Hvordan du trygt trekke ut brynene?
 Hva kvinner fortsatt utrolig: først, plukket de øyenbrynene, og deretter sin egen pidmalovuyut blyant. Alas, kan noen kvinner oppførsel ikke forklares, men faktum er fortsatt at plukker øyebryn - en smertefull prosedyre som utføres ofte. Inne, selvfølgelig, kan vidmuchylasya ganger raskere hastighet som spesialist orudovanyya pinsett utrolig raske. Men hvis du kjenner noen av spissfindigheter i dette tilfellet kan vi raskt og trygt trekke ut øyenbryn hjemme.
 Sømløse plukker øyenbryn
Tweeze øyenbryn vondt, spesielt den første tiden. Men noen heldigere prosedyre og de fulgte en viss følelse av ubehag. Paradoksalt nok, i rødt smerteterskel minst to ganger lavere enn de andre, fordi de trenger dobbelt anestesi og analgetika. Heldigvis kan den smerten av denne ubehagelige prosedyren bli redusert, og det er flere påvist måter:
 1.  Metode frysing. Å trygt trekke ut øyenbryn, må du ta en liten bit av isen innpakket i en tynn klut eller serviett og kjøre dem til øyenbrynene. Etter 5-10 minutter av komprimere løs hud følsomhet, og du kan starte prosedyren. Bedre forberede kosmetisk is, for eksempel, et avkok av kamille. Kamille er en utmerket antibakterielt middel, og deretter plukker øyenbryn berolige irritert hud.
  Varm komprimere. Du må ta et par bomullsdott og satt i varmt kokende vann eller urtete. Så de trenger litt klem og feste et par minutter til øyenbrynene. Huden blir myk og rozparytysya dermed trekke ut øyenbrynene vil ikke skade så mye.
  Etter dusjing. Utføre korreksjon øyenbryn godt etter kvelds varm dusj. Huden etter bading rozparytsya, porene åpnet nok til å tillate smertefri trekke ut øyenbrynene.
  Fet krem. Den trenger å bli satt på et tykt lag med øyenbrynene og vente 10-15 minutter. Da kremen bør fjernes med en vev, avfette huden på øyenbrynene, og du kan begynne å korreksjon. Så god nærende krem ​​vil mykgjøre huden, så prosessen vil være tilnærmet smertefri.
  Bedøvelse. I apotek og kosmetiske butikker kan du kjøpe spesialverktøy som har smertestillende effekt. Dette salver, gels og spray. De trenger å sette et par minutter før korreksjonen, så rolig start vыschypыvanyyu øyenbrynene.
   Nyttige tips
  Hvis vi tar hensyn til noen av nyansene, kan prosedyren betydelig forenkle og redusere alle ubehagelige øyeblikk til et minimum:
  eiere veldig sensitiv hud gjøre bedre korreksjon før sengen til morgenen ikke mer irritasjon;
  anbefales ikke korreksjon i de kritiske dagene, siden på denne tiden smerteterskelen er lavere hos kvinner;
  prosedyren gjøres best i et godt opplyst område, for eksempel å sette en rund roterende speil i vinduskarmen;
  før korreksjon bør vaske hendene med såpe og vann og desinfiser huden og pinsett for å unngå å få en infeksjon i såret;
  tweeze hårene i den retningen de ønsker vekst, fange dem i røttene;
  etter inngrepet kan smøre huden myk babyen krem ​​eller kjøttkraft kamille.
  Skjønnhet ikke lenger kreve offer, hvis du bruker disse enkle og nyttige tips.  
Hvor raskt kurere bygg i øyet?
 Bygg - er ikke bare ubehagelig kosmetisk feil som vises for øyet, men alvorlig sykdom som behandling med feil kan føre til sepsis - blodforgiftning. Kalt bygg gul høyde fylt med puss, som forekommer i det ekstreme tallet. Bygg bedre ikke røre det, ikke prøv å kamuflere makeup, ikke presse deg selv. Dersom husdyrgjødsel med bygg kommer inn i blodårene i øyet, infeksjonen forårsaker sepsis eller meningitt, som er svært farlige sykdommer. Oppskrifter som lover rask kur bygg i tankene, internett, det er mange, men de bør stole på?
 Hva kan gjøres i de tidlige stadier
Gå til legen med bygg ønsker ikke å gå med "pynt" - også. Når bygg er ennå ikke moden, pripech hans ånd, og kloramfenikol øye zakapayte vanlig i dråper, som er i alle apotek. Hvis du raskt kurere bygg i øyet, kan du legge tørr varme, dvs. en pose med varmt salt eller innpakket i tøy oppvarmet egg. Eye forsiktig oppvarmet, som tørr varme kan noen ganger forverre situasjonen. Tørr varme er bedre å bruke når abscess blakk.
Salver med antibiotika (эrytromytsynovaya, tetracyklin) er også en stor hjelp. I profylakse skal behandles og friske øyne, kan det spres infeksjonen. Svi bygg og jod, cologne, men det bør være mest forsiktig, ved hjelp av en tynn bomullspinner, for ikke å brenne slimhinnen.
Hvis øyelokk hovne, bygg ledsaget av høy feber og klumper, bør du ringe lege umiddelbart! Riktig kirurgi ikke bare fjerner helt bygg, men også eliminere muligheten for gjenveksten av bygg i øyet. Så den beste metoden for behandling av bygg vil appellere til kirurgen.
 Hvor raskt kurere bygg i øyet hjemme
Aloe juice potteplante - en ekte tryllestav i ulike sykdommer. Han vil hjelpe med bygg. Gjør lotion fortynnet med varmt vann og aloe juice (en del juice til ti deler vann). Ved opplyst steder og kan sette groblader, bare skyll dem godt. Du kan søke om å betent øye og komprimerer med kokte poteter.
Sveising av svart te eller kamille (ikke varmt) bidra til å lindre betennelser. Påfør teposer med fersk brygge til pasientens øye, kan du også vaske øynene med te eller avkok av kamille.
Hvor raskt kurere bygg i øyet av et barn når det ikke er noen måte å se en lege umiddelbart? Pryzhyhayte bygg jod grønn maling eller rubbing alkohol en gang dukket opp betennelse. Forsiktig holde babyen, holde jod eller Zelenka fikk ikke komme inn i øyet. Ta kirurgi umiddelbart som mistenkt for bygg. Vanligvis barn klager over intens kløe i tallet, hodepine og temperatur.
Hvis du gikk glipp av den tiden av utseende av bygg i øyet, og han vokste til en stor jordhaug av gjødsel, må du gå til legen. Han vil utnevne en spesiell øyedråper for barn.
Fra folk rettsmidler kan anbefale hvitløk. Skjær et fedd og sted kutt feste til bygg. Stekes i ovnen løk, skrelt fra skall. Når den er avkjølt, legg til betente områder.
 Det er ikke nødvendig å behandle bygg
Fordelene urynoterapyy skrevet mange bøker der urin blir redusert til normale nivåer universalmiddel for alle onder. Spesielt, og av bygg i øyet. Aldri skyll øynene med urin, sin egen eller andres, for ikke å legge til en eksisterende infeksjon et par andre. I lærebøker Venereology beskrevet et tilfelle der den gamle bestefar besluttet å behandle bygg urin barnebarn. Utfallet trist: på slimhinnen i øyet var syfilitisk sår, som barnebarn var syk denne alvorlige sykdommen venerolohycheskym.
Ikke eksperimenterte på sin egen kropp! Bedre overvinne frykt og søke legehjelp i tide enn å behandle komplikasjoner som følge av selvtillit.  
Hvor raskt kurere canker sår?
 Betennelse i slimhinnen i munnen kalt trost. Dette er en sykdom hvor en enkelt munn sårdannelse, dekket med hvit eller gulaktig patina, og noen ganger fører til stort ubehag, om ikke smerte. Canker sår kan passere selv for en uke, men hvis ikke, er det nødvendig å slå til terapeut for å identifisere sine årsaker, og de kan være svært mangfoldig. Selvfølgelig ønsker alle pasienter å vite hvor fort kur canker sår, men abstinenssymptomer betyr ikke frihet fra sykdom.
 Hvorfor trost?
Den vanligste mening - oppstår stomatitt når kroppen får ham tidligere ukjent molekyl. Immunsystemet er aggressivt prøver å "zzhytysya" av dette molekylet og med økt produksjon av lymfocytter angripe det. Det er denne interaksjonen fører til dannelse av hvite sår på slimhinner. Imidlertid kan stomatitt være helt annen grunn:
virusinfeksjon som kommer i munnen;
svekket immunsystem;
sykdommer i mage-tarmkanalen;
gastritt;
skade på det orale hulrom;
generell dehydrering;
feil oral hygiene;
karies;
røyke;
hormonelle endringer;
svulster i nasopharynx.
Selvfølgelig ikke alltid Stomatitis forårsaket av disse forholdene, men det første du bør gjøre - å utsette langt hylle ønske om å begrense egenbehandling og undersøkt av en lege. Finne forutsigbar grunn, vil det gi deg retning på kompetent behandling.
 Hvilke typer stomatitt?
For å raskt helbrede sår, bør man forstå at det er variasjoner i det. De viktigste typer stomatitt - traumatisk, allergisk, smittsomme og forkjølelse. Den type behandling er avhengig av sykdommen som skal arbeide raskt og effektivt.
 1.  Traumatisk stomatitt som følge av fysiske effekter på slimhinnen i munnen. Dette kan bli brent med varmt vann, kjemiske elementer (for eksempel lut eller syre) eller konstant skrape jeksler skarpe kanter uten å stoppe. Den viktigste behandlingen av traumatisk stomatitt - morgen smertestillende behandling og healing verktøy og sliping tennene for å unngå tilbakefall.
  Allergisk stomatitt kan være både Food and Drug Administration og mot upassende materielle proteser. De viktigste symptomene på denne typen - tørrhet og brennende følelse i munnen, og generell hevelse av munnen. For behandling av protyvoalerhenni medikamenter - selvfølgelig kan de være en lege etter allergen deteksjon.
  Infeksiøs stomatitt starter vanligvis fra aktivering av herpes virus i kroppen. Som du vet, kan dette viruset være som barn og repeteres jevnlig. De viktigste symptomene er feber, sykdomsfølelse, hodepine og smerter når du spiser. Behandle smittsomme stomatitt krever komplekse, anti-inflammatoriske medisiner med vitaminer og generell styrking av immunforsvar. For dette formålet en god fit "interferon".
  Katarr stomatitt forårsaket av utilstrekkelig eller omvendt, overdreven oral hygiene. Dreven hygiene - når ønsket om ren steril kropp dreper alle bakterier, inkludert flora og slimhinnene selv. Lær catarrhal stomatitt kan være rødhet i slimhinner, økt spyttsekresjon, dårlig ånde, hvit plakett på slimhinnen og generell sykdomsfølelse. Den viktigste behandlingen - er eliminering av betennelse ved hjelp av påfunn (for eksempel kamille eller johannesurt) og antiseptiske midler og hele munnen rehabilitering for å unngå overgang til kronisk stadium.
   Hvor raskt helbrede sår i barnet ditt?
  Til tross for den relative sikkerheten stomatitt kan bringe mye ubehag til eieren. Hvis en voksen i en posisjon til å tåle smerte, for barnet det er en reell kilde til lidelse, så behandle canker sår i et barn bør begynne så snart som mulig. Så snart de første tegn på stomatitt - rødhet, hevelse og ubehag slimete munn - kan du begynne å behandle vanlig brus løsning. Oppløse en teskje natron i et glass varmt vann, suge i en løsning av sterile bomull pads og tørk forsiktig av sår. Denne fremgangsmåten er for god virkning bør gjennomføres tre ganger om dagen. På tidspunktet for behandlingen er bedre til å gi opp søtsaker - slik at advare fremveksten av flere bakterier, noe som kan komplisere behandlingen av stomatitt.
   Hvor raskt helbrede sårene hos voksne?
  Dersom behandling av stomatitt hos barn passer svært begrenset antall fond, for voksne, er denne listen mye mer mangfoldig. Enhver behandling av stomatitt primært rettet til dekontaminering av munnen, redusere betennelse og generell styrking immunitet, så kan brukes som kjente narkotika og folk rettsmidler.
  1.  Etter å ha lagt merke til de første tegnene på stomatitt start skylling med varmt vann og urtete før og etter måltider. Godt egnet for dette formålet avkok av kamille, johannesurt, salvie og eik bark - disse urte kan kjøpes på apotek.
   Justere kostholdet. Under behandling bør avstå fra sure, søte, krydret mat og også solid. Hold mat temperaturen var rommet - den mindre vil være en sterk innflytelse på den slimete, jo raskere det kommer seg.
   Sterke smerter kan fjernes ved hjelp av hydrogenperoksyd. Oppløse en halv teskje av 3% peroxide 130 ml kokende vann og skylle munnen med denne løsningen.
   Sår på kinnene svært gode rå poteter, skåret i skiver - du trenger bare å feste den til den verkebyll og holde i 15 minutter. Gjenta prosedyren til en gang i to timer.
   Den mest effektive måten er avkok av kamille. 10-15 minutter koke en kopp vann med to spiseskjeer tørket kamille. Deretter må du kjøle kjøttkraft og skylle munnen tre ganger om dagen, best etter måltider.
   Selvfølgelig, som med noen sykdom, er det bedre å avstå fra selv-medisinering, fordi det er ukjent hvordan kroppen vil reagere på midler til å hjelpe andre. Bruk dine kjente oppskrifter klokt og bare for å lindre tilstanden før du går til legen, men hva legen vil foreskrive riktig behandling er fokusert på kroppen din.  
Яндекс.Метрика