Hvordan skrive inn etterlevelse eller konformitet?
 På russisk er det mange lignende uttrykk er riktig stavemåte er et problem i mange. Spesielt vanskelig å forstå i slike tilfeller alle finesser og velge riktig alternativ skoleelever, selv om eierne av en high school diplom, kan studentene er i tvil. Dette er en perfekt neste nyanser som gjør det vanskelig å huske de riktige feilstavelser, spesifikke regler. Det er viktig å forstå prinsippene for bruk, lære å skille fra hverandre ordklasse nettopp betydningen av uttrykk. Mens du skriver tilsvarende i linjen vil ikke skape problemer, kan du alltid trygt velge riktig alternativ kompetent uttrykke sine tanker. Dette vil hjelpe deg lykkes bestå de avsluttende eksamener på skolen og universitetet, for å demonstrere sine evner.
 Skriving i linje og derfor riktig: har bruk, prinsippene for selvransakelse
Moderne studenter har tilgang til ulike informasjonskilder, støtte relasjoner med mange jevnaldrende gjennom det globale nettverket. Men ikke alltid mulig å få så gode råd. For eksempel er det noen ganger tenkt at den enkleste måten å huske å skrive en preposisjon, henholdsvis. Det er mer vanlig, slik at en høy sannsynlighet for at feil vil ikke. Selvfølgelig kan en lignende tilnærming ha en negativ innvirkning på fremtiden. Du må forstå hvordan du bruker uttrykk for å lære reglene for skriving. Bare dette sikrer feilfri og høy ytelse. Vurdere alle funksjonene til uttrykk i linje og derfor hvordan deres forskjeller.
 1.  Først av alt må du huske at du kan skrive i kø og hhv. Begge skriver fullt ut i samsvar med reglene i moderne russisk.
  Husk, hva er den største forskjellen mellom disse uttrykkene fra hverandre:
  henholdsvis preposisjon, ender alltid med "og";
  i tråd: preposisjon med et substantiv som ender i-s, i andre tilfeller substantivet slutter endringer.
  Du må lære å skille anledning av en preposisjon med et substantiv, for å fange opp forskjellen i deres betydning, rolle i setningen. Vi undersøke tilfeller av bruk av konkrete eksempler. Ta hensyn til å plassere ord i sammenheng.
  Eksempel: "Arbeidet skal fortsette og bære et ekstra sett med ansatte, ifølge tall utgitt av rekkefølgen." Før du kjører som utfører funksjonen til en avhengig klausulen, behandle ordet "orden". Du kan bygge strukturen i saken, i samsvar med (hva?) Order. Selv drive verdien ikke være avhengig ordklasse.
  Eksempel: "Alle dokumenter skal bringes i overensstemmelse med våre standarder." Oppmerksom på betydningen av ordet "compliance", kommer det under en bestemt noe. Word spiller en selvstendig rolle. Utformingen av spørsmålene vil være forskjellig fra den forrige: å få inn (hva?) Compliance (hvorfor?) Prøver. Substantivet "compliance" er her en stor betydning, det er mulig å sette et konkret spørsmål.
  Det er flere måter å skille et substantiv med en preposisjon i linje med preposisjon hhv. Husk dem og husk å bruke for å være sikker på riktig staving.
  Stasjonen kan erstattes i henhold synonymychnыm kjøretur henholdsvis. Når tatt substantiv korrespondanse, vil en slik erstatning medføre brudd fornuftig.
  Legg merke til de spørsmål som er av en preposisjon og et substantiv med en preposisjon:
  i samsvar med (hva?): stasjon;
  på linje (hva?): substantiv med en preposisjon.
  Definere rollen som ord i en setning som syntaks. Stasjonen kan ikke være medlem av forslag og substantiv nødvendigvis uavhengig syntaktisk funksjon.
  Husk særegenheter og forskjeller preposisjon og substantiv samsvar med preposisjonen i kø, ta hensyn til deres betydning, et sted i setningen og stilte dem spørsmål. Husk at under påskudd nødvendigvis ende-s. Da vil du alltid skal bruke disse uttrykkene.  
Hvordan du rengjør karene i hjernen?
 Hjerne - er det viktigste organet i kroppen som styrer dem helt. De fleste på problemene med karene i hjernen lærer dessverre for sent. Hvis du ofte har en tendens til å sove, føle deg konstant trøtthet, kan det være symptomer på vanskelig passasje av blodårene i hjernen. Dette kan føre til trombose og som et resultat av et slag. Nøyaktig diagnose kan spørre en lege, men det er rene fartøy med mindre de er tette blodpropper, kan du eier. I denne artikkelen vil du lære hvordan du rengjør blodkarene i hjernen.
 Hva en forurensningsfri fartøy?
På grunn av det faktum at tykner blodet, kan det bygge seg opp rundt veggene av blodkar. Blodpropp blokkerer blodstrømmen gjennom den hele regionen døende celler. Dette fenomenet kalles trombose. Eller gradvis akkumuleres i disse stedene, mer blod, er det en sprekk, og resultatet er et slag. Snakker om årsakene til dødsfall fra sykdommer i sirkulasjonssystemet, slag på delt andreplass etter et hjerteinfarkt, så helsen til sirkulasjonssystemet i kroppen og hjernen i særdeleshet bør vies spesiell oppmerksomhet.
 Hvordan sjekke status på skip?
Moderne utstyr som lar deg skanne nesten ethvert område av kroppen er i hver storby. Du må gjøre en ultralyd av hjernen. Indikasjoner for en lege besøk, som nevnt ovenfor, kan være tretthet og søvnighet. De har også hodepine og dårlige vaner - røyking, hyppig alkoholforbruk og økt kolesterol.
Etter inngrepet, vil oppleves spesialist fortelle deg om din helse og i tilfelle av mindre avvik foreskrive medisiner for å fjerne blodkarene i hjernen. Foruten medisiner du har å holde seg til en diett nyzkoholesterynovoy mer til å skje på frisk luft og gi opp tobakk og alkohol.
 Hvordan du rengjør karene i hjernen folk rettsmidler?
Å rense skipene kan ta spesielle urteekstrakter, men sørg for å rådføre seg med legen din før du drive slik forebygging.
 1.  Hell 5 laurbærblad kopp kokende vann og la det koke i ca 5 minutter, og hell i en termos. Insister 4 timer. Ta dagen noen slurker. Selvfølgelig - 3 dager.
  Ta 5 ss barnåler, to spiseskjeer med freste nyper og 2 ss løk skrelle normale. Hell en liter vann på komfyren og kok opp. Insistere over natten (bedre forberede kvelden før). Ta dagen som resulterer kjøttkraft.
  Bland i like proporsjoner sitronsaft, honning og olivenolje. Ta en halvtime om morgenen før frokost en teskje.
  200 gram hvitløk og pund tranebær knuse eller slipe nødvendig i en blender og la stå i 12 timer i et mørkt sted hvor det vil være litt kjølig. Bland deretter med en kilo honning. Spis frokost og middager to ganger om dagen for en spiseskje.
  For forebygging, kan du bruke følgende regler:
  1.  Hvis magen din ikke lider av surhet, venne seg til å drikke morgen glass vann med sitronsaft.
   Spise to ganger i uken, grapefrukt eller kiwi.
   Daglig skjer på utsiden. Minst en halv time rusletur gunstig for hele kroppen.
   Spis valnøtter.
    Hvordan du kan fjerne hjernen fartøy fra kolesterol?
   Hvis du har blitt funnet i skipene kolesterol plakk, vil legen forskrive deg spesialbehandling. Først av alt, vil du bli vist en diett lav i animalsk fett. Det vil ta en avgjørelse vitamin B2 og C. Separat lege vil skrive deg en resept på legemidler som Utvid blodkar og redusere blodkolesterolet.
   I tillegg kan du anbefale behandlinger vasodilatasjon i klinikken. Prosedyren er som følger: pasienten er av blod pumpes sitt oksygen ved hjelp av en spesiell sentrifuge, og deretter reinjisert inn i pasienten.
   Nå som du vet hvordan du rengjør karene i hjernen, må du ta kontakt med legen din før du setter en diagnose på egenhånd. Du kan hjelpe deg selv hjemme, tar spesielle blandinger og utføre enkle tips på forebygging. Skål!  
Hvordan du kan forbedre din intellektuelle nivå?
 Før du svarer på spørsmålet om hvordan man kan forbedre deres intellektuelle nivå, må du bestemme hva som er intelligens. Latinske grunn ord («Intellectus») indikerer en bestemt leksikalske betydningen av "forståelse". Hva bør "forstå" folk til å være i stand til å bli kalt intellektuell? Opinionen er mer sannsynlig kobler intelligens med intelligens og mengden av informasjon som det kan lære og leke i ferd med livet. Fusjoner statisk kunnskap om den verden av dynamisk komponent i arbeidet med dem gir oss en sann forståelse av intelligens så mye mentale og psykiske kvaliteter samtidig.
 Hva er intellektuelt nivå?
De klassiske elementene er den intellektuelle nivå kognitive (hukommelse, følelse, persepsjon, innsikt, fantasi) og mentale (tankene fleksibilitet, bredde, logikk, bevis og kritisk tenkning) menneskelig kapasitet for persepsjon og analyse av virkeligheten.
Den intellektuelle nivået på høyere, er det bedre emnet tenker på ham skrive inn informasjon. Vid horisont, en omfattende studie av muligheten for et objekt av intellektuell aktivitet, den viktigste grenen av den sekundære, bygging av logisk resonnement og rimelig evne til rettidig gi opp riktig Funnene tyder på et høyt nivå av intellektuelle rettigheter.
 Hvordan du kan forbedre din intellektuelle nivå?
Grunnleggende av intelligens er lagt i oss fra fødselen. Familie og sosial utdanning, grunnskole, videregående og høyere utdanning - alle disse stadiene utforske verden rundt dem år etter år innenfor den menneskelige form spesifikke kunnskapsbase og logisk tenkning verktøy for håndtering av dem. Men for å bli en svært intelligent person, hadde bare vokse i en god familie og få en utdannelse. Vi må engasjere seg i selv-forbedring hver dag og trene hjernen din ved å tilby ham en ny og mer spennende mat for tanken.
 Minne trening
For å øke deres intellektuelle nivå må ikke bare være fullt utviklet personlighet, men har også en god hukommelse. Ellers alt du får utenfor, kan du ikke ignorere.
For hukommelse trening skolen bør bruke klassiske metoder for læring ved å rote favoritt dikt og litterære sitater og løse matematiske, fysiske eller kjemiske problemer. Velg et område av kunnskap som du foretrekker, og jobbe med det til du blir lei.
En utmerket måte å støtte minne i god form er å studere fremmedspråk. De mer merkelige nye ord du vil huske hver dag, så det er lettere å jobbe med informasjon mottatt på sitt eget morsmål.
Mange kryssord (verbal - klassisk og scanwords, visuelle - japansk, digital - Sudoku og mange andre), samt en rekke matematiske og logiske gåter utvikle dynamiske egenskapene til minne knyttet til reproduksjon av informasjon og etablering av årsaks tilk obligasjoner som trengs for å løse konkrete praktiske problemer.
 Acculturation
Høyt intellektuelt nivå utenkelig uten visse kulturelle kunnskapsbase. Dets grunnvoller er lagt på skolen, mens disse realitetene avhenger av personen. Bare vi velger hva du skal gjøre: lese detektiver Dontsova useriøse eller filosofiske verker av Sartre, se på TV "Min vakre sykepleier" eller nyte levende drama "La Boheme". Selvfølgelig, er populærkultur ingenting galt (på sin egen måte, hun også positivt påvirker det generelle kunnskapsnivået, og å forstå det grunnleggende moderne liv), men at engasjementet i tid testet klassikere tillater en person å kjenne de uforanderlige lover i livet, prinsipper og problemer bekymring sivilisasjon i løpet av de siste århundrene og selv årtusener.
Populærkultur - underholder bevissthet, klassisk - det åpner opp en verden av reelle verdier. Litteratur, musikk, maleri, teater, arkitektur, foto, fyller ballett vår hukommelse og utvikle åndelige kvaliteter av personlighet.
 Kommunisere med andre
Vi lever i en verden fylt med mennesker. Samfunnet rundt oss i familien, på jobb og fritid. Forstå andre mennesker tillater oss å bedre forstå den omkringliggende livet og seg selv. Jo mer vi kommuniserer, jo mer vi lærer. Vi kalte menneskelige psykologi, vaner og interesser. Med riktig observasjon kan vi lære å vise empati og hjelpe andre mennesker. En full neddykking i den indre "jeg" fremmed sparer oss fra kontakt med uverdige mennesker og åpner interessante mennesker.
Kommunisere med mennesker i ulike yrker tilgang til virkelig uvurderlig praktisk informasjon. Ingenting beriker mann som andres forretningshemmeligheter. Ingen bok, betyr ingen tutorial ikke lære oss hva som kan undervise en utenfor personlig erfaring, andres feil og prestasjoner.
 Interaksjon med objekter
Verden rundt oss er ikke bare av vitenskapelig informasjon, mennesker og kunst. Det er et stort antall elementer av arbeid som kan øke deres intellektuelle nivå også hensiktsmessig. Hva? Hvordan du velger å gjøre.
Matlaging drift og tekniske produkter - fra disse punktene kan gjøre hjemmet ditt litt "smak" og spravnishe. Evnen til å forstå mote og nyttige materialer til å kjøpe kvalitet klær og sko, og evnen til å gjøre ting kjøpt sikre lang levetid. Maste reparasjon og anleggssektoren liv spare kostnader og nerver som normalt brukt på ansatte. Innføring i en av sports temperere ikke bare tankene, men også kroppen.
Jo mer du trenge inn i essensen av faget, jo lettere vil du mestre nye vesentlige områder av livet ditt. Det virker bare som den akkumulerte erfaring er verdiløs. Faktisk kan mange tilsynelatende unødvendig og fragmentarisk kunnskap dukke opp "i tankene på et kritisk tidspunkt og redde deg fra å legge eller yskryaschey zahlohshoho på en øde road kjøretøy.
 Evnen til å trekke konklusjoner
Det høyeste punktet på utvikling av intellektuelle evner mann kan kalles evnen til å ta de riktige konklusjoner fra dataene. Du kan gå til i år, men denne frykten er ikke nødvendig. Livet på dette faktum, og å vite det. Lyst til å underordne det for deg? Ta hensyn til detaljer, nøl om hvorfor alt er så og ikke ellers. Se etter årsaker, etterforskning, kommunikasjon. Bygg en interne system relasjoner mellom objekter, mennesker og hendelser. Lær å hente ut ønsket informasjon fra alle tilgjengelige kilder - bøker, tv, internett, andre personlige erfaringer. Tror du at du er interessert i fakta fra alle kanter. Ikke avvis noe til side. Ikke la media tar tak i deg - det er bare en måte å forstå verden, men selve verden. Og ikke vær redd for å gjøre feil. Anerkjent feil som ingenting annet kan øke deres intellektuelle nivå.  
Яндекс.Метрика