Hvordan å bake en gresskar i ovnen?
 Gresskar - et svært nyttig produkt og forkjemper for grønnsaker på innholdet av beta-karoten. I tillegg til de enorme mengder av vitaminer og mineraler, gresskar - kalorifattig produkt anbefalt av ernæringseksperter for mennesker med hjerte- og karsykdommer som ønsker å gå ned i vekt og mennesker med svakt immunforsvar. I matlaging gresskar allsidig - kan det gjøres med alt ditt hjerte ønsker: supper, frokostblandinger, bakverk, siden retter, men det er best å bake gresskar i ovnen - så det kommer ut veldig myk og saftig.
 Hvordan velge et gresskar til et måltid?
Matlaging noen parabolen gresskar starter med et bevisst valg. For eksempel vil desserter bedre kjøpe en liten lys oransje gresskar - hennes mest søt kjøtt og en lett nøtteaktig smak. Men for side retter til hovedretter bedre å velge en stor, gul-orange eller grønn-blå gresskar - sin sødme er mindre uttalt, men en stor mengde masse juice. Skrell gresskar skal være glatt, uten skader - en garanti for kvalitet og følgelig smakfulle retter.
 Hvordan bake gresskar skiver i ovnen?
Det finnes mange oppskrifter for baking gresskar, men dette alternativet er mer egnet for den søte tann. Vask gresskar, skjær den i skiver og deretter i små firkanter. Peel shoot ikke! Dip brikker i honning og sette på en stekeplate, plassere på huden. Bake til gylden brun og dryss med revet søte ferdige nøtter.
Kandisert gresskar. Det første du trenger for å lage sukker sirup med 2 kopper vann og et halvt kilo sukker. Sirup bør få magre konsistens av rømme. Skåret i terninger ca 600 gram. Gresskar og slippe dem i kokende sirup. Koke fem minutter over middels varme, rør av og til. Deretter fjerne kuber fra sirup og sette på en stekeplate, smurt med vegetabilsk olje. Bake skiver ca en halv time på 180 grader, og dryss med kandiserte klar melis og server etter avkjøling.
Apple-gresskar dessert. Skjær gresskar og eple torg, plasser i en dyp panne og hell en halv kopp vann. Småkoke på svak varme i 10-15 minutter. Mens dampede skiver kjøle, skille eggeplommene fra eggehvitene. Bland eggeplommer med sukker og proteiner ved å legge en klype salt og visp dem. Avkjølt gresskar og epleskiver vymishayte med eggeplommene og legg blandingen på en stekeplate og topp hell piskede eggehviter. Bake gresskar i dette tilfelle 20 minutter ved 200 grader og tjener kjølt på bordet.
 Hvordan ellers å bake gresskar i ovnen?
Det er ikke nødvendig å gjøre det med gresskar desserter - dens kjøtt går bra med kjøtt og sjømat. For eksempel kan du lage utstoppede gresskar.
 1.  Rengjør gresskar og skjære av et lite tips, slik som å få lokket.
  Fjerne masse, skrelle den fra frøene og skjær i terninger og hell i pannen. For å legge til kjøtt finhakket løk, revet gulrot og knust hvitløk eller tørt, så stek til de er gyllenbrune.
  Hell massen i en dyp skål og stek i en panne med litt pepper 300 gram. kjøttdeig.
  Boca gresskar "potten" inne børste kanel og litt salt.
  Bland alle ingrediensene, hell fløte 15% fett, satt i den utarbeidede gresskar og dekke.
  Stek ved 200 grader i en halv time temperatur. Etter en viss tid, ta ut gresskar lokk, dryss med revet ost og stek ytterligere 10 minutter.
  På bordet er et solid tallerken beste serveres varm.
  Det er et annet alternativ fylt gresskar sammensetning ligner hubadyyu Tatar, bare uten stuffing.
  1.  Forberede gresskar potten, som i den første oppskriften.
   Renset for frø kjøtt skåret i små terninger og legg i en "pott".
   Legg inn i kokt ris, rosiner, nøtter (cashew beste), tørkede aprikoser eller svisker.
   Bland farse og tilsett honning og konditori krydder etter smak.
   Bake med lokket en halv time, deretter la avkjøles gresskar rett i ovnen.
   En god rett er gresskar gryte og som harmonerer perfekt med lette salater og ris.
   1.  Smelt 2 ss i pannen. spiseskjeer smør og stek dem med hakket løk. Når løken vil ta gylden brun, tilsett i pannen et par spiseskjeer mel og stek et par minutter.
    Tilsett løken et glass melk og bringe blandingen til den er tykk. Konsistensen skal ligne pannekake mix.
    Bland sausen med et par kopper gresskar puree og pisket egg.
    Sørg for å legge til en klype pepper - det vil legge zapikantsi rik aroma.
    Blandet ingrediensene til en jevn røre hell i en smurt form og stek ved 200 grader i 30-40 minutter. For skarpe gryte fremtiden kan dryss med revet ost, godt egnet for dette formålet ost.
    I tillegg til de gresskar oppskrifter kan gjøres anvendelige tykke saft, forskjellige kornblandinger, som gir enda spedbarn, og mer. Nylig gresskar urettferdig bare brukes som en forferdelige dekorasjoner for Halloween, men det er på tide å endre tradisjonen og gjøre full bruk av alle sine gode egenskaper.  
Som en kvinne til å slutte å drikke?
 Alkohol - det er gøy, lett og behagelig, hvis et glass vin eller en cocktail. Eller la en liten konjakk i anledning. Alkohol - det er forferdelig, forferdelig og mer for noe, og aldri, hvis du drikker for mye og neste dag lider hodepine, erstatte toshnoy eget ansikt noe grønt og hovne. Alkohol - det er ekkelt og skummelt når morgen skjelvende hender, ser nærmere podzabornomu lenge, og i livet har forlatt ingen andre enn ønsket om å finne, drukket og fortsette interesser.
Spesielt forferdelig siste alternativet hvis det gjelder kvinner. For menn, selvfølgelig, gjør dette også ikke bra, men kvinnen alkoholiker er spesielt avvisning. Kanskje det faktum at kvinners natur og formål - å elske, omsorg, trøst og bygge for å være attraktiv. I en kvinne som har nådd den siste fasen av alkoholisme, er det ingen slike ønsker og behov. Særlig fare for kvinne alkoholisme er også at kvinner slutter å drikke mye hardere enn menn.
 Stadier av alkoholisme
Narcologists er tre stadier av alkoholisme. Dette gradering gjelder både menn og kvinner. Men hos kvinner, i henhold til de observasjoner av eksperter, er grensene er mindre alvorlige stadier, og er ofte raskt. Alkohol avhengighet hos kvinner utvikle minst to ganger raskere enn for menn.
 1.  Det craving for alkohol og mistet sin evne til å motstå. Kvinnen begynner ofte å tenke at det er bra å drikke for å lindre stress og å oppleve hyggelige opplevelser. Mistet gradvis kontroll. Stopp umulig. Hvis vstretys to komponenter: en som ønsker å drikke alkohol og deretter et avansert stadium av beruselse garantert. Et annet tegn på utbruddet av denne fasen av alkoholisme - minne bortfaller. Kvinnen husker ikke hva som skjedde etter den tredje glass og hun var hjemme. Evnen til å motstå påtrengende herrene også tapt, og kvinnen er lett tilgjengelig.
  Den viktigste forskjellen er at kvinnen flyttet til den andre fasen av alkoholisme - trenger full. På den første etappen av en bakrus, eller abstinenssyndrom oppstår ofte, men tanken på alkohol på dette punktet ekkelt. I den andre fasen forsvinner med en gang. Drikke vil i morgen.
  Alle interessene til kvinner, som nådde den tredje og siste fasen av alkoholisme, fokusert på hvordan du får og ta en drink. Det er på dette stadiet er det folk på gatene i ubestemmelig alder og kjønn arbeid bestemmes at tigging på flasken, til tross for overskyet øynene til forbipasserende dekorerte forslått øye.
  Den siste fasen - en forferdelig og nesten uhelbredelig. Men først og spesielt den andre fasen av stor fare for fysisk og psykisk helse for kvinner. Å slutte å drikke alkohol en kvinne som er i den første fasen, er det noen ganger nok bevissthet om og bruk av vilje innsats. Den andre fasen krever eksperthjelp, en psykolog og en psykiater.
   Hvorfor kvinner drikker?
  Til kvinnen for å slutte å drikke, må du forstå hva årsaken hun er avhengige av denne avhengigheten. Blant årsakene som klare og forutsigbare og uventede.
   Diet. Av denne grunn kan virke rart, men det er ifølge psykologisk forskning eksisterer. Når en kvinne bestemmer seg for å spise mindre for å bli slankere, kan det ha ukontrollerbare humørsvingninger, irritasjon, sinne, nervøsitet. Og for å roe ned, kan det ha et glass vin. Legge merke til at hun virkelig var bedre, hun gjentar det neste kveld, og de neste noen måneder forstår at å drikke hver dag, og det er vanskelig å klare seg uten det.
   Stress og spenning. Dette er forutsigbar og forståelig årsak til alkoholisme. Nervøs arbeid, familieproblemer, noen problemer - og hun prøver å lindre deres tilstand ved hjelp av drikking. Noen ganger er dette gjort alene, noen ganger - i selskap med venner. Hvis problemer forsinket, deretter regelmessig bruk av alkohol kan bli en vane. Og fortsette etter fullføring av disse.
   Søvnløshet. Tilsvarende er en vanlig årsak til avhengighet til alkohol. Et glass vin kan virkelig hjelpe deg å slappe av og sovne, men å ty til denne metoden alltid motet. Som ofte er behov for å slappe av svinger inn i avhengighet og et glass vin blir til to eller tre, og deretter en flaske med noe sterkere.
   Ensomhet. Kan føre til avhengighet til alkohol, spesielt når ensomheten kom plutselig og smertelig erfart situasjon. Hvis kvinnen plutselig kastet en mann eller om han døde og hun ble igjen alene, i noen tilfeller, den prøver å glemme å bruke flasken.
   Mangelen på mål og interesser. Denne sykdommen rammer ofte kvinner over førti år gammel da den øverste karriere allerede oppnådd eller håper å oppnå dem permanent mistet barn er voksne og lever sine liv med menn, om noen, rozladnalysya og hans kone var ganske fremmede. Følelsen av verdiløshet kan føre sin kone til å gripe alkohol.
   Tips for å overvinne alkohol avhengighet
  Innser årsakene til alkohol alene, med slektninger eller psykolog for å gjøre noe for å fikse dem eller lære å konfrontere problemer på andre måter.
  1.  Ingen grunn til å sitte på en rigid diett, hvis det sparer deg fred i sinnet. Finne en annen måte å gå ned i vekt, kan du nyte et treningssenter, svømming, erstatte turer til og fra jobb fotturer, etc. I stedet for strenge begrensninger i form av tid og prøve å innpode spise en sunn matvaner. Spis så mye du vil, men sunn og kalorifattig mat.
   Hvis du har problemer med å sovne, prøver ikke å lære å overvinne usunne måter: tur før seng, bad med beroligende essensielle oljer, yoga eller meditasjon.
   Hvis du drikker ofte noen veletablert selskap, fortsetter vi å prøve å unngå disse menneskene. Tross alt, er du utmerket godt at disse samlingene faktisk du bare herje og ødelegge. Kanskje medlemmer av din bedrift er svært aktiv og påtrengende, og du er en myk, og det er vanskelig å benekte dem. I dette tilfelle er det bedre å stoppe dem kommunisere. Du kan krangle med dem og sa, hva du tenker på dem og den kvelden at de vil innføre.
   Ensomhet, hvis det gjør vanskelig tolerert og søke trøst i vypyvtsi må overvinne alle mulige måter. Selv om du ikke har noen mann, du har barn, slektninger, venner, naboer. Kommunisere. Ikke sitte hjemme alene og ikke tenke på hva du er uheldig. Gå besøke, providayte sine slektninger, som en siste utvei, avslutter tunet og sitte på benken med lokale mødre. Noen ganger også en liten dose av kommunikasjon med sin egen art og forståelse for at du ikke er alene, og alle har sine problemer, kan holde fristelsen til å glemme alt med en flaske vin.
   Lev livet til det fulle. Få noen interesser og hobbyer. Kanskje før de har vært, men du kastet dem. Hvis den gamle kjæresten ikke kan distrahere deg og underholde, få nye venner, blant annet via internett. Det er bedre å sitte på kveldene på forumet og å være en del av en interessant prosess enn å glemme alt etter et par glass noe godt.
   I noen tilfeller er det nødvendig uten hjelp av en terapeut og psykiater. Rådene gitt ovenfor kan være effektive i det første trinn, og av og til, på den andre. En kvinne som kom til alkoholavhengighet, kan ikke alltid takle problemet, selv om det er godt klar.
   I noen tilfeller er forståelse og bevissthet observert. Hvis du ser din venn, slektning eller venn avhengige å drikke, men mener at det er ok - med krok eller kjeltring prøve å lokke henne til en psykolog. En god spesialist vil se på oss selv fra siden og finne løsninger på de problemene som førte til alkoholavhengighet.  
Яндекс.Метрика