet, og for å gi håret ekstra volum curlers bedre å montere etter tråd.
   Hvordan skrudd på curling hår?
  Med Curlers krøller kan lage alle størrelser, uavhengig av om det har en større diameter dyse mer. Med termoschyptsov kan lage enhver frisyre, eksperimentere som du ønsker på håret ditt. Du kan skru håret hjemme til curling annerledes: bare slutten curl eller skape spennende hår over hele lengden; og kan skrus eller bare deler av smell frisyrer.
  Bruker ofte curling anbefales ikke, da håret hyppig bruk kan brenne. Men hvis uten det ikke kan gjøre, er det best å velge en høyere kvalitet curling.
  Hvis du raskt skrudd håret med krølltenger, bør Hair deles inn i tre nivåer: øvre, midtre og nedre. Begynner å spy den nedre strand bedre, så håret vil ikke være klar til å blandes i fremtiden. Klar krøller bør umiddelbart dryss med hårspray, og da perms bruke et middel for beskyttelse fra varmeeksponering.
   Vakkert hår ved hjelp av jern
  Utyuzhkom kan ikke bare rette håret, men også skape spennende hår. Og resultatet er ikke verre enn på Curlers eller krølltang. Som før noen hår bør vaskes, tørkes grundig og påfør termozahysnoyi agent. Håret bør deles inn i nivåer, og bør starte fra bunnen:
  håret skal kjemmet;
  deretter separat lås og klemme det mellom platene;
  deretter vikle den gang stryke plate;
  og skyv jern ned.
  For store krøller hastigheten på bevegelige jern bør være rask. For små krøller - tvert imot. Hvis du slår av jern vertikalt og hold dem ned, og deretter komme ut lysbølger.
   Hvordan å trappe håret med en hårføner?
  Hvis en vanlig hårføner som er designet for enkel tørking, bør du kjøpe spesielle runde kammer eller hårføner for å kjøpe med dyser som kan selv roterer. Det er veldig praktisk fordi det tillater deg å raskt skrudd håret hjemme mens de tørker.
  Før bør vaskes legge håret, bruke termisk beskyttelse og et middel for stabling. Håret bør også deles inn lik for hastighet og brukervennlighet. Den valgte tråd bør skrus til kammen og hold i noen sekunder det tørker, deretter forsiktig spinne lås. Hvis enheten er pakket, kan den skrus fast til den vanlige runde hår kam og tørr fra alle kanter.
  Å skape vakre krøller bruke alle metoder som er oppført. Og som vil dra nytte av dere allerede - er dine preferanser og komfort nivå.  
Яндекс.Метрика